!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:05 Αυτό είναι όντως μια εξήγηση, όχι ότι δεν το κάνουν επειδή είναι πολιτισμένοι που λέει ο άλλος πάνω
Ο πραγματικός λόγος είναι ότι πρόκειται για όρο για την αμερικανική βοήθεια.Η αμερικανική γραμμή είναι ότι δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό πρόσχημα στη Ρωσία για να το πάει στα πυρηνικά όπλα όπως κάθε λίγο και λιγάκι απειλεί.
Η Ρωσία θα μείνει άθικτη και θα χάσει τους στρατιώτες της στο έδαφος της Ουκρανίας.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:49
nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 13:45
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 13:25

Μπορει να γινοντουσαν και αυτοι ορκ αν ηταν τοσο απελπισμενοι οσο οι Ρωσοι :102:
Αυτά δεν τα πιστεύεις ούτε εσύ που τα γράφεις.
Είδαμε αρκετές φορές να πανηγυρίζουν για θανάτους Ρωσων και καταστροφή υποδομών τους, αλλά δεν χτυπάνε μέσα στη Ρωσία γιατί είναι πολιτισμένοι. Έλεος τυπε. Ντροπή στην Πολωνία σου που δεν βοηθά ενεργά
Γιατι να μην πανηγυρισουν για θανατους Ρωσων στρατιωτων? Εδω εσεις που δεν ειστε καν Ουκρανοι πανηγυριζετε για τις καταστροφες των υποδομων που μπορει να πεθανει απλος κοσμακης :102:

Απλα δεν ειναι απελπισμενοι σαν τους Ρωσους που μονο παιδικες χαρες και κτηρια μπορουν να χτυπησουν...

Ουτε "Πολωνια μου", ουτε "Ελλαδα μου", ουτε "Ουκρανια μου". Οποιος σφυροκοπαει τον Πουτιν και τα ορκ του, ειναι καλοδεχουμενος :g094:

Επισης, σου εκανα μια ερωτηση και την εκανες γαργαρα...
Πρώτον, θυμάμαι ότι όταν έγινε το σαμποτάζ στη γέφυρα της κριμαίας όπου σκοτώθηκαν πολίτες, φτιάξαν μέχρι και βίντεο κλιπ με πανηγυρισμούς.
Δεύτερον, δεν πανηγύρισα εγώ πότε για τα χτυπήματα στην Ουκρανία, οπότε μην λες εσείς. Αυτά τα αφήνω σε ψεκασμένους σαν και εσένα.
Τρίτον, τι ερώτηση μου έκανες και δεν απάντησα;
zteo

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από zteo »

Unique έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:15
Vladimir Putin reportedly has a back-up plan to escape to Africa: Here's what we know about the claims

Vladimir Putin has allegedly stashed away nearly $15 billion in an African safe haven in case he is ousted from power and must flee Moscow.

Close ties with an African leader
Vladimir Putin was supposed to take part in the G20 Summit in Indonesia but had announced that he will not attend after all.

He used the time instead to meet on Friday with an ally from Africa, namely the leader of the Central African Republic, Faustin Arcange Touadéra, the Mirror reports.

According to a statement by the Russian government, the two presidents met to strengthen the bond between the two countries.

https://www.msn.com/en-au/news/world/vl ... ef3171e1b4
Τρομοκρατημενος απο τις ουκρανικες γοβες ο στουμπος. Αποχαιρέτα τον μποτοξια που χάνεται. :vp11: :vp11: :vp11:
Σταμάτηστε να ποσταρετε ότι ανοησία γράφεται στο ίντερνετ.
Κουλης για Τέμπη
Και εγω υπάλληλος ειμαι
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

πατησιωτης έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:56
nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:05 Αυτό είναι όντως μια εξήγηση, όχι ότι δεν το κάνουν επειδή είναι πολιτισμένοι που λέει ο άλλος πάνω
Ο πραγματικός λόγος είναι ότι πρόκειται για όρο για την αμερικανική βοήθεια.Η αμερικανική γραμμή είναι ότι δεν πρέπει να δοθεί το παραμικρό πρόσχημα στη Ρωσία για να το πάει στα πυρηνικά όπλα όπως κάθε λίγο και λιγάκι απειλεί.
Η Ρωσία θα μείνει άθικτη και θα χάσει τους στρατιώτες της στο έδαφος της Ουκρανίας.
Μια ακόμη πιθανή εξήγηση. Ο χρήστης ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ίσως δεν συνεχίσει το αφήγημα ότι δεν το κάνουν γιατί είναι φιλεύσπλαχνοι
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

αυτη η μαιμου ο Ζελενσκυ το παρατραβηξε ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:58
nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 13:45

Αυτά δεν τα πιστεύεις ούτε εσύ που τα γράφεις.
Είδαμε αρκετές φορές να πανηγυρίζουν για θανάτους Ρωσων και καταστροφή υποδομών τους, αλλά δεν χτυπάνε μέσα στη Ρωσία γιατί είναι πολιτισμένοι. Έλεος τυπε. Ντροπή στην Πολωνία σου που δεν βοηθά ενεργά
Γιατι να μην πανηγυρισουν για θανατους Ρωσων στρατιωτων? Εδω εσεις που δεν ειστε καν Ουκρανοι πανηγυριζετε για τις καταστροφες των υποδομων που μπορει να πεθανει απλος κοσμακης :102:

Απλα δεν ειναι απελπισμενοι σαν τους Ρωσους που μονο παιδικες χαρες και κτηρια μπορουν να χτυπησουν...

Ουτε "Πολωνια μου", ουτε "Ελλαδα μου", ουτε "Ουκρανια μου". Οποιος σφυροκοπαει τον Πουτιν και τα ορκ του, ειναι καλοδεχουμενος :g094:

Πρώτον, θυμάμαι ότι όταν έγινε το σαμποτάζ στη γέφυρα της κριμαίας όπου σκοτώθηκαν πολίτες, φτιάξαν μέχρι και βίντεο κλιπ με πανηγυρισμούς.
Δεύτερον, δεν πανηγύρισα εγώ πότε για τα χτυπήματα στην Ουκρανία, οπότε μην λες εσείς. Αυτά τα αφήνω σε ψεκασμένους σαν και εσένα.
Πρωτον, οποιος πανηγυρισε, πανηγυρισε για τη γεφυρα και οχι για τους 2 αμαχους που σκοτωθηκαν. Επισης, θελεις να κατσουμε να μετρησουμε ποσοι αμαχοι εχουν σκοτωθει και απο τις δυο πλευρες?

Δευτερον, θελεις να μας πεις οτι δε χαιρεσαι που οι Ρωσοι χτυπουν τις υποδομες για να πληξουν τον αμαχο πληθυσμο και να εκβιασουν? Αν δε χαιρεσαι, εισαι αντιθετως με αυτη τη πρακτικη?

Τριτον, πες μου 1-2 λογους που δε θα'πρεπε να χτυπησουν υποδομες της Ρωσιας.
ksmyrn

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ksmyrn »

Unique έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:15
Vladimir Putin reportedly has a back-up plan to escape to Africa: Here's what we know about the claims

Vladimir Putin has allegedly stashed away nearly $15 billion in an African safe haven in case he is ousted from power and must flee Moscow.

Close ties with an African leader
Vladimir Putin was supposed to take part in the G20 Summit in Indonesia but had announced that he will not attend after all.

He used the time instead to meet on Friday with an ally from Africa, namely the leader of the Central African Republic, Faustin Arcange Touadéra, the Mirror reports.

