!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
runner

Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από runner »

under έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 09:49 Απο Εσκομπαρ κυριος Βαγγελης.
Ζαιοι, το συνωνυμο του μπιντε.
Δίκιο έχεις αλλά και η ΝΔ το ίδιο ακριβώς κάνει απόν την αντίθετη πλευρά.
Να θυμηθούμε μόνο πως οι δεξιοί, οι πασόκοι κλπ υπερασπίζονταν με σθένος στη Βουλή τον Μαρινάκη τον Μάιο του 2017 όταν τον κατηγορούσαν ως βασικό χρηματοδότη του NOOR1 οι ΣΥΡΙΖΟΑΝΕΛ και ο Τριανταφυλλόπουλος.
Εμπεδοκλής

Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Green Dragon έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 16:08
esu έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 15:59 Πως μπορεί κάποιος να γνωρίζει ποιοι (κι αν) παρακολουθούνται;
Η κοινή λογική λέει 'όλα τα σημαίνοντα πρόσωπα'. Το μοναδικό ερώτημα που έχει ουσία είναι η χρήση που γινόταν στις πληροφορίες, δηλαδή χρησιμοποιούνταν αποκλειστικά και μόνο για θέματα εθνικής ασφαλείας ή και για πολιτικούς εκβιασμούς; Το πρώτο είναι αναγκαίο να γίνεται, το δεύτερο απαράδεκτο.
Η εθνική ασφάλεια μου θυμίζει το απόσπασμα από την ταινία του 1965 παρακαλώ.

Άβαταρ μέλους
Αρίστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Αρίστος »

Σφοδροτατη επιθεση στην κυβερνηση με νεα στοιχεια απο την ιστοσελιδα του Μαρινακη.

Τo Predator βρισκόταν στην Ελλάδα από το 2021 και δεν ήταν… μυστικό

Εικόνα
Οι πρωταγωνιστές των συστημάτων παρακολούθησης κ. Μπίτζιος και Λαβράνος

https://www.in.gr/2022/11/09/greece/pre ... n-mystiko/

.
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky
Phorum.gr user: Harry Haller's Records

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Tarkovsky »

Το 2015 ο Μαλοφέεφ αποπειράθηκε να μεταφέρει τα πασίγνωστα πλέον 10 εκατομμύρια ντάλαρς στον Greek Business Partner, παραβαίνοντας τη φρέσκια -τότε- απαγόρευση Ομπάμα για εξαγωγή ρωσικών κεφαλαίων από τη χώρα. Η προσπάθεια μπλοκαρίστηκε από την τράπεζα στο Τέξας και οδήγησε στην καταδίκη του Μαλοφέεφ με στέρηση κάθε περιουσιακού του στοιχείου εντός ΗΠΑ, κινητού και ακίνητου.

Τους δυο partners συνέτρεξαν κατά τη συνωμοσία ο Χάνικ με άλλα στελέχη, οι δικηγόροι τους και τι έκπληξη... ο Βαξεβάνης, για τον οποίον η δικαστική απόφαση κάνει explicit reference και μάλιστα δις. Διακριτικότατοι όμως οι Αμερικανοί ονόματα δεν λένε, υπολήψεις δεν θίγουνε και προτιμούν το alias του Ρώσου μεγαλοπρακτόρου.

Εικόνα

OTHER KNOWN, όχι που θα του ξέφευγε του δικού μας
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Tarkovsky την 10 Νοέμ 2022, 03:03, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

esu έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 15:59 Πως μπορεί κάποιος να γνωρίζει ποιοι (κι αν) παρακολουθούνται;
εάν παρακολουθείται από την ΕΥΠ και με τον νέο νόμο Μητσοτάκη, λυπάμαι, ΔΕΝ μπορεί να γνωρίζει

