!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Είδα στο Netflix

Κινηματογράφος (κριτικές και προτάσεις), θέατρο, ερμηνεία, χορός, τραγούδι, τηλεόραση, ραδιόφωνο κ.ά.
Άβαταρ μέλους
Chilloutbuddy
Phorum.gr user: Chilloutbuddy

Re: Είδα στο Netflix

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Chilloutbuddy »

Το watcher ήταν τόσο μάπα που είδα μόνο το πρώτο και το τελευταίο επεισόδιο, γιατί με ταλαιπωρούσανε χωρίς λόγο.
Δοξάκης αν έπαιζε σήμερα θα ήταν 6ος παίκτης άνετα σε μεσαία ομάδα Nba. :blm:
Άβαταρ μέλους
Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης
Phorum.gr user: Stavros ΚΟΣΜΆ Πετρης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης »

Sinner, Witcher, Watcher, Witchman όλα αυτά νομίζω ότι είναι το ίδιο και δεν έχω δει τίποτα.

Λίγη φαντασία στους τίτλους δεν έχουν;
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Λεγεών »

Antares έγραψε: 21 Οκτ 2022, 10:39 Στην σειρά ντοκιμαντέρ "Άλυτα Μυστήρια", προστέθηκαν μερικά επεισόδια ακόμη.
Σε ένα από αυτά, παρουσιάζεται η δήθεν αυτοκτονία μιας 18χρονης κοπέλας, έπεσε δήθεν μόνη της στις γραμμές του τρένου.
Μια κοπέλα, αθλήτρια βόλευ, με ύψος 1,87, όμορφη, πάντα χαρούμενη και ενεργητική.
Ζήλια, ψώρα, μου φάνηκε αυτό. Που φτάνει σε τέτοιο σημείο. :011:
Είναι όντως πολύ καλό το Unsolved. Είδα το εν λόγω επεισόδιο σήμερα τα ξημερώματα και δεν ήταν αυτοκτονία, ειδικά από την στιγμή που βρέθηκε γυμνή.

Midnight Club: είδα τα πρώτα 2 επεισόδια αλλά δεν με πείθει, είναι αργό και βασίζεται στα jump scares. Μάλλον θα το αφήσω να παίζει στο background αν και ποτέ.
Devil In Ohio: έχω δει τα πρώτα 2, πολύ καλό και αντιγραφή του True Detective.
Χαῖρε, τὸ τῶν Δαιμόνων πολυθρύλητον θαῦμα·
χαῖρε, τὸ τῶν αγγέλων πολυθρήνητον τραῦμα.

GoBack έγραψε: 30 Μάιος 2024, 00:31 Tι αμαρτιες πληρωνω ρε πουστη
FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Απολλόδωρος Βρυξελλιώτης έγραψε: 21 Οκτ 2022, 10:49 Sinner, Witcher, Watcher, Witchman όλα αυτά νομίζω ότι είναι το ίδιο και δεν έχω δει τίποτα.

Λίγη φαντασία στους τίτλους δεν έχουν;
Το σιννερ ειναι καλό. Ιδιως η 1η σεζόν άψογη! Η δευτερη σχεδόν εξισου ωραια αλλα σε ταλαιπωρεί, τα παει ολα μέσω Λαμίας για να καταληξει εκει που θελει.
Η τρίτη σεζον ηταν μαλακία. Την τέταρτη δεν την εχω δει ακομα, αλλα μου φαινεται ενδιαφέρουσα απο το τρέιλερ. Θα την ξεκινησω σύντομα.
Άβαταρ μέλους
vantono

Λεγεών έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:55
Antares έγραψε: 21 Οκτ 2022, 10:39 Στην σειρά ντοκιμαντέρ "Άλυτα Μυστήρια", προστέθηκαν μερικά επεισόδια ακόμη.
Σε ένα από αυτά, παρουσιάζεται η δήθεν αυτοκτονία μιας 18χρονης κοπέλας, έπεσε δήθεν μόνη της στις γραμμές του τρένου.
Μια κοπέλα, αθλήτρια βόλευ, με ύψος 1,87, όμορφη, πάντα χαρούμενη και ενεργητική.
Είναι όντως πολύ καλό το Unsolved. Είδα το εν λόγω επεισόδιο σήμερα τα ξημερώματα και δεν ήταν αυτοκτονία, ειδικά από την στιγμή που βρέθηκε γυμνή.

Midnight Club: είδα τα πρώτα 2 επεισόδια αλλά δεν με πείθει, είναι αργό και βασίζεται στα jump scares. Μάλλον θα το αφήσω να παίζει στο background αν και ποτέ.
Με τράβηξε το τρέιλερ και ξεκινησα το πρώτο επεισοδιο χθες το βραδυ. Μου φανηκε παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης, και δεν καταλαβαινω γιατι το εχουν χαντακώσει τοσο πολυ στο ιμδβ. 5,9 :o λέει. Ελπίζω να μη χαλάει στην πορεία.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Λεγεών έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:55 Είναι όντως πολύ καλό το Unsolved. Είδα το εν λόγω επεισόδιο σήμερα τα ξημερώματα και δεν ήταν αυτοκτονία, ειδικά από την στιγμή που βρέθηκε γυμνή.
Σε αφήνει με την απορία πάντως και επειδή είναι αυτοτελή επεισόδια, δεν μπορείς να δεις αρκετό υλικό για να καταλήξεις σε κάποιο συμπέρασμα.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

vantono έγραψε: 21 Οκτ 2022, 13:31
Λεγεών έγραψε: 21 Οκτ 2022, 12:55

Με τράβηξε το τρέιλερ και ξεκινησα το πρώτο επεισοδιο χθες το βραδυ. Μου φανηκε παρα πολυ καλο μεχρι στιγμης, και δεν καταλαβαινω γιατι το εχουν χαντακώσει τοσο πολυ στο ιμδβ. 5,9 :o λέει. Ελπίζω να μη χαλάει στην πορεία.
Κι εγώ τη βαθμολογία είδα και δεν το ξεκίνησα
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
Animal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Animal »

Το Netflix δυστυχώς δεν έχει καθόλου ταινίες και σειρές πιο κλασσικές (π.χ από τις δεκαετίες του 90,του 80,του 70 και του 60).Από την άλλη έχει μερικές καλές παραγωγές.Ωστοσο με τις τιμές συνδρομής να καλπάζουν και έναν δύσκολο χειμώνα να έρχεται το Netflix καθίσταται ασύμφορο.

Έρχεται βέβαιο νέο πακέτο από τον Νοέμβριο πιο φτηνό αλλά αυτό θα έχει και διαφημίσεις οπότε χάνεται ένα βασικό πλεονέκτημα συνδρομής σε πλατφόρμα.Οποτε πλέον έχω κατεβάσει το Stremio και όταν θέλω να δω μια ταινία η σειρά απλά συνδέω το λάπτοπ με την τηλεόραση και το βλέπω στην τηλεόραση.Και περισσότερες επιλογές έχω (μεταξύ άλλων και ταινίες και σειρές παλιότερων δεκαετιών που δεν έχει στο Netflix) και το πιο σημαντικό: είναι δωρεάν και χωρίς διαφημίσεις.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

Πολύ καλό το Devil in Ohio. Ακολουθεί την πεπατημένη των τηλεοπτικών παραγωγών (και του Νέτφλιξ) τα τελευταία 10 χρόνια με καλούς ηθοποιούς, καλή σκηνοθεσία, ποιοτικές κάμερες. Πάσχει βέβαια και από αυτά που πάσχουν οι εν λόγω παραγωγές (τράβηγμα, φλυαρία, αντιπροσώπευση απλά για να υπάρχει), αλλά δεν είναι σε ενοχλητικό βαθμό. Μπορούσαν να το κάνουν και λίγο πιο τρομακτικό αν ήθελαν.

Αυτό που το βοήθησε να ξεχωρίσει (στα μάτια μου τουλάχιστον) ήταν η καλούτσικη ιστορία. Έχει και ενδιαφέρον τέλος.

Κομματάρα που ξεχώρισα από το soundtrack, αφιερωμένο στον BigChiefWahoo

Though strength is found guided by our lord
Enduring this dark night
Thine eyes that shine
Follow not, in vain
And bring us sanctuary
The bounty of our Morning star
Salvation from the dawn
Almighty lord, in you we trust and give to you always
Thou findest here your messengers
The willing and the few
In famine and in pestilence
Your shining light renews
Survival means to give to you
And thus we are reborn
Almighty lord for you we toil
And follow you always
And follow you always

FUCK DONALD TRUMP
Άβαταρ μέλους
Animal

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Animal »

Λεγεών έγραψε: 26 Σεπ 2022, 15:59 Θα το δω το Ντάμερ, αλλά να θυμήσω και μερικές ακόμα.... κάποιες ντοκιμαντέρ

Manhunt
Mindhunter
Zodiac
Night stalker
Son of Sam
Ted Bundy Tapes
Τα ντοκιμαντέρ του Netflix καθώς και οι ιστορικές σειρές-ντοκιμαντέρ είναι όντως το καλύτερο κομμάτι του Netflix και αυτό που μου λείπει απο όταν σταμάτησα την συνδρομή μου όταν αυτή ανέβηκε.Διότι τις απλές σειρές και τις ταινίες και ως ένα βαθμό και τις σειρές-ντοκιμαντέρ μπορείς άνετα να τις υπερκαλύψεις και με το παραπάνω με το Stremio.Για τα ντοκιμαντέρ δύσκολα μπορείς να βρεις καλή και πιο φτηνή εναλλακτική.
Άβαταρ μέλους
Lugozzi

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Lugozzi »

Άκουσα καλά λόγια για τις μαύρες πεταλούδες
FIGHT! FIGHT! FIGHT!
Άβαταρ μέλους
vantono

Θα πρεπει επιτέλους να μπει και κατι ελληνικό στο νετφλιξ. Τα ετερος εγω (ταινια και σειρα) και το Μαεστρο του μέγα Παπακαλιάταρου, ειναι αδιανόητο να λειπουν απο τη νετφλιξοσυλλογη.
Εδώ έχει μεσα κατι Σλοβάκικα/Σλοβενικα και Μαλαισιανά ρε μαλακες που δεν βλέπονται, αν ειναι δυνατον.
Άβαταρ μέλους
Antares
Phorum.gr user: Ακταία

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Antares »

Ας υπάρξει και κάποια ελληνική σειρά, τούρκικες έχω δει.
Βλέπω Netflix ή ξένα κανάλια, γιατί δεν αντέχω πια να ακούω ελληνικά έτσι όπως τα μιλάνε, με το ζόρι αντέχω να τα διαβάζω δηλαδή. Χωρίς να λαμβάνω υπόψη το περιεχόμενο.
Αν κατά λάθος πατήσω σε ελληνικές ειδήσεις και ακούσω καμιά από αυτές εκεί πέρα, δεν γνωρίζω και ονόματα, είναι λες και μιλάει η κουτσομπόλα παλαιότερων εποχών. Σου τρυπάει τα αυτιά. Με τους άνδρες είναι λίγο καλύτερα, λόγω άλλων τόνων στην φωνή.
Αρκετά ακούμε κακά ελληνικά, στην καθημερινότητά μας.
Άβαταρ μέλους
vantono

Λεγεών έγραψε: 22 Οκτ 2022, 10:45 Πολύ καλό το Devil in Ohio. Ακολουθεί την πεπατημένη των τηλεοπτικών παραγωγών (και του Νέτφλιξ) τα τελευταία 10 χρόνια με καλούς ηθοποιούς, καλή σκηνοθεσία, ποιοτικές κάμερες. Πάσχει βέβαια και από αυτά που πάσχουν οι εν λόγω παραγωγές (τράβηγμα, φλυαρία, αντιπροσώπευση απλά για να υπάρχει), αλλά δεν είναι σε ενοχλητικό βαθμό. Μπορούσαν να το κάνουν και λίγο πιο τρομακτικό αν ήθελαν.

Αυτό που το βοήθησε να ξεχωρίσει (στα μάτια μου τουλάχιστον) ήταν η καλούτσικη ιστορία. Έχει και ενδιαφέρον τέλος.

Κομματάρα που ξεχώρισα από το soundtrack, αφιερωμένο στον BigChiefWahoo

Though strength is found guided by our lord
Enduring this dark night
Thine eyes that shine
Follow not, in vain
And bring us sanctuary
The bounty of our Morning star
Salvation from the dawn
Almighty lord, in you we trust and give to you always
Thou findest here your messengers
The willing and the few
In famine and in pestilence
Your shining light renews
Survival means to give to you
And thus we are reborn
Almighty lord for you we toil
And follow you always
And follow you always
Το είδα. Οντως τραγουδάρα (και αυτό και ένα άλλο που ακουγονταν στους τιτλους τέλους νομιζω) αλλα όχι και αντιγραφη true detective. Ουτε καν TD απο τα λιντλ. Μάλλον απο το Μασούτη θα 'λεγα, ή απο συνοικιακό σ/μ καλύτερα. :lol:
Ξεκινησε πολυ δυνατά στο 1ο+2ο επεισόδιο αλλα απο 'κει και μετά έκανε τρομερή κοιλιά (όπως το υποψιάστηκα στην αρχή) ώσπου ήρθαν τα 5 τελευταία λεπτά της σειράς με μια απρόσμενη αποκάλυψη, και φάνηκε λίγο σασπένς. Δεν πρόλαβε να ξεδιπλωθεί/αναπτυχθεί όμως το εν λόγω σασπενς γιατί τέλειωσε η σειρά.

Κρίμα γιατί ειχε τόσο ωραιο πλοτ που μπορουσαν οι συντελεστες να στηριχτουν πανω του και να κανουν παπάδες, αλλα τελικα δεν το εκμεταλλεύτηκαν όπως θα του άξιζε.
Πολύ μέτριο ή και κατω του μετρίου, αλλά δεν μπορω να πω και ότι "έχασα χρονο απο τη ζωή μου" που το ειδα. Τίμιο θα έλεγα.

Επομενο στη λιστα μου, 4η σεζόν σινερ.
Άβαταρ μέλους
Λεγεών

vantono έγραψε: 24 Οκτ 2022, 19:00 όχι και αντιγραφη true detective. Ουτε καν TD απο τα λιντλ. Μάλλον απο το Μασούτη θα 'λεγα, ή απο συνοικιακό σ/μ καλύτερα.
Υπήρχαν ομοιότητες, αυτό το έγραψα ενθυμούμενος την σκηνή με το σκιάχτρο που μου έβγαλε TD vibes. Από εκεί και έπειτα, περί ορέξεως.

FUCK DONALD TRUMP
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “7η τέχνη και Ηλ. ΜΜΕ”