Περίμενε σε λίγο θα έχει και λάσπη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Mάχη των φύλων
Δυο γυναίκες επιτίθενται σε άντρα που κρατά την ψυχραιμία του.
Αλλιώς θα αντιδρούσε αν του έλεγαν τα ίδια άντρες.
- Eθνικοκοινωνιστης
o φεμινισμος ειναι ο συγχρονος χιτλερισμος
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
- Cecily Anne
Πάντως, τον θαύμασα. Αν ήμουν εγώ και τσιρίζανε μες στ'αυτί μου έτσι, παρακαλούσα 2-3 φορές να σταματήσουν και άκουγα το βρισίδι αυτό, παίζει από τα νεύρα να της την είχα ρίξει στα αχαμνά να τη διπλώσω και ας τραβιόμουν μετά με μηνύσεις. Ηρωικό αυτό που παρακολούθησα.
Δε πα να φας κανα ακτινίδιο να ξεβουλώσει το σύστημα;
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Ο ενδεδειγμένος τροπος αντιμετωπισης - γενικά.
Κυριολεκτικά τις μπαρουτιάζει .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- Cecily Anne
Ότι ήταν "φυσιολογικό" τώρα αυτό που παρακολουθήσαμε θες να πεις και χρειάστηκε να το εφαρμόσεις πολλάκις;Αγις έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:25 Ο ενδεδειγμένος τροπος αντιμετωπισης - γενικά.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Αν είσαι μέσα στο σπίτι και αρχίσει να σπάζει πράγματα;Αγις έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:25 Ο ενδεδειγμένος τροπος αντιμετωπισης - γενικά.
Εγώ βασικά συμφωνώ με τον Άγι αλλά όχι για να τις εκνευρίσω, ποτέ δεν θα χτυπούσα γυναίκα.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:26Ότι ήταν "φυσιολογικό" τώρα αυτό που παρακολουθήσαμε θες να πεις και χρειάστηκε να το εφαρμόσεις πολλάκις;Αγις έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:25 Ο ενδεδειγμένος τροπος αντιμετωπισης - γενικά.
the end
Ούτε αυτό, έφυγες και γυρίζεις μετά από μια εβδομάδα χωρίς να δώσεις στίγμα ζωής. Αν είναι ακόμα εκεί και έχει ηρεμήσει καλώς, αλλιώς ξαναφεύγεις ή την στέλνεις στην μάνα της. Ανάλογα.
the end
Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:29Εγώ βασικά συμφωνώ με τον Άγι αλλά όχι για να τις εκνευρίσω, ποτέ δεν θα χτυπούσα γυναίκα.Cecily Anne έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:26Ότι ήταν "φυσιολογικό" τώρα αυτό που παρακολουθήσαμε θες να πεις και χρειάστηκε να το εφαρμόσεις πολλάκις;Αγις έγραψε: 08 Οκτ 2018, 23:25 Ο ενδεδειγμένος τροπος αντιμετωπισης - γενικά.
εαν το αξιζει να τις φαει
Γενικά εγραψα σαν τροπος αντιμετώπισης - το να τις γράφεις στα αρχιδια σου τις τρελλαίνει.
Στο συγκεκριμένο μια φορά χρειάστηκε και το μόνο που εκανα ηταν να σηκωσω τα χερια να προστατεύσω πρόσωπο απο καμια νυχιά και να φροντίζω να βρίσκει σε πήχεις και αγκώνες .
Αφου τσάκισε τα χερια της και μελάνιασε πλάνταξε στο κλάμα - αντιμετωπίζοντας την αδυναμία της να με πονέσει + να μου προκαλέσει την αντίδραση που επιθυμούσε.
Επίσης να επαναλάβω δεν χτυπάμε ποτέ γυναίκες οσο και να μας προκαλούν .
Τους κάνουμε χάρη
- είναι επικίνδυνο φοράνε παράξενα αξεσουαρ - σκουλαρικια πχ και μπορεί κανένα κομμάτι να μας χαλάσει τον τένοντα του μέσου δαχτύλου-παραδειγμα - να μπλέξουμε με γιατρούς και να μην μπορούμε να σχηματισουμε την γνωστη χειρονομία.
Στο συγκεκριμένο μια φορά χρειάστηκε και το μόνο που εκανα ηταν να σηκωσω τα χερια να προστατεύσω πρόσωπο απο καμια νυχιά και να φροντίζω να βρίσκει σε πήχεις και αγκώνες .
Αφου τσάκισε τα χερια της και μελάνιασε πλάνταξε στο κλάμα - αντιμετωπίζοντας την αδυναμία της να με πονέσει + να μου προκαλέσει την αντίδραση που επιθυμούσε.
Επίσης να επαναλάβω δεν χτυπάμε ποτέ γυναίκες οσο και να μας προκαλούν .
Τους κάνουμε χάρη
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση