Άμα είναι γκέυ και καρά αιχμηρό αντικείμενο, όλοι πρέπει να προσπαθούν να τον ακινητοποιήσουν με μεθόδους Χρήστου Ζαμπούνη, αλλιώς είναι ομοφοβικοί.enterprise-psi έγραψε: 09 Οκτ 2018, 13:40 Σημασία έχει , οτι σαν γκέι, δεν είναι ανώμαλος. Ανώμαλος και άρρωστος είναι επειδή παίρνει πρέζα. Αυτο δεν σημαίνει οτι πρέπει να πάνε 3 από πάνω και να τον βαράνε. Και μετά 6 μπάτσοι.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Golden Age
Re: Ανατροπή: Ούτε ληστής ούτε πρεζόνι το θύμα στο κοσμηματοπωλείο - νέα βίντεο
- Βινόσαυρος
μαλλον δεν έχετε συλληφθεί ποτέ ούτε έχετε υπάρξει μάρτυρας συλληψης
εδώ δίνεις τα χέρια να σεπεράσουν χειροπέδες και σε ρίχνουν κάτω
για να κάνουν χολυγουντιανή συλληψη
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Αλληλεγγύη στην αδελφότητα Κυρίλλου και Μεθοδίου.
Αλληλεγγύη στον κ. Καιρίδη.
Αλληλεγγύη στην κα. Συγγενιώτου.
- Golden Age
Μιλώ πάντα με βάσει τη σύλληψη που είδα στο βίντεο, οπου οι αστυνομικοί ακινητοποιούν κάποιον που κρατά αιχμηρό αντικείμενο.Βινόσαυρος έγραψε: 09 Οκτ 2018, 15:34 μαλλον δεν έχετε συλληφθεί ποτέ ούτε έχετε υπάρξει μάρτυρας συλληψης
- Βινόσαυρος
δεν είδα κάτι τέτοιο στο βιντεο
προφανώς κοροιδευόμαστε
προφανώς κοροιδευόμαστε
Αλληλεγγύη στην κα. Σταυράκη-Πατούλη.
Οι τακτικες στη συλληψη παντα ειναι το αμεσο πακεταρισμα. Γιατι και μια ικμαδα δυναμης να εχει ο εκαστοτε συλληφθεντας μπορει να κανει καμια αποκοτια. Συλληψη ειναι, ο αλλος μπορει να ειναι και θολωμενος και να μη σκεφτεται σωστα, δε φταιει και μπατσος να την πληρωσει αν του γυρισει τιποτα σε κανεναν λαιμο. Οποτε γενικα περναν στο πακεταρισμα εφοσον ειναι και μια κατασταση που την αντιμετωπιζουν καθημερινα. Αλλες φορες ψιλοδερνουν κι ολας, θελετε για να ειναι σιγουροι οτι ο αλλος θα κατσει καλα, γιατι ειναι τσατισμενοι και κουρασμενοι γενικοτερα με το να αναλαμβανουν αυτες τις καταστασεις, γιατι εμπλεκοντε σε προσωπικη αψιμαχια, οπως και να χει ειναι κατι το οποιο θεωρειται ψιλοφαουλ αλλα απ οταν βγηκαν τα κινητα με καμερα ειναι μαζεμενοι αρκετα. Ο Ζακ ειχε ανοιγμενο το κεφαλι, τα κεφαλια αιμοραγουν πολυ γενικοτερα, δεν λαβαν οποτε σοβαρα υποψην τους και την κατασταση του.
Γενικα ομως δε βαρεσαν για να βαρεσουν. Οι κινησεις τους ηταν αποτομες, αλλα το ολο θεμα ηταν πακεταρισμα.
Δεν βλεπω υπερμετρη βια απο τους μπατσους.
Γενικα ομως δε βαρεσαν για να βαρεσουν. Οι κινησεις τους ηταν αποτομες, αλλα το ολο θεμα ηταν πακεταρισμα.
Εγώ δε βλέπω κάτι ιδιαίτερα σκληρό στη σύλληψη. Λογικό είναι να χρησιμοποιήσουν δύναμη.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
στην αρχη ουτε καν τον "πακεταρισαν".BILLO έγραψε: 09 Οκτ 2018, 18:34 Οι τακτικες στη συλληψη παντα ειναι το αμεσο πακεταρισμα. Γιατι και μια ικμαδα δυναμης να εχει ο εκαστοτε συλληφθεντας μπορει να κανει καμια αποκοτια. Συλληψη ειναι, ο αλλος μπορει να ειναι και θολωμενος και να μη σκεφτεται σωστα, δε φταιει και μπατσος να την πληρωσει αν του γυρισει τιποτα σε κανεναν λαιμο. Οποτε γενικα περναν στο πακεταρισμα εφοσον ειναι και μια κατασταση που την αντιμετωπιζουν καθημερινα. Αλλες φορες ψιλοδερνουν κι ολας, θελετε για να ειναι σιγουροι οτι ο αλλος θα κατσει καλα, γιατι ειναι τσατισμενοι και κουρασμενοι γενικοτερα με το να αναλαμβανουν αυτες τις καταστασεις, γιατι εμπλεκοντε σε προσωπικη αψιμαχια, οπως και να χει ειναι κατι το οποιο θεωρειται ψιλοφαουλ αλλα απ οταν βγηκαν τα κινητα με καμερα ειναι μαζεμενοι αρκετα. Ο Ζακ ειχε ανοιγμενο το κεφαλι, τα κεφαλια αιμοραγουν πολυ γενικοτερα, δεν λαβαν οποτε σοβαρα υποψην τους και την κατασταση του.