According to a statement by the Russian government, the two presidents met to strengthen the bond between the two countries.

https://www.msn.com/en-au/news/world/vl ... ef3171e1b4
Τρομοκρατημενος απο τις ουκρανικες γοβες ο στουμπος. Αποχαιρέτα τον μποτοξια που χάνεται. :vp11: :vp11: :vp11:
Λε Παπάρ Καμαρώτ.
:fp:
ksmyrn

Η Ουκρανία βουλιάζει, και τραβάει μαζί της και την Αμερική:
https://twitter.com/TurncoatD/status/15 ... 2331792384
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:00
πατησιωτης έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:56
Μια ακόμη πιθανή εξήγηση. Ο χρήστης ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ ίσως δεν συνεχίσει το αφήγημα ότι δεν το κάνουν γιατί είναι φιλεύσπλαχνοι
Ειπα οτι δεν ειναι ορκ να χτυπανε αμαχους εφοσον πηδανε τους Ρωσους στο μετωπο οπου εξελισσεται ο πραγματικος πολεμος. Ως πρωτο και κυριο λογο ειπα οτι δεν τον αφηνουν οι δυτικοι.
Manolis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Manolis »

nostromos έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:11 αυτη η μαιμου ο Ζελενσκυ το παρατραβηξε ...
Κοκακιας νεοναζί που προσπαθεί να ξεκινήσει γ ππ.
Μπορείτε να με βρείτε και εδώ: https://www.forums.gr/member/63826-manolis-7
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

ksmyrn έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:13 Η Ουκρανία βουλιάζει, και τραβάει μαζί της και την Αμερική:
Let me guess. Fox news?
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:12
nyxtovios έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 14:58

Πρωτον, οποιος πανηγυρισε, πανηγυρισε για τη γεφυρα και οχι για τους 2 αμαχους που σκοτωθηκαν. Επισης, θελεις να κατσουμε να μετρησουμε ποσοι αμαχοι εχουν σκοτωθει και απο τις δυο πλευρες?
Δε με ενδιαφέρει η σύγκριση

Δευτερον, θελεις να μας πεις οτι δε χαιρεσαι που οι Ρωσοι χτυπουν τις υποδομες για να πληξουν τον αμαχο πληθυσμο και να εκβιασουν? Αν δε χαιρεσαι, εισαι αντιθετως με αυτη τη πρακτικη?
Φυσικά και δεν χαίρομαι που χτυπάνε τον άμαχο πληθυσμό. Αυτά είπαμε τα αφήνω σε εσένα.

Τριτον, πες μου 1-2 λογους που δε θα'πρεπε να χτυπησουν υποδομες της Ρωσιας.
Αυτό στο ρώτησα εγώ και το έκανες γαργάρα εσύ. Εφόσον το καλό ΝΑΤΟ νοιάζεται τόσο πολύ για τις ζωές των Ουκρανών, αυτή την απάντηση θα την δώσεις εσύ και όχι εγώ. Εγώ δε βρίσκω κανένα λόγο να μη χτυπήσουν τη Ρωσία. Εσύ που έχεις ποντάρει στη Δύση και στο ΝΑΤΟ πες μου το λόγο που δεν επεμβαίνουν
ksmyrn

https://twitter.com/Trollstoy88/status/ ... 5549577216

Πάντως ψύχραιμος ο οδηγός.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

Manolis έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:14
nostromos έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:11 αυτη η μαιμου ο Ζελενσκυ το παρατραβηξε ...
Κοκακιας νεοναζί που προσπαθεί να ξεκινήσει γ ππ.

και οι Ρωσοι καλα κουμασια ειναι ...
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
ksmyrn

ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:15
ksmyrn έγραψε: 17 Νοέμ 2022, 15:13 Η Ουκρανία βουλιάζει, και τραβάει μαζί της και την Αμερική:
Let me guess. Fox news?

Ε, δεν είναι και Daily Mirror:

Εικόνα

O Λαβρόφ τί έγινε, ακόμα άρρωστος είναι; Ο Σοϊγκού δολοφονήθηκε για τέταρτη φορά ή ακόμα; Τα πυρομαχικά των Ρώσων εξαντλήθηκαν;
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”