!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Η πολιτική στην Ελλάδα. Νέα, προτάσεις, κριτικές και σχόλια.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:20
Otto Weininger έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:17
vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:12

Εγώ αναφέρομαι στις βουλευτικές
Και γω γι αυτές μιλάω. Αντιλαμβάνομαι ότι βρισκόμαστε επίσημα σε "πόλεμο", αλλά η βιάζεστε πολύ με τις προβλέψεις και θα φάτε τα μούτρα σας.

Αλλά δε πειράζει. Ας έχουμε κάτι να λέμε πριν τις εκλογές.
Γιατί σας πολεμάνε οι μεγαλοαστοί; Έχεις εξήγηση;
Ξέρω γω. Μπορεί να θέλουν να φέρνουν LNG.
Δε με αφορά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Προς το παρών βλέπουμε να ανοίγει η τράπουλα.

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Re: Ονόματα βόμβες της ΝΔ παρακολουθούσε το Predator: Αντώνης Σαμαράς, Άδωνις, Κικίλιας, Όλγα Κεφαλογιάννη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:21
Lugozzi έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:20
vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:03 Κι αν αποφασίζει ο Μαρινάκης (δηλαδή ο Βαρδής) να τελειώσει ένα Π/Θ, τότε τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Ο μαρινακης δλδ είναι μπροστινος του Βαρδή?
Έλα ρε! Πέφτεις απ τα σύννεφα;
Ναι
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ST48410 »

vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:17 Όχι ρε συ, καμία σχέση το ποδόσφαιρο. Άλλο αν το χρησιμοποιεί ως αφορμή. Εδώ έχουμε στροφή 180 μοιρών στη γραμμή που δίνει ο Μαρινάκης στα δημοσιογραφάκια του και από το απόλυτο γλύψιμο φτάσαμε στο απόλυτο θάψιμο. Εγώ αναρωτιέμαι σε ποιόν δώσανε τώρα το δαχτυλίδι.
Ναι, αλλά δεν κολλάνε πολλά πράγματα. Αν υποτεθεί ότι ήθελε να κάνει στροφή πως μπορεί να ήξερε ότι θα έρθει ισοπαλία και μάλιστα με τέτοιο τρόπο; Γιατί προφανώς αν κέρδιζε δεν θα λεγόταν τίποτα από αυτά για τις στημένες διαιτησίες και τις εγκληματικές οργανώσεις.

Δηλαδή να υπήρχε προετοιμασία να εκμεταλλευτούν στραβοπάτημα στο ποδόσφαιρο για να ανοίξουν πολιτική κόντρα; Μπα, δεν το βλέπω πιθανό.

Επίσης αφού συμφωνούμε ότι ο καυγάς δεν γίνεται για το τόπι, για ποιο λόγο γίνεται; Ποιος έχει όρεξη να ξαναφέρει στην εξουσία τον Τσίπρα; Δεν βλέπω κανέναν με τέτοια διάθεση. Και τι είδους δουλειές είναι αυτές που προσδοκούσαν να πάρουν και δεν τους δόθηκαν ώστε να στραβώσουν τόσο; Κάποια πληροφορία μας λείπει.
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vatraxos »

ST48410 έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:23
vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:17 Όχι ρε συ, καμία σχέση το ποδόσφαιρο. Άλλο αν το χρησιμοποιεί ως αφορμή. Εδώ έχουμε στροφή 180 μοιρών στη γραμμή που δίνει ο Μαρινάκης στα δημοσιογραφάκια του και από το απόλυτο γλύψιμο φτάσαμε στο απόλυτο θάψιμο. Εγώ αναρωτιέμαι σε ποιόν δώσανε τώρα το δαχτυλίδι.
Ναι, αλλά δεν κολλάνε πολλά πράγματα. Αν υποτεθεί ότι ήθελε να κάνει στροφή πως μπορεί να ήξερε ότι θα έρθει ισοπαλία και μάλιστα με τέτοιο τρόπο; Γιατί προφανώς αν κέρδιζε δεν θα λεγόταν τίποτα από αυτά για τις στημένες διαιτησίες και τις εγκληματικές οργανώσεις.

Δηλαδή να υπήρχε προετοιμασία να εκμεταλλευτούν στραβοπάτημα στο ποδόσφαιρο για να ανοίξουν πολιτική κόντρα; Μπα, δεν το βλέπω πιθανό.

Επίσης αφού συμφωνούμε ότι ο καυγάς δεν γίνεται για το τόπι, για ποιο λόγο γίνεται; Ποιος έχει όρεξη να ξαναφέρει στην εξουσία τον Τσίπρα; Δεν βλέπω κανέναν με τέτοια διάθεση. Και τι είδους δουλειές είναι αυτές που προσδοκούσαν να πάρουν και δεν τους δόθηκαν ώστε να στραβώσουν τόσο; Κάποια πληροφορία μας λείπει.
Το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιήθηκε επειδή κούμπωσε με το συνολικότερο αφήγημα κατά τη γνώμη μου.

Επίσης κατά τη γνώμη μου, μιας και η ΝΔ είναι παραδοσιακά η παράταξη της αστική τάξης, ο πόλεμος δεν είναι με τη ΝΔ αλλά με το Μητσοτακέικο. Ποιός ξέρει, κάπου θα τα χάλασαν στη μοιρασιά και θέλουν να βάλουν άλλον επικεφαλής.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Lugozzi έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:23
vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:21
Lugozzi έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:20
Ο μαρινακης δλδ είναι μπροστινος του Βαρδή?
Έλα ρε! Πέφτεις απ τα σύννεφα;
Ναι
Κακώς :)
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

Otto Weininger έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:23
Ξέρω γω. Μπορεί να θέλουν να φέρνουν LNG.
Δε με αφορά. Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα. Προς το παρών βλέπουμε να ανοίγει η τράπουλα.
Πάντως από τη λάσπη Βαξεβάνη φτάσαμε να βρίζουν τον Μητσοτάκη τα πλέον συστημικά ΜΜΕ. Δε νομίζω να θεωρείς ότι όλοι αυτοί τσίμπησαν από τα δημοσιεύματα του Documento. Υπάρχει ενορχήστρωση από πίσω.
Άβαταρ μέλους
ST48410

vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:26 Το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιήθηκε επειδή κούμπωσε με το συνολικότερο αφήγημα κατά τη γνώμη μου.

Επίσης κατά τη γνώμη μου, μιας και η ΝΔ είναι παραδοσιακά η παράταξη της αστική τάξης, ο πόλεμος δεν είναι με τη ΝΔ αλλά με το Μητσοτακέικο. Ποιός ξέρει, κάπου θα τα χάλασαν στη μοιρασιά και θέλουν να βάλουν άλλον επικεφαλής.
Στην συνέντευξη ανακοινώθηκε ότι ξεκινά έρευνες νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης η Εxxon Mobil σε λίγες μέρες. Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου. Ότι μπορεί κάποια άλλα εγχώρια συμφέροντα να θεωρούν ότι δεν πήραν μέρος από πιθανή πίτα. Ή ότι δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως ώστε να αντιδράσουν/συμμετάσχουν. Αλλά δεν ξέρω αν Ελληνικές εταιρείες θα μπορούσαν να διεξάγουν έρευνες τέτοιου μεγέθους για να κρίνω αν ευσταθεί ένα τέτοιο σενάριο.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:28 Υπάρχει ενορχήστρωση από πίσω.
Το μόνο σίγουρο.

Τέλος πάντων, δεν έχουνε μιλήσει όλοι ακόμα. Μόλις μιλήσουν όλοι, θα βγει και η λίστα από τις ΗΠΑ με το ποιοι έπαιρναν ρούβλια και στο καπάκι να προκηρυχθούν εκλογές.

Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

ST48410 έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:29
Στην συνέντευξη ανακοινώθηκε ότι ξεκινά έρευνες νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης η Εxxon Mobil σε λίγες μέρες. Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου.
Νομίζω είναι αγορασμενα εδώ και πολλα χρονια αυτά τα οικόπεδα. Έχουν χωριστεί κ δοθεί από παλια σε διάφορες εταιρείες. Τα ΕΛΠΕ έχουν τα δικά τους οικόπεδα

https://www.ethnos.gr/sites/default/fil ... /edey2.png
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 07 Νοέμ 2022, 23:35, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
ST48410

Otto Weininger έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:31
Το μόνο σίγουρο.
Ναι, αλλά πότε πρόλαβαν; 2 λεπτά νωρίτερα να είχε σφυρίξει ο διαιτητής, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε λεχθεί.
Άβαταρ μέλους
ST48410

Γαληνός έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:32
Στην συνέντευξη ανακοινώθηκε ότι ξεκινά έρευνες νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης η Εxxon Mobil σε λίγες μέρες. Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου.
Νομίζω είναι αγορασμενα εδώ και πολλα χρονια αυτά τα οικόπεδα. Έχουν χωριστεί κ δοθεί από παλια σε διάφορες εταιρείες. Τα ΕΛΠΕ έχουν τα δικά τους οικόπεδα
Τι σημαίνει αυτό; Πλήττεται κάποιος από τους εγχώριους παίκτες; Ο Μαρινάκης μεταφέρει αέριο με το στόλο του και δυνητικά θα χάσει στο μέλλον;
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

ST48410 έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:33
Το μόνο σίγουρο.
Ναι, αλλά πότε πρόλαβαν; 2 λεπτά νωρίτερα να είχε σφυρίξει ο διαιτητής, τίποτα από τα παραπάνω δεν θα είχε λεχθεί.
Έτυχε αυτό. Θα μπορούσε να είναι οτιδήποτε άλλο ως αφορμή.

Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:26 Το αποτέλεσμα στο ποδόσφαιρο χρησιμοποιήθηκε επειδή κούμπωσε με το συνολικότερο αφήγημα κατά τη γνώμη μου.

Στην συνέντευξη ανακοινώθηκε ότι ξεκινά έρευνες νοτιοδυτικά της Πελοποννήσου και της Κρήτης η Εxxon Mobil σε λίγες μέρες. Μόνο εκεί πάει το μυαλό μου. Ότι μπορεί κάποια άλλα εγχώρια συμφέροντα να θεωρούν ότι δεν πήραν μέρος από πιθανή πίτα. Ή ότι δεν ειδοποιήθηκαν εγκαίρως ώστε να αντιδράσουν/συμμετάσχουν. Αλλά δεν ξέρω αν Ελληνικές εταιρείες θα μπορούσαν να διεξάγουν έρευνες τέτοιου μεγέθους για να κρίνω αν ευσταθεί ένα τέτοιο σενάριο.
Παρακολουθώ στο τουίτερ τον (καραμανλικό) Αντώναρο (ναι, ξέρω, σκάστε!). Αυτός λοιπόν έχει προεξοφλήσει την αντικατάσταση Μητσοτάκη εδώ και μήνες. Μπορεί να τουιτάρει wishful thinking, μπορεί να έχει και πληροφορίες ότι το ξήλωμα είναι δρομολογημένο - και νομίζω υπέρ της Όλγας,
Θα θυμίσω επίσης το γλύψιμο Καραμανλή στο μνημόσυνο του Κεφαλογιάννη που ο αθεόφοβος εκεί βρήκε την ευκαιρία να τα χώσει για τις υποκλοπές και για κάθαρση, στην εκδήλωση για ένα πολιτικό που καταδικάστηκε για διαφθορά!
Άβαταρ μέλους
ST48410

Εγώ πάντως εδώ έχω την αίσθηση μερικής αναδίπλωσης

https://www.zougla.gr/politiki/article/ ... -mitsotaki

Ο ιδιοκτήτης του ομίλου Alter Ego Media, Βαγγέλης Μαρινάκης, σχολίασε με γραπτή δήλωσή του τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη. Μεταξύ άλλων υπογράμμισε ότι «ο πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση» τονίζοντας πως «οι αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν».

Η δήλωσή του: «Ο πρωθυπουργός με τη συνέντευξή του αποδέχθηκε την ύπαρξη δικτύου παρακολουθήσεων στην Ελλάδα με το κακόβουλο λογισμικό predator, από συγκεκριμένους κύκλους. Αρνήθηκε βεβαίως τη δική του συμμετοχή. Δεν θα μπορούσε άλλωστε.

Ωστόσο δεν αρκεί η κατηγορηματική άρνηση του. Οφείλει πράξεις και κινήσεις συγκεκριμένες προκειμένου να προστατεύσει το δημόσιο συμφέρον από το υπαρκτό, επικίνδυνο και βαθιά αντιδημοκρατικό δίκτυο παραβίασης θεμελιωδών δικαιωμάτων.

Ο πρωθυπουργός επιβάλλεται να βρει την τόλμη, να κινήσει γη και ουρανό, ώστε να διαλευκάνει αυτή την τόσο νοσηρή υπόθεση και να φέρει ενώπιον της ανεξάρτητης Δικαιοσύνης τους υπαίτιους αυτής της τόσο άθλιας ιστορίας που νοθεύει τη Δημοκρατία και υπονομεύει τους θεσμούς.

Οι δε αναφορές σε εκβιασμούς, υπαγορεύσεις, αλλαγές θέσεων και απόψεων δεν μας αφορούν, δεν μας ταιριάζουν. Μόνο όσοι εμπλέκονται σε εξωθεσμικές παρακολουθήσεις και στον υπόκοσμο, καταφεύγουν σε τέτοια μέσα.

Εμείς τις ίδιες αρχές και αξίες της φιλελεύθερης Δημοκρατίας υπηρετήσαμε εξ αρχής και σε αυτές επιμένουμε. Χωρίς αναστολές, χωρίς φόβο και με το αυτό πάθος».
Άβαταρ μέλους
vatraxos
Συντονιστής

ST48410 έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:33
Το μόνο σίγουρο.
Το χώσιμο για τις υποκλοπές είχε ξεκινήσει πολλές ημέρες νωρίτερα από Βήμα/Νέα.

https://www.in.gr/2022/11/07/politics/k ... -predator/
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Εσωτερική Πολιτική”