αυτο μοιαζει λιγο μουφα. ας περιμενουμε λιγο.vantono έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:45Ανοίξανε. Κάπου το πήρε το μάτι μου πριν λιγες ωρες.Mel έγραψε: 13 Οκτ 2022, 18:42 Έχουμε σήμερα και καταγγελία για βιασμό από άνδρες της ομάδας Δίας σε νεαρή κοπέλα στο ΑΤ Ομονοίας.Απορω πώς δεν άνοιξε νήμα ακόμα.
Δεν μπορω να καταλαβω τι γινεται με τις καύλες των ηλιθίων τις τελευταιες μερες, τους ψεκάζουν σκονη βιάγκρα?
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
To be old and wise, you must first be young and stupid.
https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
να άλλο ένα σημαντικό θέμα.η άποψη σου για μέναenaon έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:15 θα σου απαντουσα και πιο πριν, αλλα οσο πιο φιλικά μπορω θα στο πω, εισαι ο πιο ενδιαφέρον, πιο χαρισματκός και εξυπνος χρηστης που καιει καρβουνο εδω μεσα, οποτε αυτη η συνομιλία μας ηταν απολαυση αρκετη για φετος.
ενημερωθηκε απο τη μανα, που εκανε την καταγγελια.
οχι ρε παιδια οκ δεν κανω τοσο χοντρες πλακες, ειναι απο τα λογια του πατερα στην τατιανα νομίζω, το ειπε για να δικαιολογήσει ενα απο τα μαχαιρια που βρηκαν οι αστυνομικοι, οτι εψαχνε σπιτι τωρα να φτιαξει το μουσείο με τα αρχαια που εχει, στο πλαισιο της κοινωνικής συνεισφοράς του, απλα μου εκανε εντυπωση λιγο το θρασος.
διαβασες ομως κι εκει που τους ειπε ειμαι 16, και της ειπαν οχι, να μου λειπει, και να προσεχεις;Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:06 Διαβάζω ο 40+ που έχουν έχουν συλλάβει λέει με προκαλούσε η μικρή. Αλλού διάβαζα συνομιλίες με πελάτη και του έλεγε είμαι 16 και παίρνω 100€ για σεξ στο αμάξι. Του έστειλε φώτο και συμφώνησε ο άλλος.
Πως να ένιωθε αυτό το παιδί;
Μας δουλεύεις προφανώς.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:35διαβασες ομως κι εκει που τους ειπε ειμαι 16, και της ειπαν οχι, να μου λειπει, και να προσεχεις;Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:06 Διαβάζω ο 40+ που έχουν έχουν συλλάβει λέει με προκαλούσε η μικρή. Αλλού διάβαζα συνομιλίες με πελάτη και του έλεγε είμαι 16 και παίρνω 100€ για σεξ στο αμάξι. Του έστειλε φώτο και συμφώνησε ο άλλος.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...
I didn't do it, but If I did, I was drunk.
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
- George_V
- Phorum.gr user: George_V
Απο οτι διαβασα στα περισσοτερα μηνυματα δεν απαντουσε η μικρη αλλα ο τυπος που υποδυοταν την μικρη και τους εκλεινε τα ραντεβου.Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:36Μας δουλεύεις προφανώς.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:35διαβασες ομως κι εκει που τους ειπε ειμαι 16, και της ειπαν οχι, να μου λειπει, και να προσεχεις;Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:06 Διαβάζω ο 40+ που έχουν έχουν συλλάβει λέει με προκαλούσε η μικρή. Αλλού διάβαζα συνομιλίες με πελάτη και του έλεγε είμαι 16 και παίρνω 100€ για σεξ στο αμάξι. Του έστειλε φώτο και συμφώνησε ο άλλος.
(Σε καποια αλλα ηταν οντως αυτη αλλα στα περισσοτερα απανταγε αυτος).
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Δεν κάνει διαφορά. Οι απάντησειε των "πελατών" έχει σημασία. Η μικρή τα βιωνε μετά.George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:39Απο οτι διαβασα στα περισσοτερα μηνυματα δεν απαντουσε η μικρη αλλα ο τυπος που υποδυοταν την μικρη και τους εκλεινε τα ραντεβου.
(Σε καποια αλλα ηταν οντως αυτη αλλα στα περισσοτερα απανταγε αυτος).
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
οχι, εχει βγει και τετοια συνομιλια στη φορα,Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:36Μας δουλεύεις προφανώς.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:35διαβασες ομως κι εκει που τους ειπε ειμαι 16, και της ειπαν οχι, να μου λειπει, και να προσεχεις;Naida έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:06 Διαβάζω ο 40+ που έχουν έχουν συλλάβει λέει με προκαλούσε η μικρή. Αλλού διάβαζα συνομιλίες με πελάτη και του έλεγε είμαι 16 και παίρνω 100€ για σεξ στο αμάξι. Του έστειλε φώτο και συμφώνησε ο άλλος.
και απο τους 200 ποσους που επικοινωνησαν αρχικα, μονο καμμια 20αρια επιδιωξαν συναντηση μολις εμαθαν ηλικια (16 -17 ελεγε)
ευτυχως ο κοσμος μας ειναι λιγοτερο σκατα απο οτι φανηκε στην αρχη.
Niki έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:07 Έλεος βλέπω πολιτικούς να τουιτάρουν και μετά να βάζουν τον ακόλουθο τους να το διανέμει αριστερά δεξιά για να διαφημιστούν.
Όλοι εκμεταλλεύονται την ιστορία της μικρής ο καθένας με τον τρόπο του.
Φτού άχρηστα σκουπίδια.

Αυτό πραγματικά θα ήθελα να το δω αν και πολύ αμφιβάλλω.Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:58Θέλεις αυτό που ο κάθε λογικός άνθρωπος σκέφτεται στις περιπτώσεις αυτές: να εξαφανιστούν τέτοιου είδους καθάρματα από προσώπου γης.Πασιφάη έγραψε: 13 Οκτ 2022, 12:42Αν και με θεωρώ άνθρωπο με νοημοσύνη άνω του μετρίου που θα'πρεπε βρε παιδί μου να ''κρατώ'' μιαν ευπρέπεια γενικότερα, ( (πίπες..), αντιμετωπίζω σοβαρότατο πρόβλημα ιδιαίτερα μετά τη φάση με την Πισπιρίγκου. Θέλω τη χειρότερη δυνατή τιμωρία, θέλω να πάψουν να υπάρχουν τέτοια υπάνθρωπα ρετάλια, να μου κρύβουν το φως και την ομορφιά. Θέλω να φύγει όλη αυτή η σήψη και για μια φορά γαμώ τον αντίθεό μου, να το δω επί του πρακτέου. Όχι πασαλείμματα και κουκουλώματα. Όχι να βλέπω το πλιάτσικο μεταξύ των κομμάτων, μεταξύ των δημοσιογράφων του κώλου στο βωμό της τηλεθέασης, στην πλάτη ενός παιδιού.Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 10:02 Καθώς ξετυλίγεται το κουβάρι της φρίκης, νομίζω ότι το πράγμα πήγε κάπως έτσι:
Η "μάνα" επισκεπτόταν συχνά το μαγαζί του Μίχου και, λόγω φτώχειας, ψώνιζε βερεσέ. Ο Μίχος πρότεινε κάποια στιγμή στην τύπισσα να πηγαίνει και να καθαρίζει το μαγαζί έναντι των χρεών της. Στην πορεία η "μάνα" άρχισε να παίρνει μαζί της και την τότε 11χρονη, με σκοπό, καθώς φαίνεται εκ του αποτελέσματος, να την "σπρώξει" στον Μίχο. Ο Μίχος -καθότι ανώμαλος παλιόπστας- αποπλάνησε την μικρή και ασέλγησε πάνω της. Από το σημείο αυτό κι έπειτα η "μάνα" άρχισε να στέλνει το παιδί μόνο του στον Μίχο. Στη συνέχεια η "μάνα" άρχισε να τού ζητάει εκβιαστικά λεφτά για να μην τον καταγγείλει στην αστυνομία. Ο Μίχος τής έδωσε πράγματι κάποια χρήματα και συνέχισε να ασελγεί πάνω στο παιδί. Κάποια στιγμή φαίνεται πως ξύπνησε το "επιχειρηματικό δαιμόνιο" του Μίχου και σκέφτηκε να μετατρέψει την υπόθεση σε μπίζνα. Συνεννοήθηκε με την "μάνα" κι άρχισε να εκπορνεύει συστηματικά την 12χρονη -ενδεχομένως και ακόμα ένα παιδί της οικογένειας- και να μοιράζονται τα κέρδη. Ο Μίχος φαίνεται πως είχε και δευτερεύουσα ατζέντα, καθώς φημολογείται ότι είναι αρκετοί οι αναγνωρίσιμοι μεταξύ των "πελατών". Κάποια στιγμή αντιλήφθηκε την κατάσταση η θεία της μικρής κι έπαθε φρίκη. Τα είπε στην "μάνα", αλλά η "μάνα" στη μούνα της, εδώ υπήρχε στρωμένη μπίζνα με φράγκα. Η θεία τα πήρε εντελώς στο κρανίο και απευθύνθηκε πρώτα ανώνυμα στο "Χαμόγελο του παιδιού" και μετά επώνυμα στην αστυνομία. Η "μάνα" κατάλαβε ότι την πούτσισε και το γύρισε αμέσως σε μαινάδα, πήγε στην αστυνομία δήθεν για να καταγγείλει υποδυόμενη ταυτοχρόνως άγνοια. Ωστόσο ειδοποίησε και τον Μίχο για τα καθέκαστα, αλλά ήταν πλέον αργά, καθότι η αστυνομία παρακολουθούσε ήδη τον Μίχο τουλάχιστον 15 μέρες πριν το μάθει ο ίδιος ότι μάλλον τούς πήρανε χαμπάρι.
Μάλλον όμως θέλω πολλά.
Στην πράξη, επειδή είμαστε κοινωνίες πολιτισμένες, αυτό που μπορεί να γίνει είναι να θεσπιστεί ένα νομοθετικό πλαίσιο που να προβλέπει μια εξαιρετικά αυστηρή, δρακόντεια ποινική μεταχείριση και εξίσου σκληρή σωφρονιστική πολιτική για τέτοιου είδους περιπτώσεις. Και επειδή προσπαθώ να είμαι όσο το δυνατόν πιο δίκαιος, καλό θα ήταν στις περιπτώσεις αυτές όλο αυτό το δήθεν αλληλέγγυο λουμπεναριό να βγάζει τον σκασμό και να σκεφτεί μια φορά την απόδοση δικαίου με γνώμονα το θύμα κι όχι τον θύτη.
Για παράδειγμα: βίασες/εκπόρνευσες/ασέλγησες σε ένα ανήλικο παιδί;
Ισόβια (χωρίς άδειες και τις υπόλοιπες μαλακίες) με δικαίωμα αίτησης αποφυλάκισης υπό όρους μετά από 30 τουλάχιστον χρόνια κάθειρξη σε φυλακές υψίστης ασφαλείας μαζί με τον γενικό πληθυσμό (και όχι στην Τρίπολη για να μαδάς μαργαρίτες μαζί με τους υπόλοιπους ανώμαλους). Τώρα, αν τύχει στο μεταξύ και σε κάνουνε κομμάτια οι υπόλοιποι ποινικοί, ας είχες μυαλό να μη βίαζες παιδάκια, παλιόπουστα.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
Πίπες είναι ο κόσμος μας. Τρισάθλιος.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:47οχι, εχει βγει και τετοια συνομιλια στη φορα,
και απο τους 200 ποσους που επικοινωνησαν αρχικα, μονο καμμια 20αρια επιδιωξαν συναντηση μολις εμαθαν ηλικια (16 -17 ελεγε)
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
- ΠΑΓΧΡΗΣΤΟΣ
(αφιερωμένο στη Naida που δεν πιστευει...)
ΥΠ: Α, περίφημα. Πόσο είσαι;
-16. Θες μωρό μου;
ΥΠ: Χαχα, όχι!
-Κάνω πολύ σ…
ΥΠ: Το κάνεις συχνά αυτό;
-Ναι θες;
ΥΠ: Από εδώ εννοώ;
-Όχι, τώρα την κατέβασα και θέλω σ…
ΥΠ: Οκ. Μην καλείς έτσι εύκολα κόσμο, συγκρατήσου γιατί δεν είναι όλα παιχνίδι.
-Οκ, θες να βρεθούμε;
ΥΠ: Απλά να το ξέρεις. Όχι δεν θέλω.
-Οκ.
ΥΠ: Και πρόσεχε που θα πέσεις, οπότε συγκρατήσου.
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/st ... sto-amaxi/
ΥΠ: Α, περίφημα. Πόσο είσαι;
-16. Θες μωρό μου;
ΥΠ: Χαχα, όχι!
-Κάνω πολύ σ…
ΥΠ: Το κάνεις συχνά αυτό;
-Ναι θες;
ΥΠ: Από εδώ εννοώ;
-Όχι, τώρα την κατέβασα και θέλω σ…
ΥΠ: Οκ. Μην καλείς έτσι εύκολα κόσμο, συγκρατήσου γιατί δεν είναι όλα παιχνίδι.
-Οκ, θες να βρεθούμε;
ΥΠ: Απλά να το ξέρεις. Όχι δεν θέλω.
-Οκ.
ΥΠ: Και πρόσεχε που θα πέσεις, οπότε συγκρατήσου.
https://www.aftodioikisi.gr/koinonia/st ... sto-amaxi/
Από την αποπλανητική έλξη στον σημειωτικό τυχοδιωκτισμό μια αμφίκρημνη παλινδρομία
Ναι ρε παιδιά μήπως να τους δώσουμε και παράσημο που ήθελαν να πάνε με 16χρονη αντί για 12χρονη;Πασιφάη έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:54Πίπες είναι ο κόσμος μας. Τρισάθλιος.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:47οχι, εχει βγει και τετοια συνομιλια στη φορα,
Μπα χειρότερος είναι. Να δες πόσο εξοικειωμένος είσαι στην ιδέα του βιασμού ενός 12χρονου παιδιού μέσω της πορνείας που σου φαίνεται κάπως καλύτερα η υπόθεση που ο αριθμός είναι 20 από το 200.Ασέβαστος έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:47οχι, εχει βγει και τετοια συνομιλια στη φορα,
Que Sera, Sera...
Que Sera, Sera...
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis
-