Το προβλημα ειναι οτι εχουμε πολλους που εχουνε βολευτει και νομιζουν οτι ειναι ευκολο για τους αλλους να ριξουν την μυτη τους και να πανε στα χωραφια να δουλεψουνε, ενω οι ιδιοι δεν θα πηγαινανε.Unique έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:03To προβλημα ειναι οτι εχουμε πολλους νεους με δεξιοτητες που δεν ριχνουν τη μυτη τους να πανε στα χωραφια και προτιμουν να ζουν με τα fuel passnyxtovios έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:00 Να επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά ότι το πρόβλημα είναι ότι οι νέοι δεν έχουν δεξιότητες όπως είπε ο Λουδοβίκος. Αν είχαν θα γινόταν και αυτοί σύμβουλοι ευρωβουλευτών
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
H επαρχία μας περιμένει
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: H επαρχία μας περιμένει
Καλωσόρισες 1950!Unique έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:03To προβλημα ειναι οτι εχουμε πολλους νεους με δεξιοτητες που δεν ριχνουν τη μυτη τους να πανε στα χωραφια και προτιμουν να ζουν με τα fuel passnyxtovios έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:00 Να επαναλάβουμε για μια ακόμα φορά ότι το πρόβλημα είναι ότι οι νέοι δεν έχουν δεξιότητες όπως είπε ο Λουδοβίκος. Αν είχαν θα γινόταν και αυτοί σύμβουλοι ευρωβουλευτών
«Δεν σου μιλώ για περασμένα, μιλώ για την αγάπη", Γιώργος Σεφέρης, Κίχλη.
Και κάποιος που δεν έχει δικό του σπίτι; τα ζευγάρια με ένα ή και δύο παιδιά;talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:02Αντε παλι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 15:57 Αξιοπρεπής μισθός σύμφωνα με όλα τα λεξικά σημαίνει ικανοποιητικός, επαρκής, μισθός. Βέβαια, οι πονηρούληδες του φόρουμ το έριξαν στην τάχα μου ηθική φόρτιση της λέξης για να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση.
https://www.greek-language.gr/greekLang ... %82%22&dq=
Επομένως, αγαπητοί πονηρούληδες, μια χαρά μπορούμε να ζητάμε αξιοπρεπείς μισθούς, δηλαδή ικανοποιητικούς μισθούς.
Πείτε μας τώρα, αν τα 700-800€ είναι επαρκή και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες.
εξαρτάται για ποιες αναγκες μιλάμε και σε ποια φάση της ζωης μας είμαστε.
Για να μην περπαταει ο κοσμος συστηματικα πανω απο αστεγους και να μην εχουμε νεκρούς να τους παίρνουν με τα καρότσια , προφανως οι βασικες αναγκες καλύπτονται.
Αλλα οχι άνετα για τους πολλούς. Εχω ηδη πει οτι η μανα μου τη βγαζει με δικο της σπιτι με κοντά 1300 το μηνα. Ανετα αλλα λιτά και προφανως θεωρω οτι καποιος 30ρης ξερω γω καλα θα εκανε να βγαζει αυτος και η σύζυγος καπου τοσα.
Απο κει και περα , τα ιδια λέγαμε/τε και το 2008 με την γενια των 750 ευρώ που εκαιγε την Αθήνα οταν σερνανε τα σκυλια με τα λουκανικα στη χωρα.
Η συνέχεια γνωστη στο Καστελόριζο
-
talaipwros
Αν δεν θελει να αγοράσει με στεγαστικο για καποιο λογο , θα νοικιασει προφανως.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:12Και κάποιος που δεν έχει δικό του σπίτι; τα ζευγάρια με ένα ή και δύο παιδιά;talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:02Αντε παλι.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 15:57 Αξιοπρεπής μισθός σύμφωνα με όλα τα λεξικά σημαίνει ικανοποιητικός, επαρκής, μισθός. Βέβαια, οι πονηρούληδες του φόρουμ το έριξαν στην τάχα μου ηθική φόρτιση της λέξης για να αποπροσανατολίσουν την συζήτηση.
https://www.greek-language.gr/greekLang ... %82%22&dq=
Επομένως, αγαπητοί πονηρούληδες, μια χαρά μπορούμε να ζητάμε αξιοπρεπείς μισθούς, δηλαδή ικανοποιητικούς μισθούς.
Πείτε μας τώρα, αν τα 700-800€ είναι επαρκή και μπορούν να ικανοποιήσουν τις ανάγκες.
Για να μην περπαταει ο κοσμος συστηματικα πανω απο αστεγους και να μην εχουμε νεκρούς να τους παίρνουν με τα καρότσια , προφανως οι βασικες αναγκες καλύπτονται.
Αλλα οχι άνετα για τους πολλούς. Εχω ηδη πει οτι η μανα μου τη βγαζει με δικο της σπιτι με κοντά 1300 το μηνα. Ανετα αλλα λιτά και προφανως θεωρω οτι καποιος 30ρης ξερω γω καλα θα εκανε να βγαζει αυτος και η σύζυγος καπου τοσα.
Απο κει και περα , τα ιδια λέγαμε/τε και το 2008 με την γενια των 750 ευρώ που εκαιγε την Αθήνα οταν σερνανε τα σκυλια με τα λουκανικα στη χωρα.
( νομίζω εχει ξαναγίνει πρόσφατα η συζήτηση)
Προφανώς θα νοικιάσει. Μπορεί ένα ζευγάρι με παιδί με 1500€ να καλύψει τις οικογενειακές ανάγκες συν ενοίκιο;talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:14Αν δεν θελει να αγοράσει με στεγαστικο για καποιο λογο , θα νοικιασει προφανως.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:12Και κάποιος που δεν έχει δικό του σπίτι; τα ζευγάρια με ένα ή και δύο παιδιά;talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:02
Αντε παλι.
-
talaipwros
1500 ευρω ο καθένας ή και οι δύο;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:17Προφανώς θα νοικιάσει. Μπορεί ένα ζευγάρι με παιδί με 1500€ να καλύψει τις οικογενειακές ανάγκες συν ενοίκιο;talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:14Αν δεν θελει να αγοράσει με στεγαστικο για καποιο λογο , θα νοικιασει προφανως.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:12
Και κάποιος που δεν έχει δικό του σπίτι; τα ζευγάρια με ένα ή και δύο παιδιά;
Ο καθενας ανετα, και οι δυο αξιοπρεπώς αλλα λιγοτερο ανετα.
Και οι δύο μαζί.talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:181500 ευρω ο καθένας ή και οι δύο;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:17Προφανώς θα νοικιάσει. Μπορεί ένα ζευγάρι με παιδί με 1500€ να καλύψει τις οικογενειακές ανάγκες συν ενοίκιο;talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:14
Αν δεν θελει να αγοράσει με στεγαστικο για καποιο λογο , θα νοικιασει προφανως.
Αν τώρα πιστεύεις ότι με 1500€ καλύπτονται ενοίκιο συν ανάγκες παιδιού συν όλα τα υπόλοιπα χωρίς να δημιουργούνται χρέη μάλλον απουσιάζεις πάρα πολύ καιρό από την Ελλάδα.
- EKPLIKTIKOS
Σωστή παρατήρηση. Εξαρτάται και από τον τόπο αλλά ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να πας στην επαρχία ως γαμπρός ή νύφη ντόπιου. Μόνο έτσι.Ίακχος έγραψε: 27 Οκτ 2022, 14:15 Eχω μεγαλώσει στο Μαρούσι, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια μένω στη Ραφήνα που μπορείς να το πεις και επαρχία.
Ομως δεν έχω πάρει δουλειές ως μηχανικός από τη Ραφήνα, οι ντόπιοι προτιμούν τους ντόπιους μηχανικούς.
Το γραφείο μου είναι στο κέντρο της Αθήνας και δουλεύω με παλιούς πελάτες και γνωστούς γνωστών.
Θέλω να πω ότι στην επαρχία είναι δύσκολο να δουλέψει ένας Αθηναίος, αν δεν τον ξέρουν δε θα του δώσουν δουλειά.
ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:22Και οι δύο μαζί.talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:181500 ευρω ο καθένας ή και οι δύο;ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:17
Προφανώς θα νοικιάσει. Μπορεί ένα ζευγάρι με παιδί με 1500€ να καλύψει τις οικογενειακές ανάγκες συν ενοίκιο;
Αν τώρα πιστεύεις ότι με 1500€ καλύπτονται ενοίκιο συν ανάγκες παιδιού συν όλα τα υπόλοιπα χωρίς να δημιουργούνται χρέη μάλλον απουσιάζεις πάρα πολύ καιρό από την Ελλάδα.
Αλλά πολύ καιρό
gassim έγραψε: 07 Σεπ 2021, 14:12 Ωρες είναι τώρα να οικειοποιηθεί η αριστερά και την Γαλλική επανάσταση.
Η στρατιωτικός ή δάσκαλος ξέρω γώ.EKPLIKTIKOS έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:26Σωστή παρατήρηση. Εξαρτάται και από τον τόπο αλλά ο μόνος σίγουρος τρόπος είναι να πας στην επαρχία ως γαμπρός ή νύφη ντόπιου. Μόνο έτσι.Ίακχος έγραψε: 27 Οκτ 2022, 14:15 Eχω μεγαλώσει στο Μαρούσι, αλλά τα τελευταία 10 χρόνια μένω στη Ραφήνα που μπορείς να το πεις και επαρχία.
Ομως δεν έχω πάρει δουλειές ως μηχανικός από τη Ραφήνα, οι ντόπιοι προτιμούν τους ντόπιους μηχανικούς.
Το γραφείο μου είναι στο κέντρο της Αθήνας και δουλεύω με παλιούς πελάτες και γνωστούς γνωστών.
Θέλω να πω ότι στην επαρχία είναι δύσκολο να δουλέψει ένας Αθηναίος, αν δεν τον ξέρουν δε θα του δώσουν δουλειά.
36. Ποιο από τα παρακάτω δεν κατοχυρώνεται από το Σύνταγμα;
α) το δικαίωμα σε αξιοπρεπή μηνιαίο μισθό ή ημερομίσθιο
β) το δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας
γ) το δικαίωμα της συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας
δ) το δικαίωμα στο απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο
Ήταν ερώτηση στις εξετάσεις για την ΑΑΔΕ, στο μάθημα Πολιτικοί Θεσμοί και Οργάνωση Κράτους.
α) το δικαίωμα σε αξιοπρεπή μηνιαίο μισθό ή ημερομίσθιο
β) το δικαίωμα της ελεύθερης ανάπτυξης της προσωπικότητας
γ) το δικαίωμα της συμμετοχής στην Κοινωνία της Πληροφορίας
δ) το δικαίωμα στο απόρρητο των επιστολών και της ελεύθερης ανταπόκρισης ή επικοινωνίας με οποιονδήποτε άλλο τρόπο
Ήταν ερώτηση στις εξετάσεις για την ΑΑΔΕ, στο μάθημα Πολιτικοί Θεσμοί και Οργάνωση Κράτους.
-
talaipwros
https://www.economy365.gr/article/14154 ... ikogeneias
1500κατι τα βγαζει εδω για τετραμελη οικογένεια
Εκεί που λέει έξοδα διατροφής 250€ έπεσα από την καρέκλα.talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:37 https://www.economy365.gr/article/14154 ... ikogeneias
-
talaipwros
Α μου θες και γκουρμεδιες, και εξόδους σου εχει , και αμαξια σου εχει, και φροντιστήριο σου εχει, ολα τα καλα στα εχει.ΟΥΤΙΣ έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:40Εκεί που λέει έξοδα διατροφής 250€ έπεσα από την καρέκλα.talaipwros έγραψε: 27 Οκτ 2022, 16:37 https://www.economy365.gr/article/14154 ... ikogeneias
Για να έχεις εισόδημα από χωράφια πρέπει να έχεις πολλά στρέμματα, μηχανήματα, αγροτικό. Αλλιώς βγαίνουν όσα χρειάζεται το σπίτι και πουλάς λίγη παραγωγή.
Αποκλειστικά αγρότες, δεν έχω δει στην περιοχή που μεγάλωσα και είναι αγροτική.
Πάντα υπάρχει κάποια σύνταξη, ένα μαγαζί, μια άλλη δουλειά.
Αποκλειστικά αγρότες, δεν έχω δει στην περιοχή που μεγάλωσα και είναι αγροτική.
Πάντα υπάρχει κάποια σύνταξη, ένα μαγαζί, μια άλλη δουλειά.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 0 Απαντήσεις
- 307 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από taxalata xalasa
-
- 42 Απαντήσεις