Να ρωτήσω που την βρήκες ή άστο;Αγις έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:36 Γενικά εγραψα σαν τροπος αντιμετώπισης - το να τις γράφεις στα αρχιδια σου τις τρελλαίνει.
Στο συγκεκριμένο μια φορά χρειάστηκε και το μόνο που εκανα ηταν να σηκωσω τα χερια να προστατεύσω πρόσωπο απο καμια νυχιά και να φροντίζω να βρίσκει σε πήχεις και αγκώνες .
Αφου τσάκισε τα χερια της και μελάνιασε πλάνταξε στο κλάμα - αντιμετωπίζοντας την αδυναμία της να με πονέσει + να μου προκαλέσει την αντίδραση που επιθυμούσε.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- Cecily Anne
Re: Mάχη των φύλων
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Είχα μια γειτόνισσα στην ηλικία της μάνας μου, που της άρεσε να την χτυπάει ο άντρας της.
Όταν ο γιος της (που δεν σήκωνε χέρι σε γυναίκα) ήταν στους χωρισμούς, του έλεγε: «ρίξτης μερικά χαστούκια, έτσι θα σε αγαπήσει και δεν θα φύγει»
Δεν κάνω πλάκα.
Έτσι με έμαθε ο πατέρας μου. Δεν το έκανα τόσα χρόνια, δεν πρόκειται να το κάνω ποτέ και μη νομίζεις ότι δεν μου έτυχαν περιπτώσεις.
the end
Και τι δουλειά έχω με ψυχολογικά άρρωστες; Γιατί να μείνει;Μηχανικός έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:42Είχα μια γειτόνισσα στην ηλικία της μάνας μου, που της άρεσε να την χτυπάει ο άντρας της.
Όταν ο γιος της (που δεν σήκωνε χέρι σε γυναίκα) ήταν στους χωρισμούς, του έλεγε: «ρίξτης μερικά χαστούκια, έτσι θα σε αγαπήσει και δεν θα φύγει»![]()
Δεν κάνω πλάκα.
the end
Το εχω γράψει.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:39Να ρωτήσω που την βρήκες ή άστο;Αγις έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:36 Γενικά εγραψα σαν τροπος αντιμετώπισης - το να τις γράφεις στα αρχιδια σου τις τρελλαίνει.
Στο συγκεκριμένο μια φορά χρειάστηκε και το μόνο που εκανα ηταν να σηκωσω τα χερια να προστατεύσω πρόσωπο απο καμια νυχιά και να φροντίζω να βρίσκει σε πήχεις και αγκώνες .
Αφου τσάκισε τα χερια της και μελάνιασε πλάνταξε στο κλάμα - αντιμετωπίζοντας την αδυναμία της να με πονέσει + να μου προκαλέσει την αντίδραση που επιθυμούσε.
Σε παραλία - στα ενοικιαζόμενα για θαλάσσια σπορ - προηγόμουν και θε'ωρησε οτι δικαιωματικά θα της παραχωρούσα τη θεση μου για το μονο διαθέσιμο γουιντσερφινγκ.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Εγώ πολιτικέ με την γυναίκα μου θέλω να επικοινωνώ όχι να παίζουμε κρυφτούλι.
the end
Το προβλημα είναι οτι αυτο που αναζητάς υπάρχει σε ενα ποσοστο 3-5 % - και είναι περιζήτητες.Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:47 Εγώ πολιτικέ με την γυναίκα μου θέλω να επικοινωνώ όχι να παίζουμε κρυφτούλι.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Άμα θέλεις να είναι και γυναικάρα, το ποσοστό πέφτει στο 0,3-0,5%Αγις έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:50 Το προβλημα είναι οτι αυτο που αναζητάς υπάρχει σε ενα ποσοστο 3-5 % - και είναι περιζήτητες.
σε αυτο ισως εκανε λαθος ο πατερας σου.
οι γυναικες πρεπει να τρωνε οσο ξυλο τους αξιζει
Αυτός ο ενικός με σκοτώνει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
lolek1 έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:52σε αυτο ισως εκανε λαθος ο πατερας σου.
οι γυναικες πρεπει να τρωνε οσο ξυλο τους αξιζει
Ναι, ναι ξέρω... δέρνε τη γυναίκα σου κάθε μέρα και ας μην ξέρεις γιατί... ξέρει αυτή κλπ κλπ... Αφού είπα ότι δεν γουστάρω τέτοια γυναίκα πως αλλιώς να το πω;
the end
- Eθνικοκοινωνιστης
o κονερι ειναι αρχετυπος mgtow
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Καλά μη τρελαίνεσαι... να το πω και στον πληθυντικό, βασικά αντιπροσωπεύει όποιον έχει την ίδια άποψη.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση