ΤΕΡΑΣΤΙΟ λάθος και νοοτροπία της πλάκας.Sid Vicious έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:04 Πρώτη φορά που θα βγεις με μια κοπέλα, ακόμη και αν δεν τρέχει τίποτα ή και αν δεν υπάρχει καν στο μυαλο να πρόκειται να τρέξει τίποτα ποτέ, δεν αφήνεις να πληρώσει. Δε το κάνεις αυτό αποβλεπτικά ή ανταλλακτικά, το κάνεις γιατί αυτό είναι το ωραίο και σωστό και ευχαριστεί και εσένα τον ίδιο. Θέμα αισθητικής είναι. Μην είστε μίζεροι, γύφτοι και κομμουνιστές.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Πώς να προστατευτειτε από ψευδη κατηγορια βιασμου.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- YouOnlyLiveOnce
Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:03
Ολες -ΟΛΕΣξεχνάνε τα πάντα ολα και αρχίζουν τα '' τσιπης - καβουριας - σπαγγος - τσιφουτης ......''
ΟΛΕΣ δεν υπάρχει εξαίρεση.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:09Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:03
Ολες -ΟΛΕΣξεχνάνε τα πάντα ολα και αρχίζουν τα '' τσιπης - καβουριας - σπαγγος - τσιφουτης ......''
![]()
![]()
![]()
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Να σταματήσετε να κερνάτε ίσως; Λέω εγώ τώρα.
Μη μιλάς βάση των γυναικώνε που συναναστρέφεσαι. Γνώρισε και καμιά παραέξω από τη Κυπαρισσία.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:03Πίπες
Εκτός από την αλλαγή σκεπτικού σε εμάς που επιβάλλεται,κόψτε το και εσείς το χούι για να ενισχύσετε τη προσπάθεια. Είναι δελεαστικό να βγαίνεις να πίνεις, να τρως, να ταξιδεύεις, να ψωνίζεις και να έχεις έναν μαλάκα να πληρώνει για όλα αυτά με ευχαριστηση.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:03Και ποιος έχει την ευθύνη γι' αυτό και ποιος πρέπει να κάνει κάτι γι' αυτό; Ε, εσείς. Τι λέμε τόση ώρα;
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:12Να σταματήσετε να κερνάτε ίσως; Λέω εγώ τώρα.Μη μιλάς βάση των γυναικώνε που συναναστρέφεσαι. Γνώρισε και καμιά παραέξω από τη Κυπαρισσία.
Εκτός από την αλλαγή σκεπτικού σε εμάς που επιβάλλεται,κόψτε το και εσείς το χούι για να ενισχύσετε τη προσπάθεια. Είναι δελεαστικό να βγαίνεις να πίνεις, να τρως, να ταξιδεύεις, να ψωνίζεις και να έχεις έναν μαλάκα να πληρώνει για όλα αυτά με ευχαριστηση.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:03Και ποιος έχει την ευθύνη γι' αυτό και ποιος πρέπει να κάνει κάτι γι' αυτό; Ε, εσείς. Τι λέμε τόση ώρα;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:54
Ε θα πρέπει να πάψουν να το θεωρούν αυτονόητο για να μην γίνεται στη πράξη έως ότου να εκλείψει αυτή η νοοτροπία.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ένας γνωστός μου, έκανε πριν χρόνια εγχείρηση καρδιάς σε κρατικό νοσοκομείο.
Έδωσε φακελάκι στη φίρμα τον γιατρό 5000 ευρώ και 2000 σε διάφορους άλλους.
Όποτε ο γιατρός περνάει από Καλαμάτα, ο γνωστός θεωρεί υποχρέωση να του κάνει το τραπέζι σε καλό μαγαζί.
Έτσι φαίνεται λογικό να πληρώνεις όταν βγαίνεις με γυναίκα.
Έδωσε φακελάκι στη φίρμα τον γιατρό 5000 ευρώ και 2000 σε διάφορους άλλους.
Όποτε ο γιατρός περνάει από Καλαμάτα, ο γνωστός θεωρεί υποχρέωση να του κάνει το τραπέζι σε καλό μαγαζί.
Έτσι φαίνεται λογικό να πληρώνεις όταν βγαίνεις με γυναίκα.
Μπορώ να το επαληθεύσω αυτό, ακόμη και αυτές που στην αρχή τουλάχιστον λένε το αντίθετο.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:11ΟΛΕΣ δεν υπάρχει εξαίρεση.YouOnlyLiveOnce έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:09Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:03
![]()
![]()
![]()
Το καλοκαίρι βγήκα με μια πιτσιρίκα (24,5) σκληροπυρηνικιά λτζιμπιτικιουτιεμ+ φρέντλη νεοφεμινίστρια κτλ κτλ, ήπιαμε σα τα μουσχάρια, δεν υπάρχει περίπτωση να με πληρώσεις με λέει, 1, 2, 5, 10, κάθε φορά της έλεγα, οκ νο προμπ, συνέχιζε, στο τέλος και τα πλήρωσα και ευχαριστώ με είπε.
(:
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Δεν είχε πιο μεγαλη γραμματοσειρά ε;
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Δε λέει κάτι αυτό. Και εγώ έχω βγει και έχει πληρώσει ο άλλος.Πολλές φορές. Και εγώ έχει τύχει να πληρώσω. Αν επιμένει πχ να πληρώσει το ποτό θα πληρώσω κάτι άλλο εγώ.sys3x έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:19
Μπορώ να το επαληθεύσω αυτό, ακόμη και αυτές που στην αρχή τουλάχιστον λένε το αντίθετο.
Το καλοκαίρι βγήκα με μια πιτσιρίκα (24,5) σκληροπυρηνικιά λτζιμπιτικιουτιεμ+ φρέντλη νεοφεμινίστρια κτλ κτλ, ήπιαμε σα τα μουσχάρια, δεν υπάρχει περίπτωση να με πληρώσεις με λέει, 1, 2, 5, 10, κάθε φορά της έλεγα, οκ νο προμπ, συνέχιζε, στο τέλος και τα πλήρωσα και ευχαριστώ με είπε.
(:
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Εχει πάντα ομως αντρακλες που τα πληρώνουν όλα και φυσικά οπως εγραψες τους απονέμουν οι κυρίες τον τιτλο του μαλάκα .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Τα γεγονότα
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Αγωνιζομαι δεκαετίες για την ισότητα (ακτιβιστής
Φυσικά μετα το χωρισμό αρχίζουν τα γνωστά '' Εγω ο μαλάκας φταίω που της τα προσφερα όλα ...... και δεν κράταγα τπτ για μενα .... κ δεν εκτιμησε ......'' και στην επόμενη κανει πάλι τα ιδια
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Ε άμα χάφτουν τον μύθο του χρυσού αιδοίου καλά παθαίνουν. Ίσως δεν έχουν κάποιο αξιοπρόσεκτο προσόν και να εστιάζουν στις παροχές προς το "αδύναμο" φύλο, ίσως έτσι έχουν μάθει ότι είναι ο άντρας ο σωστός ο βαρβάτος.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:34Αγωνιζομαι δεκαετίες για την ισότητα (ακτιβιστής) τα γράφω χρόνια κ στα πχορουμ - τα εγραψες κ εσύ στο μνμ σου αλλα το γεγονός είναι οτι θα συνεχίσουν να τα σκάνε και να πληρώνουν τα πάντα φωνάζοντας '' είμαι αντρακλας δεν είμαι μαλάκας και ας λένε ''
Φυσικά μετα το χωρισμό αρχίζουν τα γνωστά '' Εγω ο μαλάκας φταίω που της τα προσφερα όλα ...... και δεν κράταγα τπτ για μενα .... κ δεν εκτιμησε ......'' και στην επόμενη κανει πάλι τα ιδια![]()
![]()
![]()
Έχουμε ξαναπεί το πορτοφόλι δεν είναι δείκτης ανδρισμού αλλά δεν...
Εν τω μεταξύ εσύ θεωρείς την ισότητα τιμωρία της γυναίκας για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακομα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Την ισότητα την θεωρώ απελευθέρωση και του Αντρα.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:43Ε άμα χάφτουν τον μύθο του χρυσού αιδοίου καλά παθαίνουν. Ίσως δεν έχουν κάποιο αξιοπρόσεκτο προσόν και να εστιάζουν στις παροχές προς το "αδύναμο" φύλο, ίσως έτσι έχουν μάθει ότι είναι ο άντρας ο σωστός ο βαρβάτος.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:34Αγωνιζομαι δεκαετίες για την ισότητα (ακτιβιστής) τα γράφω χρόνια κ στα πχορουμ - τα εγραψες κ εσύ στο μνμ σου αλλα το γεγονός είναι οτι θα συνεχίσουν να τα σκάνε και να πληρώνουν τα πάντα φωνάζοντας '' είμαι αντρακλας δεν είμαι μαλάκας και ας λένε ''
Φυσικά μετα το χωρισμό αρχίζουν τα γνωστά '' Εγω ο μαλάκας φταίω που της τα προσφερα όλα ...... και δεν κράταγα τπτ για μενα .... κ δεν εκτιμησε ......'' και στην επόμενη κανει πάλι τα ιδια![]()
![]()
![]()
Έχουμε ξαναπεί το πορτοφόλι δεν είναι δείκτης ανδρισμού αλλά δεν...
Εν τω μεταξύ εσύ θεωρείς την ισότητα τιμωρία της γυναίκας για κάποιο λόγο που δεν έχω καταλάβει ακομα.
Το συστημα αιωνων (πες το και πατριαρχία η οπως θες δεν εχει σημασία ) ηταν για τον μπουτζο και εξ ισου βασανιστικό για γυναίκες κ αντρες .
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Κάτι μου λέει πως δε το εννοείς αλλά ας δείξω καλή διάθεση μιαου.Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 16:47
Την ισότητα την θεωρώ απελευθέρωση και του Αντρα.
Το συστημα αιωνων (πες το και πατριαρχία η οπως θες δεν εχει σημασία ) ηταν για τον μπουτζο και εξ ισου βασανιστικό για γυναίκες κ αντρες .
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση