!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Το καλύτερο από το '86 και μετά
- Sid Vicious
Re: Το καλύτερο από το '86 και μετά
To καλυτερο ειναι του 2030, κρατηστε τα λογια μου τουτα οταν φτασετε εκει
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Μπραζιλέϊρος detectedBigChiefWahoo έγραψε: 02 Δεκ 2022, 18:00Tarkovsky έγραψε: 02 Δεκ 2022, 17:52
χειρότερο Μουντιάλ των 10 προηγούμενων (1982 και μετά) ήταν του 2002 σε Κορέα/Ιαπωνία - ΑΠΟ ΠΑΣΑ ΑΠΟΨΗ![]()
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μην ξεχνάς και τον πουρουπουπου με τις κραυγέςpanos291 έγραψε: 02 Δεκ 2022, 08:20 Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο, αλλά ξερω ποιο ηταν το χειρότερο. Το 2010 στην Νότια Αφρικη που οι κανιβαλοι με τις βουβουζελες τους μας εκαναν να βλεπουμε τους αγωνες με κλειστό τον ήχο.
- Rocco Siffredi
Στύγιος έγραψε: 02 Δεκ 2022, 18:17Μην ξεχνάς και τον πουρουπουπου με τις κραυγέςpanos291 έγραψε: 02 Δεκ 2022, 08:20 Δεν ξέρω ποιο είναι το καλύτερο, αλλά ξερω ποιο ηταν το χειρότερο. Το 2010 στην Νότια Αφρικη που οι κανιβαλοι με τις βουβουζελες τους μας εκαναν να βλεπουμε τους αγωνες με κλειστό τον ήχο.![]()
Και αυτό στην πράξη μύθος μου φαίνεταιπατησιωτης έγραψε: 02 Δεκ 2022, 08:34 Είναι το πρώτο που γίνεται ΧΕΙΜΩΝΑ λόγω των κλιματολογικών συνθηκών της Αραβίας.Το καλοκαίρι που γίνονται συνήθως οι παίκτες είναι σκοτωμένοι από την σαιζόν που προηγήθηκε.Τώρα είναι ξεκούραστοι.
Δεν βλέπουμε και τπτ φοβερό και τρομερό
Δεν έκαναν και φυσιολογικη προετοιμασία με τις εθνικές από την λήξη των πρωταθληματων πήγαμε σε μια βδομάδα στο Μουντιάλ
και σε παλιότερα Μουντιάλ είχαμε δει εκπλήξειςBeria έγραψε: 02 Δεκ 2022, 15:29 Αυτό ήθελα να γράψω, ότι είναι νωρίς
Στους 16 και μετά θα φανεί πόσο καλό είναι
Μέχρι στιγμής είχε εκπλήξεις και άνοδο των 'μικρών', αλλά όχι σπουδαία παιχνίδια από πλευράς ποδοσφαιρικής. Δεν είδαμε κάτι καινούργιο δηλαδή
Η Γερμανία είναι η μεγάλη έκπληξη ειχε συμβεί και στο προηγούμενο και η πρωτιά του Μαροκου
Σε κάθε Μουντιάλ θα βρεις έκπληξη
Θα σας τα πω τα μεσάνυχτα που σχολάω και θα γράφω στο πι σι.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Ισπανία κυριαρχούσε τότε.
Η διοργανωση ειναι αριστη μεχρι τωρα και πολυ ωραια.
Ολα θα κριθουν ομως στους νοκ αουτ αγωνες. Εκει πρεπει να δουμε κατι το ιδιαιτερο. Καποιον παικτη να ξεχωρισει, καποια ομαδα να κανει κατι φοβερο, ειδαλως θα μεινει στην ιστορια σαν ενα νορμαλ μουντιαλ με την πρωτοτυπια να ειναι το 1ο που εγινε χειμωνα.
Ολα θα κριθουν ομως στους νοκ αουτ αγωνες. Εκει πρεπει να δουμε κατι το ιδιαιτερο. Καποιον παικτη να ξεχωρισει, καποια ομαδα να κανει κατι φοβερο, ειδαλως θα μεινει στην ιστορια σαν ενα νορμαλ μουντιαλ με την πρωτοτυπια να ειναι το 1ο που εγινε χειμωνα.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
Πρόεδρος του Σ.Φ.Σ.Σ.Κ.Π.Ο
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
Ωραίο πρωτάθλημα ρε κατσικοειδή φυστικοβουτηρομένα λοβοτομημένα καγκουροειδή κατσίκια!
- BigChiefWahoo
- Phorum.gr user: Wahoo
Δίνω Μοράτα πρώτο σκόρερ στη διοργάνωση.
Το διαβάσατε εδώ,πρώτοι.
Το διαβάσατε εδώ,πρώτοι.
Το καλύτερο μετά το επικό 1986, ήταν αυτό του 1998.
Το φετινό θα κριθεί στο τέλος.
Το φετινό θα κριθεί στο τέλος.
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Μεγαλη ξενερα το Νοτια Κορεα και Ιαπωνια στους 16.
Επεσε 1 επιπεδο το -πολυ καλο- εως τωρα μουντιαλ.
https://i.imgur.com/p7krvsa.jpg
είναι η ΤΡΙΤΗ φορά που το κάνουν μαζί, μετά το 2010 στη Ν. Αφρική και το 2002 όταν το διοργανώναν από κοινού (τότε μάλιστα αμφότερες ως πρώτες από τον όμιλό τους)Daje έγραψε: 02 Δεκ 2022, 19:37 Μεγαλη ξενερα το Νοτια Κορεα και Ιαπωνια στους 16.
η Ιαπωνία έπαιξε στους 16 και στο προηγούμενο της Ρωσίας
εγώ σε Μουνδιάλ γουστάρω κάργα τους Ασιάται και ιδιαίτερα τους κιτρινιαραίους, το ζήτημα όμως είναι ότι φέτος η απώλεια των Ιταλοί είναι τεράστια, πώς να το κάνουμε;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ήδη θα μείνει στην ιστορία ως το Μουντιάλ της μοντας, όλοι οι περασμένοι άνοιξαν τελευταία αγωνιστική τις ποδάρες τους να αποκλειστούν οι οχτροί να περασουν οι αδιάφοροι
Το πρώτο που θυμάμαι ήταν το 78, αλλά ήμουνα 6 ετών και δεν έβλεπα συνειδητά. Το 82 ήταν το πρώτο που έβλεπα ως μικρός φίλαθλος πια, και για αυτό με σημάδεψε. Το 86 το ευχαριστήθηκα στους ομίλους, και λιγότερο στο τέλος. Το 90 δεν μου έμεινε. Ήμουν στρατό κι εκπαιδευόμενος. Το 94 με βρήκε φοιτητή, το ευχαριστήθηκα, και η πρώτη φορά που δήλωσα πως είμαι Ιταλία. Ως τότε ήμουν Γερμανία. Το 98 το γλέντησα, αλλά δεν είδα τον τελικό λόγω δουλειάς. Το 02 το ευχαριστήθηκα σε multicultural περιβάλλον. Το 06 ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ. Το 10 επίσης, αλλά ο τελικός Ισπανία-Ολλανδία ήταν για μένα αδιάφορος. Το 14 ήμουν στην Ασία και στον τελικό κι ημιτελικό Ιταλία. Όταν πήγα στη Γερμανία δεν τους άντεχα καθόλου. Το 18 το είδα με ενδιαφέρον, αλλά δεν μου έμεινε. Αυτό φέτος είναι το πιο ωραίο, το πιο ενδιαφέρον και το πιο δίκαιο ποδοσφαιρικά, διαιτητικά, και αισθητικά.
ΕΙΔΟΝ ΕΓΩ ΤΑΣ ΠΑΓΙΔΑΣ ΤΟΥ ΔΙΑΒΟΛΟΥ HΠΛΩΜΕΝΑΣ ΕΠΙ ΠΑΣΑΝ ΤΗΝ ΓΗΝ ΚΑΙ ΗΡΩΤΗΘΗΝ : ΑΡΑ ΤΙΣ ΔΥΝΑΤΑΙ ΕΚΦΥΓΕΙΝ ΤΑΥΤΑΣ; ΚΑΙ ΗΚΟΥΣΑ ΦΩΝΗΝ ΛΕΓΟΥΣΑΝ ΜΟΙ : "Ο ΤΑΠΕΙΝΟΣ".
Η Γιαπωνία είναι ομαδάρα.Daje έγραψε: 02 Δεκ 2022, 19:37 Μεγαλη ξενερα το Νοτια Κορεα και Ιαπωνια στους 16.
Κάτι κρύβουν αυτά τα tech-freaks. Κάποιο ενσωματωμένο τσιπάκι;
Κρίμα που δεν μπορώ να τα δω γιατί το μποικοτάρω.Maspoli έγραψε: 02 Δεκ 2022, 06:09 Κυρίες και κύριοι, έχουμε την τύχη να παρακολουθούμε το καλύτερο μουντιάλ από την εποχή του Mexico 1986.
Το καλύτερο τόσο ως προς τα ματς που γίνονται, όσο και ως προς την ατμόσφαιρα στις εξέδρες.
(και το γράφω πάρα την μεγάλη πίκρα που φαίνεται για το απόγευμα)
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 4 Απαντήσεις
- 202 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από enaon
-
- 45 Απαντήσεις