!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eχετε δοκιμασει προιοντα CBD;
Re: Eχετε δοκιμασει προιοντα CBD;
νόμιζα ότι τα vegan burgers ήταν το πιο ηλίθιο που γινόταν.
αυτό το λες με αφορμή τα nonTHC προϊόντα κάνναβης;
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Ομολογώ οτι δεν έχω εμπειρία των προϊόντων αυτών, καθότι μέχρι σήμερα δεν είχα την ευκαιρία (πιστεύω θα την έχω στο προσεχές μέλλον).Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:46Μα δεν μαστουρώνει.... το cbd, παράγεται από τα φυτά της κλωστικής κάνναβης που δεν περιέχουν την ψυχοτρόπο ουσία ΤΗC (Τετραϋδροκανναβινόλη).aLiCat έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:44Έτσι είναι. Αρκεί να γίνεται λελογισμένη χρήση.Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:40
Πολλά είναι, όχι μόνο παυσίπονο.
Είναι αγχολυτικό, ηρεμιστικό, παυσίπονο, σταθεροποιητικό για το πάρκισον και άλλες παθήσεις του νευρικού συστήματος, κατά της ανορεξίας, κλωστική ύλη κλπ... και πάντα με επεξεργασία. Δηλαδή όχι μαστούρα.
Από την παπαρούνα που βγαίνει το όπιο ξέρεις πόσα φάρμακα φτιάχνονται;![]()
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Πως ατμιζεις την φουντα;Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:10Τις ατμίζουν με μηχάνημα ή αν είναι καπνιστές με καπνό σε τσιγάρο. Είναι μια μορφή κατανάλωσης όχι κανόνας.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
"Λαδάκι" σε ηλεκτρονικό τσιγάρο;Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:10Τις ατμίζουν με μηχάνημα ή αν είναι καπνιστές με καπνό σε τσιγάρο. Είναι μια μορφή κατανάλωσης όχι κανόνας.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Κοίτα είναι σαν να λέμε ότι επειδή βγαίνει το όπιο από ένα είδος παπαρούνας τις απαγορεύουμε όλες.aLiCat έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:13Ομολογώ οτι δεν έχω εμπειρία των προϊόντων αυτών, καθότι μέχρι σήμερα δεν είχα την ευκαιρία (πιστεύω θα την έχω στο προσεχές μέλλον).
Βγείτε στους αγρούς και καταστρέψετε όλες τις παπαρούνες.
Αυτό έγινε με την κάνναβη.
the end
Όχι σε ηλεκτρονικό τσιγάρο... είναι ειδικά μηχανήματα που καίνε σε χαμηλή θερμοκρασία το χόρτο ίσα ίσα να βγει η ουσία για να μην παράγει καρκινογόνα αέρια.
the end
μα για ποιο λόγο να καπνίσεις κάνναβη χωρίς THC (εκτός αν στο πει γιατρός που και πάλι φαντάζομαι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι από το κάπνισμα)
- plouf
- Μέλη που αποχώρησαν
Beria έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:09Την περασμένη εβδομάδα άκουγα στο ραδιόφωνο εκπομπή με αφορμή το θάνατο του Ζακ για την εξάρτηση και τα ναρκωτικά. Δεν την πέτυχα από την αρχή, οπότε δεν άκουσα ποιος ήταν ο ομιλητής, αλλά μου έκανε εντύπωση ο φανατισμός του, η άγνοια τού και η μεγαλοστομία και εν τέλει η επικινδυνότητα των θέσεών του
Ημουν σίγουρος ότι είναι είτε κάποια εκπρόσωπος παραθρησκευτικών οργανώσεων είτε εκπρόσωπος κάποιου υπερσυντηρητικού κόμματος
Όταν τέλειωσε να μιλά, ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε για την παρουσίας της την ...εκπρόσωπο του ΚΚΕ, υπεύθυνη για θέματα Ναρκωτικών!!
