!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:24
Υδράργυρος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:18
Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:15

Εικόνα

:smt005: :smt005: :smt005:
Την επομενη φορα ζαίε να μη με κάνεις παράθεση χωρίς να έχεις ακριβώς το τι έγραψα. Μέσα;
ξεκολλα
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:15
Πασιφάη έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:49
Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:41
Η πορνεία είναι ένα σύνθετο κοινωνικό ζήτημα. Επιπλέον, είτε μάς αρέσει είτε όχι, είναι υπό προϋποθέσεις νόμιμη δραστηριότητα. Ασφαλώς μπορεί να υπάρξουν κοινωνικές πρόνοιες τέτοιες, που να βελτιώσουν την κατάσταση των εκδιδομένων. Βέβαια, για να τα λέμε όλα, δεν φταίει μόνο που δεν υπάρχουν επαρκείς κοινωνικές πρόνοιες, ούτε γίνεται να υπάρχει ένας αστυφύλακας μπροστά από κάθε κατώφλι. Πάνω απ' όλα φταίμε εμείς οι ίδιοι.
Φταίει ας πούμε ο σκατόβλαχος που το πρωί κάνει κήρυγμα στο καφενείο περί χρηστοήθειας και ευταξίας και θεωρεί τους παράτυπους μετανάστες "λαθροεισβολείς και λαθροπιθήκια", που μολύνουν τον ελλάνιο μπολιτισμό, αλλά το βράδυ πάει στο κωλόμπαρο και ψάχνει για νέες αφίξεις trafficking, ώστε να πηδήξει "ακαποτί" μ' ένα 20άρικο μια δύσμοιρη κοπέλα που την κρατούν κακοποιημένη, βιασμένη, φυλακισμένη και ενίοτε αλυσοδεμένη οι δουλέμποροι νταβατζήδες, ενώ το βράδυ, πριν κοιμηθεί, θα προσκυνήσει με συγκινητική ευλάβεια στο εικονοστάσι και θα κάνει έναν μεγαλόσταυρο παρακαλώντας την Παναγία να μάς φυλάει απ' τους βαρβάρους.
Αυτά και άλλα πολλά φταίνε, κρυμμένα στην κοινή θέα. Να το πω με μια εικόνα.

Εικόνα
Τα σέβη μου ρε φίλε. Τα έχω πει κι εγώ σε άλλο νήμα παλαιότερα. Η εικόνα δε, αντικατοπτρίζει την σκατένια κοινωνία που ζούμε.
Αυτή δα, τη θεάρεστη, που χώνει κάτω απ'το χαλάκι τα ουσιαστικά προβλήματα και πιστεύει οτι με τα πατερημά και τα πιστεύω, θα πάρει άφεση αμαρτιών για τις πομπές της. Ότι κάποιος της σβήνει τα σκοτάδια και τις διαστροφές της.

Ευλόγησον ρεμάλια. Κάντε κανα σταυρό.
Όχι δεν ειναι όλες οι οικογένειες έτσι επειδη μια καταπιολα τυγχάνει να ήθελε να βγάζει αυτό προς τ έξω.
Εγώ είμαι η καταπιόλα; :lol:
Άβαταρ μέλους
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ
Phorum.gr user: ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ »

Orion22 έγραψε: 12 Οκτ 2022, 12:42
Η νέα πρόεδρος των εκδιδόμενων γυναικών Ελλάδος βρέθηκε έξω από τα δικαστήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και δήλωσε: «Ηρθα να καταθέσω γι αυτό το τέρας στην ανακρίτρια. Δεν με δέχτηκε γιατί θα δεχτεί τα δύο αυτά άτομα. Γνωρίζω πως ερχόταν στον χώρο μου, τον οίκο ανοχής στο Γκάζι και έφερνε το ανήλικο κορίτσι. Το έφερνε να πάει με πελάτες, επώνυμους πελάτες. Εγώ δεν ήμουν εκεί ήταν η υπηρεσία εκεί δεν το ήξερα. Επί δύο μήνες γινόταν. Πριν από 3 μήνες. Είχε φέρει και άλλα παιδιά και κάτι τσιγγανάκια και από τον Κολωνό. Ο χώρος μου είναι για ένα άτομο, δεν είναι για 15. Χθες που είδα τη φωτογραφία του τον αναγνώρισα και ήρθα μόνη μου. Στο στικάκι έχω κάμερες και προτζέκτορα, θα το δείτε και θα καταλάβετε. Εχει τον κατηγορούμενο και το κορίτσι που φαίνεται φάτσα - κάρτα».
https://www.reader.gr/koinonia/429629/g ... a-yparhoyn

όσο πάει γίνεται και πιο αποκρουστικό
είπε ότι πήγαιναν επώνυμοι
για να δούμε, θα βγουν τα ονόματα στη φόρα αφού υπάρχει και κάμερα ή θα πέσει συγκάλυψη;
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία."
Τζίμης Πανούσης
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Τρεις δικηγόροι, μέχρι στιγμής, έχουν αρνηθεί τον αυτεπάγγελτο διορισμό. Θα την πληρώσει μάλλον ο Χρονόπουλος που, αν και παραιτηθείς, θα τούς εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο για να διεκπεραιωθεί το στάδιο της απολογίας ενώπιον του ανακριτή.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Έλεος ρε Ιανε. Για το σκουπίδι που συζητάμε είπα πως θέλει να δείχνει το καλό προφίλ.
Υδράργυρος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:32
Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:24
Υδράργυρος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:18

:smt005: :smt005: :smt005:
Την επομενη φορα ζαίε να μη με κάνεις παράθεση χωρίς να έχεις ακριβώς το τι έγραψα. Μέσα;
ξεκολλα
Αυτό που σου λέω.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
Dwarven Blacksmith

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Dwarven Blacksmith »

Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:47 Τρεις δικηγόροι, μέχρι στιγμής, έχουν αρνηθεί τον αυτεπάγγελτο διορισμό. Θα την πληρώσει μάλλον ο Χρονόπουλος που, αν και παραιτηθείς, θα τούς εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο για να διεκπεραιωθεί το στάδιο της απολογίας ενώπιον του ανακριτή.
Γιατί δεν τον αναλαμβάνει ο Κούγιας; :smt017
🔻 There are decades where you fuck around and days where you find out🔻
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

αυτη ειναι επισης για την μπουζου, αν λεει αληθεια.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:14
Άλλη μαλάκω αυτή. Της πήγαινε ο άλλος στο μπουρδέλο της επί δυο μήνες (ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ) το δωδεκάχρονο για να το πουλήσει σε πελάτες και μάλιστα σε "επώνυμους" πελάτες (την έριξε την προειδοποιητική βολή), αλλά εκείνη "δεν το γνώριζε" γιατί "δεν ήταν η ίδια εκεί, ήταν η υπηρεσία". Το ανακάλυψε τώρα και έπεσε από τα σύννεφα (και αυτή). Να παραγγείλουμε 3-4 τόνους σύννεφα παιδιά, δεν θα μάς φτάνουν στο τέλος.
Γνώμη μου: πάει να καλύψει τον κώλο της.
και ειχε καμερες, στο μπουρδελο.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Dwarven Blacksmith έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:48
Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:47 Τρεις δικηγόροι, μέχρι στιγμής, έχουν αρνηθεί τον αυτεπάγγελτο διορισμό. Θα την πληρώσει μάλλον ο Χρονόπουλος που, αν και παραιτηθείς, θα τούς εκπροσωπήσει τυπικά και μόνο για να διεκπεραιωθεί το στάδιο της απολογίας ενώπιον του ανακριτή.
Γιατί δεν τον αναλαμβάνει ο Κούγιας; :smt017
Τον έχω ακούσει παλιότερα να δηλώνει ότι δεν αναλαμβάνει παιδόφιλους και βιαστές.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ασέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:50
Ναύτης έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:14
Άλλη μαλάκω αυτή. Της πήγαινε ο άλλος στο μπουρδέλο της επί δυο μήνες (ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ) το δωδεκάχρονο για να το πουλήσει σε πελάτες και μάλιστα σε "επώνυμους" πελάτες (την έριξε την προειδοποιητική βολή), αλλά εκείνη "δεν το γνώριζε" γιατί "δεν ήταν η ίδια εκεί, ήταν η υπηρεσία". Το ανακάλυψε τώρα και έπεσε από τα σύννεφα (και αυτή). Να παραγγείλουμε 3-4 τόνους σύννεφα παιδιά, δεν θα μάς φτάνουν στο τέλος.
Γνώμη μου: πάει να καλύψει τον κώλο της.
και ειχε καμερες, στο μπουρδελο.
Βεβαίως!
Αλλά δεν γνώριζε, δεν τής είχε πει τίποτα "η υπηρεσία", που επί δυο μήνες περνούσε ένας τύπος από το μπουρδέλο και ήθελε να πουλήσει ένα δωδεκάχρονο.
Και μην την στραβοκοιτάτε, γιατί έχει και "επώνυμους" πελάτες.
Άβαταρ μέλους
ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΣΑΤΑΝΙΚΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ »

τί γίνεται ρε μλκς, συνελήφθη σαραντάχρονος για ασέλγεια στην δεκατετράχρονη κόρη του, συστηματικά επί 2-3 χρόνια
Ο χρήστης που γκρέμισε τον εθνολαϊκισμό
Άβαταρ μέλους
τεν τεν
Phorum.gr user: τεν τεν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από τεν τεν »

Πρώτη και τελευταία φορά θα γραψω σε αυτό το θέμα.
Τουφεκισμα ή αν πονεσουν κάποιες ψυχές από τη θανατική ποινή ευνουχισμός, οχι χημικός κανονικός με σκουριασμενο μαχαίρι.
Ολιγόστευαν οι σκύλοι,
και Αλλά εφώναζαν, Αλλά
και των Χριστιανών τα χείλη
φωτιά εφώναζαν, φωτιά.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:12
Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:10
ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2022, 11:05

έλεγες κάτι;
Εικόνα
Βασικά για τη Σουηδία ειναι άλλη κουβέντα αλλά ας την κάνουμε σε άλλο νημα γιατί θα το πάμε πολύ αλλού.
αυτό ήταν απάντηση στο ότι δεν είναι λύση οι φυλακίσεις, οι ευνουχισμοί κτλ, αλλά η κοινωνική πολιτική και φέρνει ως παράδειγμα τη δυτική ευρώπη που γίνεται χαμός από βιαστές εκεί
:smt018 :smt018 :smt018 :smt018

Πολυ απλα τα θυματα καταγγελουν ελευθερα τους βιαστες τους γιατι ολοι παιρνουν το μερος τους και το κρατος τα προστατευει.
Δεν ειναι σαν το βλαχοδουκατο του Ελλαδισταν που το θυμα δεν εχει σχεδον καμια προστασια και πολλοι μπορουν να λενε οτι
η τσουλα προκαλεσε τον βιαστη deal with it τυπε μου. :102:
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 13:58
Είδα το μισό. Δεν άντεξα. Τι μλκιες λέει;
Της πήγαινε ο Μίχος στο μπουρδέλο της επί δυο (2) μήνες το δωδεκάχρονο για να το πουλήσει σε πελάτες, αλλά εκείνη "δεν το γνώριζε" γιατί "δεν ήταν η ίδια εκεί, ήταν η υπηρεσία". Το θυμήθηκε, αίφνης, μόλις η αστυνομία άρχισε να ερευνά την υπόθεση, οπότε ως ευσυνείδητη και νομοταγής πολίτης παρουσιάστηκε αυτοβούλως στον ανακριτή της υπόθεσης για να καταθέσει, αλλά εκείνος δεν την δέχτηκε γιατί παίρνει τις απολογίες των Μίχου και Σοφιανίδη (ή ίσως επειδή της ετοιμάζει κι αυτής κάνα πεσκέσι, λέω εγώ τώρα).
Επίσης, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου, το μπουρδέλο έχει κάμερες ασφαλείας και "επώνυμους" πελάτες ("το πιάσατε το υπονοούμενο;").
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”