!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mάχη των φύλων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Αγις

Re: Mάχη των φύλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:58
Αγις έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:55
Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:49

Κοιταζεσαι στον καθρεφτη τωρα αυτα και τα λες ναι;Η μπλεκεις μονο με ηλιθιες;Ε;;Τυχαιο;; :003:
Υπάρχουν ηλίθιες ;
Ναι.Και ειναι αυτες,που ΕΣΥ μονο εχεις γνωριζει.Μονο αυτες γνωριζεις.Καθως ως γνωστον αγαπουλα,οι μυγες κολλανε και καθονται επανω στα σκατα. :003:
Οποτε κατανοητον να μην ξερεις αλλες γυναικες περα απο τις ηλιθιες.Τις μυγες δηλαδη.
Σορυ αγαπουλα,δεν φταιω εγω .Εσυ ειπας.Και λες γενικοτερα.Μυγες καθονται επανω στα σκατα.Αποδεδειγμενα λεμεεεεεεεεε! :lol:
:c020:
Τι να πω ; Μπορεί να έχεις δικιο και να κρυβουν μια Εσθηρ μεσα τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

omg kai 3 lol έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:49 ετσι να τα λεμε ολα!

Εικόνα
μπουρδες φιλε μου

ο καπιταλισμος χρησιμοποιει εργαλειακα τον φεμινισμο για να διαμορφωσουν το καταλληλο πλαισιο οικονομιας οι ελιτ
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Άβαταρ μέλους
sys3x

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sys3x »

:popc:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ

.
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:01 μπουρδες φιλε μου

ο καπιταλισμος χρησιμοποιει εργαλειακα τον φεμινισμο για να διαμορφωσουν το καταλληλο πλαισιο οικονομιας οι ελιτ
Το ακτινίδιο βλέπω έδρασε. Δεν πιάνεις και κάνα δαμάσκηνο τώρα αποξηραμένο;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:55
Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:23 Αν οι γυναίκες ήταν ικανότερες από τους άνδρες τότε σε κάθε φάση της ιστορίας οι ρόλοι θα ήταν αντεστραμμένοι.

Ο μόνος λόγος που οι γυναίκες αποκτούν σιγά σιγά ισότητα είναι διότι οι άνδρες γίνονται πιο θηλυπρεπείς...

Τώρα μπορείτε να κράξετε επιχειρηματολογώντας ...

Εικόνα
Ελα αγαπουλα μου,μην μου συγχιζεσαι...σου παιρνουν το γλυκο απο το στομα και δεν σου αρεσει;Ε..δεν πειραζει,θα το συνηθισεις.ΠΙΟ ΚΟΜΠΕΛΞΑΡΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! :smt005:
Δεν θα το έλεγα. Οι μαλθακοί και θηλυπρεπείς είναι αυτοί που δεν βρίσκουν γυναίκα. Όσο πιο αρρενωπός είναι κάποιος τόσο περισσότερο αρεστός είναι στο γυναικείο φύλο. Ένα χαστούκι αρκεί για να κάνουν πάρτι τα οιστρογόνα τους.

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αγις

sys3x έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:01:popc:
Εικόνα
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Εικόνα
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Ένα χαστούκι αρκεί για να κάνουν πάρτι τα οιστρογόνα τους.
Οντως Ισχυει.ΣΤΙς ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ..και μονο αυτες μπορεις να ριξεις. :003: Και αν............δηλαδη!Σε τιποτε πιο ανωτερο,Μονο κοτουλες.Και αυτες βεβαια,σαν γνησεις κοτουλες,ψαχνουν γνησια κνωδαλα.Ταλε κουαλε ενα πραγμα.Ειπαμε,.ο καθενας εχει..οτι του αξιζει,Ντοντ κομπλειν! :003:
User_601

Τσου...σε σκατα εγω δεν καθομαι. :003:
Άβαταρ μέλους
Μηχανικός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Μηχανικός »

Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:03 Δεν θα το έλεγα. Οι μαλθακοί και θηλυπρεπείς είναι αυτοί που δεν βρίσκουν γυναίκα. Όσο πιο αρρενωπός είναι κάποιος τόσο περισσότερο αρεστός είναι στο γυναικείο φύλο. Ένα χαστούκι αρκεί για να κάνουν πάρτι τα οιστρογόνα τους.