Μιλαμε για ιεχωβαδες ομως.Καλα τους ελεγε ο Πανουσης.Τα πιο ικανα στελεχη βρισκονται στην αφανεια οπως πχ ο Μπογιοπουλος και η εκδικιτικη του απολυση απο τον Ριζοσπαστη.Εξωκοινοβουλιο τους αξιζει για να στρωσουν χαρακτηρα.
Εγω ειμαι αναμεσα να ψηφισω ΣΥΡΙΖΑ η ΛΑΕ θα ζυγισω τα υπερ και τα κατα και θα πραξω αναλογα.Ευχομαι παντως να μην βγει ο γιος του Δρακουμελ.
Λογικότατο το point σου.Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:15Κοίτα είναι σαν να λέμε ότι επειδή βγαίνει το όπιο από ένα είδος παπαρούνας τις απαγορεύουμε όλες.aLiCat έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:13Ομολογώ οτι δεν έχω εμπειρία των προϊόντων αυτών, καθότι μέχρι σήμερα δεν είχα την ευκαιρία (πιστεύω θα την έχω στο προσεχές μέλλον).Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:46
Μα δεν μαστουρώνει.... το cbd, παράγεται από τα φυτά της κλωστικής κάνναβης που δεν περιέχουν την ψυχοτρόπο ουσία ΤΗC (Τετραϋδροκανναβινόλη).
Βγείτε στους αγρούς και καταστρέψετε όλες τις παπαρούνες.
Αυτό έγινε με την κάνναβη.
Ούτε αυτό το γνώριζα. Κοίτα τι μαθαίνει κανείς όσο γερνάει..Όχι σε ηλεκτρονικό τσιγάρο... είναι ειδικά μηχανήματα που καίνε σε χαμηλή θερμοκρασία το χόρτο ίσα ίσα να βγει η ουσία για να μην παράγει καρκινογόνα αέρια.
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Δεν είναι για αφέψημα;foscilis έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:19μα για ποιο λόγο να καπνίσεις κάνναβη χωρίς THC (εκτός αν στο πει γιατρός που και πάλι φαντάζομαι υπάρχουν καλύτεροι τρόποι από το κάπνισμα)
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
αν είναι για αφέψημα τότε το Easy Joint είναι λίγο περίεργη επιλογή ονόματος.
Φεικ βυζια, φεικ χειλια, φεικ φουντα, σε τι κοινωνια ζουμε....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Μην το γελάτε η κλωστική κάνναβη είναι πολύ πιο ανθεκτική από το βαμβάκι, μπορεί να δώσει μεγάλη ώθηση στην βιομηχανία και την παραγωγή.
Την απαγόρεψαν γιατί δεν μπορούσαν να την ξεχωρίσουν από την ψυχοτρόπο εκείνη την εποχή μέχρι να φτάσει στο τελικό στάδιο για να μαστουρώνει, και πολλοί δήλωναν κλωστική αλλά είχαν την ψυχοτρόπο.
Πλέον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, με ένα δείγμα στο χημείο ξέρεις τι είναι η παραγωγή και οι ποινές μεγάλες... άσε που δεν χορηγούν άδεια καλλιέργειας στον οποιοδήποτε. Πρέπει να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο κλπ κλπ... για να καλλιεργήσεις θες ειδική άδεια.
Την απαγόρεψαν γιατί δεν μπορούσαν να την ξεχωρίσουν από την ψυχοτρόπο εκείνη την εποχή μέχρι να φτάσει στο τελικό στάδιο για να μαστουρώνει, και πολλοί δήλωναν κλωστική αλλά είχαν την ψυχοτρόπο.
Πλέον δεν υφίσταται κάτι τέτοιο, με ένα δείγμα στο χημείο ξέρεις τι είναι η παραγωγή και οι ποινές μεγάλες... άσε που δεν χορηγούν άδεια καλλιέργειας στον οποιοδήποτε. Πρέπει να έχεις καθαρό ποινικό μητρώο κλπ κλπ... για να καλλιεργήσεις θες ειδική άδεια.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 376 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-