!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:42
nyxtovios έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:33
Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:32
Όχι, είμαι κατά της παραβατικότητας των ρομά, και κάθε παραβατικότητας, αλλά είμαι επίσης κατά της αστυνομικής αυθαιρεσίας και κυρίως κατά της χρήσης ασύμμετρης βίας από την πλευρά των αστυνομικών.
Τώρα αν εσύ φαντάζεσαι ντερντιχάρηδες και ρόμποκοπς, βλέπουμε διαφορετικά έργα.
Ναι αλλά δεν είναι γενικά παραβατικότητα, είναι συστηματική παραβατικότητα, δηλαδή εγκληματική οργάνωση.
Αυτό δεν το ξέρω. Ας το δεχτούμε όμως για χάρη της συζήτησης. Τι θα έπρεπε να γίνει; Μια καλά σχεδιασμένη αστυνομική επιχείρηση ώστε να εξαρθρωθούν οι συμμορίες αυτές. Αλλά εκεί, στους καταυλισμούς, δεν τολμάνε να πάνε, κοκοκο.
Και όταν αναγκάζονται να πάνε, οργανώνουν ολόκληρη στρατιωτική επιχείρηση, μόνο τα τεθωρακισμένα δεν φωνάζουνε.
Όμως δεν συζητάμε αυτό σε τούτο το νήμα.
Συζητάμε ότι ένας αστυνομικός την είδε ντερτιχάρι και πυροβόλησε εν κινήσει, από πίσω και κατ' ευθείαν στο κεφάλι έναν 16χρονο που προσπαθούσε να διαφύγει με ένα αγροτικό, επειδή την κοπάνησε από ένα βενζινάδικο για να μην πληρώσει ένα 20άρικο. Σαν να λέμε ο Πάσσαρης ένα πράγμα.
Το εξοργιστικότερο, ίσως, είναι ότι ο αστυνομικός αυτός, μαζί με την ομάδα του, ήξεραν πολύ καλά ποιον κυνηγούσαν και γιατί, αφού ήσαν μέσα στο βενζινάδικο κι έπιναν τον καφέ τους όταν έγινε το περιστατικό.
Εγκληματική οργάνωση είναι απλά.
Όμως η ποινή για τα 20 ευρώ δεν είναι θάνατος οπότε και ο αστυνομικός καλώς να τα δεχτεί. Βέβαια κανείς δεν νοιάζεται.Η καραμέλα του 16χρονου δεν πείθει κανέναν επίσης. Ας μη μπλέξουμε το θέμα ηλικίας γιατί θα πρέπει να πάνε απευθείας μέσα όλοι οι συγγενείς του με τις 10χρονρς νύφες.
Αυτό που θέλω να εξηγήσω είναι ότι η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, έχει θύματα συνήθως τον απλό κόσμο. Για αυτό δεν λυπάται και κάνεις για το περιστατικό. Θύματα λοιπόν ο λαουτζίκος από τον οποίο ζητάμε τώρα να κάνει πάλι το μαλακα. Δεν είναι θύμα ο Κούλης χρυσός ή κανένας δικαστικός. Ούτε τα πληρώνουν από την τσέπη τους τα σπασμένα σήμερα. Ο καταδρομέας ο Πλεύρης σε ειρηνική διαδήλωση έξω από το σπίτι του έλεγε ότι τρομάζουν τα παιδάκια του.
Για τις περιουσίες πολιτών και του κράτους που καταστρέφονται θα βάλει χέρι φυσικά στην τσέπη ο φορολογούμενος. Για να μην μιλήσω για τα παιδάκια του λαουτζίκου που τα βρήκαμε με σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σχολείο τους.
Στο τέλος δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο γύφτος, οι Ρομά ή οι πωλητικοι που έχουν εν γνώση τους αφήσει εγκληματικές οργανώσεις να κάνουν ότι θέλουν.
.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Re: Θεσσαλονίκη :Βλήμενος στο κεφάλι υπό αστυνομικών πυρών 16χρονος ρομά κατά τη διάρκεια καταδίωξης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

κλαίων ως πόστερ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:46

Ναι αλλά δεν είναι γενικά παραβατικότητα, είναι συστηματική παραβατικότητα, δηλαδή εγκληματική οργάνωση.
Αυτό δεν το ξέρω. Ας το δεχτούμε όμως για χάρη της συζήτησης. Τι θα έπρεπε να γίνει; Μια καλά σχεδιασμένη αστυνομική επιχείρηση ώστε να εξαρθρωθούν οι συμμορίες αυτές. Αλλά εκεί, στους καταυλισμούς, δεν τολμάνε να πάνε, κοκοκο.

και δεν ξέρει αν είναι συστημική παραβατικότητα και αναγνωρίζει ότι δεν τολμάει να μπει η αστυνομία :smt005: κνιτάκο, πάλι με αοριστίες θα μαζέψετε ψηφαλάκια;
Ρε εμμονικέ κόπριε, μού έχεις ζαλίσει τ' αρχίδια. Τράβα να πάρεις τα φάρμακά σου.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Να συμπληρώσω ότι φυσικά είναι ευθύνη της αστυνομίας και του Χρυσού που δεν προστατεύονται οι πολίτες από τις εγκληματικές οργανώσεις. Μετά περιμένουμε από το κράτος μπανανία να μας σώσει από τους Τούρκους.
κλαίων ως πόστερ
Phorum.gr user: όνομα χρήστη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κλαίων ως πόστερ »

Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:49
κλαίων ως πόστερ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:46

και δεν ξέρει αν είναι συστημική παραβατικότητα και αναγνωρίζει ότι δεν τολμάει να μπει η αστυνομία :smt005: κνιτάκο, πάλι με αοριστίες θα μαζέψετε ψηφαλάκια;
Ρε εμμονικέ κόπριε, μού έχεις ζαλίσει τ' αρχίδια. Τράβα να πάρεις τα φάρμακά σου.
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2022, 00:54 Αν έχεις 7 φίλους και παραγγείλεις ή φτιάξεις πίτσες, χωρίς να φας κι εσύ, είσαι ο μαλάκας της παρέας
Άβαταρ μέλους
Πτολεμαίος
Phorum.gr user: Last Veteran

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πτολεμαίος »

xioni έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:44
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:41
xioni έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:40

Είναι απλή η ερώτηση μου: έχει όνομα ο μπάτσος; Την φάτσα του θα την δούμε ή το κρατάτε κρυφό;
Θα τον κάνεις ντα;
Κι εμένα με ενδιαφέρει πάντως.
Τη θέλω τη φώτο του για αβαταρ.
Θα τον φτύσω.
Είσαι πολύ σκληρός καργιολαρος.
Δεν θα αφήσουμε τον ήρωα τον μπάτσο στα νύχια σου.
Αξία αν είχαν τα σκατά, χαρά, που θα'χαν όλοι
Μα στων φτωχών τα σώματα, δεν θα υπήρχαν κώλοι
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

nyxtovios έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:48

Και όταν αναγκάζονται να πάνε, οργανώνουν ολόκληρη στρατιωτική επιχείρηση, μόνο τα τεθωρακισμένα δεν φωνάζουνε.
Όμως δεν συζητάμε αυτό σε τούτο το νήμα.
Συζητάμε ότι ένας αστυνομικός την είδε ντερτιχάρι και πυροβόλησε εν κινήσει, από πίσω και κατ' ευθείαν στο κεφάλι έναν 16χρονο που προσπαθούσε να διαφύγει με ένα αγροτικό, επειδή την κοπάνησε από ένα βενζινάδικο για να μην πληρώσει ένα 20άρικο. Σαν να λέμε ο Πάσσαρης ένα πράγμα.
Το εξοργιστικότερο, ίσως, είναι ότι ο αστυνομικός αυτός, μαζί με την ομάδα του, ήξεραν πολύ καλά ποιον κυνηγούσαν και γιατί, αφού ήσαν μέσα στο βενζινάδικο κι έπιναν τον καφέ τους όταν έγινε το περιστατικό.
Εγκληματική οργάνωση είναι απλά.
Όμως η ποινή για τα 20 ευρώ δεν είναι θάνατος οπότε και ο αστυνομικός καλώς να τα δεχτεί. Βέβαια κανείς δεν νοιάζεται.Η καραμέλα του 16χρονου δεν πείθει κανέναν επίσης. Ας μη μπλέξουμε το θέμα ηλικίας γιατί θα πρέπει να πάνε απευθείας μέσα όλοι οι συγγενείς του με τις 10χρονρς νύφες.
Αυτό που θέλω να εξηγήσω είναι ότι η συγκεκριμένη εγκληματική οργάνωση, έχει θύματα συνήθως τον απλό κόσμο. Για αυτό δεν λυπάται και κάνεις για το περιστατικό. Θύματα λοιπόν ο λαουτζίκος από τον οποίο ζητάμε τώρα να κάνει πάλι το μαλακα. Δεν είναι θύμα ο Κούλης χρυσός ή κανένας δικαστικός. Ούτε τα πληρώνουν από την τσέπη τους τα σπασμένα σήμερα. Ο καταδρομέας ο Πλεύρης σε ειρηνική διαδήλωση έξω από το σπίτι του έλεγε ότι τρομάζουν τα παιδάκια του.
Για τις περιουσίες πολιτών και του κράτους που καταστρέφονται θα βάλει χέρι φυσικά στην τσέπη ο φορολογούμενος. Για να μην μιλήσω για τα παιδάκια του λαουτζίκου που τα βρήκαμε με σφαίρα στο κεφάλι μέσα στο σχολείο τους.
Στο τέλος δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο γύφτος, οι Ρομά ή οι πωλητικοι που έχουν εν γνώση τους αφήσει εγκληματικές οργανώσεις να κάνουν ότι θέλουν.
.
Δεν μπορείς να χαρακτηρίζεις σαν εγκληματική οργάνωση μια ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων. Αυτή η λογική παραπέμπει στις πιο σκοτεινές εποχές της ανθρωπότητας.
Δεν ξέρω ποιος λυπάται και ποιος δεν λυπάται για το περιστατικό, εγώ πάντως λυπάμαι και θλίβομαι.
Τα υπόλοιπα που αναφέρεις θα μπορούσαν να αποτελούν θέματα συζήτησης σε διαφορετικά νήματα.
κλαίων ως πόστερ
Phorum.gr user: όνομα χρήστη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από κλαίων ως πόστερ »

