!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Καλά μλκες είναι και δεν είμαι σίγουρος ότι επειδή τους το χρωστά η ιστορία πρέπει να το σηκώσει ο ντεπάι
αλλά οκ ο φαν γκάαλ, ΑΝ το σηκώσουν, πιστεύω εκτοπίζει κρόυφ
Οι παίκτες αυτοί είναι μικρά μεγέθη σε σύγκριση με τους παλιούς του 70, ή της Milan. Ούτε καν Robben δεν έχουν. Αλλά ο προπονητής τους είναι μέγεθος, αν είναι, αυτός θα το πάρει, όχι ο Virgil κι ο Blind, που είναι καπνιστές ρέγγες Βορείου Θαλάσσης με ψωμάκι.neon imposter έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:23 Καλά μλκες είναι και δεν είμαι σίγουρος ότι επειδή τους το χρωστά η ιστορία πρέπει να το σηκώσει ο ντεπάι
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
συμφωνώ - με Ολλανδούς στράβωσα από τότε που διέλυσαν την ομάδα του Άγιαξ των 90s που ήταν τρομερά απολαυστική - αυτοί δεν ενδιαφέρονται για μπάλα αλλά για μπίζνεςKarambabas έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:27Οι παίκτες αυτοί είναι μικρά μεγέθη σε σύγκριση με τους παλιούς του 70, ή της Milan. Ούτε καν Robben δεν έχουν. Αλλά ο προπονητής τους είναι μέγεθος, αν είναι, αυτός θα το πάρει, όχι ο Virgil κι ο Blind, που είναι καπνιστές ρέγγες Βορείου Θαλάσσης με ψωμάκι.neon imposter έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:23 Καλά μλκες είναι και δεν είμαι σίγουρος ότι επειδή τους το χρωστά η ιστορία πρέπει να το σηκώσει ο ντεπάι
ο φαν γκάαλ δε ανήκει στους προπονητές της τελευταίας καλής γενιάς προπονητών, ως γνωστόν μετά το 2000 αν εξαιρέσεις Μουρίνιο δεν υπάρχουν προπονητές αλλά διαχειριστές
- Rocco Siffredi
Крaсная армия έγραψε: 05 Δεκ 2022, 08:19 Τα αστεράκια είναι τέσσερα, όσα έχουν και οι ναζί. Να μην ξεχνιόμαστε.

ειπες ευχαριστω στο Ντουτσε για τα 2;
ισχυειKarambabas έγραψε: 05 Δεκ 2022, 12:50 Η δε Palmeiras της Βραζιλίας νομίζω φτιάχτηκε από Ιταλούς, χωρίς να είμαι σίγουρος πια.
δεν γινεται να μην εχει Γερμανια η ζυγαρια
1η Βραζιλια 2η Γερμανια μετα Ιταλια
Γερμανια ιδιες κατακτησεις με Ιταλια (χωρις να πας στην δεκαετια του 30 να βρεις τα πρωτα) περισσοτερους τελικους και γενικα καλυτερες παρουσιες
και σε euro εχει παρει 1 παραπανω και περισσοτερους τελικους
δεν ισχύει αυτόvantono έγραψε: 04 Δεκ 2022, 22:27 Στους ομίλους τους άνοιγαν οι Μεγάλοι τα πόδια διάπλατα για να περάσουν αυτοί και να αποκλειστούν άλλοι Μεγάλοι, για να ειναι πιο εύκολο το έργο τους
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Крaсная армия
- Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας
Όντως έχει φάει πολλές Ιταλικές πούτσες η Γερμανία.Rocco Siffredi έγραψε: δεν γινεται να μην εχει Γερμανια η ζυγαρια
1η Βραζιλια 2η Γερμανια μετα Ιταλια
Γερμανια ιδιες κατακτησεις με Ιταλια (χωρις να πας στην δεκαετια του 30 να βρεις τα πρωτα) περισσοτερους τελικους και γενικα καλυτερες παρουσιες
και σε euro εχει παρει 1 παραπανω και περισσοτερους τελικους
Ημιτελικός 1970
Τελικός 1982
Ημιτελικός σε ναζιστικό έδαφος 2006
Ημιτελικός 2012
1978 Grande Italia με την "γηπεδούχο"
1982 όλα τα γκολ που κέρδισε Αργεντινή (2-1), Βραζιλία (3-2) στην δεύτερη φάση, ας πούμε στα προημιτελικά στον ίδιο όμιλο τριών ομάδων.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
αααχ υγεία
- Sid Vicious
Δεν υπαρχουν Ιταλοι , ειναι προπαγανδα, υπαρχουν Ελληνες και Λομβαρδοι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
η ρωσική αριστοκρατία έπαιζε μπάλα ένεκα σχέσεων με την αγγλική, αλλά δεν υπήρξε αντιπροσωπευτική ομάδα περιοχής ή έστω πόλης που να αγωνίστηκε εκτός Ρωσίας, επειδή ούτε κατά διάνοια υπήρχε αντίπαλος σχετικά κοντά
γενικά πριν το Α΄ ΠΠ οι διεθνείς αναμετρήσεις συλλόγων, αντιπροσωπευτικών ομάδων ή -των λίγων- εθνικών περιορίζονταν εντός της ίδιας αυτοκρατορίας (Βρετανία, Αυστρία-Ουγγαρία) ή μεταξύ γειτονικών χωρών (Ιταλία-Γαλλία-Ελβετία, Σκανδιναβία, Αργεντινή-Ουρουγουάη)
εξαίρεση φυσικά οι Ολυμπιακοί και σε διασυλλογικό επίπεδο το Lipton Trophy (αποτέλεσμα ιδιωτικής πρωτοβουλίας)
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
άκυρο για την τσαρική Ρωσία
μεταξύ 1912 και 1914, η "εθνική" Ρωσίας (σε εισαγωγικά, αφού η ομοσπονδία ποδοσφαίρου ιδρύθηκε το 1934 - αργότερα και από την ΕΠΟ μας!!!
