!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Mάχη των φύλων

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Re: Πώς να προστατευτειτε από ψευδη κατηγορια βιασμου.

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Sid Vicious έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:04 Πρώτη φορά που θα βγεις με μια κοπέλα, ακόμη και αν δεν τρέχει τίποτα ή και αν δεν υπάρχει καν στο μυαλο να πρόκειται να τρέξει τίποτα ποτέ, δεν αφήνεις να πληρώσει. Δε το κάνεις αυτό αποβλεπτικά ή ανταλλακτικά, το κάνεις γιατί αυτό είναι το ωραίο και σωστό και ευχαριστεί και εσένα τον ίδιο. Θέμα αισθητικής είναι. Μην είστε μίζεροι, γύφτοι και κομμουνιστές.
Από όλα τα ανώμαλα βίτσια που έχω ακούσει στην ζωή μου, αυτό ήταν το πρώτο που με ανατρίχιασε.

Στηρίζουμε ισότητα. Μισά-μισά και αν θέλει να κεράσει η γυναίκα, σε καμιά περίπτωση δεν θίγεται ο ανδρικός εγωισμός μας, το αντίθετο, σε εμένα τουλάχιστον τέτοιο συμβάν λειτουργεί αφροδισιακά.
Άβαταρ μέλους
TOR
Phorum.gr user: TOR

Re: Mάχη των φύλων

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από TOR »

Ίφιδα έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:37
Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:30 Μπα γιατί εθελοντικά;
:smt023
TOR έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:31 Προφανώς όχι. Αλλά δε θα το έπαιζα και ριγμένος από πάνω.....
Μα δεν το παίζουμε εμείς ριγμένες που δεν πάμε, εσείς το παίζετε "έχουμε περισσότερες υποχρεώσεις απο σας" και τελικά εννοείται το στρατό.

Σημειωτέον είμαι υπέρ της υποχρεωτικής στράτευσης των γυναικών για πολλούς λόγους , κατά συνέπεια και της γενικότερης αναμόρφωσης του στρατού αλλά αυτό είναι άλλη συζήτηση
ΥΓ: Δεν το παίζετε ριγμένες "που" δεν πάτε. Το παίζετε ριγμένες "ενώ" δεν πάτε.
Η ΡΩΜΑΝΙΑ ΚΙ ΑΝ ΠΕΡΑΣΕΝ ΑΝΘΕΙ ΚΑΙ ΦΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ
Άβαταρ μέλους
Υπερκουλτουριάρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υπερκουλτουριάρης »

Οι περισσότεροι άνδρες, άσχετο με το τι πιστεύετε, στο πρωτόγονο μυαλό τους,έχουν θεοποιήσει το γυναικείο φύλλο.
Ξέρω τύπους που όλη την ημέρα σκεφτονται πως θα γαμήσουν, με συνεπακόλουθο να ανέχονται χάλια δουλειές, υστερίες βγαλμένες από ταινία τρόμου, ένα κάρο υποχρεώσεις κ.λ.π. κ.λ.π. Στην γυναικομανία τους, δεν διανοούνται πως και αυτές είναι άνθρωποι όπως εμείς, αλλά τις βλέπουν σαν κάτι μαγικό. Εγώ δεν συμφωνώ. Είστε απόλυτα ίσες με εμάς, για να μην πω και αρκετά πιο πρακτικές, μόνο που λόγο αχρείαστων πλέον στερεοτύπων, είχατε πάρει το καλό κομμάτι στην ιστορία του γένους ως τώρα.
Αυτό το κίνημα του φεμινισμού και της ισότητας, όταν μπαλαντζάρει από την υστερία του, θα κάνει και στον τελευταίο τριχωτο μπαμπουίνο κατανοητό, πως ήταν ότι καλύτερο μπορούσε να μας συμβεί σαν είδος.

Δυστυχώς η Ελλάδα είναι χώρα καθυστερημένη. Όποτε αναλύω πως το μεγάλο μου όνειρο είναι τα οικιακά, μαγειρεύω άριστα, είμαι οικονόμος, τα πάω εξαιρετικά στις δουλειές του σπιτιού, με συμπαθούν όλα τα παιδιά, τα οποία στην τελική δεν με νοιάζει αν είναι και δικά μου,έχω υπομονή, γουστάρω όλο το πρωί να βλέπω Λίτσα Πατέρα και μετά Βίκυ Καγιά στο Star, φρικάρουν από την ισότητα και τρέχουν σε πιο παραδοσιακές λύσεις. Μου αρέσουν οι δυναμικές γυναίκες, με την προυπόθεση πως πληρώνουν τους λογαριασμούς.
Μόνο οι ξένες καταλαβαίνουν, που είναι συνηθισμένες στην χώρα τους να ταίζουν εξωτικά κοπρόσκυλα. Άντε να γίνουμε Ευρώπη.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

lolek1 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:43
Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:38
lolek1 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:32

ενα πολυ μεγαλο ποσοστο αντρων πηγαινουν πολυ μεγαλυτερο απο το ποσοστο γυναικων.
για να στο εξηγησω αλλιως μονο μια μπουμπουλινα εχουμε. ασφαλως υπαρχουν και αρκετες που δεν γνωρισαμε ποτε μας αλλα και παλι λιγες ειναι
πριν απο λιγο καιρο νεαροι βαλαν την σημαια στο νησι και οχι νεαρες.
Τι λες τώρα, πήραν πίσω την Κωσ/πολη.
υποτιμας την προσφορα τους
Δηλαδή; Ποια ήταν η προσφορά τους;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:14
Φυσικά λύνεται με τη στράτευση και για τιςγυναικες.
τι ποσοστο των γυναικων λες να συμφωνουν με αυτο;
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ίφιδα »

lolek1 έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:32 για να στο εξηγησω αλλιως μονο μια μπουμπουλινα εχουμε. ασφαλως υπαρχουν και αρκετες που δεν γνωρισαμε ποτε μας αλλα και παλι λιγες ειναι
πριν απο λιγο καιρο νεαροι βαλαν την σημαια στο νησι και οχι νεαρες.
Είχαμε μία Μπουμπουλίνα Λόλεκ γιατί εκείνη είχε πρόσβαση σε εκπαίδευση και περιουσία, μία απ τις ελάχιστες της εποχής, και πάλι, απ τις ελάχιστες γεννήθηκε μια Μπουμπουλίνα.

Από κει και πέρα στο μέτρο που της επιτράπηκε (γιατί δεν επιτρεπόταν κι όλας σ΄ένα κοριτσάκι να ασχολείται με τέτοια πράγματα) κάθε γυναίκα της εποχής προσέφερε με όποιον τρόπο μπορούσε π.χ. γυναίκες της Πίνδου, αντάρτισσες κλπ. Πολιτισμοί που είχαν σε μια κάποια υπόληψη τις γυναίκες και τις εκπαίδευσαν, μια χαρά ανταποκρίθηκαν.

Εσύ πάλι θεωρείς πως έχεις περισσοτερες υποχρεώσεις απο μια γυναίκα γιατί πάς στρατό και υπάρχει πιθανότητα να σε στείλουν στον πόλεμο! Εκπαιδεύεστε μας να μοιραστούμε το βάρος!

Άλλος λόγος που πιστεύεις πως έχεις περισσότερες υποχρεώσεις είναι γιατί δεν αναγνωρίζεις την προσφορά της γυναίκας γενικά, θεωρείς τα περισσότερα δεδομένα ή τα υποτιμάς.
Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:48 τηρίζουμε ισότητα. Μισά-μισά και αν θέλει να κεράσει η γυναίκα, σε καμιά περίπτωση δεν θίγεται ο ανδρικός εγωισμός μας, το αντίθετο, σε εμένα τουλάχιστον τέτοιο συμβάν λειτουργεί αφροδισιακά.
:smt023
TOR έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:51 ΥΓ: Δεν το παίζετε ριγμένες "που" δεν πάτε. Το παίζετε ριγμένες "ενώ" δεν πάτε.
Αν κατάλαβα καλά αυτό που λες, ο λόγος που πολλές γυναίκες αισθάνονται ριγμένες είναι γιατί όντως έχουν πολλές υποχρεώσεις και μιλάω κυρίως για όσες έχουν μπει στη διαδικασία της οικογένειας. Εκτός κι αν εννοείς κάτι άλλο με το "ριγμένες"
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ίφιδα έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:26
TOR έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:24 Αν θυμάμαι καλά, όποια γυναίκα το επιθυμεί μπορεί να καταταγεί εθελοντικά. :smt047
Αναρωτιέμαι γιατί δεν πάνε... :smt005
Αν ήταν εθελοντικό να πας, θα πήγαινες; :)

Το θέμα δεν είναι μόνο να χειραφετηθεί η γυναίκα αλλά να μπει κι ο άντρας στη διαδικασία να αλλάξει νοοτροπία. Αλλιώς δεν πρόκειται να δουλέψει.
το μονο θεμα ειναι να υπαρχει ισονομια που σε γενικες γραμμες υπαρχει, οπου υπαρχουν νομοι διαφορετικοι για αντρες-γυναικες, ειναι υπερ των γυναικων, οπως π.χ. η στρατευση, η στην κηδεμονια.

τι κουβαλα στα μυαλα και τη συμπεριφορα του καθενας/καθεμια ειναι αδιαφορο.

Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2018, 20:30
το μονο θεμα ειναι να υπαρχει ισονομια που σε γενικες γραμμες υπαρχει, οπου υπαρχουν νομοι διαφορετικοι για αντρες-γυναικες, ειναι υπερ των γυναικων, οπως π.χ. η στρατευση, η στην κηδεμονια.

Εγώ μιλάω για την αρμονική συμβίωση των φύλων, οπότε το τί κουβαλα στα μυαλά και τη συμπεριφορά του ο καθένας κι η καθεμιά είναι βασικό. Για τους νόμους στράτευσης και κηδεμονίας, την ξέρεις την γνώμη μου
Uppercut

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Uppercut »

Sid Vicious έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:04 Πρώτη φορά που θα βγεις με μια κοπέλα, ακόμη και αν δεν τρέχει τίποτα ή και αν δεν υπάρχει καν στο μυαλο να πρόκειται να τρέξει τίποτα ποτέ, δεν αφήνεις να πληρώσει. Δε το κάνεις αυτό αποβλεπτικά ή ανταλλακτικά, το κάνεις γιατί αυτό είναι το ωραίο και σωστό και ευχαριστεί και εσένα τον ίδιο. Θέμα αισθητικής είναι. Μην είστε μίζεροι, γύφτοι και κομμουνιστές.

Αυτό.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Ίφιδα έγραψε: 05 Οκτ 2018, 20:43
Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2018, 20:30

Εγώ μιλάω για την αρμονική συμβίωση των φύλων, οπότε το τί κουβαλα στα μυαλά και τη συμπεριφορά του ο καθένας κι η καθεμιά είναι βασικό. Για τους νόμους στράτευσης και κηδεμονίας, την ξέρεις την γνώμη μου
τα μυαλα του καθενος δεν μπορουν να ελεγχθουν απο τη νομοθεσια η το κρατος. αν υπαρχει γυναικα που θα θελησει να παντρευτει τον εθνι, ας προσεχε και να τον λουστει, δεν της φταιει κανεις. οποια παντρευτει τον πασα που θελει να δουλευει η γυναικα να φερνει λεφτα στο σπιτι αλλα και να του τα εχει ολα ετοιμα στο χερι μολις γυριζει απο το καφενειο, ας προσεχε επισης.
οποιος παντρευτει στριγγλα, σπαταλη με τα δικα του λεφτα, γκρινιαρα κλπ, ας προσεχε κι αυτος.

αυτες οι ισορροπιες ειναι διαφορετικες για καθε ζευγαρι, δεν αφορουν το νομο, και ας βρει την ακρη καθε ζευγαρι μονο του. δεν θα φτιαξουμε και θεσμους για το ποιος θα πλενει τα πιατα και ποιος θα βγαζει εξω τα σκουπιδια.

Άβαταρ μέλους
Πάνας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πάνας »

Υπερκουλτουριάρης έγραψε: 05 Οκτ 2018, 19:48
Από όλα τα ανώμαλα βίτσια που έχω ακούσει στην ζωή μου, αυτό ήταν το πρώτο που με ανατρίχιασε.

Στηρίζουμε ισότητα. Μισά-μισά και αν θέλει να κεράσει η γυναίκα, σε καμιά περίπτωση δεν θίγεται ο ανδρικός εγωισμός μας, το αντίθετο, σε εμένα τουλάχιστον τέτοιο συμβάν λειτουργεί αφροδισιακά.
Την περίπτωση να λειτουργεί αφροδισιακά και στις γυναίκες αν πληρώσεις εσύ την έχεις σκεφτεί;
the end
Άβαταρ μέλους
Ίφιδα

Ασέβαστος έγραψε: 05 Οκτ 2018, 20:52 δεν θα φτιαξουμε και θεσμους για το ποιος θα πλενει τα πιατα και ποιος θα βγαζει εξω τα σκουπιδια.
Πού ακριβώς σου έδωσα αυτή την εντύπωση;
Άβαταρ μέλους
Cecily Anne

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Cecily Anne »

Uppercut έγραψε: 05 Οκτ 2018, 20:46

Αυτό.
Από ό,τι καταλαβαίνω το πρόβλημά τους δεν είναι ότι δεν "γουστάρουν να κεράσουν" (που δε γουστάρουν, αλλά δεν κολλάνε σε αυτό), κολλάνε στο ότι δεν γουστάρουν να έχει η άλλη την απαίτηση να κεράσουν.
“I ought to of shot that dog myself, George. I shouldn't ought to of let no stranger shoot my dog.”
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Το κέρασμα είναι το θέμα ή ότι ελέγχουν την ερωτική αγορά πιο πολύ και από τον ΟΤΕ στα 80s;
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης »

Μαλακια να βγαινεις με την αλλη. Πας σπιτι της, σου φτιαχνει φαγητό, πινεις τα ποτα της , βαζεις τις μουσικαρες σου στο πισι της, και πηδιεστε. Αυτό είναι ραντεβού της προκοπής.
Για μένα, το λοιπόν, το πιο εκπληκτικό,
πιο επιβλητικό, πιο μυστηριακό και πιο μεγάλο,
είναι ένας μπαχαλος που τον μποδίζουν να βαδίζει,
είναι ένας μπαχαλος που τον αλυσοδένουνε.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”