!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλουν»

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
enaon

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

αν κρατηθεί και δεν σου απαντήσει, υπάρχει Θεός.

αν σου απαντησει, ενας Θεός ξέρει γιατί το κανει.
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Re: Ο Έλον Μασκ απέλυσε τους υπεύθυνους που «φίμωσαν» τον Ν.Τραμπ – «Στο νέο Twitter όλοι θα λένε ελεύθερα αυτό που θέλο

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Φαίνεται ότι τα νέα τσεκμαρκς συνυπάρχουν με τα παλιά, για την ώρα τουλάχιστον.

https://twitter.com/mattyglesias/status ... 6129649665
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

verification badge that verifies nothing

Εικόνα
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

Λεγεών έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:40 καλημέρα σε όλα τα muskrats

βγήκα έξω νωρίτερα και είδα ένα άσχημο τέσλα, τι σάπιο αμάξι είπα φωναχτά, για να με ακούσουν, και μετά αφουγκράστηκα τον χώρο, περιμένοντας τον hellegennes να βγει από τις φυλλωσιές για να με κατανικήσει για άλλη μία φορά στο πεδίο των ιδεών και να νιώσει καλά με τον εαυτό του

τίποτα, απόλυτη ησυχία

χέλλη; φώναξα. χέλλη; δεύρω έξω, έχω και πασατέμπους

τίποτα

τελικά δεν εμφανίστηκε κανείς

oh well
Δεν χρειάζεται να σε νικήσω για να νιώσω καλά. Για την ακρίβεια νιώθω άσχημα, γιατί παρότι είναι πολύ εύκολο να σε νικήσω, δεν μ' αρέσει καθόλου που έχεις μεταλλαχτεί σε μια πιο γκρίζα, μίζερη εκδοχή του εαυτού σου, που έχεις πρόβλημα με τα πάντα. Δεν μ' αρέσει καν που το γράφω αυτό, θα προτιμούσα να συνέλθεις και να μπορείς να κάνεις υγιή και ευφυή διάλογο αντί να αναλώνεσαι σε βλακείες.

Εξάλλου δεν μου προκαλεί καμμιά ιδιαίτερη ευχαρίστηση η εύκολη νίκη.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

enaon έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 11:48 αν κρατηθεί και δεν σου απαντήσει, υπάρχει Θεός.

αν σου απαντησει, ενας Θεός ξέρει γιατί το κανει.
Όμως δεν υπάρχει Θεός. Οπότε απάντησα.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Λεγεών έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 13:10 verification badge that verifies nothing

Εικόνα
Αυτό θα είχε πλάκα αν το είχε ανεβάσει η ίδια η Νιντέντο, όχι κάποιος ραντομάς.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Άβαταρ μέλους
enaon

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από enaon »

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 15:56 Όμως δεν υπάρχει Θεός. Οπότε απάντησα.
ενας Θεός ξέρει γιατί :003:
Άβαταρ μέλους
Scouser

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Scouser »

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 00:37 Το σχόλιό μου απαντούσε πρωτίστως στον οικονομικά αναλφάβητο, ψεκασμένο γιατρουδάκο, που έβαλε στοιχεία ενός μήνα για να δείξει πόσο καλά τα πάνε οι άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, που οι μετοχές τους έχουν πέσει στην πραγματικότητα στα τάρταρα.
....τον οποίο βέβαια δεν τον ενδιαφέρει το θέμα, είναι εδώ απλά για τα ποπ κορν. :giggle:
In Washington, there is a new sheriff in town, and under Donald Trump’s leadership, we may disagree with your views, but we will fight to defend your right to offer it in the public square, agree or disagree.
JD Vance
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πιθανότατα για τον ίδιο, έχουμε καταλάβει το ιδιαίτερο πρόβλημα του :lol:
sharp

Ένα πράγμα που δεν έχει επισημανθεί είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παραδειγματική αλλαγή στα σοσιαλ μήντια. Κανένα μέχρι τώρα δεν ζητά μπαξίσι, το φέησ δεν έχει καν πρήμιουμ εγγραφή με έξτρα μπόνους. Η μέχρι τώρα μπίζνες στρατηγική ήταν μέσω διαφημίσεων, οι περισσότερες εφημερίδες την έχουν εγκαταλείψει και ζητάνε συνδρομή, μένει να δούμε αν αλλάξει και εδώ και κάποια στιγμή πληρώνουμε για κάθε γκούγκλισμα.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

sharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 22:44 Ένα πράγμα που δεν έχει επισημανθεί είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παραδειγματική αλλαγή στα σοσιαλ μήντια. Κανένα μέχρι τώρα δεν ζητά μπαξίσι.
Ένα ασήμαντο site που λέγεται Youtube το έχεις ακουστά; Ένα άλλο που λέγεται Instagram; Ένα τρίτο που λέγεται Facebook; Ένα άλλο παρακατιανό που λέγεται Tik Tok;

Θες να σου βάλω links ή πιστεύεις ότι μπορείς να τα βρεις και μόνος σου;
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
sharp

hellegennes έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 23:08
sharp έγραψε: 10 Νοέμ 2022, 22:44 Ένα πράγμα που δεν έχει επισημανθεί είναι ότι έχουμε να κάνουμε με παραδειγματική αλλαγή στα σοσιαλ μήντια. Κανένα μέχρι τώρα δεν ζητά μπαξίσι.
Ένα ασήμαντο site που λέγεται Youtube το έχεις ακουστά; Ένα άλλο που λέγεται Instagram; Ένα τρίτο που λέγεται Facebook; Ένα άλλο παρακατιανό που λέγεται Tik Tok;

Θες να σου βάλω links ή πιστεύεις ότι μπορείς να τα βρεις και μόνος σου;
Ζητά το Facebook συνδρομή για να γράφεις; Όχι για να διαφημίσεις.
Άβαταρ μέλους
nostromos
Phorum.gr user: nostromos

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nostromos »

μιας και αναφερθηκε το facebook ... ο οχι σκατοψυχος ιδιοκτητης ανακοινωνει αταραχος 11.000 απολυσεις

η προσοχη μας στο Καστελοριζο
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”