xioni έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:44

Θα τον φτύσω.

Feindflug
ΓΑΛΗ έγραψε: 07 Δεκ 2022, 00:54 Αν έχεις 7 φίλους και παραγγείλεις ή φτιάξεις πίτσες, χωρίς να φας κι εσύ, είσαι ο μαλάκας της παρέας
Στύγιος
Phorum.gr user: C'est fini

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Στύγιος »

Τζιτζιμιτζιχότζιρας έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:38
Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:35 Ναι.
Για μένα είναι εξοργιστικό ότι διαχρονικά τούς έχουν δοθεί όλες οι ευκαιρίες και οι δυνατότητες για να ενσωματωθούν, αλλά αρνούνται πεισματικά.
Είμαστε κλέφτες και ζητιάνοι, λέει ο πρόεδρός τους (ή κάποιος από τους προέδρους τους τέλος πάντων), με καμάρι.

Δε γίνεται να ενσωματωθούν. Απλά δε γίνεται. Εμφανίζουν μια μοναδική ανθεκτικότητα στην ενσωμάτωση, τόσο στο χρόνο όσο και στον χώρο.

Από το 1000 μΧ μέχρι σήμερα, κι από την Ισπανία ως την Ρωσία και την Τουρκία.

Όποιος μιλάει για ένταξη των γύφτων στην κοινωνία, είτε είναι αιθεροβάμων χαζοβιόλης, είτε κάτι θέλει να μασουλήσει.
Μαλάκα ,κατοικίες τους είχαν χτίσει κάποτε. Ε τις ξεπατώσανε από πόρτες μέχρι και τις χέστρες απ' τις τουαλέτες!
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

nyxtovios έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:48 Στο τέλος δεν ξέρω ποιος είναι ο πιο γύφτος, οι Ρομά ή οι πωλητικοι που έχουν εν γνώση τους αφήσει εγκληματικές οργανώσεις να κάνουν ότι θέλουν.
.
Σαφώς το δεύτερο. Όπως ακριβώς το έχεις γράψει. :lol:

Δεν ξέρω αν έτυχε αλλά σίγουρα πέτυχε.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Bandit59

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bandit59 »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 06 Δεκ 2022, 22:10
Awesomatic έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:43
Juno έγραψε: 06 Δεκ 2022, 21:03 Αφήνω κάτι για το αρχείο και φεύγω.
Συνεχίστε εσείς.

https://mobile.twitter.com/stavroforos_ ... 4768248833
Είναι μέχρι με την προκλητικότητα να γίνει αντιληπτό τελικά από την πολιτική τάξη ότι οι ψήφοι που θα κερδίσουν θα είναι πολύ περισσότεροι από αυτούς που θα χάσουν αν αποφασίσουν να πατάξουν το έγκλημα. Να δεις μετά πως κόβονται μαχαίρι τα επιδόματα και οι δικαστές δεν θα τολμάνε να τους βγάλουν για 86276η φορά έξω σε συνεργασία με συγκεκριμένους δικηγόρους και το παραδικαστικό κύκλωμα.
είμαι πολύ περίεργος να δω αν θα επέμβει εισαγγελέας εδώ
Γιατί να επέμβει; Εβρισε κανέναν ΛΟΑΤΚΙ+++ ;;;;; Μονο τότε επεμβαινουν οι Εισαγγελείς. Δεν το έχεις καταλάβει;
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Πτολεμαίος έγραψε: 07 Δεκ 2022, 00:15
xioni έγραψε: 07 Δεκ 2022, 00:05
Πτολεμαίος έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:53