Εικόνα
.
Μηχανικός έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:42 Είχα μια γειτόνισσα στην ηλικία της μάνας μου, που της άρεσε να την χτυπάει ο άντρας της.
Όταν ο γιος της (που δεν σήκωνε χέρι σε γυναίκα) ήταν στους χωρισμούς, του έλεγε: «ρίξτης μερικά χαστούκια, έτσι θα σε αγαπήσει και δεν θα φύγει» :D
Άβαταρ μέλους
Αγις

Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:11
Λογικό - τα ομώνυμα απωθούνται.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
User_601

Αγις έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:15
Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:11
Λογικό - τα ομώνυμα απωθούνται.
Για αυτο μαμακιζεσαι καμαρι μου ολη την ωρα; :003:
Νταξ...δεν σε παρεξηγω.λογικο..εχεις και μια ηλικια.Παλαια,μεσαιωνικα μυαλα.Ευτυχως..δεν ειναι ολοι οι ηλικιωμενοι,σαν εσενα! :lol: Γεγονος!Αρα,δενε χει να ακνει τοσο με ηλικαι,οσο με ...........αλλα πραγματακια βρε.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 09 Οκτ 2018, 01:18, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:06
Οντως Ισχυει.ΣΤΙς ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ..και μονο αυτες μπορεις να ριξεις. :
Και μου αρκεί. Τι να την κάνω την πάπυρους λαρούς αν δεν έχει το κώλο της ωραίο σαν της κότας. Οι πάπυρους λαρούς καταλήγουν με 10 γάτες και ένα γκέι φίλο που δεν μπορεί να κάνει τα οιστρογόνα τους να κάνουν πάρτι στον εγκέφαλο τους...

Εικόνα
User_601

Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:18
Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:06
Οντως Ισχυει.ΣΤΙς ΚΟΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΥΝΗΘΙΣΕΙ..και μονο αυτες μπορεις να ριξεις. :
Και μου αρκεί. Τι να την κάνω την πάπυρους λαρούς αν δεν έχει το κώλο της ωραίο σαν της κότας. Οι πάπυρους λαρούς καταλήγουν με 10 γάτες και ένα γκέι φίλο που δεν μπορεί να κάνει τα οιστρογόνα τους να κάνουν πάρτι στον εγκέφαλο τους...

Εικόνα
Λοιπον,ποσο δικιο εχεις,δεν λεγεται!Μα την αγια ευριδικη!Βεβαια..δεν ξες οτι μπορεις να εχεις Διπλα σου και ωραιο κωλο,και ωραια βυζια,και ωραια μυαλα.Και πολυ μυαλα.ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...δεν το ξες;Ε..δεν σου ετυχε; μαλλον.Διοτι ξες...μπορεις να εχεις διπλα σου και ωραι κωλο,και ωραια βυζια...και μεγαλα μυαλα.Αλλα..τα μεγαλα μυαλα..δεν μπορεις να τα φτασεις,οποτε αρκησε μονω σε ΚΩΛΟΥΣ! :smt023
Ο καθενας πηγαινει..μονο εκει που μπορει να φτασει.Εσυ,οπως ο ιδιος λες..μονο σε ΚΩΛΟΥΣ!
Άβαταρ μέλους
Eθνικοκοινωνιστης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Eθνικοκοινωνιστης »

Cecily Anne έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:03
Eθνικοκοινωνιστης έγραψε: 09 Οκτ 2018, 01:01 μπουρδες φιλε μου

Το ακτινίδιο βλέπω έδρασε. Δεν πιάνεις και κάνα δαμάσκηνο τώρα αποξηραμένο;
χαιρομαι που τα λεγομενα μου βρισκουν ανταποκριση σε σας αγαπητη :smt023
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"

Αλαιν ντε Μπενουα
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”