Ξέρω ακριβώς τι κάνω.
Γιατί κάτι έγραψε το ριάλιτι μπόι για κικμπόξινγκ.
Συντονιστές: Spiros252, Συντονιστές
Ξέρω ακριβώς τι κάνω.
A οχι, ξυλίκια και τέτοια μακρυά. Ρίχτα στο θείοΓΑΛΗ έγραψε: 08 Δεκ 2022, 12:43Ξέρω ακριβώς τι κάνω.
Γιατί κάτι έγραψε το ριάλιτι μπόι για κικμπόξινγκ.![]()
Πάντα το παρακάνει, αλλά αυτός ειναι και ο λόγος που τη συμπαθούμεΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ έγραψε: 08 Δεκ 2022, 13:01Γαλή, για τις περιεσκεμμένες περιπλοκές του λόγου της –όταν δεν το παρακάνει!
Στην έλεγα σε κάθε ευκαιρία,ακόμη και αν είχα τις ίδιες απόψεις-θέσεις-συμπεράσματα και στάση ζωής σε ό,τι έλεγες.Karambabas έγραψε: 08 Δεκ 2022, 10:52 Αυτόν που δεν χώνευα παλιά με τίποτα, ο waldorf, αλλά είδα σε φωτογραφία πώς φτιάχνει λουκάνικα, και είπα, δεν μπορεί, τόσο μερακλής, να είναι κακός. ...
Όκολτ ή οκόλτ. Το [ʌ] προφέρεται πιο κοντά στο [ο] παρά στο [α] στα βρετανικά αγγλικά. Στα αμερικάνικα το αντίθετο. Στις βόρειες βρετανικές διαλέκτους είναι πιο κοντά στο [ου].
Ο Γιαννόπουλος δεν είναι κακιασμένος. Λίγο εμμονικός είναι.Green Dragon έγραψε: 07 Δεκ 2022, 08:54 Πραγματικά κακιασμένος είναι ο Γιαννόπουλος αλλά ακόμα και εκεί είμαι πεπεισμένος ότι το πρόβλημα ξεκινά από κόμπλεξ, δεν είναι θεμελιώδες. Η αληθής κακία είναι πολύ σπάνια, συνήθως η κακή συμπεριφορά προέρχεται από ανθρώπινες αδυναμίες.
So very true.Ερμής έγραψε: 07 Δεκ 2022, 09:51Το αντίθετο. Ο ασέβαστος τα βλέπει όλα πως ένα και ένα κάνουν δύο και τα παρααπλοποιεί με βάση τη λογική, κάτι το ποίο δεν ισχύει πάντα.BigChiefWahoo έγραψε: 07 Δεκ 2022, 09:08
Ασέβαστος και λογική είναι δύο έννοιες ασύμβατες μεταξύ τους.
Το ιδεολογικό χάος είναι χαοτικό (sic),αλλά η συμπάθεια αμοιβαία.Ερμής έγραψε: 08 Δεκ 2022, 11:06 ...
...
Επίσης μεγάλη συμπάθεια παρά το ιδεολογικό χάος είναι ο waldorf
...
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Ρε φίλε, είσαι σπουδαίος αναλυτής, χωρίς πλάκα τώρα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.