εφεραν τον τραυματιοφορεα να τον μπανταρει, και απλως στεκοντουσαν εκει, δεν περιμεναν να πεταχτει και να γινει επιθετικος.
ε, αφου με το καλο δε στεκοταν ακινητος και πεταχτηκε οπλισμενος με οτι βρηκε, επρεπε να τον ακινητοποιησουν με το κακο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Δεν μπορώ να πω πως σε νιώθω. Ίσως να ζεις μια μίζερη ζωή και ελπίζεις και οι γύρω σου να βιώνουν κάτι παρόμοιο, ώστε να μην νιώθεις ότι κουβαλάς μόνος αυτό το βάρος. Γι αυτό προβάλλεις αυτή τη μιζέρια πάνω μου. Δυστυχώς φίλε, το πχώρουμ δεν είναι το κατάλληλο σημείο για βοήθεια. Απευθύνσου σε αυτούς που κουράρουν τον όργιο.Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:57
Πόσα διασκεδαστικά σαββατόβραδα έχεις περάσει έτσι;
Θα μαντέψω αρκετά. Ίσως και παραπάνω από αρκετά αν με νοιώθεις.
Αυτό ξέρεις είναι σοφιστεία, δηλαδή μια αμπελοφιλοσοφία του τίποτα. Στο περιστατικό που συζητάμε εμφανίστηκαν, με τις πολλές διαφορές τους, δυο κυρίαρχες τάσεις. Η μία έσπευσε να υπερασπιστεί την αυτοδικία και η άλλη να την κατακρίνει. Φυσικά οι δύο αυτές τάσεις δεν εκφράστηκαν από δύο ομοιογενή ρεύματα (σε ότι αφορά την κοσμοαντίληψη), όμως αυτό είναι αδιάφορο.Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:57 Τιποτε από αυτά όμως δε θα μου έδινε δικαιώματα να χωρίσω τους εμπλεκόμενους σε εσείς και εμείς. Η άνεση με την οποία το πράττεις είναι ανησυχητική.
Το ότι αναφέρομαι σε αυτές τις τάσεις, (με σκοπό να μπω στον πυρήνα της διαφωνίας και όχι να αμπελοφιλοσοφήσω) δεν σημαίνει πως βάζω στο ίδιο καζάνι τους επιμέρους εκπροσώπους τους. Ξέρω να ξεχωρίζω τον λουγκόζι από τον σχεδόν παρανοικό ακροδεξιό που μισεί τους ανθρώπους λίγο λιγότερο απ'ότι μισεί τα σκυλιά. Όπως γνωρίζω τις διαφορές ανάμεσα στη νάιδα και το νάνο.
Το "εμείς" και "εσείς" δεν αφορά μια ακραία γενίκευση. Αυτό είναι ένα σκιάχτρο που εσύ προβάλλεις (πάλι) σε εμένα, ίσως γιατί δεν μπορείς να κατανοήσεις το πλαίσιο στο οποίο βάζω τη κουβέντα.
Αυτό το βγάζεις από την κοιλιά σου, χωρίς καμία συνοχή και αιτιολόγηση, απλά με αφορμή το γεγονός (που έχω εκφράσει πολλάκις δημόσια) ότι είμαι ηλικιακά στα τριάντα. Αυτό είναι το επίπεδο ανάλυσης σου, απλοικό και χαμηλό.Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:57Θα μου πείς βέβαια, "30 χρονώνε παιδί το σκότωσε ο χουντόγερος κοσμηματοπώλης". Και γνωρίζεις τι υπαινίσσεται αυτό;
"Ταυτίζομαι περισσότερο με τον 30αρη παρά με τον 75άρη".
Φίλε κούνα λίγο το κεφάλι σου. Δεν ξέρεις καν τι πρεσβεύω, πιθανότατα δεν με παρακολουθείς. Δηλώνω Κομουνιστής, θέλω σοσιαλισμό. Ο Σοσιαλισμός είναι ένα ταξικό και εξόχως καταπιεστικό σύστημα, όπως και κάθε παρόμοιο ταξικό. Ο καταπιεσμένος δεν έχει πάντα δίκαιο.Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:57Δεν σε κατηγορεί κανείς γι' αυτό. Αυτό κατάλαβες - αυτό σου έδωσαν να καταλάβεις - πως ο καταπιεσμένος έχει πάντα δίκιο.
