!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις
Σκοπεύω να πάρω 3-4 καλά κομμάτια τα οποία θα κρατήσουν και τα άλλα αναλώσιμα.
Όσο για το οτι δε πρέπει να ξέρουν οι άλλοι τις οικονομικές σου δυνατότητες, νόμιζα οτι ειναι κάτι σαν αξίωμα, γιαυτο ειπα στη blue οτι απαγορεύεται να λες οτι θέλω πχ ένα φορεμα μέχρι 300. Εκείνη την ώρα αμέσως ο έμπορος θα σου δώσει αυτό που κάνει 250 και θα σου πεί "Ξέρεις αυτό κάνει κανονικά 500 θα στο αφήσω 350", με το παζάρι θα φτάσεις στα 300 και θα νιώθεις πολύ χαρούμενος που πήρες κάτι 50€ παραπάνω απο οτι αξίζει.
Όσο για το οτι δε πρέπει να ξέρουν οι άλλοι τις οικονομικές σου δυνατότητες, νόμιζα οτι ειναι κάτι σαν αξίωμα, γιαυτο ειπα στη blue οτι απαγορεύεται να λες οτι θέλω πχ ένα φορεμα μέχρι 300. Εκείνη την ώρα αμέσως ο έμπορος θα σου δώσει αυτό που κάνει 250 και θα σου πεί "Ξέρεις αυτό κάνει κανονικά 500 θα στο αφήσω 350", με το παζάρι θα φτάσεις στα 300 και θα νιώθεις πολύ χαρούμενος που πήρες κάτι 50€ παραπάνω απο οτι αξίζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Παρε καλο καναπε γιατι εκει αραζεις, κοιμασαι, γαμας, γενικα πεφτει πολυ χρηση, τα υπολοιπα παρε τα φθηνα για να μην σε νοιαζει, ετσι και αλλιως στην 5ετια οι γυναικες τα βαριουνται τα επιπλα. Επισης καλη επιτυχια με τις κουρτινες, ποτε δεν πιστευα οτι οι κουρτινες ειναι τοσο σημαντικες για τις γυναικες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Ναι ναι και όμως. Και τα κουρτινόξυλα επίσης. Δε θα ασχοληθώ καθόλου με αυτά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
- Cecily Anne
Eγώ μπαίνω στο 4ο χρόνο στο σπίτι που είμαι και δεν έχω βάλει κουρτίνες, παρά μονο στο υπνοδωμάτιο. Αν και κονομήσαμε κάτι κουρτίνες του 2000ρου από το γραφείο του πεθερού, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΩ στο τωρινό σπίτι, να βγουν άχρηστες τελείως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Εγώ αν ήμουν η κυρά του Ερμής θα έπαιρνα αυτόNostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:00 Παρε καλο καναπε γιατι εκει αραζεις, κοιμασαι, γαμας, γενικα πεφτει πολυ χρηση, τα υπολοιπα παρε τα φθηνα για να μην σε νοιαζει, ετσι και αλλιως στην 5ετια οι γυναικες τα βαριουνται τα επιπλα. Επισης καλη επιτυχια με τις κουρτινες, ποτε δεν πιστευα οτι οι κουρτινες ειναι τοσο σημαντικες για τις γυναικες.

Άσε τον καναπέ να κάνει τη δουλειά του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
αληθες.Nostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:00 Παρε καλο καναπε γιατι εκει αραζεις, κοιμασαι, γαμας, γενικα πεφτει πολυ χρηση, τα υπολοιπα παρε τα φθηνα για να μην σε νοιαζει, ετσι και αλλιως στην 5ετια οι γυναικες τα βαριουνται τα επιπλα. Επισης καλη επιτυχια με τις κουρτινες, ποτε δεν πιστευα οτι οι κουρτινες ειναι τοσο σημαντικες για τις γυναικες.
της πηρε μηνες να διαλεξει κουρτινες, και 10 χρονια τωρα, δεν τις εχουμε κατεβασει (ειναι απ αυτες που μαζευουν ψηλα) ποτε.
ποτε ομως, καθονται εκει, τυλιγμενες. α, οχι, κατεβαινουν για πλυσιμο καθε τοσο, και βρισκω ευκαιρια να την κοροιδεψω οτι μονο για να τις πλενει τις εχει
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- YouOnlyLiveOnce
2 κουρτινες και 3-4 διακοσμητικα σου αλλαζουν το σπιτι
Ριξε και εδω μια ματια
https://www.inart.com/el/
Για κανα τραπεζακι σαλονιου για κανα διακοσμητικο,εχει καποια ομορφα πραγματακια.
Με το καλο,να το φτιαξετε οπως σας αρεσει
Ριξε και εδω μια ματια
https://www.inart.com/el/
Για κανα τραπεζακι σαλονιου για κανα διακοσμητικο,εχει καποια ομορφα πραγματακια.
Με το καλο,να το φτιαξετε οπως σας αρεσει
-
stergiosbik
Ρε συ εχει και κατι ωραια επιπλακια για το μπανιο που θα χρειαστω σχετικα συντομα.Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2018, 10:02 Ψάχνοντας, βρήκα αυτό το site για κάτι φτηνά κομμάτια(τραπεζι κουζίνας, καναπε βεράντας, παπουτσοθήκες και λοιπές χαζομάρες).
https://www.polihome.gr
Έχει ψωνίσει κανεις απο εκεί; τι λέει;
Ευχαριστω για την ετοιμη τροφη!
-
stergiosbik
Εχει αντοχες αυτο το πραγμα για χρηση στην κουζινα;Chilloutbuddy έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:54είναι ακριβό και χοντρόΑσέβαστος έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:51 τιναι το κοντραπλακε μπαμπου;
αν ειναι το κοντραπλακε που ξερουμε κι εδω, μια χαρα φτιαχνεις και το κουτι, οπως στα επιπλα μπανιου.
![]()
Ξερω οτι το μπαμπου εχει μεγαλες αντοχες αλλα στην κουζινα με υγρασια,καυτες κατσαρολες και χτυπηματα-κοψιματα θ αντεξει;
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Τι να σου πώ τώρα, ξύλο είναι... αν πάρεις ένα μαχαίρι και το χαράξεις θα ξαράξει, αν του βάλεις φωτιά θα καεί, και τα λοιπά.stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:41Εχει αντοχες αυτο το πραγμα για χρηση στην κουζινα;Chilloutbuddy έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:54είναι ακριβό και χοντρόΑσέβαστος έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:51 τιναι το κοντραπλακε μπαμπου;
αν ειναι το κοντραπλακε που ξερουμε κι εδω, μια χαρα φτιαχνεις και το κουτι, οπως στα επιπλα μπανιου.
![]()
Ξερω οτι το μπαμπου εχει μεγαλες αντοχες αλλα στην κουζινα με υγρασια,καυτες κατσαρολες και χτυπηματα-κοψιματα θ αντεξει;
Να σου πώ όμως, εσύ αν σκάσεις ένα τάληρο για έναν ωραίο πέτρινο πάγκο, γυαλισμένο και όμορφο, θα βάλεις μετά πάνω την καυτή κατσαρόλα; Ή θα βάλεις κάτι από κάτω πρώτα;
Εγώ έφτιαξα το γραφείο μου από πάγκο κουζίνας μπαμπού, τον έκοψα 3μ Χ 1μ και τον έδεσα κατευθείαν στους τοίχους χωρίς πόδια. Τον έχω γαμήσει, τρώω εκεί συνέχεια, βάζω τα πόδια πάνω, έρχονται τα παιδιά και ζωγραφίζουνε κλπ. Ε στα 2,5 χρόνια τον πέρασα ένα ελαφρύ γυαλόχαρτο κι ένα χέρι κερί, αυτά.
Αν έχεις υγρασία στην κουζίνα να φωνάξεις έναν υδραυλικό να το κοιτάξει, δεν πρέπει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Ειναι καρφωμα ρε συ....Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:16Εγώ αν ήμουν η κυρά του Ερμής θα έπαιρνα αυτόNostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:00 Παρε καλο καναπε γιατι εκει αραζεις, κοιμασαι, γαμας, γενικα πεφτει πολυ χρηση, τα υπολοιπα παρε τα φθηνα για να μην σε νοιαζει, ετσι και αλλιως στην 5ετια οι γυναικες τα βαριουνται τα επιπλα. Επισης καλη επιτυχια με τις κουρτινες, ποτε δεν πιστευα οτι οι κουρτινες ειναι τοσο σημαντικες για τις γυναικες.
Άσε τον καναπέ να κάνει τη δουλειά του.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Στη βεράντα θα το βγάλουν;
Ε μα τι λέμε τώρα; Ο καναπές ξέρουμε πως είναι μόνο για να κάθονται και να βλέπουν το Game of thrones.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
-
stergiosbik
Εγω δεν το 'πα καλα μαλλον.Chilloutbuddy έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:26Τι να σου πώ τώρα, ξύλο είναι... αν πάρεις ένα μαχαίρι και το χαράξεις θα ξαράξει, αν του βάλεις φωτιά θα καεί, και τα λοιπά.stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:41Εχει αντοχες αυτο το πραγμα για χρηση στην κουζινα;
Να σου πώ όμως, εσύ αν σκάσεις ένα τάληρο για έναν ωραίο πέτρινο πάγκο, γυαλισμένο και όμορφο, θα βάλεις μετά πάνω την καυτή κατσαρόλα; Ή θα βάλεις κάτι από κάτω πρώτα;
Εγώ έφτιαξα το γραφείο μου από πάγκο κουζίνας μπαμπού, τον έκοψα 3μ Χ 1μ και τον έδεσα κατευθείαν στους τοίχους χωρίς πόδια. Τον έχω γαμήσει, τρώω εκεί συνέχεια, βάζω τα πόδια πάνω, έρχονται τα παιδιά και ζωγραφίζουνε κλπ. Ε στα 2,5 χρόνια τον πέρασα ένα ελαφρύ γυαλόχαρτο κι ένα χέρι κερί, αυτά.
Αν έχεις υγρασία στην κουζίνα να φωνάξεις έναν υδραυλικό να το κοιτάξει, δεν πρέπει.
Λεγοντας υγρασια εννοουσα τυχον νερα που πεφτουν απο τον νεροχυτη κτλ κτλ.
Σαν υλικο δεν ειναι κατι που ειναι διαδεδομενο στην Ελλαδα οσον αφορα τις κουζινες.Τουλαχιστον οσο ξερω εγω.
Γι αυτο και ρωτησα.
Θέλουν προσοχή όλα
Ακόμη και το κουτί ψυγείου αν βγει νερό θα φουσκώσει. Ακόμη και το ξύλο κοντά σε νεροχύτη.Ο πάγκος αν δε μαζεύεις τα νερά που πλένεις πιάτα
Μπορείς πχ να αποφύγεις το κουτί, η να απομακρύνεις το νεροχύτη, αλλά όμως πιάτα θα πλένεις
Απλά θέλει άμεσα να τα μαζεύεις τα νερά αν τυχον
Οπότε....θέλει προσοχή όλα έχουν θέμα με το νερο
Ακόμη και το κουτί ψυγείου αν βγει νερό θα φουσκώσει. Ακόμη και το ξύλο κοντά σε νεροχύτη.Ο πάγκος αν δε μαζεύεις τα νερά που πλένεις πιάτα
Μπορείς πχ να αποφύγεις το κουτί, η να απομακρύνεις το νεροχύτη, αλλά όμως πιάτα θα πλένεις
Απλά θέλει άμεσα να τα μαζεύεις τα νερά αν τυχον
Οπότε....θέλει προσοχή όλα έχουν θέμα με το νερο
Γιατι στο σπιτι καλεσμενους δεν θα εχουν; ή μηπως νομιζεις οτι κρυβεται ευκολα αυτο;Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:33Στη βεράντα θα το βγάλουν;
Ε μα τι λέμε τώρα; Ο καναπές ξέρουμε πως είναι μόνο για να κάθονται και να βλέπουν το Game of thrones.
Στην τελικη εαν το εχει καθε μερα στα ποδια του θα το βαρεθει, ας την βγαλει για ενα ποτακι και μετα ας την παει στο Πριαμος εαν εχει κινκυ διαθεσεις.
http://www.hotelpriamos.gr/room/301-%CE ... F%84%CE%B1
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 1 Απαντήσεις
- 136 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Ασέβαστος
-
- 18 Απαντήσεις