!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H επαρχία μας περιμένει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H επαρχία μας περιμένει
Το babysitting είναι άλλο ένα ενοίκιο στην Αθήνα , σε περίπτωση που δουλεύουν και οι δυο.
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
Ναι ρε μην είστε μαλάκες.
Αν έχεις ξεπληρώσει το στεγαστικό, δεν έχεις παιδιά, δεν καπνίζεις, δεν ατμίζεις, δεν πίνεις, δε βγαίνεις για καφέ, δε βγαίνεις το βράδυ, δεν έχεις γκόμενα, δεν πας διακοπές, δε σου χαλάνε τα δόντια, δε φοράς γυαλιά, δεν πας απ'τα διόδια, δεν πας σε γάμους ή γενέθλια για να μην αγοράσεις δώρο, δεν ανάβεις το καλοριφέρ, δεν έχεις χόμπι, δεν ταξιδεύεις ποτέ, δεν τρως απ'έξω, δεν τρακάρεις, δεν έχεις συνδρομητική τηλεόραση ή άλλες συνδρομές, δε συντηρείς το σπίτι σου, δεν πετάς ούτε σώβρακο αν δεν το φορέσεις 20 χρόνια, δε διαβάζεις βιβλία, δε δίνεις στον τύπο στο φανάρι που σου καθαρίζει με το ζόρι το τζάμι, και δεν ανάβεις κεράκι στην εκκλησία, μια χαρά σου φτάνουν τα 1300 για λογαριασμούς/σουπερμάρκετ/βενζίνη/ασφάλειες/τέλη/φόρους/σέρβις/κινητό/κοινόχρηστα/ίντερνετ. Βάζεις και στην άκρη.
Αν έχεις ξεπληρώσει το στεγαστικό, δεν έχεις παιδιά, δεν καπνίζεις, δεν ατμίζεις, δεν πίνεις, δε βγαίνεις για καφέ, δε βγαίνεις το βράδυ, δεν έχεις γκόμενα, δεν πας διακοπές, δε σου χαλάνε τα δόντια, δε φοράς γυαλιά, δεν πας απ'τα διόδια, δεν πας σε γάμους ή γενέθλια για να μην αγοράσεις δώρο, δεν ανάβεις το καλοριφέρ, δεν έχεις χόμπι, δεν ταξιδεύεις ποτέ, δεν τρως απ'έξω, δεν τρακάρεις, δεν έχεις συνδρομητική τηλεόραση ή άλλες συνδρομές, δε συντηρείς το σπίτι σου, δεν πετάς ούτε σώβρακο αν δεν το φορέσεις 20 χρόνια, δε διαβάζεις βιβλία, δε δίνεις στον τύπο στο φανάρι που σου καθαρίζει με το ζόρι το τζάμι, και δεν ανάβεις κεράκι στην εκκλησία, μια χαρά σου φτάνουν τα 1300 για λογαριασμούς/σουπερμάρκετ/βενζίνη/ασφάλειες/τέλη/φόρους/σέρβις/κινητό/κοινόχρηστα/ίντερνετ. Βάζεις και στην άκρη.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
Για ποια 1300 μιλάτε; Έχω μετά από 20 και, χρόνια, καθαρό μισθό, λίγο πάνω από 1300, με ενοίκιο, ζω μόνη μου και κοντεύουν να με θανατώσουν, δεν ξέρω αν θα έχουν όφελος από αυτό, κιόλας. Τρελό μπούλινγκ, από χαμηλόμισθους με σπίτια και αυτοκίνητα.
Έχω κάνει αίτηση στο εργοστάσιο που δούλευα παλαιότερα στο εξωτερικό, στην παραγωγή, εργάτρια, αλλά φαίνεται ότι είμαι μεγάλη σε ηλικία γι' αυτούς, για να γλυτώσω.
Έχω κάνει αίτηση στο εργοστάσιο που δούλευα παλαιότερα στο εξωτερικό, στην παραγωγή, εργάτρια, αλλά φαίνεται ότι είμαι μεγάλη σε ηλικία γι' αυτούς, για να γλυτώσω.
Ρε συ, 100€ καύσιμα/μήνα σήμερα; Ούτε για αστείο. Άσε που μιλά για ένα αυτοκίνητο. Και 350€ ενοίκιο για τετραμελη οικογένεια; πλάκα κάνεις;talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:41Α μου θες και γκουρμεδιες, και εξόδους σου εχει , και αμαξια σου εχει, και φροντιστήριο σου εχει, ολα τα καλα στα εχει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:40Εκεί που λέει έξοδα διατροφής 250€ έπεσα από την καρέκλα.talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:37 https://www.economy365.gr/article/14154 ... ikogeneias
1500κατι τα βγαζει εδω για τετραμελη οικογένεια
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Εντωμεταξύ, είναι άρθρο του 16. Τι κάθομαι και σχολιάζω!
- Eθνικοκοινωνιστης
το εχεις λιανισει το αβοκαντο να φανταστω?ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:40Εκεί που λέει έξοδα διατροφής 250€ έπεσα από την καρέκλα.talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:37 https://www.economy365.gr/article/14154 ... ikogeneias
1500κατι τα βγαζει εδω για τετραμελη οικογένεια
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
-
talaipwros
16, αλλα εχει 2 παιδια, εσυ ειπες για ενα.
Παρεπιμπτοντως ειναι απο το ίδρυμα καταναλωτή η λιστα
https://www.inka.gr/?p=1842
Ρε μλκ, γιατί επιμένεις; Ασ'το!talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 17:0216, αλλα εχει 2 παιδια, εσυ ειπες για ενα.
Παρεπιμπτοντως ειναι απο το ίδρυμα καταναλωτή η λιστα
https://www.inka.gr/?p=1842
παπαριες ... δεν φταιει η οικονομικη κατασταση φταινε οι νεοι που δεν φευγιυνε για επαρχια ... στο μεταξυ 30 χρονια πριν δουλευε καποιος και ζουσε 4μελη οικογενεια στο χαλαροUnique έγραψε: 27 Οκτ 2022, 12:04Reuters: Η απλησίαστη αγορά κατοικίας στην Ελλάδα εγκλωβίζει τους νέους στα... παιδικά δωμάτια
Στο ρεπορτάζ του Reuters, γίνεται αναφορά σε έρευνα, η οποία έδειξε ότι για το 83% των 1.007 Ελλήνων ηλικίας 18-44 ετών που ρωτήθηκαν η κορυφαία ανησυχία τους ήταν εξασφάλιση προσιτής στέγης.
Ιδιαίτερα οξύ το πρόβλημα στην Ελλάδα
Αν και η αύξηση των ενοικίων και η αδυναμία εξεύρεσης στέγης είναι ένα πρόβλημα για πολλές αναπτυγμένες οικονομίες, στην Ελλάδα είναι ιδιαίτερα οξύ καθώς το βιοτικό επίπεδο και ο πλούτος των νοικοκυριών έχουν πληγεί από την κρίση χρέους που άρχισε το 2009 και τα χρόνια λιτότητας που ακολούθησαν.
Στο ρεπορτάζ του Reuters, γίνεται αναφορά σε έρευνα του ινστιτούτου Eteron, η οποία έδειξε ότι για το 83% των 1.007 Ελλήνων ηλικίας 18-44 ετών που ρωτήθηκαν η κορυφαία ανησυχία τους ήταν εξασφάλιση προσιτής στέγης. Σχεδόν οι μισοί δήλωσαν ότι δυσκολεύονταν ή δεν μπορούσαν να πληρώσουν το ενοίκιό τους, με το 77% να τα βγάζουν με το ζόρι πέρα.
https://www.imerisia.gr/oikonomia/56321 ... ta-paidika
Απελπιστική κατάσταση, τριαντάρηδες θα επιστρέψουν στα παιδικά τους δωμάτια αντι να φυγουν απο την χαβουζα
η προσοχη μας στο Καστελοριζο
-
talaipwros
Το 1992 αν θυμάσαι καιγανε τους δρομους εναντια στη φτώχεια του Μητσοτάκηnostromos έγραψε: 27 Οκτ 2022, 17:05
παπαριες ... δεν φταιει η οικονομικη κατασταση φταινε οι νεοι που δεν φευγιυνε για επαρχια ... στο μεταξυ 30 χρονια πριν δουλευε καποιος και ζουσε 4μελη οικογενεια στο χαλαρο
- Chilloutbuddy
- Phorum.gr user: Chilloutbuddy
To INKA τα βγάζει 1,573 το μήνα πριν από 6 χρόνια με διάφορα υπόπτως στρογγυλά νούμερα που κραυγάζουν ότι υπολογίστηκαν με την επιστημονική μέθοδο ΙΝΚΑ "τα βγάζω απ'τον κώλο μου" 
Άσε που έχει ξεχάσει τα μισά, οδοντίατρο δεν πάει κανείς ρε πστ μου; παιδίατρο; λάστιχα δεν αλλάζει κανείς; ίντερνετ, γενέθλια, δεν παντρεύεται κανείς;
καύσιμα 100 ευρώ το μήνα λέει λολ
θα δουλεύει απ'το σπίτι φαίνεται
Άσε που έχει ξεχάσει τα μισά, οδοντίατρο δεν πάει κανείς ρε πστ μου; παιδίατρο; λάστιχα δεν αλλάζει κανείς; ίντερνετ, γενέθλια, δεν παντρεύεται κανείς;
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. 
850 ευρώ πλήρωσα πρόσφατα , τα οποία δεν δικαιολογούνται απ' τα ασφαλιστικά ταμεία , έστω κι σ' ένα ποσοστό που ήταν παλιά.Chilloutbuddy έγραψε: 27 Οκτ 2022, 17:11 To INKA τα βγάζει 1,573 το μήνα πριν από 6 χρόνια με διάφορα υπόπτως στρογγυλά νούμερα που κραυγάζουν ότι υπολογίστηκαν με την επιστημονική μέθοδο ΙΝΚΑ "τα βγάζω απ'τον κώλο μου"
Άσε που έχει ξεχάσει τα μισά,οδοντίατρο δεν πάει κανείς ρε πστ μου; παιδίατρο; λάστιχα δεν αλλάζει κανείς; ίντερνετ κλπ
"Θα έχετε ασφάλιση και θα είναι σα να μην έχετε"..
γιατι πρεπει σωνει και καλα να ψοφησουν οι μπουμερς;vantono έγραψε: 27 Οκτ 2022, 13:28Οι 100% remote πρεπει να ειναι λίγοι στην Ελλάδα. Εγώ είμαι λίγο άνω του 50% remote και πάλι, πολλοι φίλοι μου με θεωρούν "προνομιούχο". Φαντάσου πόσο πίσω είμαστε ακομα σε αυτό το γιδότοπο το ελλαδιστάν.Unique έγραψε: 27 Οκτ 2022, 13:05 Αναρωτιέμαι τι ποσοστο εργαζομένων κανουν δουλεια μπροστα σε υπολογιστη γιατι τοτε σίγουρα θα μπορουσαν να φυγουν απο τη χαβουζα.
Οι περισσοτεροι ειμαστε καπου στο 50-60% remote, εξαιτίας φυσικά των μπουμερ εργοδοτών που το work from home το θεωρούν "λούφα και τεμπελιά" (παρότι δουλεύουμε πολυ περισσοτερο απ'οτι στο γραφειο, αλλά αντε βγαλε ακρη με μπουμερς. Σαν να μιλας σε τοιχο). Ενίοτε και υπο συγκεκριμενες συνθήκες θα μπορουσαμε και 100% (όχι πάντα, βέβαια).
Οταν με το καλό ψοφήσουν όλοι οι μπουμερ εργοδότες και αντικατασταθούν απο μιλενιαλς ή προοδευτικούς και up to date Xers έστω, θα προσαρμοστεί το πράγμα μόνο του. Σαν το αόρατο χέρι της ελεύθερης αγοράς που λεμε.
ποιος απαγορευει σε οποιονδηποτε, οποιασδηποτε γενιας, να κανει μπιζνα, και μαλιστα με τον τροπο που προτεινεις ως πιο αποδοτικο, και οι μπουμερς απλως να φαλιρησουν απο τον ανταγωνισμο;
αντε, ξεκινα.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
- Eθνικοκοινωνιστης
ελαττωστε τις ανεσεις σας αντι να γκρινιζετε ρε κομμουνιαChilloutbuddy έγραψε: 27 Οκτ 2022, 17:11 To INKA τα βγάζει 1,573 το μήνα πριν από 6 χρόνια με διάφορα υπόπτως στρογγυλά νούμερα που κραυγάζουν ότι υπολογίστηκαν με την επιστημονική μέθοδο ΙΝΚΑ "τα βγάζω απ'τον κώλο μου"
"Καλύτερα να φορέσω το κράνος του Κόκκινου Στρατού παρά να φάω χάμπουργκερ στα mc Donald's"
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλαιν ντε Μπενουα
Αλλά οι κρατήσεις για ασφάλιση ΚΑΝΟΝΙΚΑ , δεν πειράζει που δεν υπάρχει ασφάλιση, λεπτομέρειες...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 42 Απαντήσεις