Μητσοτάκης «Ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός o οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο» δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρωθυπουργός.
talaipwros έγραψε: 05 Νοέμ 2022, 22:41
εν κατακλειδι και για να τελειωνουμε
Μυστικες υπηρεσιες που θενε να χτυπησουν την κυβερνηση που δεν το ρισκαρει και που ειναι στη σωστη πλευρα της ιστοριας, χρησιμοποιουν τους γνωστους πρακτορες για να δημιουργησουν προβληματα.
Χρεος του καθε Ελληνα Πατριωτη να στηριξει τη κυβερνηση της ΝΔ και να την ψηφιζει ακαταπαυστα σε καθε εκλογικη αναμετρηση μεχρι να βγαλει ο ηλιος κερατα
Δεν είχα το χρόνο να παρακολουθήσω το ζήτημα των παρακολουθήσεων, αλλά κρίνοντας από τη στροφή των ΜΜΕ Μαρινάκη, η απόφαση να τελειώσει ο Μητσοτάκης είναι ειλημμένη, χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία να κρίνω τους λόγους. Κι αν αποφασίζει ο Μαρινάκης (δηλαδή ο Βαρδής) να τελειώσει ένα Π/Θ, τότε τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει
Δεν είχα το χρόνο να παρακολουθήσω το ζήτημα των παρακολουθήσεων, αλλά κρίνοντας από τη στροφή των ΜΜΕ Μαρινάκη, η απόφαση να τελειώσει ο Μητσοτάκης είναι ειλημμένη, χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία να κρίνω τους λόγους. Κι αν αποφασίζει ο Μαρινάκης (δηλαδή ο Βαρδής) να τελειώσει ένα Π/Θ, τότε τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Μη φάτε παιδιά. Έχει γλάρο.
Let them make the first mistake. We make the last move.
Η έκφραση «βαθύ λαρύγγι» καθιερώθηκε το 1972, όταν άρχισαν οι αποκαλύψεις στις ΗΠΑ για το σκάνδαλο Γουότεργκεϊτ. Τότε κάποιος βαθύς γνώστης του σκανδάλου τα είπε όλα στους δημοσιογράφους της εφημερίδας «Ουάσιγκτον Ποστ» Γούντγουορντ και Μπερνστάιν, προκαλώντας σάλο και οδηγώντας σε πτώση τον τότε πρόεδρο Ρίτσαρντ Νίξον. Εκείνο το «βαθύ λαρύγγι» έμεινε άγνωστο για 30 ολόκληρα χρόνια. Αποκαλύφθηκε λίγο πριν πεθάνει ότι ήταν ο υποδιευθυντής του FBI Μαρκ Φελτ. (*) https://el.m.wiktionary.org/wiki/%CE%B2 ... E%B3%CE%B9
Λέτε να υπάρχουν συνομιλιες Μητσοτάκη Μαρινάκη που καίνε και τους δυο...
Πχ πως θα περασουν ρωσικό φυσικό αέριο στην Ευρώπη..
Εκεί να έχουν δεμένο και τον Βαξεβάνη...
Όλοι για τα λεφτά της Ρωσίας...
Άλλος για την εφημερίδα του, άλλος για την οικογένεια του και τις διακοπές, ο μεγάλος, για μια.. ακριβή μεταγραφή.
Ήρθε το FBI εδώ πριν λίγες μέρες και λογικά εφριξε!
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Γαληνός την 07 Νοέμ 2022, 23:17, έχει επεξεργασθεί 4 φορές συνολικά.
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Δες και λίγο πριν από το σημείο που έβαλα που περιμένει ο Μητσοτάκης τον Μαρινάκη (την διοίκηση της ομάδας λέει) να πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις του εκπροσώπου.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι και για ποιο λόγο γίνεται αλλά θα πω 2-3 σκέψεις. Μου φαίνεται αστείο να προφασίζεται ο Μαρινάκης τα ποδοσφαιρικά για να κατηγορήσει την κυβέρνηση. Έκανε ό,τι ήταν δυνατό φέτος σε επίπεδο διοίκησης για να απαξιώσει τους προπονητές του και να φέρει παίκτες, ακριβούς μεν αλλά πολύ αργά, τόσο που να είναι σίγουρο ότι δεν θα προλάβει να φτιάξει ομάδα νωρίς. Αυτά που έγιναν στο ποδόσφαιρο μπορείς να τα πεις και αναμενόμενα και καθόλου απίθανα. Και στην τελική αν υπήρχε εγκληματική οργάνωση που τον εμποδίζει να διακριθεί στην Ελλάδα, θα πετύχαινε κάτι στην Ευρώπη. Αλλά η πορεία στην Ευρώπη ήταν πέρα για πέρα αποτυχημένη φέτος και το χρεώνεται και ο ίδιος και το καταλαβαίνουν όλοι εκτός από τους πολύ φανατικούς.
Έψαχνε πρόφαση για να επιτεθεί; Ίσως. Τον παρακολουθούσαν και θίχτηκε; Μπορεί. Αλλά επιχειρηματίας με τέτοια ανοίγματα θα έπρεπε να θεωρεί δεδομένο ότι μπορεί να παρακολουθείται.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι έχει ανοικτές υποθέσεις την δικαιοσύνη. Δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να εκβιάζει και να τραβάει το σκοινί στα άκρα. Το κράτος και η κυβέρνηση έχουν πολλούς μηχανισμούς στα χέρια τους που μπορούν να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.
Συμπερασματικά δεν πιστεύω ότι γίνονται όλα αυτά για το ποδόσφαιρο. Κάτι άλλο διακυβεύεται και τσινάνε όλοι με τέτοιο τρόπο. Τι όμως;
Μητσοτάκης «Ο κ. Βαξεβάνης είναι αυτός o οποίος, το 2016, σε απόφαση αμερικανικού δικαστηρίου εμπλέκεται στη ροή 10 εκατομμυρίων δολαρίων από Ρώσο ολιγάρχη προς ελληνικό κέντρο» δήλωσε στον Νίκο Χατζηνικολάου ο πρωθυπουργός.
Ο Οικονόμου, ρωτήθηκε κ απάντησε «Το δίκτυο που χρηματοδοτήθηκε με ρωσικά κεφαλαία και στο οποίο εμπλέκεται ο κ. Βαξεβάνης δημιουργήθηκε την περίοδο 2015-2016. Μπορείτε να διαβάσετε την απόφαση του αμερικανικού υπουργείου Δικαιοσύνης το 2022 αναφορικά με τον κ. Χανινγκ και τον κ. Μαλοφέγιεφ και θα βρείτε τις απαντήσεις που ψάχνετε με μια σχετικά απλή έρευνα».
Ντοκουμέντο στην εν λόγω απόφαση (σ.σ. παρακάτω λινκ) πουθενά δεν αναφέρεται το όνομα του Κ. Βαξεβάνη.
γνωστή υπόθεση με τον Hanick, ο οποίος συνελήφθη από το FBI το 2022 αντιμετωπίζοντας την κατηγορία ότι προσπάθησε να εισάγει ρώσικο χρήμα στην Ευρώπη. στην εν λόγω απόφαση ούτε υπάρχει και ούτε θα μπορούσε να υπάρχει κάποια αναφορά στον Κ. Βαξεβάνη. πολύ χρήσιμο κατά την εκδίκαση της αγωγής που θα κατατεθεί κατά του Κυρ. Μητσοτάκη.
ST48410 έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:11
Δες και λίγο πριν από το σημείο που έβαλα που περιμένει ο Μητσοτάκης τον Μαρινάκη (την διοίκηση της ομάδας λέει) να πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις του εκπροσώπου.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι και για ποιο λόγο γίνεται αλλά θα πω 2-3 σκέψεις. Μου φαίνεται αστείο να προφασίζεται ο Μαρινάκης τα ποδοσφαιρικά για να κατηγορήσει την κυβέρνηση. Έκανε ό,τι ήταν δυνατό φέτος σε επίπεδο διοίκησης για να απαξιώσει τους προπονητές του και να φέρει παίκτες, ακριβούς μεν αλλά πολύ αργά, τόσο που να είναι σίγουρο ότι δεν θα προλάβει να φτιάξει ομάδα νωρίς. Αυτά που έγιναν στο ποδόσφαιρο μπορείς να τα πεις και αναμενόμενα και καθόλου απίθανα. Και στην τελική αν υπήρχε εγκληματική οργάνωση που τον εμποδίζει να διακριθεί στην Ελλάδα, θα πετύχαινε κάτι στην Ευρώπη. Αλλά η πορεία στην Ευρώπη ήταν πέρα για πέρα αποτυχημένη φέτος και το χρεώνεται και ο ίδιος και το καταλαβαίνουν όλοι εκτός από τους πολύ φανατικούς.
Έψαχνε πρόφαση για να επιτεθεί; Ίσως. Τον παρακολουθούσαν και θίχτηκε; Μπορεί. Αλλά επιχειρηματίας με τέτοια ανοίγματα θα έπρεπε να θεωρεί δεδομένο ότι μπορεί να παρακολουθείται.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι έχει ανοικτές υποθέσεις την δικαιοσύνη. Δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να εκβιάζει και να τραβάει το σκοινί στα άκρα. Το κράτος και η κυβέρνηση έχουν πολλούς μηχανισμούς στα χέρια τους που μπορούν να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.
Συμπερασματικά δεν πιστεύω ότι γίνονται όλα αυτά για το ποδόσφαιρο. Κάτι άλλο διακυβεύεται και τσινάνε όλοι με τέτοιο τρόπο. Τι όμως;
Όχι ρε συ, καμία σχέση το ποδόσφαιρο. Άλλο αν το χρησιμοποιεί ως αφορμή. Εδώ έχουμε στροφή 180 μοιρών στη γραμμή που δίνει ο Μαρινάκης στα δημοσιογραφάκια του και από το απόλυτο γλύψιμο φτάσαμε στο απόλυτο θάψιμο. Εγώ αναρωτιέμαι σε ποιόν δώσανε τώρα το δαχτυλίδι.
Όποιος δε θέλει να ζυμώσει, είκοσι χρόνια σεχταρίζει