!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις

Τέχνη σχεδιασμού κτηρίων, διαφορές, συγκρίσεις, σχολιασμοί.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Re: Έπιπλα, διακόσμηση, προτάσεις

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Σκοπεύω να πάρω 3-4 καλά κομμάτια τα οποία θα κρατήσουν και τα άλλα αναλώσιμα.

Όσο για το οτι δε πρέπει να ξέρουν οι άλλοι τις οικονομικές σου δυνατότητες, νόμιζα οτι ειναι κάτι σαν αξίωμα, γιαυτο ειπα στη blue οτι απαγορεύεται να λες οτι θέλω πχ ένα φορεμα μέχρι 300. Εκείνη την ώρα αμέσως ο έμπορος θα σου δώσει αυτό που κάνει 250 και θα σου πεί "Ξέρεις αυτό κάνει κανονικά 500 θα στο αφήσω 350", με το παζάρι θα φτάσεις στα 300 και θα νιώθεις πολύ χαρούμενος που πήρες κάτι 50€ παραπάνω απο οτι αξίζει.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Nostalgia
Phorum.gr user: Nostalgia

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Nostalgia »

Παρε καλο καναπε γιατι εκει αραζεις, κοιμασαι, γαμας, γενικα πεφτει πολυ χρηση, τα υπολοιπα παρε τα φθηνα για να μην σε νοιαζει, ετσι και αλλιως στην 5ετια οι γυναικες τα βαριουνται τα επιπλα. Επισης καλη επιτυχια με τις κουρτινες, ποτε δεν πιστευα οτι οι κουρτινες ειναι τοσο σημαντικες για τις γυναικες.
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Ναι ναι και όμως. Και τα κουρτινόξυλα επίσης. Δε θα ασχοληθώ καθόλου με αυτά.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Eγώ μπαίνω στο 4ο χρόνο στο σπίτι που είμαι και δεν έχω βάλει κουρτίνες, παρά μονο στο υπνοδωμάτιο. Αν και κονομήσαμε κάτι κουρτίνες του 2000ρου από το γραφείο του πεθερού, ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΤΙΣ ΚΡΕΜΑΣΩ στο τωρινό σπίτι, να βγουν άχρηστες τελείως.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Nostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:00 Παρε καλο καναπε γιατι εκει αραζεις, κοιμασαι, γαμας, γενικα πεφτει πολυ χρηση, τα υπολοιπα παρε τα φθηνα για να μην σε νοιαζει, ετσι και αλλιως στην 5ετια οι γυναικες τα βαριουνται τα επιπλα. Επισης καλη επιτυχια με τις κουρτινες, ποτε δεν πιστευα οτι οι κουρτινες ειναι τοσο σημαντικες για τις γυναικες.
Εγώ αν ήμουν η κυρά του Ερμής θα έπαιρνα αυτό

Εικόνα

Άσε τον καναπέ να κάνει τη δουλειά του.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Nostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:00 Παρε καλο καναπε γιατι εκει αραζεις, κοιμασαι, γαμας, γενικα πεφτει πολυ χρηση, τα υπολοιπα παρε τα φθηνα για να μην σε νοιαζει, ετσι και αλλιως στην 5ετια οι γυναικες τα βαριουνται τα επιπλα. Επισης καλη επιτυχια με τις κουρτινες, ποτε δεν πιστευα οτι οι κουρτινες ειναι τοσο σημαντικες για τις γυναικες.
αληθες.

της πηρε μηνες να διαλεξει κουρτινες, και 10 χρονια τωρα, δεν τις εχουμε κατεβασει (ειναι απ αυτες που μαζευουν ψηλα) ποτε.

ποτε ομως, καθονται εκει, τυλιγμενες. α, οχι, κατεβαινουν για πλυσιμο καθε τοσο, και βρισκω ευκαιρια να την κοροιδεψω οτι μονο για να τις πλενει τις εχει :oops:
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
YouOnlyLiveOnce

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από YouOnlyLiveOnce »

2 κουρτινες και 3-4 διακοσμητικα σου αλλαζουν το σπιτι :102:
Ριξε και εδω μια ματια
https://www.inart.com/el/
Για κανα τραπεζακι σαλονιου για κανα διακοσμητικο,εχει καποια ομορφα πραγματακια.
Με το καλο,να το φτιαξετε οπως σας αρεσει :wave:
stergiosbik

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από stergiosbik »

Ερμής έγραψε: 08 Οκτ 2018, 10:02 Ψάχνοντας, βρήκα αυτό το site για κάτι φτηνά κομμάτια(τραπεζι κουζίνας, καναπε βεράντας, παπουτσοθήκες και λοιπές χαζομάρες).
https://www.polihome.gr

Έχει ψωνίσει κανεις απο εκεί; τι λέει;
Ρε συ εχει και κατι ωραια επιπλακια για το μπανιο που θα χρειαστω σχετικα συντομα.
Ευχαριστω για την ετοιμη τροφη! :003:
stergiosbik

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:54
Ασέβαστος έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:51 τιναι το κοντραπλακε μπαμπου;

αν ειναι το κοντραπλακε που ξερουμε κι εδω, μια χαρα φτιαχνεις και το κουτι, οπως στα επιπλα μπανιου.
είναι ακριβό και χοντρό

Εικόνα
Εχει αντοχες αυτο το πραγμα για χρηση στην κουζινα;
Ξερω οτι το μπαμπου εχει μεγαλες αντοχες αλλα στην κουζινα με υγρασια,καυτες κατσαρολες και χτυπηματα-κοψιματα θ αντεξει;
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:41
Ασέβαστος έγραψε: 08 Οκτ 2018, 12:51 τιναι το κοντραπλακε μπαμπου;

αν ειναι το κοντραπλακε που ξερουμε κι εδω, μια χαρα φτιαχνεις και το κουτι, οπως στα επιπλα μπανιου.
είναι ακριβό και χοντρό

Εικόνα
Ξερω οτι το μπαμπου εχει μεγαλες αντοχες αλλα στην κουζινα με υγρασια,καυτες κατσαρολες και χτυπηματα-κοψιματα θ αντεξει;
Τι να σου πώ τώρα, ξύλο είναι... αν πάρεις ένα μαχαίρι και το χαράξεις θα ξαράξει, αν του βάλεις φωτιά θα καεί, και τα λοιπά.

