!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
-
talaipwros
Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
εδιτ
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος talaipwros την 22 Νοέμ 2022, 23:54, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Re: Έσπασαν τη πόρτα χαμηλοσυνταξιούχου και την έβγαλαν έξω απ' τη πρώτη κατοικία της.
Αρα αν χρωσταγε 15.000, οπως λενε-λεει, πηρε 75.000;
Αλλα μαλλον υπερβολες για να αποσπασει συμπαθεια ηταν αυτα
Η λογικη λεει οτι της μεινανε 40.000 περιπου
Εγω το διόρθωσα το δικό μου ποστ μόλις είδα πως είχε και ΑΦΜ
σε παρακαλώ άλλαξε την παράθεση...δεν θέλω να είμαι εγώ αυτος που έβαλε το ΑΦΜ της έστω και έμμεσα εδώ
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
-
talaipwros
οκgeorgebi έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 23:54Εγω το διόρθωσα το δικό μου ποστ μόλις είδα πως είχε και ΑΦΜ
σε παρακαλώ άλλαξε την παράθεση...δεν θέλω να είμαι εγώ αυτος που έβαλε το ΑΦΜ της έστω και έμμεσα εδώ
Αυτό που φαίνεται να ισχύει ειναι έχοντας διαβάσει τα έγγραφα και προσπαθώντας να μπω και στη λογική της αυτής και των συναγωνιστών της ειναι ότι:Zelda έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 23:48 Αρα αν χρωσταγε 15.000, οπως λενε-λεει, πηρε 75.000;
''Ναι δανείστηκα πριν 20 και βάλε χρόνια 20 χιλιάρικα (αν υποθέσουμε πως έδωσε τα 5 απ το εφαπαξ)
ή 15 χιλιάρικα (αν ειναι μουφα και η ιστορία για τα 5 που επέστρεψε)
και εσαεί εγώ σαν τίμια πολίτης θα χρωστάω 15 χιλιάρικα
και όταν εχω θα δώσω αυτά τα 15
Εσείς τώρα οι τραπεζίτες πουλήσατε το σπίτι μου σε κάποιο κυρπαντελη για 90 χιλιάρικα
κρατήσατε 40 χιλιάρικα
και με πετάτε στο δρόμο με τα υπόλοιπα 50 χιλιάρικα (ή στο παρακαταθηκών για να τα πάρω όποτε τα θέλω ή ήδη στη τσέπη μου)
Και εγώ για να σας δείξω δεν αναφέρω πως με κυνηγάει ο κυρπαντελης..που έσκασε εδω και 6 μηνες τα 90 χιλιαρικακια του και σπίτι δεν έχει
και δεν τολμά να μιλήσει μην δεχτεί κι αυτός καμιά ΄΄παρεμβαση΄΄
αλλά μένω στους τραπεζίτες
οι οποίοι παρενθετικά με τα 40 τους στη τσέπη έχουν πάρει ποπ κορν και απολαμβάνουν το θέαμα

και καλώ όλο το θίασο
και μαζί με τα κανάλια ανεβάζουμε την παράσταση που κάτι μου λέει πως θα πάει όλη τη χειμερινή σεζόν 2022-23 ''
Τι λες; καλά τα λέω;
看起来和闻起来像狗屎的东西,您无需舔以确保它是狗屎.....
Spoiler
Ότι φαίνεται σκατά και μυρίζει σαν σκατά δεν χρειάζεται να το γλείψεις για να βεβαιωθείς ότι είναι σκατά..
Μακάρι να τα λες καλά, να γεμίσουμε με απορες γριουλες, με 50 χηνες εκαστη κάτω από το στρωμα, να φάει γλυκό πσωμάκι ο κοσμακης
Θα ηταν δυνατο παρεακι με τον αλλον τον χαχολο που του ελεγε ο αλ6 ριξε πιστολι στα διοδια και μη σε νοιαζει . Να φερνει ολη την ελλ οδικως για ψωνια με την (τις ) πιστωτικες της .
- Frappezitis
Αξιοι διάδοχοι των ναζί οι
ισραηλινοι.
Εμενα η κυρια πιστωτικη μου καρτα εχει οριο εναμησι χιλιαρικο, και τοσο θελω να ειναι για να μην υπερχρεωθει ποτε κατα λαθος. Επισης κατα 90% την κραταω στο +.
Τωρα καποιοι που ειχαν δικαιωμα να ψηφιζουν, καταχρεωθηκαν με καρτες που είναι η χειρότερη μορφη δανεισμου λογω επιτοκιου, και τωρα ψαχνουν συμπαθεια γιατι λεει "τους τις εδωσαν". Ε οχι.
Τωρα καποιοι που ειχαν δικαιωμα να ψηφιζουν, καταχρεωθηκαν με καρτες που είναι η χειρότερη μορφη δανεισμου λογω επιτοκιου, και τωρα ψαχνουν συμπαθεια γιατι λεει "τους τις εδωσαν". Ε οχι.
Έχω ένα χρέος περίπου 9.000 ευρώ συνολικά εδώ και 15 χρόνια. Αποπληρώνω, ξαναδανείζομαι, για βασικές ανάγκες.
Μου έχουν αφαιρέσει πάνω από 90.000 ευρώ, από μισθούς, με το μνημόνιο από το 2010, ενώ αυτοί θησαυρίζουν.
Πολύ εξυπνάδα πουλάτε.
Aυτό το χρέος που ανακυκλώνεται επί 15 χρόνια και βάλε, ήταν τελείως απαραίτητο για να μπορώ να δουλέψω ή να μην πεθάνω.