αλλά με το Μητσοτάκη μπορεί να είναι σίγουρος
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

vatraxos έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 15:16 Πάντως και μόνο του το νήμα αξίζει για ποπ κορν. Μια χαρά το χειρίζεται η τρουθ τιμ μας, εστιάζει στο Βαξεβάνη γιατί αυτός είναι εξ ορισμού αναξιόπιστος και προσπερνάει (φταίνε και οι απέναντι) το γεγονός ότι ο Μαρινάκης μιλάει ανοικτά για εγκληματική οργάνωση (ο Μαρινάκης!!!) και για υποκλοπές.
κοίτα, κι εγώ μαζί τους είμαι, ένα δίκιο το 'χει ο χοντρός

είναι η τρίτη φορά που πέφτει θύμα παρακολούθησης, δεν το αντέχει η καρδιά του, έχει και μια υπερτροφία εκεί
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Άβαταρ μέλους
Ανέστης_35
Phorum.gr user: Ανέστης_35

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ανέστης_35 »

under έγραψε: 09 Νοέμ 2022, 09:49 Απο Εσκομπαρ κυριος Βαγγελης.
Ζαιοι, το συνωνυμο του μπιντε.
ότι και καλά δεν κατάλαβες το ύφος που το λέει
ίσα ρε παπαγαλάκο θεατράκο κουτοπονηράκο
☆★ (πού θα βρω το άλλο μου μισό;)
Άβαταρ μέλους
Tarkovsky

Βγαίνει και λέει σ' όλη τη χώρα ότι ο μπήξε-δείξε Βαξεβάνης εξυπηρετεί ρωσικά συμφέροντα και αμάν χαθήκαμε μποοουυυ, το 'γραψε το 2016 και η αμερικανική δικαιοσύνη. Εκείνος ρωτάει πού το είδες; θα σε πάω δικαστικά. Και αυτός βάζει τον κυβερνητικό εκπρόσωπο να του στείλει (λες και οι Τάιμς του Λονδίνου δεν την είχαν αναρτημένη απ' το πρωί) μια απόφαση του 2022, να εδώ υπάρχει ένα "Κ.", εσύ είσαι.

Είπες ότι είπες, κάνε ρε χαϊβάνι την πάπια, τώρα και να 'θελε ο Βαξεβάνης να το περάσει στο ντούκου δεν τον αφήνεις, του λες σε θεωρώ από πάνω και ηλίθιο. Άσε που πλέον δεν μπορείς να επικαλεστείς ότι και καλά είχα μια υποψία και απλώς την ξεφούρνισα ένεκα ψυχολογικής πιέσεως από την πρέσα που όλως αδίκως με 'χει χώσει, mea culpa και ζητώ συγγνώμη.

Κάντε το εικόνα, παιδιά. Ο Βαξεβάνης βγαίνει από την Ευελπίδων μπροστά σε μια δεκάδα εγχώρια και άλλα τόσα ξένα κανάλια:
"Ο Π/Θ της Ελλάδας μόλις έφαγε μια αγωγή όλη δική του επειδή δεν είναι παρά ένας κοινός συκοφάντης".

Θυμάται κανείς άλλη φορά πολίτη να τρέχει πρωθυπουργό στα δικαστήρια; Σοβαρά τώρα...
Μητσοτάκη πομπόμ-πομ
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

δυο δημοσιεύματα της καθημερινής κατά Δημητριάδη, θέλουν να τα ρίξουν όλα εκεί, για τον πανούργο ανηψιο που εκμεταλλεύτηκε τον καλοκαγαθο θείο.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

όλα. πήγαιναν καλά, τεχνοκρατια και διάφανια στο φουλ, στο εξωτερικό η Ελλάδα βρήκε ξανά την αξιοπιστία, και εκεί που κερδαγαμε, χραπ, κάνει τη μαλάκια ο κουλης αλά άβιλα, υποχωρεί για μια στιγμή στην μεταπολιτευτικη οικογενειοκρατια, και έρχεται χι. Ε ήμαρτον.
https://www.kathimerini.gr/opinion/5621 ... tikta/amp/
https://www.kathimerini.gr/opinion/5621 ... rtigo/amp/
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Η ενημέρωση υπουργού από το Μαξίμου ότι… παρακολουθούνταν!
Θύμισες που ενδεχομένως αναβιώσουν οικογενειακές επιχειρηματικές κόντρες που κρατάνε χρόνια όπως η …κολόνια.

Ωστόσο το REDCARPET σας ενημερώνει ότι χτες το μεσημέρι το Μέγαρο Μαξίμου αναγκάστηκε να ενημερώσει επισήμως τον υπουργό «X» ότι κατά την θητεία του σε προηγούμενο υπουργείο παρακολουθούνταν! Τόσο απλά… Ήταν μια γροθιά στο στομάχι του υπουργού πιο δυνατή από τις γροθιές που ύψωναν έξω από το Μαξίμου οι διαδηλωτές κατά της ακρίβειας.

Βέβαια όταν αποκαλυφθεί η νόμιμη επισύνδεση του εν λόγω υπουργού «Χ» αυτόματα θα έρθουν στην θύμηση πολλών τα πικρόχολα σχόλια και οι διαμαρτυρίες της αγοράς περί αθέμιτου ανταγωνισμού διότι όπως υποστήριζαν τότε, το Μέγαρο Μαξίμου προωθούσε συγκεκριμένα επιχειρηματικά συμφέροντα εις βάρος της υπόλοιπης αγοράς.

Θύμισες που ενδεχομένως αναβιώσουν οικογενειακές επιχειρηματικές κόντρες που κρατάνε χρόνια όπως η …κολόνια.
Εικόνα
πατησιωτης
Phorum.gr user: πατησιωτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από πατησιωτης »

Κατά την προσαγωγή των χρυσαυγιτών περίπου πριν δέκα χρόνια βγήκε στην επιφάνεια ένα ηχητικό από τηλεφώνημα του Σαμαρά προς κάποιον στον οποίο έδινε οδηγίες να πει στον σημερινό εισαγγελέα του Αρείου Πάγου που ονόμαζε παναθηναικάκια να ασκήσει διώξεις σε αυτούς.
Κανείς δεν ενδιαφέρθηκε για αυτή την παρέμβαση στη δικαιοσύνη αλλά και κανείς δεν ενδιαφέρθηκε ποτέ ΠΟΙΟΣ έκανε την υποκλοπή.Το ερώτημα αυτό δεν τέθηκε επειδή δεν βόλευε κανένα.
Με βάση τη κοινή λογική εάν ποτέ έγιναν υποκλοπές από τις ρωσικές υπηρεσίες,αυτή είναι η πιθανότερη περίπτωση.Πάντως από αυτό ακριβώς το γεγονός ξέρουμε ότι πριν δέκα χρόνια κάποιοι μπορούσαν να υποκλέπτουν τηλεφωνήματα του πρωθυπουργού.
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

πατησιωτης έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 13:57
ναι ναι, τον παναθηναικάκια περιμεναμε, ειμαστε χρυσόψαρα, η βονταφονε και ο τσαλικίδης δεν εγιναν ποτε, αθώα χρόνια τότε.

εγω πατησιώτη ειχα εντυπωσιαστεί τοσο απο τον μαυρίκη που ειχα παει στο καφάο της γειτονιας, πλακα ειχε. :003:
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Tony Barber
https://www.ft.com/tony-barber
European Comment Editor
Tony Barber is European comment editor of the Financial Times. He is a former foreign correspondent in Austria, Belgium, Germany, Italy, Poland, the former Soviet Union, the US and the former Yugoslavia.
«Πριν από σχεδόν 30 χρόνια, το ελληνικό κοινοβούλιο ψήφισε να παραπεμφθεί σε δίκη ο Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, πρώην πρωθυπουργός, για τη φερόμενη εμπλοκή του σε ένα σχέδιο τηλεφωνικών παρακολουθήσεων πολιτικών αντιπάλων και δημοσιογράφων. Η υπόθεση ξεθώριασε αφού το ΠΑΣΟΚ, το κυβερνών τότε σοσιαλιστικό κόμμα, υποστήριξε σε ένα ξέσπασμα αβρότητας ή πολιτικού υπολογισμού για ίδιο συμφέρον πως οι κατηγορίες θα πρέπει να αποσυρθούν», γράφει αρχικά ο Μπάρμερ.

«Τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ο γιος του πρώην πρωθυπουργού και νυν πρωθυπουργός από το 2019, βρίσκεται στο επίκεντρο ενός παρόμοιου σκανδάλου υποκλοπών. Ο χρόνος θα δείξει αν θα οδηγήσει σε νομικές διαδικασίες. Εν τω μεταξύ, τα πολλά αναπάντητα ερωτήματα αναφορικά με το ζήτημα ρίχνουν σκιά πάνω από την κυβέρνηση του Μητσοτάκη», τονίζει το δημοσίευμα των F.
https://www.koutipandoras.gr/article/ko ... s-elladas/
https://www.efsyn.gr/politiki/kybernisi ... cial-times
"Ένα μυστηριώδες σκάνδαλο υποκλοπών απειλεί την πρόοδο που έχει επιτευχθεί από την κρίση χρέους" αναφέρουν σε εκτενές δημοσίευμά τους οι Financial Times.
https://www.news247.gr/oikonomia/oi-fin ... 26046.html
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
Golden Age

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Golden Age »

ΑΡΘΡΟ του Ηλια Παναγιώταρου για ΕΥΠ

ΠΕΡΙ ΕΥΠ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΩΝ: ΔΥΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΑ

Τις τελευταίες εβδομάδες πρωταγωνιστεί το μεγάλο σκάνδαλο παρακολούθησης Ελλήνων
πολιτικών και από την ΕΥΠ, αλλά και από το παράνομο λογισμικό “Predator” το οποίο
υποτίθεται ότι είναι παράνομο, αλλά “όλως τυχαίως” βρέθηκε να έχει εισχωρήσει στο
τηλέφωνο του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, την ίδια χρονική περίοδο που τον συν -ακροαζόταν και η
ΕΥΠ.

Όλοι έχουν αντιληφθεί τι έχει γίνει, από ποιους, καθώς και τις άθλιες δικαιολογίες τους. Όλοι
καταδικάζουν τις παρακολουθήσεις πολιτικών προσώπων και όχι μόνο, αλλά όχι την
αποδεδειγμένη κατάφωρη και παράνομη παρακολούθηση των βουλευτών της Χρυσής
Αυγής, όπως παραδέχτηκε υπερηφανευόμενος και ο ίδιος ο πρωθυπουργός στην προ
ημερησίας διατάξεως συζήτηση στη βουλή με αφορμή την υπόθεση Ανδρουλάκη.

Εμένα προσωπικά μου ήταν “στενός κορσές” διάφορες παρακρατικές υπηρεσίες ήδη από τα
εφηβικά μου χρόνια. Στην αρχή ήταν η “Υπηρεσία Προστασίας Πολιτεύματος”. Μετέπειτα
προστέθηκε και η ΕΥΠ. Αν οι παρακολουθήσεις άρχισαν πριν ή μετά την εκλογή μας στο
κοινοβούλιο δεν το γνωρίζω (αν και πιστεύω ότι “συν-ακροαζόμασταν” πολύ πιο πριν στην
εκλογή μας). Σίγουρα μέσα στο “πρόγραμμα συνακροάσεων” το κινητό μου πρέπει να έχει
την “τιμητική” του. Το ότι θεωρούσα ότι με παρακολουθούσαν δεν με ενοχλούσε από την
άποψη ότι α) δεν μπορούσα να το αποδείξω και β) διότι δεν είχα να κρύψω τίποτα.
Μετά τις συλλήψεις μας το 2013, δεν έβγαλαν -χρησιμοποίησαν καμία υποκλαπείσα
τηλεφωνική συνομιλία πολύ αλλά διότι δεν υπήρχε τίποτα μεμπτό! Το αντίθετο μάλιστα, όταν
ζητήσαμε να βγουν στο φως όλες οι ακροάσεις κατά τη διάρκεια του πρωτόδικου
δικαστηρίου, μας το αρνήθηκαν καθότι μέσα από αυτές θα αποδεικνύετω ότι ήμασταν
παντελώς αθώοι για όσα εξωφρενικά κατηγορηθήκαμε και φυλακιστήκαμε!!!

Ένα περιστατικό όμως που συνέβη το καλοκαίρι του 2012 μου έδωσε ατράνταχτα
αποδεικτικά στοιχεία για την τουλάχιστον δικιά μου παρακολούθηση. Ήταν 2012 μόλις δύο
μήνες από την πανηγυρική διπλή εκλογή μας στο Ελληνικό κοινοβούλιο. Γείτονες με
ενημέρωσαν ότι κάποιος πρέπει να παρακολουθεί την οικία μου. Τον είχαν δει σε μία “Suzuki
v-strom” (τυπική ασφαλίτικη μοτοσυκλέτα) δίχως πινακίδες κυκλοφορίας να είναι
“αραγμένος” έξωθεν του ταχυδρομείου Παπάγου το οποίο βρισκόταν στην ίδια ευθεία με την
τότε οικία μου και σε απόσταση μικρότερη των 50 μέτρων. Aπό εκείνη τη θέση είχε και
καθαρή εικόνα για το ποιος εισέρχεται-εξέρχεται της οικίας μου.
Αυτό γινόταν αποδεδειγμένα για τουλάχιστον δύο ημέρες (πάντοτε σύμφωνα με τους
γείτονες). Την τρίτη μέρα και ενώ βρισκόμουν στο κοινοβούλιο, ενημερώθηκα από τους γείτονες, ότι ο ασφαλίτης βρισκόταν προκλητικότητατα έξωθεν της οικίας μου, στο απέναντι πεζοδρόμιο.

Μετά από συνεννόηση με κάποιους από τους γείτονες, τον εγκλώβισαν, και ταυτόχρονα κάλεσαν
το τοπικό αστυνομικό τμήμα Παπάγου! Αμέσως ήρθε το τοπικό περιπολικό το οποίο διαπίστωσε
ότι ο ΚΥΠιτζής ήταν όντως και ΚΥΠίτζης, και η μοτοσυκλέτα υπηρεσιακή. Η δικαιολογία που
πρόβαλε στους αστυνομικούς ήταν ότι απλά βρισκόταν έξω από το σπίτι μου, εκτός υπηρεσίας
(εδώ γελάμε) και διάβαζε….. την “Αστυνομική επιθεώρηση”. Λίγο αργότερα πήγα στη ΓΑΔΑ,
ζήτησα ακρόαση από τον διοικητή κρατικής ασφάλειας, ο οποίος και με δέχτηκε. Μου ζήτησε
συγγνώμη και μου ξεκαθάρισε ότι η κρατική ασφάλεια δεν παρακολουθεί όχι μόνο εμένα αλλά
και κανέναν πολιτικό πρόσωπο, διότι αυτό ήταν παράνομο και αντισυνταγματικό.

Εγώ κακώς-κάκιστα δεν το προχώρησα το θέμα διότι είχε πολύ “ψωμί”. Δεν βρήκα ανταπόκριση
ούτε από το κόμμα όταν τους ανέφερα, αλλά ούτε και από τους νομικούς που είχαμε, αδιαφορία!
Επαναλαμβάνω ότι παρόλη την αδιαφορία των ανωτέρω, όφειλα να ξετυλίξω το κουβάρι αφού
είχα βρει την άκρη του νήματος. Έπρεπε να είχα προχωρήσει σε μηνύσεις και ότι άλλο
χρειαζόταν. Αν το είχα προχωρήσει θα είχα βγάλει “λαβράκι”. Στο αντίγραφο δελτίου
συμβάντος που σας παραθέτω έμαθα και το όνομα του αστυνομικού ο οποίος όμως δεν
ήταν της κρατικής ασφάλειας, πολύ απλά διότι δεν ήταν αποσπασμένος στη ΕΥΠ!

