Karambabas έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:52
Αυτόν που δεν χώνευα παλιά με τίποτα, ο waldorf, αλλά είδα σε φωτογραφία πώς φτιάχνει λουκάνικα, και είπα, δεν μπορεί, τόσο μερακλής, να είναι κακός. ...
Στην έλεγα σε κάθε ευκαιρία,ακόμη και αν είχα τις ίδιες απόψεις-θέσεις-συμπεράσματα και στάση ζωής σε ό,τι έλεγες.
Δικαίως με αντιπαθούσες,αδίκως όμως σε αντιπαθούσα εγώ.
Και τελικά;
Τελικά αρκούσαν λίγα λουκάνικα,ένας παστουρμάς και κάτι καπνιστά γουρούνια για να καταλάβω ότι δεν έχω λόγο να την λέω σ`ένα τύπο που δεν διαφωνώ μαζί του!
(Άσε που μάλλον είναι και ωραίος τύπος,αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα).
Όκολτ ή οκόλτ. Το [ʌ] προφέρεται πιο κοντά στο [ο] παρά στο [α] στα βρετανικά αγγλικά. Στα αμερικάνικα το αντίθετο. Στις βόρειες βρετανικές διαλέκτους είναι πιο κοντά στο [ου].
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Green Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2022, 08:54
Πραγματικά κακιασμένος είναι ο Γιαννόπουλος αλλά ακόμα και εκεί είμαι πεπεισμένος ότι το πρόβλημα ξεκινά από κόμπλεξ, δεν είναι θεμελιώδες. Η αληθής κακία είναι πολύ σπάνια, συνήθως η κακή συμπεριφορά προέρχεται από ανθρώπινες αδυναμίες.
Ο Γιαννόπουλος δεν είναι κακιασμένος. Λίγο εμμονικός είναι.
BigChiefWahoo έγραψε: 07 Δεκ 2022, 09:08
Ασέβαστος και λογική είναι δύο έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους.
Το αντίθετο. Ο ασέβαστος τα βλέπει όλα πως ένα και ένα κάνουν δύο και τα παρααπλοποιεί με βάση τη λογική, κάτι το ποίο δεν ισχύει πάντα.
So very true.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Επίσης μεγάλη συμπάθεια παρά το ιδεολογικό χάος είναι ο waldorf
...
Το ιδεολογικό χάος είναι χαοτικό (sic),αλλά η συμπάθεια αμοιβαία.
Στο παλιό βέβαια είχες υπογραφή ένα τσιτάτο του Degrelle (δεν θυμάμαι ακριβώς τι έλεγε).
Θα σε εκπλήξω,αλλά έχω διαβάσει τη βιογραφία του Degrelle και τολμώ να πω ότι τον εκτιμώ ιδιαίτερα.
Esperos έγραψε: 08 Δεκ 2022, 17:17@Leporello
Τον Λεπορέλο, δε ξέρω, διαβάζω κάτι ωραία που γράφει
Πρώτη φορά γράφει κάποιος καλό λόγο γιά μένα.
Ρε φίλε, είσαι σπουδαίος αναλυτής, χωρίς πλάκα τώρα
Δεν ξέρω αν συμφωνούμε ταυτιζόμαστε σε όλα ή σε πολλά αν και δεν έχει καμία σημασία.
Μπορείς να συναντάς άτομο που διαφωνείς αλλά σε κάνει να σκέπτεσαι
Ένας δεν είμαι, μα χιλιάδες! Όχι μονάχα οι ζωντανοί — κι οι πεθαμένοι μ’ ακλουθάνε ,σε μιαν αράδα σκοτεινή.