!!! DEVELOPMENT MODE !!!

εξελίξεις στην Ουκρανία

Πολιτικά θέματα εκτός Ελλάδας
Άβαταρ μέλους
Bill Hicks

Re: εξελίξεις στην Ουκρανία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Bill Hicks »

ένα απ΄τα τριάντα ανά πάσα στιγμή. δεν είναι κάνα μεγάλο μυστικό ότι το ΝΑΤΟ φρουρεί τα σύνορα τής συμμαχίας και τον εφαπτόμενο διεθνή εναέριο χώρο/ύδατα. πόνος;

Εικόνα :smt047
Εικόνα :smt077
Εικόνα :o
Spoiler
Εικόνα :003:
I have taken drugs before and I had a real good time... didn’t murder anybody, didn’t rob anybody, didn’t rape anybody... didn’t lose ONE fuckin’ job, laughed my ass off... and went about my day! :smt033
hjshiaqwws

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hjshiaqwws »

dna replication έγραψε: 21 Οκτ 2022, 16:13 Εικόνα
hjshiaqwws έγραψε: 21 Οκτ 2022, 16:05 Έκαναν σαμποτάζ οι Αμερικάνοι στον NS2 και άφησαν τον μισό άθικτο! :c020:
πως πάνε οι έρευνες? βρέθηκε κάτι?
Και να βγει θα αλλάξει κάτι για σας, ρωσοψέκια; Αφού εσείς τα ξέρετε όλα απο πριν :e045:
Άβαταρ μέλους
Thor
Phorum.gr user: Thor

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Thor »

Εικόνα
.
Μαλακίαν φυγείν αδύνατον.
Στου Κουνγκφού τη πόρτα, όσο θέλεις βρόντα.
Άβαταρ μέλους
Γαληνός

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Γαληνός »

Leporello έγραψε: 21 Οκτ 2022, 15:09
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:13
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:00
Είναι μια παλιά ρωσική ιστορία.

Μια μέρα ο γείτονας (ΡΩΣΙΑ) ζήτησε να πλαγιάσει με την αδελφή μου (ΓΕΩΡΓΙΑ). Του είπα ναι εντάξει. Μετά ο γείτονας έφερε ένα φίλο (ΟυκρανοΡώσοι) να κοιμηθεί με την κόρη μου (Κριμαία). Οκ. Είπα. Μετά ήρθε ο φίλος του (ΟυκρανοΡώσοι με Ρωσία) και είπε πως θέλει τώρα να γαμήσει και εμένα (ΟΥΚΡΑΝΙΑ). Εκεί είπα. Έχω κι εγώ πούτσα ξέρεις.
Ποια ειναι η αδελφη σου και η κορη σου? Σε γειτονικες χωρες της Ρωσιας αναφερεσαι?
Εγώ είμαι η Ουκρανία, η αδελφή μου είναι η Γεωργία και η κόρη μου είναι η Κριμαία. Ο γείτονας είναι η Ρωssία.
:+1:
ωραίοι οι Ρώσοι,
διαβάζουμε και αγαπάμε Ρώσους και Ρωσική Λογοτεχνία Λαογραφία Πολιτισμό
και γι αυτό επίσης λέμε, fuck you Putin ιμπεριαλιστή
“A bird doesn’t sing because it has an answer, it sings because it has a song.”—Joan Walsh Anglund
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Thor έγραψε: 21 Οκτ 2022, 17:33 Εικόνα
.
:smt005:
Άβαταρ μέλους
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ »

Γαληνός έγραψε: 21 Οκτ 2022, 17:37
Leporello έγραψε: 21 Οκτ 2022, 15:09
ΑΧΑΡΙΣΤΟΣ έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:13

Ποια ειναι η αδελφη σου και η κορη σου? Σε γειτονικες χωρες της Ρωσιας αναφερεσαι?
Εγώ είμαι η Ουκρανία, η αδελφή μου είναι η Γεωργία και η κόρη μου είναι η Κριμαία. Ο γείτονας είναι η Ρωssία.
:+1:
ωραίοι οι Ρώσοι,
διαβάζουμε και αγαπάμε Ρώσους και Ρωσική Λογοτεχνία Λαογραφία Πολιτισμό
και γι αυτό επίσης λέμε, fuck you Putin ιμπεριαλιστή
Το προβλημα με την Ρωσια και τον Πορφυριο ειναι οτι θεωρουν τις "αδελφες" τους και τις "κορες" τους ιδιοκτησια τους.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Phorum.gr user: Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ζενίθεδρος »

Κολλάει κι εδώ.

Οργή από τη Ρωσική Πρεσβεία: «Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν μας καλεί στην επέτειο του Ναυαρίνου»