Ένα δεύτερο περιστατικό άθλιας παρακολούθησης όχι μόνο εμού, ήταν όταν λίγο καιρό μετά,
στις 22/9/2012, την ημέρα του γάμου μου, οι (παρα)κρατικές υπηρεσίες κατέγραφαν όλα τα
οχήματα των παρευρισκόμενων στο γάμο μου!!! Αυτό το περιστατικό δεν το γνώριζα, μέχρι
που πέντε χρόνια αργότερα, το 2017, ένας οικογενειακός φίλος και παρευρισκόμενος στο
γάμο μου με ενημέρωσε για το εξής εξωφρενικό και παράλογο: Όταν αποφάσισε να
πουλήσει το αυτοκίνητο του πήγε στο υπουργείο συγκοινωνιών για τη μεταβίβαση. Εκεί ο
υπάλληλος ο οποίος ήταν και γνωστός του τον ενημέρωσε ότι το αυτοκίνητό του
“απασχολούσε”. Εδώ ανοίγω παρένθεση για να εξηγήσω το “απασχολούσε”: Ο εν λόγω όρος
χρησιμοποιείται από την αστυνομία όταν χτυπώντας στα τερματικά τους τις πινακίδες
κυκλοφορίας ενός οχήματος βλέπουν αν το όχημα “απασχολεί” δηλαδή είναι αναμεμειγμένο
σε παράνομες πράξεις. Κλείνω παρένθεση.

Στην περίπτωση του οικογενειακού μου φίλου το όχημα του “απασχολούσε” διότι είχε
προβεί στην εγκληματική ενέργεια να παρευρεθεί στο γάμο μου. Του το είπε ο υπάλληλος ο
οποίος το είδε στον υπολογιστή!!! Δίπλα από το σχόλιο “απασχολεί” έλεγε Χρυσή Αυγή! Όλο
αυτό το καραγκιοζιλίκι δεν θα υπέπεφτε στην αντίληψή μου έστω και με καθυστέρηση αν ο υπάλληλος δεν ήταν γνωστός του γνωστού μου. Ο άνθρωπος έπαθε την πλάκα του και όταν
μετά από λίγες ημέρες βρεθήκαμε μου τα είπε δια ζώσης.

Να συμπληρώσω ότι το μέγεθος του παρακρατικού φακελώματος ήταν καλά οργανωμένο.
Δεν κατέγραψαν απλά τα οχήματα των παρευρισκόμενων στο γάμο μου, αλλά έκαναν και
διαλογή. Ποιοι ήταν οι δημοσιογράφοι, ποιοι οι τοπικοί άρχοντες και όλους τους υπόλοιπους
τους κατέταξαν ως χρυσαυγίτες ,τα οχήματα των οποίων “απασχολούσαν”. Τόσο αισχροί.
Ήταν και αυτά τα δύο περιστατικά, δείγματα της παρακρατικής σαπίλας που βιώναμε όλα
αυτά τα χρόνια, και τώρα βιώνουμε τα αποτελέσματα της. Όλα αυτά τα αναφέρω όχι γιατί
πιστεύω ότι μπορεί να γίνει κάτι, μιας και η αδιαφορία και η σήψη βρίσκεται παντού, αλλά για
να καταδείξω την υποκρισία όλων όσων αλληλοκατηγορούνται αυτές τις ημέρες κυρίως των
νεοδημοκρατών που πρωταγωνιστούν, και των υπολοίπων που ενώ ήξεραν το άδικο στην
υπόθεση μας, το υπέθαλψαν και το στήριξαν.

Ηλίας Κ. Παναγιώταρος
Πολιτικός κρατούμενος
Φυλακές Δομοκού

https://www.antonionews.gr/?p=375765&fb ... Gt7zdXX3-A
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”