Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
vantono έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:42
Νομίζω οτι έφτασε η ώρα να μπει μια νέα λειτουργία στο πχορουμ.
Να μπανάρονται συγκεκριμένα άτομα, μόνο για συγκεκριμένα νήματα.
Για τις κακόγουστες τρολιές τους και τους αποπροσανατολισμούς τους, να πάνε στο "τι σκέφτεσαι" ή στα αθλητικά. Δεν ειναι δυνατόν να τα ξεφορτώνουν αυτά μεσα σε ενα νημα με τόσο σοβαρό θεμα.
Αναφερεσαι στον Εναον;
Γιατι αυτα που προσπαθει να θιξει, ειναι κατι οαραπανω απο σοβαρα...
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Φεβ 2021, 16:09
Προσωπικώς, βρίσκω πολύ πιο γελοία -και σε κάποιο βαθμό επίσης γραφική- τη μεταξωτή θολούρα του σοβαροφανούς λόγου.
Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2022, 19:52
προφανώς και είναι.
ωραια, εδω μονο ηταν η ένστασή μου, εχεις εναν μαφιοζο μπινεσμαν απο επιλογή οχι αναγκη, και ενα παιδί που ειχε μειονεκτημα, νομίζω η εστιαση της κριτικής πρεπει να παει στον πρωτο.
προφανώς. Κανείς δεν εστιάζει στο παιδί. Μόνο στους μαστρωπούς εντός και εκτός της οικογένειάς του παιδιού και φυσικά στους πελάτες
Για τις κακόγουστες τρολιές τους και τους αποπροσανατολισμούς τους, να πάνε στο "τι σκέφτεσαι" ή στα αθλητικά. Δεν ειναι δυνατόν να τα ξεφορτώνουν αυτά μεσα σε ενα νημα με τόσο σοβαρό θεμα.
Αναφερεσαι στον Εναον;
Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2022, 16:18
Δε το ακους πρώτη φορά. Δες σχεδόν όλες τις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά. δεν υπάρχει σχεδόν καμία που να μην έχει ανάμειξη το στενο οικογενειακό περιβάλλον.
Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει για μητέρα να εκδίδει την εντεκάχρονη κόρη της.
Ερμής έγραψε: 13 Οκτ 2022, 16:18
Δε το ακους πρώτη φορά. Δες σχεδόν όλες τις περιπτώσεις που έχουν να κάνουν με παιδιά. δεν υπάρχει σχεδόν καμία που να μην έχει ανάμειξη το στενο οικογενειακό περιβάλλον.
Προσωπικά δεν έχω ξανακούσει για μητέρα να εκδίδει την εντεκάχρονη κόρη της.
Juno έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:00
Κυκλοφόρησε και η εικόνα των συλληφθείσας μαμάς και δυσκολεύομαι να πιστέψω πως είναι αυτή.
Πόσο photoshop πια και μάλιστα οι Ρομά;
Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:01
προφανώς. Κανείς δεν εστιάζει στο παιδί. Μόνο στους μαστρωπούς εντός και εκτός της οικογένειάς του παιδιού και φυσικά στους πελάτες
εστιασες λιγο παραπανω ενοιωσα στο οτι ειναι χαμενη περίπτωση, λιγο πιο πολυ παντως απο την περιπτωση του μαφιόζου που ειναι χαμενη περίπτωση.
Έλεος βλέπω πολιτικούς να τουιτάρουν και μετά να βάζουν τον ακόλουθο τους να το διανέμει αριστερά δεξιά για να διαφημιστούν.
Όλοι εκμεταλλεύονται την ιστορία της μικρής ο καθένας με τον τρόπο του.
Φτού άχρηστα σκουπίδια.
Σας λένε στουρνάρια Καντάφι μέχρι να σβήσει ο ήλιος.
Αν είστε στουρνάρια ψηφίστε τους ξανά.
Lord Brum έγραψε: 13 Οκτ 2022, 20:02
woody, 3 σελίδες παρα πίσω
ασχετο, αλλα μήπως τον υποτιμαμε λιγο; μια χαρα καυστικός ηταν νομιζω, εδωσε και την χαρα σε μερικους να πουνε παλι την ατακα για το ποτο και να νοιώσουν εξυπνοι, win win ηταν το σχολιο του.
Αναφερεσαι στον Εναον;
Όχι. Στον ξεμωραμενο γουντυ άντε και άλλους 2-3. Αλλά ο γουντυ το καρατερματισε
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 13 Οκτ 2022, 20:13, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
θα σου απαντουσα και πιο πριν, αλλα οσο πιο φιλικά μπορω θα στο πω, εισαι ο πιο ενδιαφέρον, πιο χαρισματκός και εξυπνος χρηστης που καιει καρβουνο εδω μεσα, οποτε αυτη η συνομιλία μας ηταν απολαυση αρκετη για φετος.