http://epistimonikos-logos.blogspot.com ... rumgr.htmlΠέμπτη, 2 Απριλίου 2015
Περί της φασιστικής παρακμιακής σελίδας phorum.gr
http://epistimonikos-logos.blogspot.com ... rumgr.html
Πολύ καιρό έσπασα πλάκα με τη γελοία και οπισθοδρομική σελίδα http://www.phorum.gr/, η οποία έχει μαζέψει ό, τι πιο παρακμιακό και εκφυλιστικό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Αφού έσπασα λίγο πλάκα μαζί τους με συζητήσεις σχετικά με το θέμα των Αλβανών, όποτε ξεκίναγα ένα σοβαρό νήμα περί υγείας και ιατρικής, οι συντονιστές του φόρουμ εντελώς αντιδεντεολογικά μού αφαιρούσαν όλα τα νήματα. Είναι πολύ φυσικό αυτό, αφού υπεύθυνος του νήματος της ιατρικής είναι ένας οπισθοδρομικός και ημιμαθής γιατρός με το ψευδώνυμο ''Ταλαίπωρος''. Ταλαίπωρος!!! Ωραίο ψευδώνυμο! Ταλαίπωρος Ελλάς, όταν έχουμε τέτοιους γραφικούς σκιτζήδες με πτυχία ιατρικής.
Το τελευταίο μου νήμα που αφαίρεσε αυτός ο γραφικός νεοναζί γιατρός ήταν το εμπεριστατωμένο μου άρθρο περί της φαρμακευτικής κάνναβης και της αντικαρκινικής του δράσης.
Το άρθρο μου παρουσιάστηκε στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ με τίτλο ''Κάνναβη: Ένα θαυματουργό απαγορευμένο φάρμακο κατά του καρκίνου''.
http://enallaktikidrasi.com/2015/03/can ... -karkinou/
Σημειωτέον ότι για το άρθρο μου αυτό με συνεχάρη ο διαπρεπής ψυχίατρος, ειδικός στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης Γιώργης Οικονομόπουλος.
Το πιο αστείο είναι ότι παρουσίασα και λινκ, από όπου φαίνεται ότι γνωστή φαρμακευτική εταιρεία έχει πατεντάρει τις δραστικές ουσίες της κάνναβης για τη δημιουργία αντικαρκινικού φαρμάκου. Δείτε παρακάτω.
http://medicalmarijuana411.com/drug-mak ... cer-cures/
Ο παρακμιακός γιατρός Ταλαίπωρος αφαίρεσε όλο το νήμα. Δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί κείμενα επωνύμων και όταν οι αναρτήσεις δεν έρχονται σε αντίθεση με τους όρους της ιστοσελίδα τους. Απλώς ο λόγος είναι η φίμωση, αφού δεν μπορούν να ανατρέψουν τα στοιχεία μου.
Εγώ ζήτησα από το φόρουμ να με διαγράψει και να αφαιρέσει όλα μου τα ποστ.
Παρέθεσα δημόσια και τους λόγους της αποχώρησής μου από το φόρουμ, αλλά το δημοκρατικότατο phorum.gr διέγραψε την ανάρτησή μου.
Το κείμενο είχε ως εξής:
Προς Σαλίβερο,
Θα ήθελα να με μπλοκάρεις απο το φόρουμ και να αφαιρέσεις όλα μου τα ποστ που έχω γράψει, διότι ούτωσι άλλως θα σας επιτεθώ ως νεοναζιστική σελίδα, Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ πάλι έβγαλε χωρίς λόγο ένα νήμα μου για τη φαρμακευτική κάνναβη, με πλούσια ιατρική βιβλιογραφία. Σημειωτέον, οτι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν ήδη πατεντάρει τις δραστικές ουσίες της κάνναβης και θα το πουλούν ως αντικαρκινικό φάρμακο. Ήδη πωλείται για άλλες παθήσεις. Στην Ελλάδα για τη φαρμακευτική κάνναβη ομιλούν ο πασίγνωστος ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας και ο διακεκριμένος ψυχίατρος Γιώργης Οικονομόπουλος που έχει γράψει και ειδικο βιβλιο.
Ήδη ετοιμάζω γερο ξεχέσιμο για τον νεοναζιστικό βωθρότοπό σας!
Ασχοληθείτε με τον Μ. Αλέξανδρο, τον Περικλή και τους Ιλλυριούς, νεοαλβανάκια. Μεχρι εκει φτανει το μυαλο σας, Βρωμιοι!
Είναι ξεκάθαρο ότι η ιστοσελίδα αυτή είναι μια παρωχημένη ιστοσελίδα άλλων εποχών (1950 και πίσω). Το λυπηρό είναι ότι αντικατοπτρίζει ένα μεγάλο μέρος του αγράμματου και απαίδευτου νεοελληνικού όχλου. Ζήτησα από τους διαχειριστές να αφαιρεθούν όλα μου τα σχόλια στη σελίδα τους, πράγμα που δεν το έκαναν. Δεδομένου ότι πολλοί μέσα στο φόρουμ με προσβάλλουν, λέγοντας ότι δεν έχω πτυχία κ.λ.π. και ότι είναι πλαστά, είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε αγωγές κατά των διαχειριστών του φόρουμ καθώς και των όσων έχουν εκτοξεύσει συκοφαντικές δυσφημίσεις εναντίον μου με σκοπό την επαγγελματική μου βλάβη.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Eχετε δοκιμασει προιοντα CBD;
- ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ
Re: Eχετε δοκιμασει προιοντα CBD;
Αρίστος for Tsirpas
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Eχουμε ΔΙΠΛΗ πολιτειακη εκτροπη
Μια γιατι ο πρωθυπουργος επραξε αντιθετα στο ΟΧΙ του δημοψηφισματος...
Και δευτερη γιατι μεσω του Ταμειου Ξεπουληματος Χωρας παρεδωσε την εθνικη κυριαρχια και τον εθνικο πλουτο στους δανειστες
Και να φανταστείς την κάνναβη την απαγόρεψαν οι Αμερικάνοι! Είχαν τους λόγους τους.plouf έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:05Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:56 Αν θες να πεις την γνώμη σου με δικά σου λόγια καλώς, αυτά που παράθεσες τα γνωρίζω. Το άρθρο πάντως είναι ελλιπές όσον αφορά τις χρήσεις της.
![]()
Ετσι ακριβως.Γι αυτο κι εγω τους αποκαλω ιεχωβαδες του Περισσου.Μονο οτι τους συμφερει γραφουν.Τωρα ελπιζω να εγινα σαφης.![]()
Στο μελλον επιφυλασσομαι να ανεβασω αρθρο που λεει οτι ο Σταλιν θεωρουσε την καναβη ιση προς το ηλιελαιο και το σιταρι.Μαλιστα στην εποχη του η κανναβη χρησιμοποιουταν για ιατρικους σκοπους.
the end
Τι ακριβως μπορεις να κανεις, ποια η χρηση της;ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2018, 01:35 Eχετε δοκιμασει προιοντα CBD;
Αν εχετε,παρακαλω γραψτε εντυπωσεις
https://www.cbdgreece.gr/cbd-solid/flower-cbd
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Η κάνναβη στην Ελλάδα από το 1877 έως το 1957

Το 1877, η «Επί της εμψυχώσεως της Εθνικής Βιομηχανίας Επιτροπή» συστήνει την καλλιέργεια κάνναβης για παραγωγή χασίς, παρέχοντας μάλιστα τις σχετικές οδηγίες προς τους καλλιεργητές με δελτίο της (βλ. Δελτίον της εν λόγω Επιτροπής, Απογραφικά, Έτος Α΄, Αθήνα 1877, σ. 314-326), παρά το γεγονός ότι κάποιοι δημοσίευαν άρθρα κατά του χόρτου υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει κίνδυνος κατάλυσης της κοινωνίας».
Ωστόσο, η πάμπτωχη Ελλάδα της εποχής αγνοούσε τις κινδυνολογίες αναμένοντας να εισρεύσουν στο δημόσιο ταμείο χρήματα από τις εξαγωγές, κυρίως στην Αίγυπτο.
Τότε, η πιο παραγωγική περιοχή χασίς στην Ελλάδα ήταν ο Ορχομενός της επαρχίας Μαντινείας Αρκαδίας, ο δήμαρχος του οποίου έγραψε αναλυτική έκθεση για την καλλιέργεια αναφέροντας και την εξής πληροφορία:
«Προ δεκαετίας μεταδόθη και εν τω δήμω Ορχομενού η καλλιέργεια του χασίς εκ των πέριξ δήμων της Μαντινείας, εις ους, ως και εν Αργολίδι, εγένετο προηγουμένως δοκιμή παρ’ Αιγυπτίων, Κυπρίων και άλλων μεταναστών της Ανατολής, οίτινες ήλθον και εδίδαξαν την καλλιέργειαν και παρασκευήν του προϊόντος τούτου εν Ελλάδι».

Τρίπολη Μάρτιος 1914. Ο Ι. Θ. Μπακόπουλο, βοηθός νομογεωπόνου Αρκαδίας συντάσσει την παραπάνω έκθεση που δημοσιεύτηκε στο «Γεωργικόν και δασικόν δελτίον» (έτος 4ον, Ιαν-Μάρτ. 1914, Τεύχος Α’) του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.
Η συνέχεια εδώ: https://cannabisnews.gr/i-kannavi-stin- ... s-to-1957/

Το 1877, η «Επί της εμψυχώσεως της Εθνικής Βιομηχανίας Επιτροπή» συστήνει την καλλιέργεια κάνναβης για παραγωγή χασίς, παρέχοντας μάλιστα τις σχετικές οδηγίες προς τους καλλιεργητές με δελτίο της (βλ. Δελτίον της εν λόγω Επιτροπής, Απογραφικά, Έτος Α΄, Αθήνα 1877, σ. 314-326), παρά το γεγονός ότι κάποιοι δημοσίευαν άρθρα κατά του χόρτου υποστηρίζοντας ότι «υπάρχει κίνδυνος κατάλυσης της κοινωνίας».
Ωστόσο, η πάμπτωχη Ελλάδα της εποχής αγνοούσε τις κινδυνολογίες αναμένοντας να εισρεύσουν στο δημόσιο ταμείο χρήματα από τις εξαγωγές, κυρίως στην Αίγυπτο.
Τότε, η πιο παραγωγική περιοχή χασίς στην Ελλάδα ήταν ο Ορχομενός της επαρχίας Μαντινείας Αρκαδίας, ο δήμαρχος του οποίου έγραψε αναλυτική έκθεση για την καλλιέργεια αναφέροντας και την εξής πληροφορία:
«Προ δεκαετίας μεταδόθη και εν τω δήμω Ορχομενού η καλλιέργεια του χασίς εκ των πέριξ δήμων της Μαντινείας, εις ους, ως και εν Αργολίδι, εγένετο προηγουμένως δοκιμή παρ’ Αιγυπτίων, Κυπρίων και άλλων μεταναστών της Ανατολής, οίτινες ήλθον και εδίδαξαν την καλλιέργειαν και παρασκευήν του προϊόντος τούτου εν Ελλάδι».

Τρίπολη Μάρτιος 1914. Ο Ι. Θ. Μπακόπουλο, βοηθός νομογεωπόνου Αρκαδίας συντάσσει την παραπάνω έκθεση που δημοσιεύτηκε στο «Γεωργικόν και δασικόν δελτίον» (έτος 4ον, Ιαν-Μάρτ. 1914, Τεύχος Α’) του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας.
Η συνέχεια εδώ: https://cannabisnews.gr/i-kannavi-stin- ... s-to-1957/
the end
τι τραβάν κι αυτοι οι ερμοι οι συντονισταδες....α ρε ταλαιπ...ΓΙΑΝΝΗΣ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟΣ έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:06http://epistimonikos-logos.blogspot.com ... rumgr.htmlΠέμπτη, 2 Απριλίου 2015
Περί της φασιστικής παρακμιακής σελίδας phorum.gr
http://epistimonikos-logos.blogspot.com ... rumgr.html
Πολύ καιρό έσπασα πλάκα με τη γελοία και οπισθοδρομική σελίδα http://www.phorum.gr/, η οποία έχει μαζέψει ό, τι πιο παρακμιακό και εκφυλιστικό υπάρχει στην ελληνική κοινωνία. Αφού έσπασα λίγο πλάκα μαζί τους με συζητήσεις σχετικά με το θέμα των Αλβανών, όποτε ξεκίναγα ένα σοβαρό νήμα περί υγείας και ιατρικής, οι συντονιστές του φόρουμ εντελώς αντιδεντεολογικά μού αφαιρούσαν όλα τα νήματα. Είναι πολύ φυσικό αυτό, αφού υπεύθυνος του νήματος της ιατρικής είναι ένας οπισθοδρομικός και ημιμαθής γιατρός με το ψευδώνυμο ''Ταλαίπωρος''. Ταλαίπωρος!!! Ωραίο ψευδώνυμο! Ταλαίπωρος Ελλάς, όταν έχουμε τέτοιους γραφικούς σκιτζήδες με πτυχία ιατρικής.
Το τελευταίο μου νήμα που αφαίρεσε αυτός ο γραφικός νεοναζί γιατρός ήταν το εμπεριστατωμένο μου άρθρο περί της φαρμακευτικής κάνναβης και της αντικαρκινικής του δράσης.
Το άρθρο μου παρουσιάστηκε στην ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ με τίτλο ''Κάνναβη: Ένα θαυματουργό απαγορευμένο φάρμακο κατά του καρκίνου''.
http://enallaktikidrasi.com/2015/03/can ... -karkinou/
Σημειωτέον ότι για το άρθρο μου αυτό με συνεχάρη ο διαπρεπής ψυχίατρος, ειδικός στο θέμα της φαρμακευτικής κάνναβης Γιώργης Οικονομόπουλος.
Το πιο αστείο είναι ότι παρουσίασα και λινκ, από όπου φαίνεται ότι γνωστή φαρμακευτική εταιρεία έχει πατεντάρει τις δραστικές ουσίες της κάνναβης για τη δημιουργία αντικαρκινικού φαρμάκου. Δείτε παρακάτω.
http://medicalmarijuana411.com/drug-mak ... cer-cures/
Ο παρακμιακός γιατρός Ταλαίπωρος αφαίρεσε όλο το νήμα. Δεν έχει δικαίωμα να αφαιρεί κείμενα επωνύμων και όταν οι αναρτήσεις δεν έρχονται σε αντίθεση με τους όρους της ιστοσελίδα τους. Απλώς ο λόγος είναι η φίμωση, αφού δεν μπορούν να ανατρέψουν τα στοιχεία μου.
Εγώ ζήτησα από το φόρουμ να με διαγράψει και να αφαιρέσει όλα μου τα ποστ.
Παρέθεσα δημόσια και τους λόγους της αποχώρησής μου από το φόρουμ, αλλά το δημοκρατικότατο phorum.gr διέγραψε την ανάρτησή μου.
Το κείμενο είχε ως εξής:
Προς Σαλίβερο,
Θα ήθελα να με μπλοκάρεις απο το φόρουμ και να αφαιρέσεις όλα μου τα ποστ που έχω γράψει, διότι ούτωσι άλλως θα σας επιτεθώ ως νεοναζιστική σελίδα, Ο ΤΑΛΑΙΠΩΡΟΣ πάλι έβγαλε χωρίς λόγο ένα νήμα μου για τη φαρμακευτική κάνναβη, με πλούσια ιατρική βιβλιογραφία. Σημειωτέον, οτι φαρμακευτικές εταιρείες έχουν ήδη πατεντάρει τις δραστικές ουσίες της κάνναβης και θα το πουλούν ως αντικαρκινικό φάρμακο. Ήδη πωλείται για άλλες παθήσεις. Στην Ελλάδα για τη φαρμακευτική κάνναβη ομιλούν ο πασίγνωστος ψυχίατρος Κλεάνθης Γρίβας και ο διακεκριμένος ψυχίατρος Γιώργης Οικονομόπουλος που έχει γράψει και ειδικο βιβλιο.
Ήδη ετοιμάζω γερο ξεχέσιμο για τον νεοναζιστικό βωθρότοπό σας!
Ασχοληθείτε με τον Μ. Αλέξανδρο, τον Περικλή και τους Ιλλυριούς, νεοαλβανάκια. Μεχρι εκει φτανει το μυαλο σας, Βρωμιοι!
Είναι ξεκάθαρο ότι η ιστοσελίδα αυτή είναι μια παρωχημένη ιστοσελίδα άλλων εποχών (1950 και πίσω). Το λυπηρό είναι ότι αντικατοπτρίζει ένα μεγάλο μέρος του αγράμματου και απαίδευτου νεοελληνικού όχλου. Ζήτησα από τους διαχειριστές να αφαιρεθούν όλα μου τα σχόλια στη σελίδα τους, πράγμα που δεν το έκαναν. Δεδομένου ότι πολλοί μέσα στο φόρουμ με προσβάλλουν, λέγοντας ότι δεν έχω πτυχία κ.λ.π. και ότι είναι πλαστά, είμαι υποχρεωμένος να προβώ σε αγωγές κατά των διαχειριστών του φόρουμ καθώς και των όσων έχουν εκτοξεύσει συκοφαντικές δυσφημίσεις εναντίον μου με σκοπό την επαγγελματική μου βλάβη.
Κυριάκος ο Χρυσογέννητος, του Οίκου των Μητσοτακιδών, Πρώτος του Ονόματός του, Κύριος των Κρητών και των Πρώτων Ελλήνων, Προστάτης της Ελλάδος, Μπαμπάς της Δρακογενιάς, ο Κούλης του Οίνοπα Πόντου, ο Ατσαλάκωτος, ο Απελευθερωτής από τα Δεσμά των Μνημονίων.
Έτσι είναι. Αρκεί να γίνεται λελογισμένη χρήση.Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:40Πολλά είναι, όχι μόνο παυσίπονο.
Είναι αγχολυτικό, ηρεμιστικό, παυσίπονο, σταθεροποιητικό για το πάρκισον και άλλες παθήσεις του νευρικού συστήματος, κατά της ανορεξίας, κλωστική ύλη κλπ... και πάντα με επεξεργασία. Δηλαδή όχι μαστούρα.
Από την παπαρούνα που βγαίνει το όπιο ξέρεις πόσα φάρμακα φτιάχνονται;
ᓚᕠᗢ ᗢᕡᓗ
Μα δεν μαστουρώνει.... το cbd, παράγεται από τα φυτά της κλωστικής κάνναβης που δεν περιέχουν την ψυχοτρόπο ουσία ΤΗC (Τετραϋδροκανναβινόλη).aLiCat έγραψε: 08 Οκτ 2018, 15:44Έτσι είναι. Αρκεί να γίνεται λελογισμένη χρήση.Πάνας έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:40Πολλά είναι, όχι μόνο παυσίπονο.
Είναι αγχολυτικό, ηρεμιστικό, παυσίπονο, σταθεροποιητικό για το πάρκισον και άλλες παθήσεις του νευρικού συστήματος, κατά της ανορεξίας, κλωστική ύλη κλπ... και πάντα με επεξεργασία. Δηλαδή όχι μαστούρα.
Από την παπαρούνα που βγαίνει το όπιο ξέρεις πόσα φάρμακα φτιάχνονται;![]()
the end
Αρα γιατι να την παρεις;
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Γιατί έχει φαρμακευτική δράση ως παυσίπονο, κατά της ναυτίας και των κρίσεων πανικού
αμονγκ αδερς
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
ΟΚ, αρα μιλατε για τη λεγομενη φαρμακευτικη. Να ρωτησω, την καπνιζεις; Την βραζεις; Πως γινεται;
Στις περιπτώσεις που δίνεται για να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειες της χημειοθεραπείας, χορηγείται εισπνεόμενη σε σπρέιNostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:01 ΟΚ, αρα μιλατε για τη λεγομενη φαρμακευτικη. Να ρωτησω, την καπνιζεις; Την βραζεις; Πως γινεται;
Η συνηθέστερη μορφή είναι λάδι
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Στο σαιτ φουντες βλεπω, αυτες πως τις κανουν;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:03Στις περιπτώσεις που δίνεται για να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειες της χημειοθεραπείας, χορηγείται εισπνεόμενη σε σπρέιNostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:01 ΟΚ, αρα μιλατε για τη λεγομενη φαρμακευτικη. Να ρωτησω, την καπνιζεις; Την βραζεις; Πως γινεται;
Την περασμένη εβδομάδα άκουγα στο ραδιόφωνο εκπομπή με αφορμή το θάνατο του Ζακ για την εξάρτηση και τα ναρκωτικά. Δεν την πέτυχα από την αρχή, οπότε δεν άκουσα ποιος ήταν ο ομιλητής, αλλά μου έκανε εντύπωση ο φανατισμός του, η άγνοια τού και η μεγαλοστομία και εν τέλει η επικινδυνότητα των θέσεών του
Ημουν σίγουρος ότι είναι είτε κάποια εκπρόσωπος παραθρησκευτικών οργανώσεων είτε εκπρόσωπος κάποιου υπερσυντηρητικού κόμματος
Όταν τέλειωσε να μιλά, ο δημοσιογράφος ευχαρίστησε για την παρουσίας της την ...εκπρόσωπο του ΚΚΕ, υπεύθυνη για θέματα Ναρκωτικών!!
Τις ατμίζουν με μηχάνημα ή αν είναι καπνιστές με καπνό σε τσιγάρο. Είναι μια μορφή κατανάλωσης όχι κανόνας.Nostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:08Στο σαιτ φουντες βλεπω, αυτες πως τις κανουν;Beria έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:03Στις περιπτώσεις που δίνεται για να αντιμετωπιστούν οι παρενέργειες της χημειοθεραπείας, χορηγείται εισπνεόμενη σε σπρέιNostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 16:01 ΟΚ, αρα μιλατε για τη λεγομενη φαρμακευτικη. Να ρωτησω, την καπνιζεις; Την βραζεις; Πως γινεται;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Πάνας την 08 Οκτ 2018, 16:11, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
the end
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 9 Απαντήσεις
- 377 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από nyxtovios
-