vatraxos έγραψε: 07 Νοέμ 2022, 23:03
Δεν είχα το χρόνο να παρακολουθήσω το ζήτημα των παρακολουθήσεων, αλλά κρίνοντας από τη στροφή των ΜΜΕ Μαρινάκη, η απόφαση να τελειώσει ο Μητσοτάκης είναι ειλημμένη, χωρίς να μπαίνω στη διαδικασία να κρίνω τους λόγους. Κι αν αποφασίζει ο Μαρινάκης (δηλαδή ο Βαρδής) να τελειώσει ένα Π/Θ, τότε τα πράγματα έχουν πάρει το δρόμο τους.
Δες και λίγο πριν από το σημείο που έβαλα που περιμένει ο Μητσοτάκης τον Μαρινάκη (την διοίκηση της ομάδας λέει) να πάρει αποστάσεις από τις δηλώσεις του εκπροσώπου.
Εγώ ακόμα δεν έχω καταλάβει τι και για ποιο λόγο γίνεται αλλά θα πω 2-3 σκέψεις. Μου φαίνεται αστείο να προφασίζεται ο Μαρινάκης τα ποδοσφαιρικά για να κατηγορήσει την κυβέρνηση. Έκανε ό,τι ήταν δυνατό φέτος σε επίπεδο διοίκησης για να απαξιώσει τους προπονητές του και να φέρει παίκτες, ακριβούς μεν αλλά πολύ αργά, τόσο που να είναι σίγουρο ότι δεν θα προλάβει να φτιάξει ομάδα νωρίς. Αυτά που έγιναν στο ποδόσφαιρο μπορείς να τα πεις και αναμενόμενα και καθόλου απίθανα. Και στην τελική αν υπήρχε εγκληματική οργάνωση που τον εμποδίζει να διακριθεί στην Ελλάδα, θα πετύχαινε κάτι στην Ευρώπη. Αλλά η πορεία στην Ευρώπη ήταν πέρα για πέρα αποτυχημένη φέτος και το χρεώνεται και ο ίδιος και το καταλαβαίνουν όλοι εκτός από τους πολύ φανατικούς.
Έψαχνε πρόφαση για να επιτεθεί; Ίσως. Τον παρακολουθούσαν και θίχτηκε; Μπορεί. Αλλά επιχειρηματίας με τέτοια ανοίγματα θα έπρεπε να θεωρεί δεδομένο ότι μπορεί να παρακολουθείται.
Επίσης μην ξεχνάμε ότι έχει ανοικτές υποθέσεις την δικαιοσύνη. Δεν νομίζω ότι είναι σε θέση να εκβιάζει και να τραβάει το σκοινί στα άκρα. Το κράτος και η κυβέρνηση έχουν πολλούς μηχανισμούς στα χέρια τους που μπορούν να τον φέρουν σε δύσκολη θέση.
Συμπερασματικά δεν πιστεύω ότι γίνονται όλα αυτά για το ποδόσφαιρο. Κάτι άλλο διακυβεύεται και τσινάνε όλοι με τέτοιο τρόπο. Τι όμως;