!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
talaipwros

Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

εδιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 22 Νοέμ 2022, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Zelda

Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Αρα αν χρωσταγε 15.000, οπως λενε-λεει, πηρε 75.000;
Αλλα μαλλον υπερβολες για να αποσπασει συμπαθεια ηταν αυτα

Η λογικη λεει οτι της μεινανε 40.000 περιπου
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

talaipwros έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 23:45
georgebi έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 23:37
χωρις spoiler, και ΑΦΜ εχει πανω το εγγραφο
Εγω το διόρθωσα το δικό μου ποστ μόλις είδα πως είχε και ΑΦΜ

σε παρακαλώ άλλαξε την παράθεση...δεν θέλω να είμαι εγώ αυτος που έβαλε το ΑΦΜ της έστω και έμμεσα εδώ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
talaipwros

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από talaipwros »

georgebi έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 23:54
talaipwros έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 23:45
georgebi έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 23:37
χωρις spoiler, και ΑΦΜ εχει πανω το εγγραφο
Εγω το διόρθωσα το δικό μου ποστ μόλις είδα πως είχε και ΑΦΜ

σε παρακαλώ άλλαξε την παράθεση...δεν θέλω να είμαι εγώ αυτος που έβαλε το ΑΦΜ της έστω και έμμεσα εδώ
οκ
Άβαταρ μέλους
georgebi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από georgebi »

Zelda έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 23:48 Αρα αν χρωσταγε 15.000, οπως λενε-λεει, πηρε 75.000;
Αλλα μαλλον υπερβολες για να αποσπασει συμπαθεια ηταν αυτα

Η λογικη λεει οτι της μεινανε 40.000 περιπου
Αυτό που φαίνεται να ισχύει ειναι έχοντας διαβάσει τα έγγραφα και προσπαθώντας να μπω και στη λογική της αυτής και των συναγωνιστών της ειναι ότι:

''Ναι δανείστηκα πριν 20 και βάλε χρόνια 20 χιλιάρικα (αν υποθέσουμε πως έδωσε τα 5 απ το εφαπαξ)

ή 15 χιλιάρικα (αν ειναι μουφα και η ιστορία για τα 5 που επέστρεψε)

και εσαεί εγώ σαν τίμια πολίτης θα χρωστάω 15 χιλιάρικα

και όταν εχω θα δώσω αυτά τα 15

Εσείς τώρα οι τραπεζίτες πουλήσατε το σπίτι μου σε κάποιο κυρπαντελη για 90 χιλιάρικα

κρατήσατε 40 χιλιάρικα :o με το ετσι θέλω ενώ πριν δυο δεκαετίες μου δώσατε μόνο 15 :102:

και με πετάτε στο δρόμο με τα υπόλοιπα 50 χιλιάρικα (ή στο παρακαταθηκών για να τα πάρω όποτε τα θέλω ή ήδη στη τσέπη μου)

Και εγώ για να σας δείξω δεν αναφέρω πως με κυνηγάει ο κυρπαντελης..που έσκασε εδω και 6 μηνες τα 90 χιλιαρικακια του και σπίτι δεν έχει :cry

και δεν τολμά να μιλήσει μην δεχτεί κι αυτός καμιά ΄΄παρεμβαση΄΄ :smt047

αλλά μένω στους τραπεζίτες

οι οποίοι παρενθετικά με τα 40 τους στη τσέπη έχουν πάρει ποπ κορν και απολαμβάνουν το θέαμα Εικόνα

και καλώ όλο το θίασο

και μαζί με τα κανάλια ανεβάζουμε την παράσταση που κάτι μου λέει πως θα πάει όλη τη χειμερινή σεζόν 2022-23 ''

Τι λες; καλά τα λέω;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎..... :102:
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Zelda

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Zelda »

Μακάρι να τα λες καλά, να γεμίσουμε με απορες γριουλες, με 50 χηνες εκαστη κάτω από το στρωμα, να φάει γλυκό πσωμάκι ο κοσμακης
Άβαταρ μέλους
Νon4me
Phorum.gr user: Νon4me

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Νon4me »

Θα ηταν δυνατο παρεακι με τον αλλον τον χαχολο που του ελεγε ο αλ6 ριξε πιστολι στα διοδια και μη σε νοιαζει . Να φερνει ολη την ελλ οδικως για ψωνια με την (τις ) πιστωτικες της .
Άβαταρ μέλους
Frappezitis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Frappezitis »

ΑΔΙΚΗ Η ΦΩΤΟ
ΣΥΡΙΖΑ και ΠΑΣΟΚ συμπληρωνω εγω

Εικόνα
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι :078: ισραηλινοι.
Άβαταρ μέλους
panos291

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από panos291 »

Εμενα η κυρια πιστωτικη μου καρτα εχει οριο εναμησι χιλιαρικο, και τοσο θελω να ειναι για να μην υπερχρεωθει ποτε κατα λαθος. Επισης κατα 90% την κραταω στο +.
Τωρα καποιοι που ειχαν δικαιωμα να ψηφιζουν, καταχρεωθηκαν με καρτες που είναι η χειρότερη μορφη δανεισμου λογω επιτοκιου, και τωρα ψαχνουν συμπαθεια γιατι λεει "τους τις εδωσαν". Ε οχι.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Έχω ένα χρέος περίπου 9.000 ευρώ συνολικά εδώ και 15 χρόνια. Αποπληρώνω, ξαναδανείζομαι, για βασικές ανάγκες.
Μου έχουν αφαιρέσει πάνω από 90.000 ευρώ, από μισθούς, με το μνημόνιο από το 2010, ενώ αυτοί θησαυρίζουν.
Πολύ εξυπνάδα πουλάτε.
Aυτό το χρέος που ανακυκλώνεται επί 15 χρόνια και βάλε, ήταν τελείως απαραίτητο για να μπορώ να δουλέψω ή να μην πεθάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 23 Νοέμ 2022, 08:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ναύτης έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:04
Ασέβαστος έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 20:45 (...)
καλως χανει το σπιτι του οποιος δεν πληρωνει.
Τις δόσεις της πιστωτικής ή/και του καταναλωτικού; Δεν μπορεί να μιλάς σοβαρά.
ακομη και τα τσιγαρα που χρωσταει στον περιπτερα.

οποιος χρωσταει,οπου και να χρωσταει, να πληρωσει. οκ, να γινει μια διευκολυνση, και δυο, και πεντε. αλλα στο τελος, να πληρωσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:10
Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:02
Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 20:56 Ξαναδιάβασε αυτό που ανέβασες. Ευχαριστώ.
Εννοείς αυτό;
Συμπερασματικά λοιπόν, η ύπαρξη βαρών σε ένα ακίνητο δεν αποτελεί εμπόδιο για την μεταβίβασή του και δεν πρέπει να σας ανησυχεί, εφόσον ακολουθηθεί η διαδικασία απαλοιφής του όπως περιγράφεται παραπάνω.
Καλά. Όταν πας να το κάνεις να μας πεις πόσο ήταν το δάνειο και πόσο πλήρωσες.
υπαρχουν και δανεια χωρις ρητρα προεξοφλησης.

σε καθε περιπτωση, παραδεξου οτι ειπες μαλακια, δεν κακο.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ναύτης έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:18
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να φτάσει το επιτόκιο υπερημερίας, ενδεχομένως και στο ποσοστό που γράφεις.
Μπορεί το δάνειο να το πήρε ως εργαζόμενη, αλλά η υπαγωγή της στο πρόγραμμα "όλα σ' ένα" (με την προσημειωσούλα) έγινε όταν ήταν χήρα με σύνταξη 700€ και δεδομένη την αδυναμία εξυπηρέτησης.
Το γεγονός ότι την πιάσανε κώτσο (έπρεπε να κάνει γονική παροχή το ακίνητο στο παιδί και να τούς αφήσει να βουρλίζονται για τα 15Κ της πιστωτικής, με δεδομένο ότι η σύνταξη είναι ακατάσχετη· γνωρίζω ανάλογη περίπτωση που τράπεζα συμβιβάστηκε στα 4Κ για οφειλή σε πιστωτικές 22Κ), δεν δικαιολογεί τις πονηριές της τράπεζας.
πως ειναι δεδομενη η αδυναμια εξυπηρετησης με 700 το μηνα;

οσοι ειναι στη θεση της, χωρις δικο τους ακινητο, δεν δινουν χαλαρα 200 το μηνα για νοικι; με το ιδιο ποσο, μπορουσε να αποπληρωσει το δανειο, ανετα.

πονηριες της τραπεζας, δεν βλεπω. πονηρια του μπαταχτση για να φαει τα λεφτα, βλεπω να προτεινεις.

Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ναύτης έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:41
foscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:32
Ναύτης έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:20
Δεν άκουσα η ίδια να πήρε χρήματα από τον πλειστηριασμό. Από πού προκύπτει αυτό; Ξέρουμε ότι το σπίτι πουλήθηκε στα 105Κ και η Κολοβού πήρε στο χέρι τα 65;
ναι γιατί έβαλαν το χαρτί του πλειστηριασμού από την πλατφόρμα στην οποία δημοσιεύονται και είχε τιμή εκκίνηση 105 που σημαίνει όποιος ξέρει από πλειστηριασμούς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πουλήθηκε 40 (και μάλιστα αν και δεν είμαι 100% σίγουρος σημαίνει ότι αποκλείεται να πουλήθηκε κάτω από 105 αλλιώς ο πλειστηριασμός θα ήταν άγονος, αλλά μπορεί να κάνω λάθος και να γίνεται να πουληθεί λίγο λιγότερο).
Οπότε δεν ξέρουμε. Κυρίως δεν ξέρουμε αν η ίδια πήρε ένα σεντ.
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι την τουμπάρισαν και της πάσαραν το "όλα σ' ένα" (με προσημείωση ακινήτου) για τις οφειλές των καρτών, ενώ ήξεραν ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
με 700 το μηνα + εφαπαξ, μπορουσε να ανταποκριθει.

Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2022, 08:41
Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:10
Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:02 Εννοείς αυτό;
Συμπερασματικά λοιπόν, η ύπαρξη βαρών σε ένα ακίνητο δεν αποτελεί εμπόδιο για την μεταβίβασή του και δεν πρέπει να σας ανησυχεί, εφόσον ακολουθηθεί η διαδικασία απαλοιφής του όπως περιγράφεται παραπάνω.
Καλά. Όταν πας να το κάνεις να μας πεις πόσο ήταν το δάνειο και πόσο πλήρωσες.
υπαρχουν και δανεια χωρις ρητρα προεξοφλησης.

σε καθε περιπτωση, παραδεξου οτι ειπες μαλακια, δεν κακο.
Μου απαντάς ότι ισχύει αυτό που έγραψα αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις. :smt005:
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”