!!! DEVELOPMENT MODE !!!

FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Αθλητικά νέα, ομάδες, αγωνιστικές, αποτελέσματα.

Ποιός?

Κατάρ
5
5%
Ολλανδία
5
5%
Αγγλία
6
6%
Αργεντινή
21
19%
Πολωνία
1
1%
Γαλλία
12
11%
Δανία
2
2%
Ισπανία
4
4%
Γερμανία
9
8%
Βέλγιο
0
Δεν υπάρχουν ψήφοι
Κροατία
1
1%
Βραζιλία
17
16%
Ελβετία
1
1%
Σερβία
4
4%
Πορτογαλία
3
3%
Άλλη...
2
2%
Ρωσία (απλά είμαι ο dna)
8
7%
Κίνα (απλά είμαι ο νάνος)
1
1%
Ιταλία (απλά είμαι ιταλόφιλος που δεν μπορώ με τίποτα να χωνέψω το πατατράκ που πάθαμε)
7
6%

Σύνολο ψήφων: 109

neon imposter
Phorum.gr user: neon imposter

Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από neon imposter »

Το πρώτο πραγματικά ενδιαφέρον ματς στο μουντιάλ, με σαφείς εκτάσεις στην πραγματικότητα και την πραγματικότητα της πραγματικότητας, τη λογοτεχνία

Στο Μαρόκο-Γαλλία αναβιώνει ο Ξένος του Καμύ - όποιος δεν το βλέπει ας ακούσει το άσμα

(διακειμενικές προεκτάσεις υπάρχουν και μπορεί κανείς να βρει άπειρες, πχ στον αγώνα Αγγλία Γαλλία θυμήθηκα την περίφημη απόδοση του άσματος από τον Ρόμπερτ ως Killing Kevin Keagan στο Αμβούργο μία κρύα πεπρωμένη νύχτα της αιωνιότητας)
Άβαταρ μέλους
Αρχέλαος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρχέλαος »

Εικόνα
"Πως μπορεί να είμαστε 20 χρόνια πίσω από την Αμερική, χωρίς αυτή να είναι 20 χρόνια μπροστά από εμάς;"
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Φερνάντο Σάντος Μπάιεβιτς :lol:
https://www.facebook.com/photo/?fbid=45 ... 3817911721
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

vantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 13:49 Φερνάντο Σάντος Μπάιεβιτς :lol:
Για το μουσείο πήγαινες
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Exodus

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Exodus »

Για το Γαλλία-Μαρόκο πια δεν είμαι καθόλου σίγουρος. Το μόνο που μπορώ να φανταστώ είναι πως οι Αργεντινοί θα πάνε τελικό.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Άβαταρ μέλους
jason0

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από jason0 »

neon imposter έγραψε: 11 Δεκ 2022, 13:23 Το πρώτο πραγματικά ενδιαφέρον ματς στο μουντιάλ, με σαφείς εκτάσεις στην πραγματικότητα και την πραγματικότητα της πραγματικότητας, τη λογοτεχνία

Στο Μαρόκο-Γαλλία αναβιώνει ο Ξένος του Καμύ - όποιος δεν το βλέπει ας ακούσει το άσμα

(διακειμενικές προεκτάσεις υπάρχουν και μπορεί κανείς να βρει άπειρες, πχ στον αγώνα Αγγλία Γαλλία θυμήθηκα την περίφημη απόδοση του άσματος από τον Ρόμπερτ ως Killing Kevin Keagan στο Αμβούργο μία κρύα πεπρωμένη νύχτα της αιωνιότητας)
Δες εδώ εκτέλεση

Άβαταρ μέλους
Orion22

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Orion22 »

Αρχέλαος έγραψε: 11 Δεκ 2022, 13:24 Εικόνα
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
mandatory tag alekhine
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

vantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 13:49 Φερνάντο Σάντος Μπάιεβιτς :lol:
:smt005: :smt005: :smt005: :smt005:
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Άβαταρ μέλους
Orion22

Άβαταρ μέλους
vantono

Orion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:18
Μια χαρά φυσιολογική αντίδραση ατόμων μετά από τραμπουκισμό του πάγκου τους με καραβολίδες, πετσοκόμματα αστραγάλων, και ρίψη δευτερότριτων μπαλων στον αγωνιστικό χώρο όσο προηγούνταν και πάλευαν να το κρατήσουν.
Εγώ θα τους ειχα κανει πολύ χειρότερα.

Χώρια που αυτή η χαζοτακτική στα πέναλτι γινεται συνέχεια, και μεταξύ ομάδων με απόλυτο fair play μεταξυ τους πιο πριν, χωρις να εχει προηγηθεί κάτι το τόσο κραυγαλέο. Το εχουν κάνει πολλές ομάδες στο παρελθόν και δυστυχώς θα το κανουν και στο μέλλον.
Εμένα θα μου φαινόταν απλώς αστειο, αν μου το εκανε κάποιος. Δεν νομιζω να υπάρχει κανεις που πραγματικά ψαρώνει με κάτι τέτοια.
Άβαταρ μέλους
Orion22

vantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:32
Orion22 έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:18
Μια χαρά φυσιολογική αντίδραση ατόμων μετά από τραμπουκισμό του πάγκου τους με καραβολίδες, πετσοκόμματα αστραγάλων, και ρίψη δευτερότριτων μπαλων στον αγωνιστικό χώρο όσο προηγούνταν και πάλευαν να το κρατήσουν.
Εγώ θα τους ειχα κανει πολύ χειρότερα.

Χώρια που αυτή η χαζοτακτική στα πέναλτι γινεται συνέχεια, και μεταξύ ομάδων με απόλυτο fair play μεταξυ τους πιο πριν, χωρις να εχει προηγηθεί κάτι το τόσο κραυγαλέο. Το εχουν κάνει πολλές ομάδες στο παρελθόν και δυστυχώς θα το κανουν και στο μέλλον.
Εμένα θα μου φαινόταν απλώς αστειο, αν μου το εκανε κάποιος. Δεν νομιζω να υπάρχει κανεις που πραγματικά ψαρώνει απο αυτά.
μωρε έχουν κάνει, και όπως σωστά λες και ΘΑ κάνουν, και πολλά χειρότερα, και οι δύο
εκεί είναι και ή ένστασή μου
ειδαμε στις εικόνες και την αναμετάδοση μονο την μια πλευρα (οι αργεντίνοι στα κανάλια και στις συνεντεύξεις τους αναφέρουν και πολλά περισσότερα)
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

Μόνο εμμονικοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι Αργεντίνοι έκαναν ότι έκαναν στο τέλος (και ήταν πολύ λίγο) επειδή είχαν λόγο να το κάνουν.
Άβαταρ μέλους
Maspoli

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Maspoli »

vantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:32.

Χώρια που αυτή η χαζοτακτική στα πέναλτι γινεται συνέχεια, και μεταξύ ομάδων με απόλυτο fair play μεταξυ τους πιο πριν,
Απολύτως αναληθές
Άβαταρ μέλους
Orion22

δεν είναι θέμα "εμμονικότητας"
Με τις αλλαγές (ειδικότερα του βερχορστ) η ολλανδία έιχε αυξήσει την πίεση σε σημείο που οι υστερούντες σε ύψος αργεντίνοι δυσκολεύονταν να ακολουθήσουν. Δεν είναι και τίποτα χτεσινοί / άκυροι να μοιράζουν τσάι και μπισκότα.
ανεβασαν την "βρωμια" ας το πούμε, να γίνει μπούγιο να αποσυγκεντρωθουν οι άλλοι.
Δεν τους βγήκε όσο θα ήθελαν γιατι οι οδηγίες από φιφα σε αυτό είναι να μετρούν κανονικά οι καθυστερήσεις.
Ε, την πάτησαν στο 11ο των καθυστερήσεων (με τον ίδιο τρόπο που το είχαν κάνει στους άγγλους το 98)

παρ όλα αυτά το 1 ημίχρονο της παράτασης είχε πεσμένο σχετικά με το πρίν και μετα ρυθμό, με το δευτερο να γίνεται πραγματικά αίμα και άμμος.
Και πως να μην γινόταν αυτό με τους ολλανδούς να το έχουν γυρίσει για 45 περίπου λεπτα σε ένα 3-2-5
Άβαταρ μέλους
vantono

Maspoli έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:50 Μόνο εμμονικοί δεν καταλαβαίνουν ότι οι Αργεντίνοι έκαναν ότι έκαναν στο τέλος (και ήταν πολύ λίγο) επειδή είχαν λόγο να το κάνουν.
Στο τέλος. Προς οικονομία της συζητησης, ας τους τα δικαιολογήσουμε όλα αυτά του τέλους, λοιπον.
Τα υπόλοιπα? Απο την αρχη μεχρι τη μεση?
Τις μπαλες που εκσφενδόνιζαν εντος αγωνιστικου χωρου για να κοψουν τη ροή μετά το 1-0 υπέρ τους, μέχρι το κλάδεμα αστραγάλου και την καραβολίδα στον πάγκο των αντιπάλων? Ολα καλά ε?

Maspoli έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:52
vantono έγραψε: 11 Δεκ 2022, 15:32.

Χώρια που αυτή η χαζοτακτική στα πέναλτι γινεται συνέχεια, και μεταξύ ομάδων με απόλυτο fair play μεταξυ τους πιο πριν,
Απολύτως αναληθές
Ελα τωρα, άπειρα τέτοια εχουν συμβει στο παρελθον. Ειτε μιλάμε για παράταση-πέναλτι, είτε για πεναλτι που κερδίζονται εντός της κανονικής διαρκειας αγώνα. Απειροι κηπερς κοιτάζουν βλακωδως αυτους που ειναι ετοιμοι να εκτελέσουν και τους κανουν νοηματα τύπου "το 'χασες, σε εχω!" κτλ, και το αντίστροφο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αθλητικά”