!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mάχη των φύλων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Re: Mάχη των φύλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

lolek1 έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:03 :smt017 γουστα ειναι αυτα
Υπάρχουν 1002 τρόποι να της δείξω ότι είμαι άντρας και να γουστάρει, δεν χρειάζεται να τη χτυπήσω. Εκτός αν έχει πρόβλημα... το ξαναλέω. Σε αυτή την περίπτωση μακρυά.
the end
Άβαταρ μέλους
Αγις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αγις »

Πάνας έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:11
Υπάρχουν 1002 τρόποι να της δείξω ότι είμαι άντρας και να γουστάρει, δεν χρειάζεται να τη χτυπήσω. Εκτός αν έχει πρόβλημα... το ξαναλέω.
Δεν εχει σημασία τι θες αλλά τι θέλουν αυτες - και επιγραμματικά γουστάρουν δράμα - συγκρούσεις - παρανοήσεις.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Αγις έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:17
Υπάρχουν 1002 τρόποι να της δείξω ότι είμαι άντρας και να γουστάρει, δεν χρειάζεται να τη χτυπήσω. Εκτός αν έχει πρόβλημα... το ξαναλέω.
Δεν εχει σημασία τι θες αλλά τι θέλουν αυτες - και επιγραμματικά γουστάρουν δράμα - συγκρούσεις - παρανοήσεις.
Πιστεύω ότι όλα αυτά τα βγάζουν όταν δεν περνάνε καλά. Είναι αντίδραση.
the end
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Αν οι γυναίκες ήταν ικανότερες από τους άνδρες τότε σε κάθε φάση της ιστορίας οι ρόλοι θα ήταν αντεστραμμένοι.

Ο μόνος λόγος που οι γυναίκες αποκτούν σιγά σιγά ισότητα είναι διότι οι άνδρες γίνονται πιο θηλυπρεπείς...

Τώρα μπορείτε να κράξετε επιχειρηματολογώντας ...

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Αγις έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:43
Το εχω γράψει.
Σε παραλία - στα ενοικιαζόμενα για θαλάσσια σπορ - προηγόμουν και θε'ωρησε οτι δικαιωματικά θα της παραχωρούσα τη θεση μου για το μονο διαθέσιμο γουιντσερφινγκ.
Α ΝΤΑΑΑΞ, ήξερες με τι έμπλεκες, δεν έπεσες από τα σύννεφα. Επιλογή σου ήταν, κουλ.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Αγις

Πάνας έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:22

Πιστεύω ότι όλα αυτά τα βγάζουν όταν δεν περνάνε καλά. Είναι αντίδραση.
Οχι είναι ψυχοσυνθεση . Αν τις σκεφτείς σαν εξαχρονες καταλαβαίνεις που οφείλεται η συμπεριφορά τους.
Δεν υπάρχει κανένα μυστήριο - η συντριπτική πλειοψηφία παραμένει ανωριμη - δεν μεγαλωνει δεν ενηλικιώνεται.
Μια ματιά στον κόσμο τους είναι το αρχετυπικό αρλεκιν ''Περηφάνεια κ προκατάληψη''
Γραμμένο σε ανυποπτο χρόνο αποκαλύπτει το σκεπτικό τους - σταση ζωής στο ζητημα των σχέσεων και των επιδιωξεων σε κοινωνικό επίπεδο.
Πλούσιο σε υλικό εχει απαντήσεις στα πάντα που αφορούν τον κόσμο τους - τα τυπου αρλεκιν δεν είναι παρα κακεπτυπα περιορισμένα αντιγραφά του.
Το έχω υποχρεωτικό μάθημα στη υλη για τα Ανίψια :003: και η μελέτη του είναι μακροχρόνια.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Η κάθε φεμινίστρια πρέπει να πάει οικοδομή να κουβαλάει τσουβάλια ή να πάρει ένα ματσακονι και βαράει σκουριες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Άνοιξε το κουτί με τις μαλακίες κι απόψε.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

Ισότητα και στις μαλακιες. Δεν δικαιούνται το μονοπώλιο οι λεσβίες φεμινίστριες.

Let them make the first mistake. We make the last move.

User_601

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από User_601 »

Κοιταζεσαι στον καθρεφτη τωρα αυτα και τα λες ναι;Η μπλεκεις μονο με ηλιθιες;Ε;;Τυχαιο;; :003:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 09 Οκτ 2018, 00:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
omg kai 3 lol

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από omg kai 3 lol »

ετσι να τα λεμε ολα!

Εικόνα
Άβαταρ μέλους
Αγις

Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:49

Κοιταζεσαι στον καθρεφτη τωρα αυτα και τα λες ναι;Η μπλεκεις μονο με ηλιθιες;Ε;;Τυχαιο;; :003:
Υπάρχουν ηλίθιες ;
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
User_601

Εμπεδοκλής έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:23 Αν οι γυναίκες ήταν ικανότερες από τους άνδρες τότε σε κάθε φάση της ιστορίας οι ρόλοι θα ήταν αντεστραμμένοι.

Ο μόνος λόγος που οι γυναίκες αποκτούν σιγά σιγά ισότητα είναι διότι οι άνδρες γίνονται πιο θηλυπρεπείς...

Τώρα μπορείτε να κράξετε επιχειρηματολογώντας ...

Εικόνα
Ελα αγαπουλα μου,μην μου συγχιζεσαι...σου παιρνουν το γλυκο απο το στομα και δεν σου αρεσει;Ε..δεν πειραζει,θα το συνηθισεις.ΠΙΟ ΚΟΜΠΕΛΞΑΡΑΣ ΠΕΘΑΙΝΕΙΣ! :smt005:
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Otto Weininger έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:42 Ισότητα και στις μαλακιες. Δεν δικαιούνται το μονοπώλιο οι λεσβίες φεμινίστριες.
Και στις πίπες. Να γραφτεί στα πρακτικά. :bored:
User_601

Αγις έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:55
Εσθήρ έγραψε: 09 Οκτ 2018, 00:49

Υπάρχουν ηλίθιες ;
Ναι.Και ειναι αυτες,που ΕΣΥ μονο εχεις γνωρισει.Μονο αυτες γνωριζεις.Καθως ως γνωστον αγαπουλα,οι μυγες κολλανε και καθονται επανω στα σκατα. :003: Οποτε και δενσ ε παρεξηγω.Απολυτα κατανοητον!!!!!!!!!!!
Οποτε κατανοητον να μην ξερεις αλλες γυναικες περα απο τις ηλιθιες.Τις μυγες δηλαδη.
Σορυ αγαπουλα,δεν φταιω εγω .Εσυ ειπας.Και λες γενικοτερα.Μυγες καθονται επανω στα σκατα.Αποδεδειγμενα λεμεεεεεεεεε! :lol:
:c020:
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος User_601 την 09 Οκτ 2018, 01:01, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”