Φίλε τα έχεις πάρει λάθος. Με τους γκέι εγώ είμαι εχθρικά διακείμενος (όχι σε ότι αφορά τον σεξουαλικό τους προσανατολισμό, αυτό δεν με αφορά καθόλου), αλλά στο επίπεδο των διάφορων κινημάτων με τα οποία διεκδικούν τα δικαιώματα τους. Τέτοια κινήματα (σαν αυτό στο οποίο ανήκε ο ζακ) τα θεωρώ εξόχως προβληματικά και την κουλτούρα που εκπροσωπούν λανθασμένη. Δεν νιώθω την παραμικρή συμπάθεια για μια ντραγκ κουιν με ακτιβιστική παρουσία στο λοατκι κίνημα. Δεν τον θεωρώ 'διαφορετικό', τον θεωρώ ενσωματωμένο στην καλύτερη, ή κινούμενο στο λούμπεν περιθώριο. Ούτε χαρακτήρισα χουντόγερο τον "γηραιό" καταστηματάρχη.Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:57 Και πως εδώ ο καταπιεσμένος είναι αυτός που ήταν γκέη, αυτός που ήταν γκεη και άτυχος ναρκομανής, αυτός που ήταν γκέη και άτυχος ναρκομανής που πήγε σε ένα πάρτυ με φοιτητές και οι γονείς των φοιτητών τους μάλωσαν (πηγη λάηφο), αυτός που ήταν γκέη και άτυχος ναρκομανής που πήγε σε ένα πάρτυ με φοιτητές και οι γονείς των φοιτητών τους μάλωσαν και σκοτώθηκε από το βρωμερό ναζί φασίστα χουντόγερο επειδή ήταν διαφορετικός.
Για τύπος που δεν σου αρέσουν τα κουτάκια (σαν το "εμείς" και "εσείς") παραβάζεις πολλά κουτάκια στους άλλους. Να το προσέξεις.
Έχω δει τον πατέρα μου πολύ θυμωμένο. Και με καταστάσεις και με άλλους, που θεώρησε κάποια στιγμή ότι τον αδίκησαν σφόδρα. Ποτέ δεν τον είδα να χειροδικεί και σίγουρα ποτέ δεν τον είδα να πατάει κάποιον αδύναμο στα γυαλιά. Τώρα εσύ μπορεί από τον δικό σου πατέρα να διδάχτηκες άλλα. Εγώ την αυτοδικία δεν την διδάχτηκα.Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:57 Αυτό που δεν μπορώ να αφήσω είναι το πόσο εύκολο είναι για την αριστερά να μην επιδεικνύει εμπάθεια.
Σιγουρα δεν θα μπορούσες να ταυτιστείς με τον 75χρονο. Μα είμαι σίγουρος πως δε σε μεγάλωσαν οι δύο μητέρες στο σήριαλ του Παπακαλιάτη.
Κάπου εκεί έξω θα ζει και ο δικός σου πατέρας. Αν όχι, έχεις τα συλληπητήρια μου.
Φίλε δεν έχεις αντιληφθεί την πολιτική μου ταυτότητα. Έχεις γράψει ένα σεντόνι γεμάτο σκιάχτρα που είναι τοποθετημένα σε ένα άγονο χωράφι, χωρίς κανένα σκοπό. Λυπάμαι, ξαναπροσπάθησε.Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:57 Κάνε το το ερχόμενο σαββατόβραδο αν δεν βγεί το στοίχημα και έλα και πες μου μετά ο πατέρας μου ο χουντόγερος το σκότωσε το 30χρονο το παιδί το καταπιεσμένο που ήταν γκέη και άτυχος ναρκομανής που πήγε σε ένα πάρτυ με φοιτητές και οι γονείς των φοιτητών τους μάλωσαν.
Το ότι μοιάζω σοφός είναι αλήθεια. Ακόμα και ένας μέτριου ύψους φαίνεται ψηλός σε σύγκριση με νάνους.Χουργιατς έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:57
Και θα σου ζητήσω και κάνα τιπ για το στοίχημα επειδή είσαι σοφός,
Άλλος ένας που θεωρεί εαυτόν κολοσσό του πνεύματος ενώ πρόκειται για νάνο. Προσωπικά πήρα θέση για το περιστατικό προτού βγάλει την παραμικρή ανακοίνωση ο Περισσός.sys3x έγραψε: 09 Οκτ 2018, 12:16
Αν θέλεις επέτρεψε μου να διαφωνήσω με ένα βασικό σκέλος της ανάλυσης ς' κι αυτό είναι η έμφαση που δίνεις στην ηλικιακή ταύτιση, θέλω να πω ότι σαφώς φαίνεται η θέση της στο κάδρο αλλά κατά την μη ταπεινή μου γνώμη είναι ίσης ή/και μικρότερης σημασίας σε σχέση με την [σχεδόν (;)] ψυχαναγκαστικά αντανακλαστική (;) απόπειρα ερμηνείας του κάθε κοινωνικού φαινόμενου ή γεγονότος μέσα από τα ανορθολογιστικά φίλτρα της σύγχρονης ελληνικής αριστερής γουάναμπη κομμουνιστικής ιδεολογίας όπως εκφράζεται από τα δελτία τύπου των υπολοίπων γιαχωβάδων του Περισσού.
Ήμουν εγώ αυτός που άνοιξε το γνωστό νήμα και τοποθετήθηκα πριν το κάνει ο οποιοσδήποτε άλλος εδώ μέσα. Ο Περισσός απλά επιβεβαιώνει εκ των υστέρων αυτά που συνήθως γράφω εγώ νωρίτερα. Μέσα στην αλαζονεία σας και το μικρομεγαλισμό σας, δεν καταλαβαίνετε καν ποιος είναι παραγωγός σκέψης και ποιος απλός εκφραστής της.
Ίσως γιατί το πρώτο δεν μπορέσατε να το κάνετε ποτέ.
Πάντως έχουν περάσει τόσες μέρες και ακόμα εικασίες της αστυνομίας για το πως έγινε το περιστατικό (αν επρόκειτο για ληστεία ή όχι, ποια ήταν η συμπεριφορά του ζακ πριν μπει στο κοσμηματοπωλείο κλπ) δεν έχουν διαρρεύσει, την ίδια στιγμή που έχει διαρρεύσει αυτούσια η απολογία του κοσμηματοπώλη. Έχει ψωμί η υπόθεση.
"Είναι πολύ συγκεκριμένο το πολιτικό στίγμα της δολοφονίας Κωστόπουλου" μόλις άκουσα στο Indieground Radio !

"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
- Λευκός Λύκος
- Phorum.gr user: Λευκός Λύκος
Πολιτικό στίγμα η δολοφονια Κωστόπουλου.Μπίστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 22:37 "Είναι πολύ συγκεκριμένο το πολιτικό στίγμα της δολοφονίας Κωστόπουλου" μόλις άκουσα στο Indieground Radio !
![]()
Σε τι μπούρδελο ζούμε επιτέλους;
γκομενίστικη υστερία + ρατσιστικό μίσος + μάνα, πατέρας, παιδί = φος.foscilis έγραψε: 09 Οκτ 2018, 12:35 άκου εδώ τυρόβλαχε. Ο πατέρας του Namrail και ο πατέρας του οποιουδήποτε αξιοπρεπούς ανθρώπου αν τα έκανε αυτά μετά δε θα φλόμωνε τα κανάλια στα ψέματα για να βγει λάδι. Διότι δεν είναι εμετικές λέρες όπως η φάρα σου.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δικαίως του προσάπτουν τον τίτλο του μέγα ορθολογιστή που ταπώνει Ελ.sys3x έγραψε: 09 Οκτ 2018, 22:47γκομενίστικη υστερία + ρατσιστικό μίσος + μάνα, πατέρας, παιδί = φος.foscilis έγραψε: 09 Οκτ 2018, 12:35 άκου εδώ τυρόβλαχε. Ο πατέρας του Namrail και ο πατέρας του οποιουδήποτε αξιοπρεπούς ανθρώπου αν τα έκανε αυτά μετά δε θα φλόμωνε τα κανάλια στα ψέματα για να βγει λάδι. Διότι δεν είναι εμετικές λέρες όπως η φάρα σου.
![]()
Μειλίχιος και επαγωγικός .
"I beseech you, in the bowels of Christ, think it possible you may be mistaken".
Απορία ....
Κοσμηματοπωλείο .......καί δέν είχε κάμερα μέσα ο τύπος ;;;
Αυτοί συνήθως έχουν .....
.
Κοσμηματοπωλείο .......καί δέν είχε κάμερα μέσα ο τύπος ;;;
Αυτοί συνήθως έχουν .....
.
Ταφόπλακα τού Μέλλοντος τών Παιδιών μας η Γραφειοκρατεία καί οί Συντάξεις άνω τών 400 € ....
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
Δουλειά δέν έχει ό Διάολος γαμάει τά Παιδιά του .... Έλληνική Λαική Σοφία
Δέν ξέρεις κάν τό Λόγο ..........γιά νά μάς Ύποτάξης .........Σαδιστάκο ...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 3 Απαντήσεις
- 517 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από GoBzi
-
- 90 Απαντήσεις