Είσαι πολύ σκληρός καργιολαρος.
Δεν θα αφήσουμε τον ήρωα τον μπάτσο στα νύχια σου.
Διαχρονικά, οι βρωμοδεξιοί νοικοκυραίοι έχετε ήρωες που φοράνε κουκούλα. Άδειασε μου τώρα τη γωνιά, κοινωνικό κατακάθι.
Κατα πρώτον δεν είμαι δεξιος.
Κατα δεύτερον οποιος με "κουκούλα" έχει καταδωσει κομμουνιστη μπράβο του.
Κατά τρίτον αν θέλεις να σε αφήσω μόνο σου για να κλάψεις γοερά για το χαμό του εγκληματία ναι, θα φύγω.
Και κατά τέταρτον τσίμπα ένα αρχίδι.
Χρυσαυγίτης είσαι; Υποστηρίζεις την καημένη την Χ.Α που " βγήκε εγκληματική οργάνωση με μία δολοφονία και 5 ξυλοδαρμούς" σύμφωνα με τα λεγόμενα σου; Κάνε μου τη χάρη σε παρακαλώ. Ούτε για φτύσιμο.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

foscilis έγραψε: 06 Δεκ 2022, 22:16
Ναύτης έγραψε: 06 Δεκ 2022, 22:10 Μπορεί. Πάντως πήρε την απόφαση να τραβήξει το όπλο και να πυροβολήσει εν κινήσει και από πίσω δυο φορές, μια στον αέρα (όπως ισχυρίζεται) και μια κατ' ευθείαν πάνω στο όχημα. Να που τον πέτυχε στο κεφάλι. Και τώρα ο ένας θα μείνει στην καλύτερη περίπτωση φυτό και ο άλλος θα δικαστεί, και πάλι στην καλύτερη περίπτωση, για απόπειρα ανθρωποκτονίας. Κι όλα αυτά για 20 ευρώ.
:smt018 για γκάζωμα όταν του έγινε υπόδειξη να σταματήσει. Παρατηρώ μια τάση να το αγνοούμε αυτό.

Κατά γενική ομολογία αν σταμάταγε δε θα πάθαινε απολύτως τίποτα, το χειρότερο που κοίταζε ήταν μια μικροσκοπική ποινή με αναστολή αλλά μάλλον το δικαστήριο θα έλεγε ατιμώρητος, για κράτηση ούτε λόγος (ανήλικος).
Τάση λένε τώρα την επιλεκτική στραβομάρα;

Μας έχει καταστρέψει αυτό το "μάι στάιλ ροκς".
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Σπανακιας
Phorum.gr user: ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Σπανακιας »

nyxtovios έγραψε: 06 Δεκ 2022, 23:51 Να συμπληρώσω ότι φυσικά είναι ευθύνη της αστυνομίας και του Χρυσού που δεν προστατεύονται οι πολίτες από τις εγκληματικές οργανώσεις. Μετά περιμένουμε από το κράτος μπανανία να μας σώσει από τους Τούρκους.

Οταν αποκαλεις τον πρωθυπουργο της χωρας Χρυσο δηλαδη πιστευεις οτι ειναι γιος της Ντορας και του Τερυ Χρυσου δεν δικαιουσαι να απαιτεις οτιδηποτε απο αυτον
independent44
Phorum.gr user: independent_44

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από independent44 »

Ας βγει κάποιος τολμηρός δημοσιογράφος απ' αυτούς τους "ασυμβίβαστους" να κάνει ένα γκάλοπ στο δρόμο.
Να ρωτήσει τους πολίτες τι εμπειρία και τι γνώμη έχουν για τους γύφτους,
Δεν χρειάζεται να ρωτήσει χρυσαυγίτες ή κυρπαντελήδες, ας ρωτήσει και Αλβανούς ακόμα
xioni

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από xioni »

Είναι αλήθεια ότι ο Κωνσταντίνος Φραγκούλης είναι κλινικά νεκρός καθώς και ότι η πληροφόρηση καθυστερεί επειδή φοβούνται τις αντιδράσεις;
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”