Η US προφορά είναι πάντως pɹɛd.ə.təɹ , δεν ξέρω τι λένε οι αγγλικούδες σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πεις "πριντέιτορ".Tarkovsky έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 01:27δυο καθηγήτριες αγγλικής συμφώνησαν μπροστά μου ότι προφέρονται αμφότερα, δίνοντας στο πρέντατορ μόνο τα σπόρια
η μία είναι του Λανκάστερ, η άλλη δίδαξε και στον Καναδά
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
Ενπηρειά και σθένος σου πήρε 6 σελίδες να κάνεις άρνηση απαιτούμενος. Είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα, είμαι νεαρή γυναίκα. Ακόμα και οι Ζαίοι δεν χρειάζονται τα δύο χρώματα σαν κυρίες.
Thank you Google Translate.
Thank you Google Translate.
- Dr Socrates
Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη
εκεινο το ηχητικο που βρεθηκε σε Ρωσικη ιστοσελιδα;πατησιωτης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 13:57 Κατά την προσαγωγή των χρυσαυγιτών περίπου πριν δέκα χρόνια βγήκε στην επιφάνεια ένα ηχητικό από τηλεφώνημα του Σαμαρά προς κάποιον στον οποίο έδινε οδηγίες να πει στον σημερινό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ονόμαζε παναθηναικάκια να ασκήσει διώξεις σε αυτούς.
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή την παρέμβαση στη δικαιοσύνη αλλά και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ΠΟΙΟΣ έκανε την υποκλοπή.Το ερώτημα αυτό δεν τέθηκε επειδή δεν βόλευε κανένα.
Με βάση τη κοινή λογική εάν ποτέ έγιναν υποκλοπές από τις ρωσικές υπηρεσίες,αυτή είναι η πιθανότερη περίπτωση.
...την ύπαρξη του ηχητικού αποκάλυψε χθες στη Βουλή ο προφυλακισμένος Ηλίας Κασιδιάρης, χωρίς ωστόσο να αναφέρει την πηγή, παρά μόνο τις ηλεκτρονικές διευθύνσεις στο Διαδίκτυο, μεταξύ άλλων σε ρωσική και κινεζική ιστοσελίδα.
Πηγη https://www.efsyn.gr/politiki/boyli/736 ... -ypoklopes
-
talaipwros
klg έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 01:58Η US προφορά είναι πάντως pɹɛd.ə.təɹ , δεν ξέρω τι λένε οι αγγλικούδες σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πεις "πριντέιτορ".Tarkovsky έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 01:27δυο καθηγήτριες αγγλικής συμφώνησαν μπροστά μου ότι προφέρονται αμφότερα, δίνοντας στο πρέντατορ μόνο τα σπόριαBeria έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 00:31
Η λέξη predator (το αρπακτικό) προφέρεται πρενταντορ
Αν δεν είναι κάποιο λογοπαίγνιο με το predate, δεν υπάρχει άλλη προφορά
τι να σου πω;klg έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 01:58Η US προφορά είναι πάντως pɹɛd.ə.təɹ , δεν ξέρω τι λένε οι αγγλικούδες σου. Δεν υπάρχει περίπτωση να το πεις "πριντέιτορ".Tarkovsky έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 01:27 δυο καθηγήτριες αγγλικής συμφώνησαν μπροστά μου ότι προφέρονται αμφότερα, δίνοντας στο πρέντατορ μόνο τα σπόρια
η μια ήταν καλεσμένη της άλλης, μπορεί να μην ήθελαν να διαφωνήσουν και να έληξαν το θέμα σολομώντεια
εκείνο πάντως που πολύ καλά θυμάμαι, είναι ότι απέδωσαν τη διπλή προφορά στο ότι η λέξη είναι δάνειο από τη λατινική, έχουν δε συναντήσει και άλλες παρόμοιες περιπτώσεις
edit: Beria, επίσης η ακριβέστερη μεταφορά στα ελληνικά που έδωσαν ήταν το θηρευτής
το αρπακτικό ήταν έτσι κι αλλιώς από την εποχή του ψηλέα συνώνυμο του Μητσοτάκης
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 13 Νοέμ 2022, 07:49, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
αρπακτικό είναι το σωστό νομιζω οταν το λεμε μεταφορικά.
ΟΚ, ΟΚ, θα βάλω τις αγγλικούδες να σκίσουν τα πτυχία τους
αλλά κι εσύ μην μου το χαλάς, ακριβώς μεταφορικά είναι που το θηρευτής ταιριάζει ταμάμ στη φάση
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Από την ανάγνωση του σημερινού Ντοκουμέντου, ο Βαξεβάνης:
1) επαναλαμβάνει ότι σε "ιδιωτικές" συνομιλίες τους πρόσωπα του περιβάλλοντος, συνεργάτες και υπουργοί του Κούλη καταφέρονται εναντίον του.