«Έδειξαν ένα καλό παράδειγμα του τι είναι "παραχάραξη της ιστορίας"»

https://www.koutipandoras.gr/article/or ... navarinou/
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Πορφύριος Εξαρχίδης
Phorum.gr user: Πορφύριος Εξαρχίδης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Πορφύριος Εξαρχίδης »

nowhere έγραψε: 21 Οκτ 2022, 14:13
Πορφύριος Εξαρχίδης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:49 Ποιος φρόντισε να ανεβούν μετά από συστημική επέκταση του νατο παρά τις αντιδράσεις της Ρωσίας επί Κλίντον. Μήπως φρόντισε γι' αυτό ο βομβαρδισμός της Σερβίας από το Νάτο; Μήπως η δύση εγκαθιστώντας μια μαριονέτα στο Κίεβο; Για τα ποσοστά αν ισχύουν βέβαια έχεις μόνο τις ήπα να κατηγορήσεις. Ποιος άλλος επωφελείται από την επέκταση του νατο στην Ουκρανία; Οι ΗΠΑ. Ποιος ωφελείται από την εξάρτηση της ευρώπης σε ενέργεια; Οι ΗΠΑ. Γιατί πρέπει να λέμε τα ίδια και τα ίδια; Είναι αυταπόδεικτα. Ποιος κρατάει στο 1 τρις από ρωσικές επενδύσεις. Οι ΗΠΑ.
Είναι ένα μάτσο εταιρείες που οδηγούν τον κόσμο σε σφαγή και πιθανά σε πυρηνικό όλεθρο και εμείς παίρνουμε θέση υπέρ της μία ή της άλλης πλευράς ενώ θα έπρεπε η συζήτηση μας να επικεντρώνεται σε μια πιθανή λύση. Πως δεν θα αυτοκαταστραφούμε; Που είναι η λογική πίσω από όλα αυτά;
όχι,εσύ παιρνεις θέση υπέρ μιας πλευράς όταν βλέπεις την προσπάθεια της αμερικής να ελέγξει την ουκρανία αλλά δεν βλέπεις της ρωσίας,εγώ απλά αναγνωρίζω το δικαίωμα των ουκρανών να υπερασπιστούν τη χώρα τους,που σημαίνει σταρχίδια μου νατο και ρωσία αν δεν ήμουν σαφής.είναι γελοίο να κουνάς το δάχτυλο σε κάποιους που ματώνουν στην άλλη άκρη του χάρτη επειδή διάβασες 5 αναλύσεις και σχημάτισες αποψάρα για το πως πρέπει να ζήσουν
Εγώ σου λέω με στοιχεία ποιος κερδίζει από τον πόλεμο. Αυτός δεν είναι ούτε ο Ρώσος ούτε ο Ουκρανός. Η αποψάρα μου είναι η πιο λογική εδώ μέσα ότι οι δυο πλευρές πρέπει να διαπραγματευτούνε. Αυτό δεν γίνεται. Είναι ευσεβής πόθος. Δηλαδή έχετε αναποδογυρίσει την λογική μέσα στη μανία σας επειδή σας πνίγει το άδικο μα ταυτόχρονα δεν ενδιαφέρεστε για το τι προηγήθηκε. Εσύ μπορεί να το γράφεις στα αρχίδια σου το ΝΑΤΟ. Οι Ρώσοι δεν αισθάνονται το ίδιο.
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Εμπεδοκλής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Εμπεδοκλής »

Ζενίθεδρος έγραψε: 21 Οκτ 2022, 17:50 Κολλάει κι εδώ.

Οργή από τη Ρωσική Πρεσβεία: «Για πρώτη φορά η Ελλάδα δεν μας καλεί στην επέτειο του Ναυαρίνου»

Η Ελλάδα θα το πληρώσει άσχημα. Όχι τώρα που υπάρχουν τυμπανοκρουσίες αλλά αργότερα. Ζούμε εποχές 1919 και το 1922 πλησιάζει...
sharp

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από sharp »

Πέρασε το 22, πάμε για 23.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 19:19

Η Ελλάδα θα το πληρώσει άσχημα. Όχι τώρα που υπάρχουν τυμπανοκρουσίες αλλά αργότερα. Ζούμε εποχές 1919 και το 1922 πλησιάζει...
Η εξωτερική μας πολιτική είναι ένα μοναδικό είδος του ζωικού βασιλείου, καθότι πρόκειται για ένα ασπόνδυλο θηλαστικό. Ναι, θηλάζει.
Ακόμα τούτη ή άνοιξη ραγιάδες, ραγιάδες, τούτο το καλοκαίρι, μέχρι να ρθεί ο Μόσκοβος να φέρει το σεφέρι.
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Крaсная армия
Phorum.gr user: Μαρίνος Αντύπας

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Крaсная армия »

Μάλλον πεοθηλάζει.
Для пользы дела мне необходимы военные полномочия. В таком случае я буду сам, без формальностей свергать тех командармов и комиссаров, которые губят дело. Так мне подсказывают интересы дела, и, конечно, отсутствие бумажки от Троцкого меня не остановит.
Άβαταρ μέλους
Ζενίθεδρος
Επικοινωνία:

Крaсная армия έγραψε: 21 Οκτ 2022, 19:29 Μάλλον πεοθηλάζει.
Α να μπράβο! Όπως θα έλεγε και ο Yochanan "Από το στόμα μου το πήρες."
☦𓀢
Άβαταρ μέλους
Leporello
Phorum.gr user: Leporello

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Leporello »

Εμπεδοκλής έγραψε: 21 Οκτ 2022, 19:19

Μόλις τελειώσει με την Ουκρανία ο Πούτιν, θα ρίξει πυρηνικά στην Ελλάδα, ώστε την άλλη φορά να τον καλέσουμε στην επέτειο του Ναυαρίνου.
1.
hellegennes έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:35Γνωρίζω πολύ καλύτερα στατιστική από σένα
2. Η λέξη υδρόφιλος είναι σύνθετη από δύο ελληνικές λέξεις το ύδωρ που σήμαινε νερό και το φίλος που σήμαινε φίλος.
Κλειδωμένο
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Διεθνής πολιτική”