Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Να ρωτήσω κάτι άσχετο, αυτό με τα "δώρα" (αντί "πληρωμή") είναι απλά τακτ για τον πελάτη ή νομίζουν όντως ότι προσφέρει νομική κάλυψη;
Προφανώς το πρώτο. Τι είδους "νομική καλύψη να σου παρέχει το "δωρακι"? Μάλλον τακτ είναι για να μην καρφωθεί και πολύ για το ότι πρόκειται για επί πληρωμή "υπηρεσία".
Εν τω μεταξύ, ξεκινούσε σε ολους την κουβέντα λέγοντας "γεια τι κάνεις, είμαι 16 και μ'αρέσει να κάνω πολύ σεξ, που μένεις, έχεις αμάξι, θες να βρεθούμε?", και βρήκε να τον πιάσει το τακτ του στο "δωράκι".
George_V έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:42
Αν ακουει η αστυνομια ας ψάξει και τον πατέρα του βιαστη λιγακι. Πρεπει να εχει μερικους σκελετους στην ντουλαπα του και αυτος.
Δειτε δηλωση που εκανε.
«Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις» σχολίασε ο πατέρας του Ηλία Μίχου μιλώντας στο Star.
Ο ίδιος συνέχισε: «Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε.
Αν ακουει η αστυνομια ας ψάξει και τον πατέρα του βιαστη λιγακι. Πρεπει να εχει μερικους σκελετους στην ντουλαπα του και αυτος.
Δειτε δηλωση που εκανε.
«Δεν μπορώ να ασχοληθώ. Είμαι κύριος εγώ. Θα τα πάρουν πίσω, θα δεις» σχολίασε ο πατέρας του Ηλία Μίχου μιλώντας στο Star.
Ο ίδιος συνέχισε: «Εμείς δεν έχουμε ανάγκη από 10 ευρώ. Εμείς είμαστε κύριοι. Είμαστε άρχοντες. Μου το μπλέξαν το παιδί. Οποιοσδήποτε να ήταν άμα του κουνιόταν κάτι θα έκανε.
Στο τελεβίζιο λένε ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως η "μάνα" εξέδιδε ήδη την 11χρονη κόρη της, 6 μήνες προτού την "πασάρει" στον Μίχο.
Κιμ.
Ρε Κίμ!
Πάτα το γαμημένο το κουμπί, να τελειώνουμε.
Δειτε δηλωση που εκανε.
Δειτε δηλωση που εκανε.
Δειτε δηλωση που εκανε.
Καλό θα είναι να πέσει από κάποιες σκάλες ο γέρος, τώρα σπίτι του θα 'ναι, στο ΑΤ θα 'ναι...
Εντάξει οι γνωστές μαλακίες του Σταρ, πάνε τώρα και την πέφτουν σε ένα γέρο που ολοφάνερα βρίσκεται σε άρνηση και σοκ για να εκμαιεύσουν "εμετική δήλωση".
Άλλο πέσιμο από τα σύννεφα; Ότι αυτή δεν είναι η κυρίαρχη νοοτροπία στους άντρες της γενιάς του;
Τι να σε πω, εγω συναναστρεφομαι λογω δουλειας με πολυ κοσμο, βγαινω εξω και σχεδον καθημερινα και τετοια βαρια και επαισχυντα δεν εχω ακουσει, που θα αντιδρουσα και βιαιως αν τα ακουγα
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Καλό θα είναι να πέσει από κάποιες σκάλες ο γέρος, τώρα σπίτι του θα 'ναι, στο ΑΤ θα 'ναι...
Εντάξει οι γνωστές μαλακίες του Σταρ, πάνε τώρα και την πέφτουν σε ένα γέρο που ολοφάνερα βρίσκεται σε άρνηση και σοκ για να εκμαιεύσουν "εμετική δήλωση".
Θεμιτή η κριτική στο Σταρ, αλλά από τη στιγμή που η δήλωση έγινε, λέμε δεν θα το έλεγε οποιοσδήποτε αυτό. Άλλο να έλεγε όλα είναι ψέμματα σκέτο.
There are decades where you fuck around and days where you find out
Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:51
Στο τελεβίζιο λένε ότι υπάρχουν μαρτυρίες πως η "μάνα" εξέδιδε ήδη την 11χρονη κόρη της, 6 μήνες προτού την "πασάρει" στον Μίχο.
Κιμ.
Ρε Κίμ!
τι σου κάνει εντύπωση ρε Ιανέ; Πρώτα αυτή θέλει παλούκωμα
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Beria έγραψε: 13 Οκτ 2022, 13:00
Η κατεύθυνση της συζήτησης σε κομματική αντιπαράθεση αλλά κυρίως η μετακίνηση του ενδιαφέροντος σε υψηλόβαθμους αξιωματούχους και πλούσιους βιαστές (αυτό που κάνει ο Χίος δηλαδή και κάμποσα bot στα κοινωνικά δίκτυα) είναι προσπάθεια συγκάλυψης της υπόθεσης.
Το φριχτό αυτό έγκλημα δεν έχει κομματικό ή ταξικό πρόσημο. Είναι φριχτό είτε το έκαναν τα λουμπεναριά που παριστάνουν τους γονείς της και ο παλιάνθρωπος που την βίασε και την έβγαλε στο κλαρί, είτε το έκαναν "πλούσιοι και διάσημοι"
Ο Χίος λειτουργεί ως μηχανή ξεπλύματος, μην πέφτετε κι εσείς στην παγίδα του.
Για το κομματικό, μέχρις ενός βαθμού, θα συμφωνήσω κι αυτό διότι καθάρματα υπάρχουν παντού, σε όλους τους κομματικούς σχηματισμούς (βέβαια σε τέτοιον βαθμό κατ' ανάγκην και συγκεκριμένα λόγω της συσσωρευμένης εξουσίας - σαπίλας τα σκίπτρα κρατεί η νουδούλα).
Όσον αφορά στο ταξικό πρόσημο τώρα... Ταξικότατο είναι όπως και στα περισσότερα αν όχι όλα τα υπόλοιπα θέματά (πχ λαθρομετανάστες, εάν δεν ήτανε τίποτα φτωχομπινέδες αλλά φραγκάτοι εκεί να έβλεπες πως θα πάλλονταν το μουνί του κάθε άντερ, όπως φυσικά το βλέπεις να πάλλεται στις αντίστοιχες περιπτώσεις ασχέτως χρώματος - καταγωγής κτρ).
Δειτε δηλωση που εκανε.
Δεν υπάρχει πιο σιχαμενη μπουμερολεξη/μπουμερονοοτροπια από το "του κουνιόταν, του κουνηθηκε, αν σου κουνιέται η άλλη τι να κάνεις κι εσύ, άντρας είσαι" κτλ.
Ναύτης έγραψε: 13 Οκτ 2022, 15:51
Κιμ.
Ρε Κίμ!
τι σου κάνει εντύπωση ρε Ιανέ; Πρώτα αυτή θέλει παλούκωμα
Πρώτον, είμαι ο Ναύτης και, δεύτερον, για να δω πώς θα σε αντιμετωπίσω θα μού απαντήσεις προηγουμένως σ' αυτό:
Τα σέβη μου ρε φίλε. Τα έχω πει κι εγώ σε άλλο νήμα παλαιότερα. Η εικόνα δε, αντικατοπτρίζει την σκατένια κοινωνία που ζούμε.
Αυτή δα, τη θεάρεστη, που χώνει κάτω απ'το χαλάκι τα ουσιαστικά προβλήματα και πιστεύει οτι με τα πατερημά και τα πιστεύω, θα πάρει άφεση αμαρτιών για τις πομπές της. Ότι κάποιος της σβήνει τα σκοτάδια και τις διαστροφές της.
Ευλόγησον ρεμάλια. Κάντε κανα σταυρό.
Όχι δεν ειναι όλες οι οικογένειες έτσι επειδη μια καταπιολα τυγχάνει να ήθελε να βγάζει αυτό προς τ έξω.
Εγώ είμαι η καταπιόλα;
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ναύτης την 13 Οκτ 2022, 16:02, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Δειτε δηλωση που εκανε.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»