nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:58
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:49
nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 13:45
Αυτά δεν τα πιστεύεις ούτε εσύ που τα γράφεις.
Είδαμε αρκετές φορές να πανηγυρίζουν για θανάτους Ρωσων και καταστροφή υποδομών τους, αλλά δεν χτυπάνε μέσα στη Ρωσία γιατί είναι πολιτισμένοι. Έλεος τυπε. Ντροπή στην Πολωνία σου που δεν βοηθά ενεργά
Γιατι να μην πανηγυρισουν για θανατους Ρωσων στρατιωτων? Εδω εσεις που δεν ειστε καν Ουκρανοι πανηγυριζετε για τις καταστροφες των υποδομων που μπορει να πεθανει απλος κοσμακης
Απλα δεν ειναι απελπισμενοι σαν τους Ρωσους που μονο παιδικες χαρες και κτηρια μπορουν να χτυπησουν...
Ουτε "Πολωνια μου", ουτε "Ελλαδα μου", ουτε "Ουκρανια μου". Οποιος σφυροκοπαει τον Πουτιν και τα ορκ του, ειναι καλοδεχουμενος
Επισης, σου εκανα μια ερωτηση και την εκανες γαργαρα...
Πρώτον, θυμάμαι ότι όταν έγινε το σαμποτάζ στη γέφυρα της κριμαίας όπου σκοτώθηκαν πολίτες, φτιάξαν μέχρι και βίντεο κλιπ με πανηγυρισμούς.
Δεύτερον, δεν πανηγύρισα εγώ πότε για τα χτυπήματα στην Ουκρανία, οπότε μην λες εσείς. Αυτά τα αφήνω σε ψεκασμένους σαν και εσένα.
Τρίτον, τι ερώτηση μου έκανες και δεν απάντησα;
Πρωτον, οποιος πανηγυρισε, πανηγυρισε για τη γεφυρα και οχι για τους 2 αμαχους που σκοτωθηκαν. Επισης, θελεις να κατσουμε να μετρησουμε ποσοι αμαχοι εχουν σκοτωθει και απο τις δυο πλευρες?
Δευτερον, θελεις να μας πεις οτι δε χαιρεσαι που οι Ρωσοι χτυπουν τις υποδομες για να πληξουν τον αμαχο πληθυσμο και να εκβιασουν? Αν δε χαιρεσαι, εισαι αντιθετως με αυτη τη πρακτικη?
Τριτον, πες μου 1-2 λογους που δε θα'πρεπε να χτυπησουν υποδομες της Ρωσιας.