2) σήμερα προσθέτει ότι παρακολουθούμενοι γνώριζαν τους λόγους που ήταν παρακολουθούμενοι (άρα, προσθέτω εγώ, γνώριζαν και το γεγονός ότι ήταν παρακολουθούμενοι). Αναρωτιέμαι πώς το ξέρει...
3) εστιάζει σε ένα σημείο της δευτεριάτικης συνέντευξης που εμένα τουλάχιστον μου διέφυγε. Σε δύο σημεία ο Π/Θ εμφανίζει εαυτόν ως εκβιαζόμενο. Ποιος τον εκβιάζει; Με ποιο σκοπό; Πώς και με τι μέσα; Και τι αποδείξεις έχει ο ίδιος για ένα τέτοιον εκβιασμό; Γιατί δεν κάνει το καθήκον του ως Π/Θ να σταματήσει τον εκβιασμό και να τιμωρήσει τον εκβιαστή;
1) επαναλαμβάνει ότι σε "ιδιωτικές" συνομιλίες τους πρόσωπα του περιβάλλοντος, συνεργάτες και υπουργοί του Κούλη καταφέρονται εναντίον του.
2) σήμερα προσθέτει ότι παρακολουθούμενοι γνώριζαν τους λόγους που ήταν παρακολουθούμενοι (άρα, προσθέτω εγώ, γνώριζαν και το γεγονός ότι ήταν παρακολουθούμενοι). Αναρωτιέμαι πώς το ξέρει...
3) εστιάζει σε ένα σημείο της δευτεριάτικης συνέντευξης που εμένα τουλάχιστον μου διέφυγε. Σε δύο σημεία ο Π/Θ εμφανίζει εαυτόν ως εκβιαζόμενο. Ποιος τον εκβιάζει; Με ποιο σκοπό; Πώς και με τι μέσα; Και τι αποδείξεις έχει ο ίδιος για ένα τέτοιον εκβιασμό; Γιατί δεν κάνει το καθήκον του ως Π/Θ να σταματήσει τον εκβιασμό και να τιμωρήσει τον εκβιαστή;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
- Green Dragon
- Phorum.gr user: Green Dragon
Το έχω πει από την πρώτη στιγμή.Tarkovsky έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 07:56 Από την ανάγνωση του σημερινού Ντοκουμέντου, ο Βαξεβάνης:
2) σήμερα προσθέτει ότι παρακολουθούμενοι γνώριζαν τους λόγους που ήταν παρακολουθούμενοι (άρα, προσθέτω εγώ, γνώριζαν και το γεγονός ότι ήταν παρακολουθούμενοι). Αναρωτιέμαι πώς το ξέρει...![]()
Αυτά είναι στάνταρ πρακτικές παντού στον κόσμο σε όλες τις εποχές. Μετά από συζήτηση με μεγαλοσχήμονα πελάτη μου η υποψία μου επιβεβαιώθηκε καθώς μου ανέφερε ξεκάθαρα πως θεωρούσε δεδομένο ότι παρακολουθείται και αυτός και ο θείος του (συνιδιοκτήτες γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ πέραν των άλλων επιχειρήσεων που διαθέτει ο ίδιος).
Έκατσα και ξανάδα ολάκερη εκείνη την καθόλου ανέμελη συνέντευξη
δηλαδή εντάξει ρε παιδιά έγινε ότι έγινε, όσοι χειρίστηκαν το πρέταντορ θα πάνε για πλημμέλημα, όσοι στο μέλλον θα χειριστούν το ίδιο ή άλλα παρόμοια πάλι για πλημμέλημα θα πηγαίνουν, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρξουν γιατί θα τους έχω απαγορεύσει να τα αγοράζουν
δηλαδή η κυβερνησάρα μας δεν το 'χει σκοπό να επαναφέρει σε κακούργημα την απόσπαση με κακόβουλα λογισμικά προσωπικών δεδομένων και στοιχείων κρατικών υπηρεσιών (φαντάζομαι ότι η υπεξαίρεση ευαίσθητων εθνικών πληροφοριών δεν αντιμετωπίζεται ως τέτοια περίπτωση και συνεχίζει ακόμα να διώκεται ως εσχάτη προδοσία)Μισό λεπτό, να ξεκαθαρίσουμε κάτι. Ουδέποτε ισχυρίστηκα -και η κυβέρνηση δεν ισχυρίστηκε- ότι δεν υπάρχει παρακολούθηση και κέντρο το οποίο χειρίζεται το λογισμικό Predator.
[...]
Μισό λεπτό, κ. Χατζηνικολάου. Θα είμαστε η πρώτη χώρα η οποία θα ξεδιαλύνουμε αυτό το κουβάρι και θα ψηφίσουμε διάταξη η οποία θα απαγορεύει ρητά την πώληση τέτοιων λογισμικών στη χώρα μας.
δηλαδή εντάξει ρε παιδιά έγινε ότι έγινε, όσοι χειρίστηκαν το πρέταντορ θα πάνε για πλημμέλημα, όσοι στο μέλλον θα χειριστούν το ίδιο ή άλλα παρόμοια πάλι για πλημμέλημα θα πηγαίνουν, αφού έτσι κι αλλιώς δεν θα υπάρξουν γιατί θα τους έχω απαγορεύσει να τα αγοράζουν
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 13 Νοέμ 2022, 08:28, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
ΟΚ, αλλά εδώ μιλάμε για μεγαλοσχήμονες πολιτικούςGreen Dragon έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 08:09Το έχω πει από την πρώτη στιγμή.Tarkovsky έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 07:56 Από την ανάγνωση του σημερινού Ντοκουμέντου, ο Βαξεβάνης:
2) σήμερα προσθέτει ότι παρακολουθούμενοι γνώριζαν τους λόγους που ήταν παρακολουθούμενοι (άρα, προσθέτω εγώ, γνώριζαν και το γεγονός ότι ήταν παρακολουθούμενοι). Αναρωτιέμαι πώς το ξέρει...![]()
Αυτά είναι στάνταρ πρακτικές παντού στον κόσμο σε όλες τις εποχές. Μετά από συζήτηση με μεγαλοσχήμονα πελάτη μου η υποψία μου επιβεβαιώθηκε καθώς μου ανέφερε ξεκάθαρα πως θεωρούσε δεδομένο ότι παρακολουθείται και αυτός και ο θείος του (συνιδιοκτήτες γνωστής αλυσίδας σούπερ μάρκετ πέραν των άλλων επιχειρήσεων που διαθέτει ο ίδιος).
σε κάθε περίπτωση, εσύ θα το 'γραφες φόρα-παρτίδα στην εφημερίδα σου χωρίς αποδείξεις;
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Οχι, αλλά εδώ μιλάμε γιά τον Βαξεβάνη, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται. Γι'αυτό αποφεύγω κατά τα άλλα να μετέχω στο νήμα.Tarkovsky έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 08:27ΟΚ, αλλά εδώ μιλάμε για μεγαλοσχήμονες πολιτικούςGreen Dragon έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 08:09Το έχω πει από την πρώτη στιγμή.Tarkovsky έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 07:56 Από την ανάγνωση του σημερινού Ντοκουμέντου, ο Βαξεβάνης:
σε κάθε περίπτωση, εσύ θα το 'γραφες φόρα-παρτίδα στην εφημερίδα σου χωρίς "αποδείξεις";
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
εγώ πάλι τον βλέπω ότι παρά τις "συστάσεις" Ντογιάκου-Τριανταφύλλου δεν κόβει στη στροφή, αντίθετα πατάει γκάζιLeporello έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 08:30 Οχι, αλλά εδώ μιλάμε γιά τον Βαξεβάνη, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται. Γι'αυτό αποφεύγω κατά τα άλλα να μετέχω στο νήμα.
σαν να ξέρει ότι ο δρόμος μπροστά είναι ευθεία
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Μα είναι γνωστό ότι πάντα αδιαφορούσε γιά ενδεχόμενες νομικές συνέπειες.Tarkovsky έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 08:37εγώ πάλι τον βλέπω ότι παρά τις "συστάσεις" Ντογιάκου-Τριανταφύλλου δεν κόβει στη στροφή, αντίθετα πατάει γκάζιLeporello έγραψε: 13 Νοέμ 2022, 08:30 Οχι, αλλά εδώ μιλάμε γιά τον Βαξεβάνη, οπότε τίποτα δεν αποκλείεται. Γι'αυτό αποφεύγω κατά τα άλλα να μετέχω στο νήμα.
σαν να ξέρει ότι ο δρόμος μπροστά είναι ευθεία
Βλέπεις ότι κι'εγώ δεν αναφέρω σαν επιβαρυντικό του το γεγονός ότι μέχρι στιγμής δεν έχει φέρει καμμία απόδειξη. Ενδεχομένως να μην έχει, ενδεχομένως να τις κρατάει να τις βάλει στο τραπέζι όταν θα κάνουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Ποιός ξέρει;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Leporello την 13 Νοέμ 2022, 08:43, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
1.
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
για να στο πω πιο απλά, φαίνεται ότι κάποια πουλάκια μέσα από τη ΝΔ του έχουν κελαηδήσει
ή κάποιοι του έχουν κάνει φόργουοντ τα κελαηδήματα
ή κάποιοι του έχουν κάνει φόργουοντ τα κελαηδήματα
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 55 Απαντήσεις
- 2093 Προβολές
-