!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Το πρώτο πραγματικά ενδιαφέρον ματς στο μουντιάλ, με σαφείς εκτάσεις στην πραγματικότητα και την πραγματικότητα της πραγματικότητας, τη λογοτεχνία
Στο Μαρόκο-Γαλλία αναβιώνει ο Ξένος του Καμύ - όποιος δεν το βλέπει ας ακούσει το άσμα
(διακειμενικές προεκτάσεις υπάρχουν και μπορεί κανείς να βρει άπειρες, πχ στον αγώνα Αγγλία Γαλλία θυμήθηκα την περίφημη απόδοση του άσματος από τον Ρόμπερτ ως Killing Kevin Keagan στο Αμβούργο μία κρύα πεπρωμένη νύχτα της αιωνιότητας)
Στο Μαρόκο-Γαλλία αναβιώνει ο Ξένος του Καμύ - όποιος δεν το βλέπει ας ακούσει το άσμα
(διακειμενικές προεκτάσεις υπάρχουν και μπορεί κανείς να βρει άπειρες, πχ στον αγώνα Αγγλία Γαλλία θυμήθηκα την περίφημη απόδοση του άσματος από τον Ρόμπερτ ως Killing Kevin Keagan στο Αμβούργο μία κρύα πεπρωμένη νύχτα της αιωνιότητας)

"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Για το μουσείο πήγαινεςvantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 13:49 Φερνάντο Σάντος Μπάιεβιτς![]()
https://www.facebook.com/photo/?fbid=45 ... 3817911721
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Για το Γαλλία-Μαρόκο πια δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως οι Αργεντινοί θα πάνε τελικό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Δες εδώ εκτέλεσηneon imposter έγραψε: 11 Δεκ 2022, 13:23 Το πρώτο πραγματικά ενδιαφέρον ματς στο μουντιάλ, με σαφείς εκτάσεις στην πραγματικότητα και την πραγματικότητα της πραγματικότητας, τη λογοτεχνία
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
vantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 13:49 Φερνάντο Σάντος Μπάιεβιτς![]()
https://www.facebook.com/photo/?fbid=45 ... 3817911721
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Μια χαρά φυσιολογική αντίδραση ατόμων μετά από τραμπουκισμό του πάγκου τους με καραβολίδες, πετσοκόμματα αστραγάλων, και ρίψη δευτερότριτων μπαλων στον αγωνιστικό χώρο όσο προηγούνταν και πάλευαν να το κρατήσουν.
Εγώ θα τους ειχα κανει πολύ χειρότερα.
Χώρια που αυτή η χαζοτακτική στα πέναλτι γινεται συνέχεια, και μεταξύ ομάδων με απόλυτο fair play μεταξυ τους πιο πριν, χωρις να εχει προηγηθεί κάτι το τόσο κραυγαλέο. Το εχουν κάνει πολλές ομάδες στο παρελθόν και δυστυχώς θα το κανουν και στο μέλλον.
Εμένα θα μου φαινόταν απλώς αστειο, αν μου το εκανε κάποιος. Δεν νομιζω να υπάρχει κανεις που πραγματικά ψαρώνει με κάτι τέτοια.
μωρε έχουν κάνει, και όπως σωστά λες και ΘΑ κάνουν, και πολλά χειρότερα, και οι δύοvantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:32Μια χαρά φυσιολογική αντίδραση ατόμων μετά από τραμπουκισμό του πάγκου τους με καραβολίδες, πετσοκόμματα αστραγάλων, και ρίψη δευτερότριτων μπαλων στον αγωνιστικό χώρο όσο προηγούνταν και πάλευαν να το κρατήσουν.
Εγώ θα τους ειχα κανει πολύ χειρότερα.
Χώρια που αυτή η χαζοτακτική στα πέναλτι γινεται συνέχεια, και μεταξύ ομάδων με απόλυτο fair play μεταξυ τους πιο πριν, χωρις να εχει προηγηθεί κάτι το τόσο κραυγαλέο. Το εχουν κάνει πολλές ομάδες στο παρελθόν και δυστυχώς θα το κανουν και στο μέλλον.
Εμένα θα μου φαινόταν απλώς αστειο, αν μου το εκανε κάποιος. Δεν νομιζω να υπάρχει κανεις που πραγματικά ψαρώνει απο αυτά.
εκεί είναι και ή ένστασή μου
ειδαμε στις εικόνες και την αναμετάδοση μονο την μια πλευρα (οι αργεντίνοι στα κανάλια και στις συνεντεύξεις τους αναφέρουν και πολλά περισσότερα)
Μόνο εμμονικοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι Αργεντίνοι έκαναν ότι έκαναν στο τέλος (και ήταν πολύ λίγο) επειδή είχαν λόγο να το κάνουν.
Απολύτως αναληθέςvantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:32.
Χώρια που αυτή η χαζοτακτική στα πέναλτι γινεται συνέχεια, και μεταξύ ομάδων με απόλυτο fair play μεταξυ τους πιο πριν,
δεν είναι θέμα "εμμονικότητας"
Με τις αλλαγές (ειδικότερα του βερχορστ) η ολλανδία έιχε αυξήσει την πίεση σε σημείο που οι υστερούντες σε ύψος αργεντίνοι δυσκολεύονταν να ακολουθήσουν. Δεν είναι και τίποτα χτεσινοί / άκυροι να μοιράζουν τσάι και μπισκότα.
ανεβασαν την "βρωμια" ας το πούμε, να γίνει μπούγιο να αποσυγκεντρωθουν οι άλλοι.
Δεν τους βγήκε όσο θα ήθελαν γιατι οι οδηγίες από φιφα σε αυτό είναι να μετρούν κανονικά οι καθυστερήσεις.
Ε, την πάτησαν στο 11ο των καθυστερήσεων (με τον ίδιο τρόπο που το είχαν κάνει στους άγγλους το 98)
παρ όλα αυτά το 1 ημίχρονο της παράτασης είχε πεσμένο σχετικά με το πρίν και μετα ρυθμό, με το δευτερο να γίνεται πραγματικά αίμα και άμμος.
Και πως να μην γινόταν αυτό με τους ολλανδούς να το έχουν γυρίσει για 45 περίπου λεπτα σε ένα 3-2-5
Με τις αλλαγές (ειδικότερα του βερχορστ) η ολλανδία έιχε αυξήσει την πίεση σε σημείο που οι υστερούντες σε ύψος αργεντίνοι δυσκολεύονταν να ακολουθήσουν. Δεν είναι και τίποτα χτεσινοί / άκυροι να μοιράζουν τσάι και μπισκότα.
ανεβασαν την "βρωμια" ας το πούμε, να γίνει μπούγιο να αποσυγκεντρωθουν οι άλλοι.
Δεν τους βγήκε όσο θα ήθελαν γιατι οι οδηγίες από φιφα σε αυτό είναι να μετρούν κανονικά οι καθυστερήσεις.
Ε, την πάτησαν στο 11ο των καθυστερήσεων (με τον ίδιο τρόπο που το είχαν κάνει στους άγγλους το 98)
παρ όλα αυτά το 1 ημίχρονο της παράτασης είχε πεσμένο σχετικά με το πρίν και μετα ρυθμό, με το δευτερο να γίνεται πραγματικά αίμα και άμμος.
Και πως να μην γινόταν αυτό με τους ολλανδούς να το έχουν γυρίσει για 45 περίπου λεπτα σε ένα 3-2-5
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Στο τέλος. Προς οικονομία της συζητησης, ας τους τα δικαιολογήσουμε όλα αυτά του τέλους, λοιπον.Maspoli έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:50 Μόνο εμμονικοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι Αργεντίνοι έκαναν ότι έκαναν στο τέλος (και ήταν πολύ λίγο) επειδή είχαν λόγο να το κάνουν.
Τα υπόλοιπα? Απο την αρχη μεχρι τη μεση?
Τις μπαλες που εκσφενδόνιζαν εντος αγωνιστικου χωρου για να κοψουν τη ροή μετά το 1-0 υπέρ τους, μέχρι το κλάδεμα αστραγάλου και την καραβολίδα στον πάγκο των αντιπάλων? Ολα καλά ε?
Ελα τωρα, άπειρα τέτοια εχουν συμβει στο παρελθον. Ειτε μιλάμε για παράταση-πέναλτι, είτε για πεναλτι που κερδίζονται εντός της κανονικής διαρκειας αγώνα. Απειροι κηπερς κοιτάζουν βλακωδως αυτους που ειναι ετοιμοι να εκτελέσουν και τους κανουν νοηματα τύπου "το 'χασες, σε εχω!" κτλ, και το αντίστροφο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις