Σε λίγο θα μας πεις ότι το δημιούργησε ο Θεός που μας έπλασε έτσι. Τι με νοιάζει τι έκαναν πριν 100 χρόνια; Οι σημερινές γυναίκες το κάνουν ανεξάρτητα από τις χθεσινές γυναίκες. Ε, δεν μπορείς να μυξοκλαίγεσαι για χειραφέτηση όταν έχεις στάνταρ έξτρα απαιτήσεις από το άλλο φύλο, επειδή έτσι σε βολεύει.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:15Βασικά δε το δημιουργεί το φύλο μας. Το δικό σας το έχει δημιουργήσει από όταν οι γυναίκες ήταν ακόμη υπό την κυριαρχία σας οικονομική, οικογενειακή, κοινωνική. Και ακόμα υφίσταται. Και φυσικά επωφελούνται και γυναίκες απ' αυτό αναμφίβολα και γι' αυτό το διατηρούν. Βλαμμένεςhellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:089 στις 10 Ελληνίδες θεωρούν ότι πρέπει να κεράσει ο άντρας. Οπότε ναι, υπάρχει πρόβλημα... που το δημιουργείτε εσείς. Όχι εσύ συγκεκριμένα, το φύλο σου.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 08:47 Όχι δεν διαλέγει ακόμα ο πατέρας γαμπρό με προξενιό(σε κάποιες περιοχές γίνεται ακόμα)αλλά υπάρχει ακόμα η αντίληψη ο άντρας είναι για αρχηγός.![]()
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Mάχη των φύλων
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Πώς να προστατευτειτε από ψευδη κατηγορια βιασμου.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
6 στις 10 να διαχειρίζονται ολα τα χρήματα που κερδίζεις και να σου δίνουν χαρτζιλίκι. κατοπιν αιτήσεως .Saliveros έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:267 στις 10 έχουν την απαίτηση να τις πηδήξεις και τις 7Αγις έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:138 στις 10 οτι πρέπει να πληρώσει και για τη φίλη τους την οποία κουβαλούν απροειδοποίητα.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:08
9 στις 10 Ελληνίδες θεωρούν ότι πρέπει να κεράσει ο άντρας. Οπότε ναι, υπάρχει πρόβλημα... που το δημιουργείτε εσείς. Όχι εσύ συγκεκριμένα, το φύλο σου.![]()
*Επεσα σε 2 περιπτωσεις τελευταία και ελιωσα στα γέλια μπροστά τους - οι μαλάκες δεν εβγαλαν ουτε λέξη οταν το ανέφεραν οι γυναικες τους.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
Αυτό γίνεται γιατί η κοινωνία μας κρατά νοοτροπίες και πρακτικές ακόμα από το παρελθόν. Γι'αυτό λέμε ότι ακόμη δεν υπάρχει ισότητα. Τώρα το τι κάνει η κάθε μία και πως συμπεριφέρεται στα χαϊβάνια δε θα το χρεωθώ ούτε εγώ ούτε όλο το γυναικείο φύλο.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 14:30
Σε λίγο θα μας πεις ότι το δημιούργησε ο Θεός που μας έπλασε έτσι. Τι με νοιάζει τι έκαναν πριν 100 χρόνια; Οι σημερινές γυναίκες το κάνουν ανεξάρτητα από τις χθεσινές γυναίκες. Ε, δεν μπορείς να μυξοκλαίγεσαι για χειραφέτηση όταν έχεις στάνταρ έξτρα απαιτήσεις από το άλλο φύλο, επειδή έτσι σε βολεύει.
Και φυσικά το ότι υπάρχει αυτή η νοοτροπία σε κάποιες γυναίκες δε μου αφαιρεί το δικαίωμα εμένα και σε όποια άλλη γυναίκα να εκφέρει άποψη ή να διαμαρτυρηθεί-αντιδράσει, όπως θες πες το, για όποια ανισότητα-αδικία υφίσταται το φύλο μας συνολικά.Τόσο απλά και λιτά.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- hellegennes
Εγώ απλά σού λέω ότι διαμαρτύρεσαι προς λάθος κατεύθυνση. Στο φύλο σου πήγαινε πες τα αυτά. Αυτές κρατάνε αυτές τις νοοτροπίες και τις πρακτικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Έχει ολοκληρωθεί η ισότητα των γυναικών.
Τώρα πάμε για την ισότητα των ανωμάλων.
Για αυτού του είδους τις πρακτικές σαφώς και απευθύνομαι στο φύλο μου γι' αρχή και πολλές φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση με γυναίκες. Έχουν όμως και το μερίδιο ευθύνης οι άντρες που διατηρούν αυτές τις πρακτικές.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:14 Εγώ απλά σού λέω ότι διαμαρτύρεσαι προς λάθος κατεύθυνση. Στο φύλο σου πήγαινε πες τα αυτά. Αυτές κρατάνε αυτές τις νοοτροπίες και τις πρακτικές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Μηχανικός έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:16 Έχει ολοκληρωθεί η ισότητα των γυναικών.
Δεν έχει ολοκληρωθεί τπτ .
Υπάρχει μεγάλη ανισότητα - νομική - κοινωνική - οικονομική σε βάρος των Αντρών και αγωνιζόμαστε να διορθωθεί.
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Τι πρακτικές συντηρούν οι σύγχρονοι άντρες; Πες μου μερικά παραδείγματα.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:20Για αυτού του είδους τις πρακτικές σαφώς και απευθύνομαι στο φύλο μου γι' αρχή και πολλές φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση με γυναίκες. Έχουν όμως και το μερίδιο ευθύνης οι άντρες που διατηρούν αυτές τις πρακτικές.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:14 Εγώ απλά σού λέω ότι διαμαρτύρεσαι προς λάθος κατεύθυνση. Στο φύλο σου πήγαινε πες τα αυτά. Αυτές κρατάνε αυτές τις νοοτροπίες και τις πρακτικές.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αυτό που συζητάμε αυτή τη στιγμή. Να θεωρούν αυτονόητο ότι θα κεράσουν το καφέ, ποτό κτλ. της κοπέλας που θα συνοδέψουν.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:27Τι πρακτικές συντηρούν οι σύγχρονοι άντρες; Πες μου μερικά παραδείγματα.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:20Για αυτού του είδους τις πρακτικές σαφώς και απευθύνομαι στο φύλο μου γι' αρχή και πολλές φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση με γυναίκες. Έχουν όμως και το μερίδιο ευθύνης οι άντρες που διατηρούν αυτές τις πρακτικές.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:14 Εγώ απλά σού λέω ότι διαμαρτύρεσαι προς λάθος κατεύθυνση. Στο φύλο σου πήγαινε πες τα αυτά. Αυτές κρατάνε αυτές τις νοοτροπίες και τις πρακτικές.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Και τι να λέει, ας το θεωρούν αυτονόητο όσοι το θεωρούν, στην πράξη τι γίνετε και γιατί έχει σημασία.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:29Αυτό που συζητάμε αυτή τη στιγμή. Να θεωρούν αυτονόητο ότι θα κεράσουν το καφέ, ποτό κτλ. της κοπέλας που θα συνοδέψουν.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:27Τι πρακτικές συντηρούν οι σύγχρονοι άντρες; Πες μου μερικά παραδείγματα.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:20
Για αυτού του είδους τις πρακτικές σαφώς και απευθύνομαι στο φύλο μου γι' αρχή και πολλές φορές έχω έρθει σε αντιπαράθεση με γυναίκες. Έχουν όμως και το μερίδιο ευθύνης οι άντρες που διατηρούν αυτές τις πρακτικές.
Εδώ και πόσο καιρό προσπαθεί να με βγάλει έξω για ποτό μια λεσβία που γουστάρω αλλά θέλει να την κεράσω εγώ γαμώ το φεμινισμό σας μέσα, άσε που μπορεί να με αναγκάσει να πάρω και την φίλη της με το ζόρι, κάρχιες.
Ούτε κανονικούς νεοναζί, ούτε κομμουνιστές δεν έχουμε στην Ελλάδα αλλά και λεσβίες ρε, έλεος.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
Ε θα πρέπει να πάψουν να το θεωρούν αυτονόητο για να μην γίνεται στη πράξη έως ότου να εκλείψει αυτή η νοοτροπία.sys3x έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:45Και τι να λέει, ας το θεωρούν αυτονόητο όσοι το θεωρούν, στην πράξη τι γίνετε και γιατί έχει σημασία.Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:29Αυτό που συζητάμε αυτή τη στιγμή. Να θεωρούν αυτονόητο ότι θα κεράσουν το καφέ, ποτό κτλ. της κοπέλας που θα συνοδέψουν.hellegennes έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:27
Τι πρακτικές συντηρούν οι σύγχρονοι άντρες; Πες μου μερικά παραδείγματα.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
Τι προτείνεις; αστυνομία σκέψης;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:54Ε θα πρέπει να πάψουν να το θεωρούν αυτονόητο για να μην γίνεται στη πράξη έως ότου να εκλείψει αυτή η νοοτροπία.
ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΠΑΛΑΙΣΤΙΝΗΣ
.
.
ΠίπεςNaida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:54Ε θα πρέπει να πάψουν να το θεωρούν αυτονόητο για να μην γίνεται στη πράξη έως ότου να εκλείψει αυτή η νοοτροπία.
Ολες -ΟΛΕΣ
ΖΗΝΗΔΕΩΣ
- hellegennes
Και ποιος έχει την ευθύνη γι' αυτό και ποιος πρέπει να κάνει κάτι γι' αυτό; Ε, εσείς. Τι λέμε τόση ώρα;Naida έγραψε: 05 Οκτ 2018, 15:54Ε θα πρέπει να πάψουν να το θεωρούν αυτονόητο για να μην γίνεται στη πράξη έως ότου να εκλείψει αυτή η νοοτροπία.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Sid Vicious
Πρώτη φορά που θα βγεις με μια κοπέλα, ακόμη και αν δεν τρέχει τίποτα ή και αν δεν υπάρχει καν στο μυαλο να πρόκειται να τρέξει τίποτα ποτέ, δεν αφήνεις να πληρώσει. Δε το κάνεις αυτό αποβλεπτικά ή ανταλλακτικά, το κάνεις γιατί αυτό είναι το ωραίο και σωστό και ευχαριστεί και εσένα τον ίδιο. Θέμα αισθητικής είναι. Μην είστε μίζεροι, γύφτοι και κομμουνιστές.
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση