!!! DEVELOPMENT MODE !!!
FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Re: FIFA WORLD CUP - Qatar 2022
Ο Ζιντάν ήταν πρίγκηπας ρε, παίκτης αργός αναλογικά με τους άλλους που αναφερονται και δεν μπορουσες να του πάρεις την μπάλα
Ότι στα 6 τελευταία ματς της καριέρας του , γεροντακι στο μουντιαλ τους έκανε πλάκα τα λέει όλα
Οι άλλοι είναι τουρμπο
Ο Μαραντόνα μοιάζει πολυ με Ροναλντίνιο, παίκτες που στα καλά τους χρόνια ήταν οι καλύτεροι του κόσμου αλλά δεν είχαν διάρκεια, κακή ζωή, μπλεξίματα κτλ
Ο κορυφαίος όλων για μένα είναι ο Μέσι, τώρα στα 35
του που δεν μπορει να κάνει κούρσες λογικό να βγαίνουν όλο και περισσοτεροι haters αλλά 2005-2015 ήταν ασταμάτητος
Ότι στα 6 τελευταία ματς της καριέρας του , γεροντακι στο μουντιαλ τους έκανε πλάκα τα λέει όλα
Οι άλλοι είναι τουρμπο
Ο Μαραντόνα μοιάζει πολυ με Ροναλντίνιο, παίκτες που στα καλά τους χρόνια ήταν οι καλύτεροι του κόσμου αλλά δεν είχαν διάρκεια, κακή ζωή, μπλεξίματα κτλ
Ο κορυφαίος όλων για μένα είναι ο Μέσι, τώρα στα 35
του που δεν μπορει να κάνει κούρσες λογικό να βγαίνουν όλο και περισσοτεροι haters αλλά 2005-2015 ήταν ασταμάτητος
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος jason0 την 01 Δεκ 2022, 11:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:40Με 7 πρωταθλήματα και τόσα ρεκόρ σπασμένα, ναι, είναι μάλλον ο τοπ πιλότος στην Φ1. Achievements talk, opinions walk.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:30Θύμισε μου, θεωρείς τοπ πιλότο στην ιστορία της Φ1 τον Χάμιλτον ή θυμάμαι λάθος;Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:28
Ναι, αλλά είχε την ιατρική φροντίδα και είναι ποδοσφαιριστής. Τι να κάνουμε τώρα; Να πούμε ότι αν δεν ήταν αυτός που είναι, δεν θα ήταν αυτός που είναι; Χαίρω πολύ.
Ποιον να θεωρήσω; Τον Ραϊκόννεν που κατάφερε να τιθασεύσει τον τρολλοχαρακτήρα του και να σοβαρευτεί στην δουλειά του για μία μόνο χρονιά; Σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά θα τον είχαν στείλει σπίτι του.![]()
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
μα σου λέω ότι κάνανε πλάκα στο πρωταθλητριών οι αγγλικές ομάδες μέχρι το 84-85 (στο χέιζελ το χάρισε η ουέφα στη γιούβε για ευνόητους λόγους)Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:36Τι σχέση έχει το 77 ρε φίλεLugozzi έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:33Πόσα πρωταθλητριών πήραν οι Ιταλικές ομάδες από το 1977 μέχρι το Χέιζελ?Σκαρταδος 4 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:27
Όταν το πήρε η Βερόνα,στην Ιταλία έπαιζαν οι Πλατινί,μπονιεκ,ζικο,φαλκαο,Έντερ,σερεζο,δεν θυμάμαι για τον Σώκρατες,μάλλον και ο Μαραντόνα
Και μιλάμε ότι οι ομάδες επιτρεπόταν να έχουν δύο ξενους
Οι αγγλικές 7
Εγώ σε μιλάω συγκεκριμένα για το πρωτάθλημα στην Ιταλία της σεζόν 84-85
Τελικά έπαιζε και ο σωκρατες στην Φιορεντίνα,μάλλον έπαιζε και ο ζουνιορ ο παλιός
Δηλαδή όλη σχεδόν η εθνική Βραζιλίας του 82 από την μέση και μπροστά,+ Πλατινί, μπονιεκ+Μαραντόνα
κι εσύ μου λες ποιοι παίζανε
δες τώρα τι συνέβαινε το 89-90 που το σήκωσε η Νάπολι
η 12η στο πρωτάθλημα έπαιξε τελικό Ουέφα (φιορεντίνα)
η 5η σήκωσε το Κυπελλούχων (Σαμπντόρια)
η 4η σήκωσε το Ουέφα (Γιούβε)
η 3η με τους Γερμανούς που σήκωσαν Παγκόσμιο μέσα στην Ιταλία μετά από ένα μήνα (Ιντεράρα δεν πήραμε τίποτα)
η 2η σήκωσε δεύτερη φορά σερί το Πρωταθλητριών (η καλύτερη Μίλαν όλων των εποχών)
και η 1η ήταν η Νάπολι του Μαραντόνα που τον προηγούμενο χρόνο σήκωσε Ουέφα
αυτά για τον καλόπιστο αναγνώστη
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Παρακαλώ, δες και τα στατιστικά τους, στα καλά του χρόνια ο Λιούϊς έτρωγε 3 κίμιδες στην καθισιά του.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:42Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:40Με 7 πρωταθλήματα και τόσα ρεκόρ σπασμένα, ναι, είναι μάλλον ο τοπ πιλότος στην Φ1. Achievements talk, opinions walk.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:30
Θύμισε μου, θεωρείς τοπ πιλότο στην ιστορία της Φ1 τον Χάμιλτον ή θυμάμαι λάθος;
Ποιον να θεωρήσω; Τον Ραϊκόννεν που κατάφερε να τιθασεύσει τον τρολλοχαρακτήρα του και να σοβαρευτεί στην δουλειά του για μία μόνο χρονιά; Σε οποιαδήποτε άλλη δουλειά θα τον είχαν στείλει σπίτι του.![]()
ευχαριστώ
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
ναι ναι.Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:44Παρακαλώ, δες και τα στατιστικά τους, στα καλά του χρόνια ο Λιούϊς έτρωγε 3 κίμιδες στην καθισιά του.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:42Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:40
Με 7 πρωταθλήματα και τόσα ρεκόρ σπασμένα, ναι, είναι μάλλον ο τοπ πιλότος στην Φ1. Achievements talk, opinions walk.
ευχαριστώ
Πες και για μπασκετ μια.
Λεμπρόν ή MJ;
Όχι και αργός. Ταχύτατος ήταν. Απλά δεν συνήθιζε να κάνει επελάσεις. Ήταν άλλο το στυλ του.jason0 έγραψε: 01 Δεκ 2022, 11:42 Ο Ζιντάν ήταν πρίγκηπας ρε, παίκτης αργός αναλογικά με τους άλλους που αναφερονται και δεν μπορουσες να του πάρεις την μπάλα
Ο Μέσι είναι σκιά του εαυτού του.Ο κορυφαίος όλων για μένα είναι ο Μέσι, τώρα στα 35
Κακά τα ψέματα, είναι τρεις ταχύτητες κάτω από το σημερινό ποδόσφαιρο. Βγήκε σε μία φάση στην πλάτη της άμυνας και μέχρι να φτάσει στην περιοχή τον είχε προλάβει ως και το ...αντίπαλο σέντερ φορ από την απέναντι πλευρά!
Όμως, βλέπει πολύ καλά το γήπεδο και λειτουργεί καλά ως μπαλαντέρ, ακόμα και σε χαμηλές ταχύτητες.
Λεμπρόν φυσικά, αλλά αν παραμείνει υγιής ο Αντετοκούνμπο θα τους αφήσει πίσω του.
FUCK DONALD TRUMP
ωραιος
Με καθαρά αθλητικά κριτήρια, και με τις επιτυχίες τους να προσμετρώνται.
Α, και Σπανούλης > Διαμαντίδης.
Κατανοώ ότι τα κριτήρια μου δεν πλησιάζουν τα δικά σου αμιγώς αθλητικά, όπως λίγο ρατσισμό, λίγο ακροδεξιές μαλακίες, λίγο αντίθεση σε κοινωνικά κινήματα, λίγο φτηνές προσβλητικές παπαρολογίες προς όσους δεν γουστάρουν, αλλά δεν χρειάζεται όλοι αυτοί οι υπεραθλητές να είναι σαν και εσένα για να τους γουστάρεις.
FUCK DONALD TRUMP
Συνεχισε συνέχισε, μιλησε μας για αυτά, ανοίξου.Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:10Με καθαρά αθλητικά κριτήρια, και με τις επιτυχίες τους να προσμετρώνται.
Κατανοώ ότι τα κριτήρια μου δεν πλησιάζουν τα δικά σου αμιγώς αθλητικά, όπως λίγο ρατσισμό, λίγο ακροδεξιές μαλακίες, λίγο αντίθεση σε κοινωνικά κινήματα, λίγο φτηνές προσβλητικές παπαρολογίες προς όσους δεν γουστάρουν, αλλά δεν χρειάζεται όλοι αυτοί οι υπεραθλητές να είναι σαν και εσένα για να τους γουστάρεις.![]()
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, νομίζω είναι η ώρα να μας εξηγήσεις με τι αμιγώς αθλητικά/οδηγικά κριτήρια δεν θεωρείς τον επτάκις πρωταθλητή Χάμιλτον κορυφαίο στο είδος του.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:12Συνεχισε συνέχισε, μιλησε μας για αυτά, ανοίξου.Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:10Με καθαρά αθλητικά κριτήρια, και με τις επιτυχίες τους να προσμετρώνται.
Κατανοώ ότι τα κριτήρια μου δεν πλησιάζουν τα δικά σου αμιγώς αθλητικά, όπως λίγο ρατσισμό, λίγο ακροδεξιές μαλακίες, λίγο αντίθεση σε κοινωνικά κινήματα, λίγο φτηνές προσβλητικές παπαρολογίες προς όσους δεν γουστάρουν, αλλά δεν χρειάζεται όλοι αυτοί οι υπεραθλητές να είναι σαν και εσένα για να τους γουστάρεις.![]()
FUCK DONALD TRUMP
Αθλητικά έτσι; Όχι είναι μαύρος, φοράει περίεργα ρούχα, δεν μου αρέσουν αυτά που λέει.

FUCK DONALD TRUMP
τα έχουμε εξηγήσει σε άλλο νήμα σχετικό.Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:14Δεν έχω να πω κάτι άλλο, νομίζω είναι η ώρα να μας εξηγήσεις με τι αμιγώς αθλητικά/οδηγικά κριτήρια δεν θεωρείς τον επτάκις πρωταθλητή Χάμιλτον κορυφαίο στο είδος του.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:12Συνεχισε συνέχισε, μιλησε μας για αυτά, ανοίξου.Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:10
Με καθαρά αθλητικά κριτήρια, και με τις επιτυχίες τους να προσμετρώνται.
![]()
![]()
![]()
Κατα τα άλλα δύο ερωτήσεις έκανα σε καθαρά αθλητικό πλαίσιο και το πήγες σε προσωπικές αποψεις περι ρατσισμου(πότε έγινε ο Ζιζου ρατσιστής;), ακροδεξιας( άραγε ο MJ είναι ακροδεξιός;), επίσης δε θεωρώ τον Κιμι κορυφαίο όλων των εποχών. Πιες ένα χαμομήλι να χαλαρώσεις γιατί πήγες κουβα 0/3.
Χαλαρότατος είμαι, αλλά αν ψάχνεσαι εδώ και μέρες για καυγά μην ξαφνιάζεσαι όταν σου απαντάω. Εσύ μου απηύθυνες τον λόγο, όχι εγώ.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:17τα έχουμε εξηγήσει σε άλλο νήμα σχετικό.
Κατα τα άλλα δύο ερωτήσεις έκανα σε καθαρά αθλητικό πλαίσιο και το πήγες σε προσωπικές αποψεις περι ρατσισμου(πότε έγινε ο Ζιζου ρατσιστής;), ακροδεξιας( άραγε ο MJ είναι ακροδεξιός;), επίσης δε θεωρώ τον Κιμι κορυφαίο όλων των εποχών. Πιες ένα χαμομήλι να χαλαρώσεις γιατί πήγες κουβα 0/3.
FUCK DONALD TRUMP
Δε ψαχνομαι για καβγα. Εσυ ξεκίνησες τις προσωπικές επιθέσεις μια εβδομάδα τώρα ενώ δεν ειχα αναφερθεί σε εσένα.Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:20Χαλαρότατος είμαι, αλλά αν ψάχνεσαι εδώ και μέρες για καυγά μην ξαφνιάζεσαι όταν σου απαντάω. Εσύ μου απηύθυνες τον λόγο, όχι εγώ.Ερμής έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:17τα έχουμε εξηγήσει σε άλλο νήμα σχετικό.Λεγεών έγραψε: 01 Δεκ 2022, 12:14
Δεν έχω να πω κάτι άλλο, νομίζω είναι η ώρα να μας εξηγήσεις με τι αμιγώς αθλητικά/οδηγικά κριτήρια δεν θεωρείς τον επτάκις πρωταθλητή Χάμιλτον κορυφαίο στο είδος του.![]()
![]()
![]()
Κατα τα άλλα δύο ερωτήσεις έκανα σε καθαρά αθλητικό πλαίσιο και το πήγες σε προσωπικές αποψεις περι ρατσισμου(πότε έγινε ο Ζιζου ρατσιστής;), ακροδεξιας( άραγε ο MJ είναι ακροδεξιός;), επίσης δε θεωρώ τον Κιμι κορυφαίο όλων των εποχών. Πιες ένα χαμομήλι να χαλαρώσεις γιατί πήγες κουβα 0/3.![]()
εκανα ερώτηση καθαρα αθλητική και απαντησες με (ασχετες) τοποθετήσεις επι προσωπικού.
σκριπτα μανεντ που λένε και οι γραμματιζούμενοι
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 7 Απαντήσεις
- 214 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από georgebi