συγνώμη δεν τα είδα.ΓΑΛΗ έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:57 Ρε συ Niki, μην κουράζεσαι. Έχω ανεβάσει ήδη αρκετά λινκς αλλά κάτι παίζει και αποτυπώνονται με αόρατη μελάνη ή κάτι τέτοιο.
Είναι μάλλον τεχνικό το πρόβλημα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Καταγγελίες για την Κιβωτό του Κόσμου
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Είναι που σε θεωρεί βούρλο η συγκεκριμένη. Συνέχισε.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Για πες μας εσύ για το μπέρδεμα. Ενδιαφέρον θα'χει. Επιπλέον όποιος μπαίνει στη διαδικασία να πετάξει πουστιά, καλό θα είναι να την στηρίζει. Για να δούμε. Αλλά μάλλον χεσμεντέν.vagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:49Σαν να μπέρδεψες τα πουλιά.nemo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:12 υπαρχουν ενα δυο παραδειγματα απο την φυση ενα πουλι ο μπουφος αφηνει τα αυγα του σε φωλια ενος μικροσωμου πουλιου
που δεν θυμαμαι το ονομα του και εκεινο δεν εχει την αντιληψη να ξεχωρισει οτι δεν ειναι τα δικα του αυγα με αποτελεσμα
να τα κλωσησει και αργοτερα να μεγαλωσει τα παιδια του μπουφου -κατι παρομοιο μας διδασκει και η πασιφαη![]()
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Τον κουκο εννοει.Πασιφάη έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:12Για πες μας εσύ για το μπέρδεμα. Ενδιαφέρον θα'χει. Επιπλέον όποιος μπαίνει στη διαδικασία να πετάξει πουστιά, καλό θα είναι να την στηρίζει. Για να δούμε. Αλλά μάλλον χεσμεντέν.vagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:49Σαν να μπέρδεψες τα πουλιά.nemo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:12 υπαρχουν ενα δυο παραδειγματα απο την φυση ενα πουλι ο μπουφος αφηνει τα αυγα του σε φωλια ενος μικροσωμου πουλιου
που δεν θυμαμαι το ονομα του και εκεινο δεν εχει την αντιληψη να ξεχωρισει οτι δεν ειναι τα δικα του αυγα με αποτελεσμα
να τα κλωσησει και αργοτερα να μεγαλωσει τα παιδια του μπουφου -κατι παρομοιο μας διδασκει και η πασιφαη![]()
![]()
Αυτος γενναει σε αλλες φωλιες τα αυγά του.
Αντιθετα ο μπουφος κανει δικη του φωλια την οποια και υπερασπιζεται απο καθε επιδοξο εισβολεα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Παράλληλα ξεκαθαρίστηκε πως ζει σε σπίτι της Κιβωτού (δεν έχει άλλωστε να μείνει αλλού, είναι η θέση του)
https://www.ethnos.gr/greece/article/23 ... phseipaidi
https://www.ethnos.gr/greece/article/23 ... phseipaidi
Αυτής της Ευγενίας ο αδερφός;
Occasio facit furem
Εγώ δεν είμαι χριστιανός, για να μην πω πως είμαι και άθεος!
Ο κόσμον ασοί γραμματισμέντς θα διαβαίν.
ναι.
Συγγνώμη, γιατί;
Αν μη τι άλλο, ανέβασες κάτι σχετικό.
Οπότε, μάλλον αφορά και στα δικά σου αντίστοιχα δημοσιεύματα το πρόβλημα.
Άλλο κιβωτός του κόζμου και άλλο πολίτες και fountations του κόζμου, οι χοντρές επιδοτήσεις, xoρηγίες και οργανογράμματα που ταϊζουν λαό και κολωνάκι, παίζουν στις δεύτερες.
Σιγά μην τα παίρνουν οι συγχρονισμένοι πανελίστες από την κιβωτό. Ό,τι τους πει ο θιασάρχης θα παίξουν. Και κλααααάμα ο ευαισθητοποιημένος λαός.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Θέλω να φτιάξω την ζωή μου αλλά δεν θέλω να έρχεται ο πατέρας μου να μου ζητάει λεφτά για την δόση του σε παρακαλώ Πάτερ βάφτισε με ξανά δώσε μου άλλο όνομα να χάσουν τα στοιχεία μου.
Χωρίς σχόλιο.
Μυστήριο με τις βαφτίσεις σε άτομα που είχαν χριστιανικά ονόματα.
Χωρίς σχόλιο.
Μυστήριο με τις βαφτίσεις σε άτομα που είχαν χριστιανικά ονόματα.
Πως τους πετσόκοψε έτσι; Άλογο!
Occasio facit furem
σεις και ολοι μας ουτε το χεσμενο βρακι δεν χαριζουμε -αυτα και μην βαρας!!!!Πασιφάη έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:39Ευχαριστώ ρε κοπελιά.Niki έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 15:37Την μοιράζουμε να φάνε όλοι.Πασιφάη έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 14:58 Και για να το κάνω λιανά, πέραν της όποιας άποψης περί λαθραίας εισροής μεταναστών που δημιουργεί προβλήματα σε πολλές περιπτώσεις.
Ποιός θα μπορούσε να διαχωρίσει δυο παιδιά για να μοιράσει μια γαμημένη φέτα ψωμί;
Ναι ευχάριστη έκπληξη.
Μπράβο του αν και νεαρός , κράτησε επίπεδο και δεν ψάρωσε αντιθέτως τους έβαλε στην θέση τους .
ναι τον κουκο! αυτον τον λαθρο !τα μπερδεψα απο την παπαρια που διαβασα ξαφνικα και μου χαλασε την λειτουργικοτητα -οχι και εγινε και τιποτα σοβαρο -τι μπουφος και τι κουκοςGeorge_V έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 16:36Τον κουκο εννοει.
Αυτος γενναει σε αλλες φωλιες τα αυγά του.
Αντιθετα ο μπουφος κανει δικη του φωλια την οποια και υπερασπιζεται απο καθε επιδοξο εισβολεα.
τα μικρα, δεν καταλαβαινουν. αν σε καποιον αξιζει βρωμοξυλο, ειναι στους ενηλικους, που εχουν πληρη επιγνωση των πραξεων τους.vagabondo έγραψε: 25 Νοέμ 2022, 14:29Και τι είναι σωστό; Η ηλεκτρική καρέκλα; Το πρόστιμο των 30.000 ευρώ;
Ναι, μόνο στα παιδιά. Οι έφηβοι και πάνω αρχίζουν και αμφισβητούν το κύρος του τιμωρού, όπως και το δίκαιο της τιμωρίας. Έχουν εκδικητικές τάσεις που δεν έχουν τα μικρά παιδιά ακόμα.
τα μικρα εχουν ιδιες εκδικητικες τασεις με τους μεγαλους. και μολις μεγαλωσουν παιρνουν το αιμα τους πισω, συχνα κοπανωντας τους μικροτερους.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 22 Απαντήσεις
- 675 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από sys3x
-
- 536 Απαντήσεις