Να σου πώ όμως, εσύ αν σκάσεις ένα τάληρο για έναν ωραίο πέτρινο πάγκο, γυαλισμένο και όμορφο, θα βάλεις μετά πάνω την καυτή κατσαρόλα; Ή θα βάλεις κάτι από κάτω πρώτα;

Εγώ έφτιαξα το γραφείο μου από πάγκο κουζίνας μπαμπού, τον έκοψα 3μ Χ 1μ και τον έδεσα κατευθείαν στους τοίχους χωρίς πόδια. Τον έχω γαμήσει, τρώω εκεί συνέχεια, βάζω τα πόδια πάνω, έρχονται τα παιδιά και ζωγραφίζουνε κλπ. Ε στα 2,5 χρόνια τον πέρασα ένα ελαφρύ γυαλόχαρτο κι ένα χέρι κερί, αυτά.

Αν έχεις υγρασία στην κουζίνα να φωνάξεις έναν υδραυλικό να το κοιτάξει, δεν πρέπει.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:16
Εγώ αν ήμουν η κυρά του Ερμής θα έπαιρνα αυτό

Εικόνα

Άσε τον καναπέ να κάνει τη δουλειά του.
Ειναι καρφωμα ρε συ....
"Εγώ Μανιάτα φυσικιά. Θα στεϊρωθού 'ς τα γόνατα. Και όλους τους φίλους θα δεχτού κατά που πρέπει καθενού...."
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Nostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:27
Ειναι καρφωμα ρε συ....
Στη βεράντα θα το βγάλουν;

Ε μα τι λέμε τώρα; Ο καναπές ξέρουμε πως είναι μόνο για να κάθονται και να βλέπουν το Game of thrones.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
stergiosbik

Chilloutbuddy έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:26
stergiosbik έγραψε: 08 Οκτ 2018, 13:41
είναι ακριβό και χοντρό

Εικόνα
Τι να σου πώ τώρα, ξύλο είναι... αν πάρεις ένα μαχαίρι και το χαράξεις θα ξαράξει, αν του βάλεις φωτιά θα καεί, και τα λοιπά.

Να σου πώ όμως, εσύ αν σκάσεις ένα τάληρο για έναν ωραίο πέτρινο πάγκο, γυαλισμένο και όμορφο, θα βάλεις μετά πάνω την καυτή κατσαρόλα; Ή θα βάλεις κάτι από κάτω πρώτα;

Εγώ έφτιαξα το γραφείο μου από πάγκο κουζίνας μπαμπού, τον έκοψα 3μ Χ 1μ και τον έδεσα κατευθείαν στους τοίχους χωρίς πόδια. Τον έχω γαμήσει, τρώω εκεί συνέχεια, βάζω τα πόδια πάνω, έρχονται τα παιδιά και ζωγραφίζουνε κλπ. Ε στα 2,5 χρόνια τον πέρασα ένα ελαφρύ γυαλόχαρτο κι ένα χέρι κερί, αυτά.

Αν έχεις υγρασία στην κουζίνα να φωνάξεις έναν υδραυλικό να το κοιτάξει, δεν πρέπει.
Εγω δεν το 'πα καλα μαλλον.
Λεγοντας υγρασια εννοουσα τυχον νερα που πεφτουν απο τον νεροχυτη κτλ κτλ.
Σαν υλικο δεν ειναι κατι που ειναι διαδεδομενο στην Ελλαδα οσον αφορα τις κουζινες.Τουλαχιστον οσο ξερω εγω.
Γι αυτο και ρωτησα.
bluerose

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από bluerose »

Θέλουν προσοχή όλα
Ακόμη και το κουτί ψυγείου αν βγει νερό θα φουσκώσει. Ακόμη και το ξύλο κοντά σε νεροχύτη.Ο πάγκος αν δε μαζεύεις τα νερά που πλένεις πιάτα
Μπορείς πχ να αποφύγεις το κουτί, η να απομακρύνεις το νεροχύτη, αλλά όμως πιάτα θα πλένεις
Απλά θέλει άμεσα να τα μαζεύεις τα νερά αν τυχον
Οπότε....θέλει προσοχή όλα έχουν θέμα με το νερο
Άβαταρ μέλους
Nostalgia

Gherschaagk έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:33
Nostalgia έγραψε: 08 Οκτ 2018, 14:27
Ειναι καρφωμα ρε συ....
Στη βεράντα θα το βγάλουν;

Ε μα τι λέμε τώρα; Ο καναπές ξέρουμε πως είναι μόνο για να κάθονται και να βλέπουν το Game of thrones.
Γιατι στο σπιτι καλεσμενους δεν θα εχουν; ή μηπως νομιζεις οτι κρυβεται ευκολα αυτο;

Στην τελικη εαν το εχει καθε μερα στα ποδια του θα το βαρεθει, ας την βγαλει για ενα ποτακι και μετα ας την παει στο Πριαμος εαν εχει κινκυ διαθεσεις.

http://www.hotelpriamos.gr/room/301-%CE ... F%84%CE%B1
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Αρχιτεκτονική”