) έδωσε 8 διεθνείς αγώνες
πρωτοεμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς της Στοκχόλμης και στη συνέχεια έδωσε φιλικά με Νορβηγία, Ουγγαρία και Σουηδία
πέτυχε μόνο 3 ισοπαλίες με Σκανδιναβούς, ενώ έφαγε 0-16 από τους Πρώσους και 0-12 από τους Μαγιάρους
άρα ο Οκτώβρης του '17 δικαιώνεται ΚΑΙ ποδοσφαιρικά
μεταξύ 1912 και 1914, η "εθνική" Ρωσίας (σε εισαγωγικά, αφού η ομοσπονδία ποδοσφαίρου ιδρύθηκε το 1934 - αργότερα και από την ΕΠΟ μας!!!
πρωτοεμφανίστηκε στους Ολυμπιακούς της Στοκχόλμης και στη συνέχεια έδωσε φιλικά με Νορβηγία, Ουγγαρία και Σουηδία
πέτυχε μόνο 3 ισοπαλίες με Σκανδιναβούς, ενώ έφαγε 0-16 από τους Πρώσους και 0-12 από τους Μαγιάρους
άρα ο Οκτώβρης του '17 δικαιώνεται ΚΑΙ ποδοσφαιρικά
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
φτιάξε με, μπαμπά, πες μου και ότι θα ξαναϋπάρξουν ΣοβιέτKarambabas έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:09 φρονώ πως μετά τον θρίαμβο του Πούτιν που θα πατήσει Ουκρανία, Βαλτικές και Ευρασία, θα βλέπουμε ΕΣΣΔ.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 05 Δεκ 2022, 15:33, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
με κάτι λίγα από ΕτρούσκουςSid Vicious έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:08 Δεν υπαρχουν Ιταλοι , ειναι προπαγανδα, υπαρχουν Ελληνες και Λομβαρδοι
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Sid Vicious
Τοττης, Χανιωτης (ντι κανιο), Λεοντας Μεσης, νομιζω ειναι ξεκαθαρο
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
εγώ έχω γράψει για ύβρη, δίκη και νέμεσηRakomelofronas έγραψε: 05 Δεκ 2022, 08:51 Μετά και το νέο ασιατικό φλόκο της Γερμανίας, φιλοβραζιλιάνος φίλος κάνει λόγο για "θεία δίκη" λόγω αυτού του 1-7.
εάν λοιπόν εννοείς εμένα, σε πληροφορώ:
α) δεν γίνεται κάποιος να σε φιλοξενεί και εσύ να πας και να του γαμείς τα πρέκια - απλώς σβήνεις το ματς στο 0-3, άντε 0-4 και πας για άλλα, a.k.a χαλαρώνεις για τον μεγάλο τελικό
β) δεν είμαι φιλοβραζιλιάνος και γενικά είμαι φιλοτίποτα - πριν τον φετινό, θα σας γράψω πώς γκαντεμιάζω κάθε εθνική που λέω να υποστηρίξω στους 11 τελικούς Μουντιάλ που έχω παρακολουθήσει
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Rocco Siffredi
καποιο σχολιο για το μουντιαλ σε φασιστικο εδαφος το 1934 και τον χαιρετισμο του 1938 της Εθνικης Ιταλιας;Крaсная армия έγραψε: 05 Δεκ 2022, 14:55
Όντως έχει φάει πολλές Ιταλικές πούτσες η Γερμανία.
.
Ημιτελικός σε ναζιστικό έδαφος 2006
περι Γερμανιας ασχετα απο τα μεταξυ τους ειναι καλυτερη ομαδα και σε Μουντιαλ και στα Euro απο την Ιταλια αυτο λενε τα νουμερα
ε χαλαρα τα βαλανε τα 7Tarkovsky έγραψε: 05 Δεκ 2022, 15:48εγώ έχω γράψει για ύβρη, δίκη και νέμεσηRakomelofronas έγραψε: 05 Δεκ 2022, 08:51 Μετά και το νέο ασιατικό φλόκο της Γερμανίας, φιλοβραζιλιάνος φίλος κάνει λόγο για "θεία δίκη" λόγω αυτού του 1-7.
εάν λοιπόν εννοείς εμένα, σε πληροφορώ:
α) δεν γίνεται κάποιος να σε φιλοξενεί και εσύ να πας και να του γαμείς τα πρέκια - απλώς σβήνεις το ματς στο 0-3, άντε 0-4 και πας για άλλα, a.k.a χαλαρώνεις για τον μεγάλο τελικό
και τον τελικο τον πηρανε
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 223 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-