Μου έχουν αφαιρέσει πάνω από 90.000 ευρώ, από μισθούς, με το μνημόνιο από το 2010, ενώ αυτοί θησαυρίζουν.
Πολύ εξυπνάδα πουλάτε.
Aυτό το χρέος που ανακυκλώνεται επί 15 χρόνια και βάλε, ήταν τελείως απαραίτητο για να μπορώ να δουλέψω ή να μην πεθάνω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Antares την 23 Νοέμ 2022, 08:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
ακομη και τα τσιγαρα που χρωσταει στον περιπτερα.
οποιος χρωσταει,οπου και να χρωσταει, να πληρωσει. οκ, να γινει μια διευκολυνση, και δυο, και πεντε. αλλα στο τελος, να πληρωσει.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
υπαρχουν και δανεια χωρις ρητρα προεξοφλησης.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:10Καλά. Όταν πας να το κάνεις να μας πεις πόσο ήταν το δάνειο και πόσο πλήρωσες.Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:02Εννοείς αυτό;
Συμπερασματικά λοιπόν, η ύπαρξη βαρών σε ένα ακίνητο δεν αποτελεί εμπόδιο για την μεταβίβασή του και δεν πρέπει να σας ανησυχεί, εφόσον ακολουθηθεί η διαδικασία απαλοιφής του όπως περιγράφεται παραπάνω.
σε καθε περιπτωση, παραδεξου οτι ειπες μαλακια, δεν κακο.
πως ειναι δεδομενη η αδυναμια εξυπηρετησης με 700 το μηνα;Ναύτης έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:18
Δεν ξέρω πόσο μπορεί να φτάσει το επιτόκιο υπερημερίας, ενδεχομένως και στο ποσοστό που γράφεις.
Μπορεί το δάνειο να το πήρε ως εργαζόμενη, αλλά η υπαγωγή της στο πρόγραμμα "όλα σ' ένα" (με την προσημειωσούλα) έγινε όταν ήταν χήρα με σύνταξη 700€ και δεδομένη την αδυναμία εξυπηρέτησης.
Το γεγονός ότι την πιάσανε κώτσο (έπρεπε να κάνει γονική παροχή το ακίνητο στο παιδί και να τούς αφήσει να βουρλίζονται για τα 15Κ της πιστωτικής, με δεδομένο ότι η σύνταξη είναι ακατάσχετη· γνωρίζω ανάλογη περίπτωση που τράπεζα συμβιβάστηκε στα 4Κ για οφειλή σε πιστωτικές 22Κ), δεν δικαιολογεί τις πονηριές της τράπεζας.
οσοι ειναι στη θεση της, χωρις δικο τους ακινητο, δεν δινουν χαλαρα 200 το μηνα για νοικι; με το ιδιο ποσο, μπορουσε να αποπληρωσει το δανειο, ανετα.
πονηριες της τραπεζας, δεν βλεπω. πονηρια του μπαταχτση για να φαει τα λεφτα, βλεπω να προτεινεις.
με 700 το μηνα + εφαπαξ, μπορουσε να ανταποκριθει.Ναύτης έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:41Οπότε δεν ξέρουμε. Κυρίως δεν ξέρουμε αν η ίδια πήρε ένα σεντ.foscilis έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:32ναι γιατί έβαλαν το χαρτί του πλειστηριασμού από την πλατφόρμα στην οποία δημοσιεύονται και είχε τιμή εκκίνηση 105 που σημαίνει όποιος ξέρει από πλειστηριασμούς ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να πουλήθηκε 40 (και μάλιστα αν και δεν είμαι 100% σίγουρος σημαίνει ότι αποκλείεται να πουλήθηκε κάτω από 105 αλλιώς ο πλειστηριασμός θα ήταν άγονος, αλλά μπορεί να κάνω λάθος και να γίνεται να πουληθεί λίγο λιγότερο).Ναύτης έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:20
Δεν άκουσα η ίδια να πήρε χρήματα από τον πλειστηριασμό. Από πού προκύπτει αυτό; Ξέρουμε ότι το σπίτι πουλήθηκε στα 105Κ και η Κολοβού πήρε στο χέρι τα 65;
Αυτό που ξέρουμε είναι ότι την τουμπάρισαν και της πάσαραν το "όλα σ' ένα" (με προσημείωση ακινήτου) για τις οφειλές των καρτών, ενώ ήξεραν ότι δεν μπορεί να ανταποκριθεί.
-
Εμπεδοκλής
Μου απαντάς ότι ισχύει αυτό που έγραψα αλλά υπάρχουν εξαιρέσεις.Ασέβαστος έγραψε: 23 Νοέμ 2022, 08:41υπαρχουν και δανεια χωρις ρητρα προεξοφλησης.Εμπεδοκλής έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:10Καλά. Όταν πας να το κάνεις να μας πεις πόσο ήταν το δάνειο και πόσο πλήρωσες.Leporello έγραψε: 22 Νοέμ 2022, 21:02 Εννοείς αυτό;
Συμπερασματικά λοιπόν, η ύπαρξη βαρών σε ένα ακίνητο δεν αποτελεί εμπόδιο για την μεταβίβασή του και δεν πρέπει να σας ανησυχεί, εφόσον ακολουθηθεί η διαδικασία απαλοιφής του όπως περιγράφεται παραπάνω.
σε καθε περιπτωση, παραδεξου οτι ειπες μαλακια, δεν κακο.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 57 Απαντήσεις
- 1597 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-
- 130 Απαντήσεις