!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
αν κρατηθεί και δεν σου απαντήσει, υπάρχει Θεός.
αν σου απαντησει, ενας Θεός ξέρει γιατί το κανει.
- Dwarven Blacksmith
Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο
Φαίνεται ότι τα νέα τσεκμαρκς συνυπάρχουν με τα παλιά, για την ώρα τουλάχιστον.
https://twitter.com/mattyglesias/status ... 6129649665
https://twitter.com/mattyglesias/status ... 6129649665
verification badge that verifies nothing

Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.
FUCK DONALD TRUMP
- hellegennes
Δεν χρειάζεται να σε νικήσω για να νιώσω καλά. Για την ακρίβεια νιώθω άσχημα, γιατί παρότι είναι πολύ εύκολο να σε νικήσω, δεν μ' αρέσει καθόλου που έχεις μεταλλαχτεί σε μια πιο γκρίζα, μίζερη εκδοχή του εαυτού σου, που έχεις πρόβλημα με τα πάντα. Δεν μ' αρέσει καν που το γράφω αυτό, θα προτιμούσα να συνέλθεις και να μπορείς να κάνεις υγιή και ευφυή διάλογο αντί να αναλώνεσαι σε βλακείες.Λεγεών έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:40 καλημέρα σε όλα τα muskrats
βγήκα έξω νωρίτερα και είδα ένα άσχημο τέσλα, τι σάπιο αμάξι είπα φωναχτά, για να με ακούσουν, και μετά αφουγκράστηκα τον χώρο, περιμένοντας τον hellegennes να βγει από τις φυλλωσιές για να με κατανικήσει για άλλη μία φορά στο πεδίο των ιδεών και να νιώσει καλά με τον εαυτό του
τίποτα, απόλυτη ησυχία
χέλλη; φώναξα. χέλλη; δεύρω έξω, έχω και πασατέμπους
τίποτα
τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς
oh well
Εξάλλου δεν μου προκαλεί καμμιά ιδιαίτερη ευχαρίστηση η εύκολη νίκη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Όμως δεν υπάρχει Θεός. Οπότε απάντησα.enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:48 αν κρατηθεί και δεν σου απαντήσει, υπάρχει Θεός.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- hellegennes
Αυτό θα είχε πλάκα αν το είχε ανεβάσει η ίδια η Νιντέντο, όχι κάποιος ραντομάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
....τον οποίο βέβαια δεν τον ενδιαφέρει το θέμα, είναι εδώ απλά για τα ποπ κορν.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:37 Το σχόλιό μου απαντούσε πρωτίστως στον οικονομικά αναλφάβητο, ψεκασμένο γιατρουδάκο, που έβαλε στοιχεία ενός μήνα για να δείξει πόσο καλά τα πάνε οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, που οι μετοχές τους έχουν πέσει στην πραγματικότητα στα τάρταρα.
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
JD Vance
Πιθανότατα για τον ίδιο, έχουμε καταλάβει το ιδιαίτερο πρόβλημα του 
Ένα πράγμα που δεν έχει επισημανθεί είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παραδειγματική αλλαγή στα σοσιαλ μήντια. Κανένα μέχρι τώρα δεν ζητά μπαξίσι, το φέησ δεν έχει καν πρήμιουμ εγγραφή με έξτρα μπόνους. Η μέχρι τώρα μπίζνες στρατηγική ήταν μέσω διαφημίσεων, οι περισσότερες εφημερίδες την έχουν εγκαταλείψει και ζητάνε συνδρομή, μένει να δούμε αν αλλάξει και εδώ και κάποια στιγμή πληρώνουμε για κάθε γκούγκλισμα.
- hellegennes
Ένα ασήμαντο site που λέγεται Youtube το έχεις ακουστά; Ένα άλλο που λέγεται Instagram; Ένα τρίτο που λέγεται Facebook; Ένα άλλο παρακατιανό που λέγεται Tik Tok;sharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 22:44 Ένα πράγμα που δεν έχει επισημανθεί είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παραδειγματική αλλαγή στα σοσιαλ μήντια. Κανένα μέχρι τώρα δεν ζητά μπαξίσι.
Θες να σου βάλω links ή πιστεύεις ότι μπορείς να τα βρεις και μόνος σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Ζητά το Facebook συνδρομή για να γράφεις; Όχι για να διαφημίσεις.hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 23:08Ένα ασήμαντο site που λέγεται Youtube το έχεις ακουστά; Ένα άλλο που λέγεται Instagram; Ένα τρίτο που λέγεται Facebook; Ένα άλλο παρακατιανό που λέγεται Tik Tok;sharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 22:44 Ένα πράγμα που δεν έχει επισημανθεί είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παραδειγματική αλλαγή στα σοσιαλ μήντια. Κανένα μέχρι τώρα δεν ζητά μπαξίσι.
Θες να σου βάλω links ή πιστεύεις ότι μπορείς να τα βρεις και μόνος σου;
μιας και αναφερθηκε το facebook ... ο οχι σκατοψυχος ιδιοκτητης ανακοινωνει αταραχος 11.000 απολυσεις
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 26 Απαντήσεις
- 1161 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Μαδουραίος
-