Δεν υπάρχει εθνική Αργεντινής χωρίς ιταλικό αίμα. Μαραντόνα, Ντιμπάλα, Lo Celso, Μέσι, κάποια παραδείγματα.Η δε Palmeiras της Βραζιλίας νομίζω φτιάχτηκε από Ιταλούς, χωρίς να είμαι σίγουρος πια.Крaсная армия έγραψε: 05 Δεκ 2022, 12:20 Στο Μουντιάλ της Αργεντινής το 1978 και στο Μεξικό του 1986 σε όλα τα παιχνίδια της Ιταλίας οι οπαδοί της ήταν αναλογικά περισσότεροι.
Γιατί;
Γιατί στην Αργεντινή το 40%+ είναι Ιταλικής καταγωγής και ένα 15% στην Βραζιλία. Σε Ουρουγουάη, Χιλή, Παραγουάη και εκεί έχει υψηλά ποσοστά Ιταλών μεταναστών.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Μουντιάλ χωρίς Ιταλία δεν νοείται
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
γουατ δε φάκινγκ γουαατ?Κόκκορας έγραψε: 05 Δεκ 2022, 10:53 η ιταλια και δεκα να παρει τους μονους οπαδους που μπορει να βρει ειναι απο την ιταλια...
Μα δεν χρειαζεται αλλους.Κόκκορας έγραψε: 05 Δεκ 2022, 10:53 η ιταλια και δεκα να παρει τους μονους οπαδους που μπορει να βρει ειναι απο την ιταλια...
Στο τεραστιο πεος της οι αλλοι οπαδοι.
Το μονο που εχει σημασια ειναι οτι ΜΟΝΟ Βραζιλιανικη ψωλη μπαινει στον πωπο της, σε αντιθεση με τους υπολοιπους ΠΡΩΚΤΟΥΣ που εχουν γινει κοσκινο. (Αγγλοι, Γαλλοι, Ισπανοι, Πρτογαλοι κλπ. αερα πατερα, μπαινοβγαινουν ΨΩΛΕΣ λες και ειναι διοδια...)
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ιταλία έξω από μουντιάλ; Τι λέτε, ρε; Ιταλία πρέπει να παίζει, οι Γερμανοί επίσης για να έχουμε έναν αντιπαθητικό της παρεάς, οι Βραζιλιάνοι, για να μας συγχίζουν που μαλακίζονται ενώ ξέρουν μπάλα, οι Αργεντινοί για να ακούμε τα ρακόμελα, οι Ολλανδοί για ιστορικούς λόγους, οι Γάλλοι, και δευτερευόντως Ισπανοί και Πορτογάλοι. Και ΕΣΣΔ πρέπει να παίζει, φρονώ πως μετά τον θρίαμβο του Πούτιν που θα πατήσει Ουκρανία, Βαλτικές και Ευρασία, θα βλέπουμε ΕΣΣΔ.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
- Κόκκορας
- Phorum.gr user: Κόκορας
sauce toast
Η πρώτη Ιταλία που είδα, το 1982.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:08Μα δεν χρειαζεται αλλους.Κόκκορας έγραψε: 05 Δεκ 2022, 10:53 η ιταλια και δεκα να παρει τους μονους οπαδους που μπορει να βρει ειναι απο την ιταλια...
Το μονο που εχει σημασια ειναι οτι ΜΟΝΟ Βραζιλιανικη ψωλη μπαινει στον πωπο της, σε αντιθεση με τους υπολοιπους ΠΡΩΚΤΟΥΣ που εχουν γινει κοσκινο. (Αγγλοι, Γαλλοι, Ισπανοι, Πρτογαλοι κλπ. αερα πατερα, μπαινοβγαινουν ΨΩΛΕΣ λες και ειναι διοδια...)
Once you go Italia1982, you never go backKarambabas έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:10Η πρώτη Ιταλία που είδα, το 1982.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:08Μα δεν χρειαζεται αλλους.Κόκκορας έγραψε: 05 Δεκ 2022, 10:53 η ιταλια και δεκα να παρει τους μονους οπαδους που μπορει να βρει ειναι απο την ιταλια...
Μονο οι Βραζιλειρο μας τον χωνουν και αυτοι πολυ δυσκολα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Λόγω οικογενειακής ιδιαιτερότητος ήμουν τότε Δυτική Γερμανία. Με έτσουξε πολύ που η παρέα των Tardelli, Scirea, Graziani, Antonioni, Cabrini, μας γάμησε. Ιταλία έγινα στο μουντιάλ του 1994, με τον Baggio.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:13Once you go Italia1982, you never go backKarambabas έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:10Η πρώτη Ιταλία που είδα, το 1982.Daje έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:08
Μα δεν χρειαζεται αλλους.
Το μονο που εχει σημασια ειναι οτι ΜΟΝΟ Βραζιλιανικη ψωλη μπαινει στον πωπο της, σε αντιθεση με τους υπολοιπους ΠΡΩΚΤΟΥΣ που εχουν γινει κοσκινο. (Αγγλοι, Γαλλοι, Ισπανοι, Πρτογαλοι κλπ. αερα πατερα, μπαινοβγαινουν ΨΩΛΕΣ λες και ειναι διοδια...)![]()
Μονο οι Βραζιλειρο μας τον χωνουν και αυτοι πολυ δυσκολα.
- Οργισμένος
Mην ανησυχείτε θα σας τόνε χώσουμε πολύ βαθιά σε όλες ολα σας με πορτοκαλί πσολεο. Μόνο λίγο υπομονή...
ΤΟ βιβλίο μου:https://www.smashwords.com/books/view/412984
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
Η τραγελαφικά ωμή αλήθεια για την Ελλάδα.
ΕΝΤΕΛΩΣ ΔΩΡΕΑΝ!!!
Στηρίξτε με, η αλήθεια ΠΡΕΠΕΙ να λάμψει...
-
neon imposter
- Phorum.gr user: neon imposter
Βάλε κ τη γερμανία όμως στη ζυγαριά - ούτε εμένα μ αρέσει αλλά είναι αλήθεια έχει φανέλα
επίσης σκεφτόμουν
αν το πάρει η Ολλανδία ο Φαν Γκάαλ ή οπως λέγεται γίνεται σημαντικότερη προσωπικότητα από τον Κρόυφ στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο (δλδ η σημαντικότερη όλων);
επίσης σκεφτόμουν
αν το πάρει η Ολλανδία ο Φαν Γκάαλ ή οπως λέγεται γίνεται σημαντικότερη προσωπικότητα από τον Κρόυφ στο Ολλανδικό ποδόσφαιρο (δλδ η σημαντικότερη όλων);
- vantono
- Phorum.gr user: vantono
Ομάδα της Τσαρικής αυτοκρατορίας υπήρχε, ξέρει κανεις?Karambabas έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:09 Ιταλία έξω από μουντιάλ; Τι λέτε, ρε; Ιταλία πρέπει να παίζει, οι Γερμανοί επίσης για να έχουμε έναν αντιπαθητικό της παρεάς, οι Βραζιλιάνοι, για να μας συγχίζουν που μαλακίζονται ενώ ξέρουν μπάλα, οι Αργεντινοί για να ακούμε τα ρακόμελα, οι Ολλανδοί για ιστορικούς λόγους, οι Γάλλοι, και δευτερευόντως Ισπανοί και Πορτογάλοι. Και ΕΣΣΔ πρέπει να παίζει, φρονώ πως μετά τον θρίαμβο του Πούτιν που θα πατήσει Ουκρανία, Βαλτικές και Ευρασία, θα βλέπουμε ΕΣΣΔ.
Αυτό θα βλεπετε αν επικρατήσει ο Πουτλερ, οχι ΕΣΣΔ.
Η Ιστορία χρωστά στους Ολλανδούς ένα κύπελλο. Ο van Gaal είναι ο ιδανικός να το σηκώσει. Απλά εγώ δεν τους χωνεύω.neon imposter έγραψε: 05 Δεκ 2022, 13:19 Βάλε κ τη γερμανία όμως στη ζυγαριά - ούτε εμένα μ αρέσει αλλά είναι αλήθεια έχει φανέλα
επίσης σκεφτόμουν
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 224 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi
-
- 1 Απαντήσεις