οτι να ναι πραγματικά! Πάντως, σε ολο το θρεντ νομίζω εξήγησα τις θέσεις μου στον ουδέτερο τρίτο, οπόταν ειμαι οκ απο την πορεία της συζήτησης!jey_pap έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:54Dicto simpliciter - Sweeping ?μίστερ μαξ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:38Ετσι ειναι ο χριστιανισμός, μα παει να αποκαλυφτει ο παραλογισμός του, το ριχνει σε γρίφους, μεταφορικά σύμβολα, διφορουμενες εκφράσεις και στο σορολοπ. Λεγεται και δημιουργική ασάφεια.jey_pap έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:30 Πιο απλά τα θέτε; Υπομονή. Όλο και κανα «derrida-κι» ίσως σκάσει μύτη κατά δω.![]()
![]()
![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ήταν η Παναγία Παρθένος;
Συντονιστής: ΟΥΤΙΣ
- μίστερ μαξ
- Μέλη που αποχώρησαν
Re: Ήταν η Παναγία Παρθένος;
Αντι-Πουτιν, Αντι-Ζελενσκυ
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
Τα κράτη ματώνουν της γειτονιας τον χάρτη
μίστερ μαξ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:38Ετσι ειναι ο χριστιανισμός, μα παει να αποκαλυφτει ο παραλογισμός του, το ριχνει σε γρίφους, μεταφορικά σύμβολα, διφορουμενες εκφράσεις και στο σορολοπ. Λεγεται και δημιουργική ασάφεια.jey_pap έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:30 Πιο απλά τα θέτε; Υπομονή. Όλο και κανα «derrida-κι» ίσως σκάσει μύτη κατά δω.![]()
![]()

https://ugc.kn3.net/i/origin/http://24. ... o1_500.gifjey_pap έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:54Dicto simpliciter - Sweeping ?μίστερ μαξ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:38Ετσι ειναι ο χριστιανισμός, μα παει να αποκαλυφτει ο παραλογισμός του, το ριχνει σε γρίφους, μεταφορικά σύμβολα, διφορουμενες εκφράσεις και στο σορολοπ. Λεγεται και δημιουργική ασάφεια.jey_pap έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:30 Πιο απλά τα θέτε; Υπομονή. Όλο και κανα «derrida-κι» ίσως σκάσει μύτη κατά δω.![]()
![]()
![]()
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
The Rebel έγραψε: 09 Οκτ 2018, 20:54imgμίστερ μαξ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:38......jey_pap έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:30 Πιο απλά τα θέτε; Υπομονή. Όλο και κανα «derrida-κι» ίσως σκάσει μύτη κατά δω.![]()
«...γιατί σκοπός μας δεν είναι να μάθουμε πολλά. Σκοπός μας είναι μέσα από την εξάσκησή μας να φέρουμε σε κατάσταση κβαντισμού τον ίδιο το νου μας...»
Το ερώτημα έπρεπε να ήταν αν υπήρχε η Παναγία
Κάποιοι δεν μπορούν να ξεχωρίσουν έναν μεγάλο ιστορικό από την γραφή και μόνο.
(Δεν τον ξεχωρίζουν καν ως ιστορικότερο ευαγγελιστή. Τον Λουκά)
(Δεν τον ξεχωρίζουν καν ως ιστορικότερο ευαγγελιστή. Τον Λουκά)
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Εγώ δεν την είδα
Αλλά δε με συμφαιρει να μη πιστέψω, είναι δυνατόν;;;;;
Ρώτα αυτές στα σιγουρα
-
User_601
Μην λεμε μαλακιες.και η Παναγια και ο Χριστος υπηρξαν σαν ιστορικα προσωπα.Ασχετα αν πιστευει η δεν πιστευει ο καθενας,μονο κατι κνωδαλα αμφισβητουν την υπαρξη τους ως προσωπα.Τωρα αν ο Χριστος ειναι Θεος,ειναι αλλουνου παπα ευαγγγελιο.
Ο Χριστος αναφερεται σε ποσα ρωμικα εγγραφα.Δεν τιθεται τετοιο θεμα.
Αθρησκη ειμαι και εγω,αλλα τετοιες παπαριες δεν λεω.
-
Εμπεδοκλής
Μεταξύ μας, και εγώ θρήσκος είμαι, αλλά από ιστορικής άποψης δεν υπάρχει τίποτε που να αποδεικνύει Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Και μιλάμε για σύγχρονους των γεγονότων. Το ρωμαϊκό έγγραφο του 300 μΧ είναι αδιάφορο. Ρωμαϊκά έγγραφα του 1-33μΧ δεν υπάρχουν που να μιλούν για τέτοιου είδους κοσμογονικά γεγονότα.Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 23:31Μην λεμε μαλακιες.και η Παναγια και ο Χριστος υπηρξαν σαν ιστορικα προσωπα.Ασχετα αν πιστευει η δεν πιστευει ο καθενας,μονο κατι κνωδαλα αμφισβητουν την υπαρξη τους ως προσωπα.Τωρα αν ο Χριστος ειναι Θεος,ειναι αλλουνου παπα ευαγγγελιο.
Χώρια που οι Χριστιανοί δεν κυνηγήθηκαν λόγω της θρησκείας τους αλλά διότι ήταν οι κομμουνιστές της εποχής τους και αμφισβήτησαν τη βασιλεία του αυτοκράτορα. Από τις υπόλοιπες 200 θρησκείες, μεταξύ αυτών και η προπατορική θρησκεία του Χριστιανισμού δεν κυνηγήθηκε ούτε ένας...
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 23:41Μεταξύ μας, και εγώ θρήσκος είμαι, αλλά από ιστορικής άποψης δεν υπάρχει τίποτε που να αποδεικνύει Παλαιά και Καινή Διαθήκη. Και μιλάμε για σύγχρονους των γεγονότων. Το ρωμαϊκό έγγραφο του 300 μΧ είναι αδιάφορο. Ρωμαϊκά έγγραφα του 1-33μΧ δεν υπάρχουν που να μιλούν για τέτοιου είδους κοσμογονικά γεγονότα.Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 23:31Μην λεμε μαλακιες.και η Παναγια και ο Χριστος υπηρξαν σαν ιστορικα προσωπα.Ασχετα αν πιστευει η δεν πιστευει ο καθενας,μονο κατι κνωδαλα αμφισβητουν την υπαρξη τους ως προσωπα.Τωρα αν ο Χριστος ειναι Θεος,ειναι αλλουνου παπα ευαγγγελιο.
Χώρια που οι Χριστιανοί δεν κυνηγήθηκαν λόγω της θρησκείας τους αλλά διότι ήταν οι κομμουνιστές της εποχής τους και αμφισβήτησαν τη βασιλεία του αυτοκράτορα. Από τις υπόλοιπες 200 θρησκείες, μεταξύ αυτών και η προπατορική θρησκεία του Χριστιανισμού δεν κυνηγήθηκε ούτε ένας...
Δεν υπάρχουν αναφορές σε ρωμαϊκά έγγραφα πράγμα περίεργο γιατί οι Ρωμαίοι κατέγραφαν τα παντα
-
Εμπεδοκλής
Ντάξει, όταν λέμε τα πάντα μη το δένεις σχοινί κορδόνι. Και αυτό μύθος είναι. Έχουν περάσει και δύο χιλιάδες χρόνια και ακόμη υπάρχουν Ούνοι που καταστρέφουν την Ιστορία μας, ή έστω την πωλούν στο Sothbeys.Kostis έγραψε: 09 Οκτ 2018, 23:43![]()
Δεν υπάρχουν αναφορές σε ρωμαϊκά έγγραφα πράγμα περίεργο γιατί οι Ρωμαίοι κατέγραφαν τα παντα
Αλλά, όσο σκάβουμε και βρίσκουμε, υπάρχουν σοβαρά προβλήματα επιβεβαίωσης της Παλαιάς και της Καινής Διαθήκης.
Στη μεν μία έχουμε ένα σπουδαίο έθνος που σκάβοντας με το ζόρι έχουμε βρει μία αρχαία στάνη που έφτιαξε στη δε μιλάμε για κοσμοϊστορικά γεγονότα που κανείς δεν άκουσε, κανείς δεν είδε, κανείς δεν έγραψε και τίποτε δεν βρήκε, πέραν τεσσάρων αγνώστων ανθρώπων που και αυτοί δεν συμφωνούν μεταξύ τους...
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μάλλον δεν γνωρίζεις τί εστί jey_pap. Είναι εκ Ρωσίας και τα Ελληνικά τα έμαθε μέσα από τα ιερά του βιβλία.μίστερ μαξ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 20:45οτι να ναι πραγματικά! Πάντως, σε ολο το θρεντ νομίζω εξήγησα τις θέσεις μου στον ουδέτερο τρίτο, οπόταν ειμαι οκ απο την πορεία της συζήτησης!jey_pap έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:54Dicto simpliciter - Sweeping ?μίστερ μαξ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 19:38
Ετσι ειναι ο χριστιανισμός, μα παει να αποκαλυφτει ο παραλογισμός του, το ριχνει σε γρίφους, μεταφορικά σύμβολα, διφορουμενες εκφράσεις και στο σορολοπ. Λεγεται και δημιουργική ασάφεια.![]()
![]()
![]()
Σκέπτεται ρωσικά, τα μεταφράζει επ' ακριβώς στα ελληνικά και το ακατανόητο αποτέλεσμα το βλέπεις! Στο μεταξύ πιστεύει πως σοφίζει!
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
ΧΑ: Είμαστε η σπορά των ηττημένων του '45. Οι εθνικοσοσιαλιστές, οι φασίστες!
- Βινόσαυρος
σε πόσα και ποια ρωμαϊκά έγγραφα;Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 23:31Μην λεμε μαλακιες.και η Παναγια και ο Χριστος υπηρξαν σαν ιστορικα προσωπα.Ασχετα αν πιστευει η δεν πιστευει ο καθενας,μονο κατι κνωδαλα αμφισβητουν την υπαρξη τους ως προσωπα.Τωρα αν ο Χριστος ειναι Θεος,ειναι αλλουνου παπα ευαγγγελιο.
πρωτη φορα διαβαζω κάτι τετοιο
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Βινόσαυρος
Ω θεοί...Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 23:41 Χώρια που οι Χριστιανοί δεν κυνηγήθηκαν λόγω της θρησκείας τους αλλά διότι ήταν οι κομμουνιστές της εποχής τους και αμφισβήτησαν τη βασιλεία του αυτοκράτορα. Από τις υπόλοιπες 200 θρησκείες, μεταξύ αυτών και η προπατορική θρησκεία του Χριστιανισμού δεν κυνηγήθηκε ούτε ένας...
τι ακούμε;
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
- Nandros
- Phorum.gr user: Nandros
- Τοποθεσία: Όπου συχνάζουν ναυτικοί και λοιπά κακοποιά στοιχεία
Μόνο κάτι κνώδαλα αποδέχονται ιστορικότητα προσώπων επειδή το γράφουν ιερά βιβλία και όταν δεν υπάρχει ούτε μία σύγχρονή, τρίτη και αμερόληπτη πηγή, που να αναφέρει τα τόσα θαυμαστά "γεγονότα" που - υποτίθεται - πως συνέβησαν.Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 23:31Μην λεμε μαλακιες.και η Παναγια και ο Χριστος υπηρξαν σαν ιστορικα προσωπα.Ασχετα αν πιστευει η δεν πιστευει ο καθενας,μονο κατι κνωδαλα αμφισβητουν την υπαρξη τους ως προσωπα.Τωρα αν ο Χριστος ειναι Θεος,ειναι αλλουνου παπα ευαγγγελιο.
Οι δεν μεταγενέστερες αναφορές θεωρούνται από τους ειδικούς πλαστογραφίες.
.
ΚΚΕ 6η Ολομέλεια: Κάναμε το διεθνιστικό μας καθήκον (εννοεί τον Συμμοριτοπόλεμο)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 8 Απαντήσεις
- 650 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Machine ghost
-
- 0 Απαντήσεις