Πως μπορεί ¨Ελληνας να υποστηρίζει αυτά τα δίδυμα αδελφάκια;;;
Απορώ με γνωστούς μου δεξιοστροφους πουτινολάτρεις και συγχρόνως υπερπατριώτες/ακροδεξιοί θρήσκοι
Τι φάση ο συνδυασμός να μισείς Τουρκία και να αγαπάς Ρωσία

Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Απαντησες μονος σου.Γαληνός έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:06
Απορώ με γνωστούς μου δεξιοστροφους πουτινολάτρεις και συγχρόνως υπερπατριώτες/ακροδεξιοί θρήσκοι
Στην ίδια συμμαχία είναι η Ελλάδα με την Τουρκία, όχι με την Ρωσία.Γαληνός έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:06
https://twitter.com/squatsons/status/15 ... 8321359872Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:08 Έχουν εισβάλει σε ξένη χώρα, σκοτώνουν κόσμο και ισοπεδώνουν πόλεις, απειλούν τον κόσμο με πυρηνικά, αρνούνται την ύπαρξη των ουκρανών και τους λένε ότι θα πειστείτε ότι είστε Ρώσοι ακόμα και με το ζόρι, και τώρα ξαφνικά, μετά απο 7-8 μήνες θυμούνται να ζητήσουν συνομιλίες(απευθυνόμενοι "στη Δύση", ούτε καν τη χώρα στην οποία έχουν εισβάλει). Δεν ξέρω πως μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να επιθυμεί να πάρουν κάτι παραπάνω απο 2 μεγάλα Ουκρανικά αρχίδια, κατα προτίμηση στο μέτωπο και όχι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Είναι η μόνη δίκαι εξέλιξη![]()
Γιαννόπουλος για Τέμπη.
Μαρβελιές.Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:08 Έχουν εισβάλει σε ξένη χώρα, σκοτώνουν κόσμο και ισοπεδώνουν πόλεις, απειλούν τον κόσμο με πυρηνικά, αρνούνται την ύπαρξη των ουκρανών και τους λένε ότι θα πειστείτε ότι είστε Ρώσοι ακόμα και με το ζόρι, και τώρα ξαφνικά, μετά απο 7-8 μήνες θυμούνται να ζητήσουν συνομιλίες(απευθυνόμενοι "στη Δύση", ούτε καν τη χώρα στην οποία έχουν εισβάλει). Δεν ξέρω πως μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να επιθυμεί να πάρουν κάτι παραπάνω απο 2 μεγάλα Ουκρανικά αρχίδια, κατα προτίμηση στο μέτωπο και όχι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Είναι η μόνη δίκαι εξέλιξη![]()
Ο Ζελένσκι προφανώς. ΑΝΑΓΚΑΣΕ τον master strategist & πάτησε το κουμπί.sharp έγραψε: 13 Οκτ 2022, 21:16 Ερώτηση: αν ο Πούτιν ρίξει πυρηνικά, ποιος πιστεύετε ότι θα φταίει που έπεσαν πυρηνικά;![]()
Μαρβελιές ξε-μαρβελιές, το δίκαιο και το ηθικό το φτιάχνουν οι άνθρωποι, και επειδή είναι ανθρώπινο κατασκεύασμα, έχουμε την τύχη να το πλάσουμε όπως θέλουμε. Θέλεις ζήσεις στο timeline που η Ρωσία επιβραβεύεται για τις ωμές καφρίλες της με "διαπραγματεύσεις"; Εγώ πάντως όχιDwarven Blacksmith έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:54Μαρβελιές.Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:08 Έχουν εισβάλει σε ξένη χώρα, σκοτώνουν κόσμο και ισοπεδώνουν πόλεις, απειλούν τον κόσμο με πυρηνικά, αρνούνται την ύπαρξη των ουκρανών και τους λένε ότι θα πειστείτε ότι είστε Ρώσοι ακόμα και με το ζόρι, και τώρα ξαφνικά, μετά απο 7-8 μήνες θυμούνται να ζητήσουν συνομιλίες(απευθυνόμενοι "στη Δύση", ούτε καν τη χώρα στην οποία έχουν εισβάλει). Δεν ξέρω πως μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να επιθυμεί να πάρουν κάτι παραπάνω απο 2 μεγάλα Ουκρανικά αρχίδια, κατα προτίμηση στο μέτωπο και όχι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Είναι η μόνη δίκαι εξέλιξη![]()
Οι χώρες σήμερα υπάρχουν, αύριο όχι. Τα σύνορα μετακινούνται. Τι θα πούμε στους απογόνους μας, ότι κάποτε μπορούσες να επιβίωσεις στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη χωρίς στολή, αλλά η μια χώρα (χώρα είναι κάτι σα μεγάλο ανοιχτό καταφύγιο) του Παλιού Κόσμου είχε δίκιο οπότε δεν είχαμε άλλη επιλογή;
Πρέπει να ξανα-ανακαλύψουμε τη χαμένη τέχνη του Great Power Settlement.
Μπορούσαν να συνθηκολογήσουν από την 1η μέρα.sharp έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:24Αν δεν πολεμούσαν θα ήταν 100% χαμένοι. Περίεργο που δεν το βλέπεις.nrg έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:02Τι πήραν πίσω; 200 χωράφια;Αλιόσα έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:33
Οχι ακριβώς καθώς έχει χάσει σχεδον τα μισά εδάφη από αυτά που ειχε καταλάβει πριν λιγους μήνες,
απεχώρησε εντελώς απο τα βορεια αποτυχάνοντας να καταλάβει το Κιέβο έχοντας πολύ μεγάλες απώλειες σε προσωπικό και εξοπλισμό, επιπλέον απεχώρησε από την περιοχή του Χαρκόβου και μέρος της Χερσώνας και του Ντομπάς, και ακριβως επειδή δεν τα πάει και πολύ καλά τους τελευταίους μήνες και έχει πολύ μεγάλες απώλειες αναγκάστηκε τώρα να κάνει επιστράτευση και συνεχώς απειλεί με πυρηνικά. Ετσι έχουνε τα πράματα.
Οι Ουκρανοί τώρα που μιλάμε είναι πολλαπλώς χαμένοι. Απορίας άξιο, μετά από τόση βοήθεια που έλαβαν.
Kαι αν γίνει 2η επίθεση με κρουζ, θα γυρίσουν στο 40.
Τελικα τα ιρανικα ντρον πολυ αποτελεσματικα βγηκαν. Ενω τα switchblade τα εφαγε το μαυρο σκοταδι. Στην αρχη εγινε ντορος, οταν τα χρησιμοποιησαν για δυο μερες ακουσαμε οτι ειναι για τα μπαζα, μετα τιποταdna replication έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:04 η Ρωσία χρησιμοποιεί τα ιρανικά ντρονς σε μεγαλυτερα μπαράζ, τη νυχτα, κάνοντας εκτοξευσεις απο τη Λευκορωσία που είναι κοντυνότερα στο Κιεβο και η ουκρανική άμυνα έχει το διλλημα να χρησιμοποιήσει πυραυλους 3-4 εκατομυρίων για να αναχαιτίσει ντρον 20.000$ ενώ νεώτεροι τυποι διαπερνούν πλήρως την αεράμυνα
Kyiv Region of Ukraine Hit by Suspected 'Kamikaze' Drones https://www.nytimes.com › World › Europe
8 hours ago — A strike outside Kyiv adds to concerns over Russia's use of 'kamikaze' drones. The weapons are causing havoc in a region that had been spared
https://twitter.com/revishvilig/status/ ... 6115854338
Εμπεδοκλής έγραψε: 13 Οκτ 2022, 14:05Το δυτικό ινστιτούτο του Κιέλου δίνει τα παρακάτω.nyxtovios έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:13Τύπε έχουν πάρει άρματα, αντιαρματικά, αντιαεροπορικά, εξοπλισμό οπλίτη, πυροβολικό, πληροφορίες, δορυφόρους, ε τι άλλο θες.GoBzi έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:43
Η στρατιωτική βοήθεια συμπεριλαμβάνει τρόφιμα, φάρμακα, είδη υγιεινής, ρουχισμό/εξοπλισμό και εννοείται ανεφοδιασμό. Μια ρουκέτα των HIMARS κοστίζει 150 χιλιάρικα, οπότε μιλάμε 1 εκατομμύριο+ για κάθε γέμισμα.
Και ξανά ρωτάω, για ποια ΝΑΤΟικα όπλα μιλάμε; Τα 16 HIMARS;
https://www.ifw-kiel.de/topics/war-agai ... t-tracker/
Σε λιγότερο από εννέα μήνες έχει φύγει επισήμως προς την Ουκρανία budget κοντά στα 100δις δολλάρια με τα περίπου 40δις να είναι καθαρά σε όρους αξίας της στρατιωτικής βοήθειας.
Ψύχουλα θα πει κάποιος. Μόνο 16 εκτοξευτές HIMARS θα πει κάποιος άλλος. Ε, πάμε να δούμε τα budgets μερικών χωρών για να καταλάβει κανείς το μέγεθος της στρατιωτικής βοήθειας.
Ετήσιες αμυντικές δαπάνες, συμπεριλαμβανομένων και μισθών σε δις δολλάρια:
Ρωσία: 65.9
Ηνωμένο Βασίλειο: 68.4
Γερμανία: 56.0
Γαλλία: 56.6
Ελλάδα: 7.1
Τουρκία: 15.5
Ισραήλ: 24.3
Κίεβο: ~6
Πολωνία: 13.7
Τσεχία: 3.25
Κίνα: 293.0
ΗΠΑ: 801.0
Ταϊβάν: 19
Ας συνεχίσουν οι γνωστοί άγνωστοι να απαντούν με τουιτεριές και λογοπαίγνια.
Πράγματι, κι η Ελλάδα μπορούσε να είχε συνθηκολογήσει την 29η Οκτωβρίου 1940.nrg έγραψε: 13 Οκτ 2022, 23:17Μπορούσαν να συνθηκολογήσουν από την 1η μέρα.sharp έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:24Αν δεν πολεμούσαν θα ήταν 100% χαμένοι. Περίεργο που δεν το βλέπεις.nrg έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:02
Τι πήραν πίσω; 200 χωράφια;
Οι Ουκρανοί τώρα που μιλάμε είναι πολλαπλώς χαμένοι. Απορίας άξιο, μετά από τόση βοήθεια που έλαβαν.
Kαι αν γίνει 2η επίθεση με κρουζ, θα γυρίσουν στο 40.
Για να μην σου πω, αρκετά πριν αρχίσει ο πόλεμος.
Δεν ξέρω τι παίζει με τα όπλα που τους δίνουν, αλλά δεν μου φαίνονται και πολύ αποτελεσματικά απέναντι στα κινέζικα λάστιχα και στα τσιπ πλυντηρίων.
Σενέκας έγραψε: 13 Οκτ 2022, 22:08 Έχουν εισβάλει σε ξένη χώρα, σκοτώνουν κόσμο και ισοπεδώνουν πόλεις, απειλούν τον κόσμο με πυρηνικά, αρνούνται την ύπαρξη των ουκρανών και τους λένε ότι θα πειστείτε ότι είστε Ρώσοι ακόμα και με το ζόρι, και τώρα ξαφνικά, μετά απο 7-8 μήνες θυμούνται να ζητήσουν συνομιλίες(απευθυνόμενοι "στη Δύση", ούτε καν τη χώρα στην οποία έχουν εισβάλει). Δεν ξέρω πως μπορεί να υπάρχει άνθρωπος που να επιθυμεί να πάρουν κάτι παραπάνω απο 2 μεγάλα Ουκρανικά αρχίδια, κατα προτίμηση στο μέτωπο και όχι στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων. Είναι η μόνη δίκαι εξέλιξη![]()