Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 17:35
sys3x έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:50
Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:20
Έλα μου ντε; Ας περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει και εφόσον παιχτούν μλκιες κράζουμε μετά όλοι μαζί.
Τι άλλο ακριβώς να περιμένουμε για την υπόθεση του Λιγνάδη; κάνανε δύο μήνες να ψάξουν το γαμώσπιτο του, τα λάπτοπ - κινητά του, καταδικάστηκε και αυτήν την στιγμή που μιλάμε είναι έξω. Μήπως να περιμένουμε να τον ξανακάνουν διευθυντή του κρατικού θεάτρου πάλι; καλά ναι, εάν ξαναέβγαινε ο Κυριάκος ο Μητσοτάκης παίζει να έπαιρνε και το υπουργείο της Μενδώνη (σόρυ, πάω να ξεράσω λιγάκι και ξανάρχομαι).
Τα ξέρω του Λιγνάδη. Για την περίπτωση του παιδιού λέω.
Το προ - τελευταίο ποστ γιατί μου το σβήσατε; γιατί είπα μαλάκα το μαλακισμένο το κομματόσκυλο που έχει το θράσος να κουνάει και το δάχτυλο ως προστάτης της ηθικής μη χέσω;
Λοιπόν για να ξεκαθαρίσουμε μερικά πράγματα.
Η υπόθεσή είναι πάρα πολύ σοβαρή όπως είναι επίσης εξίσου σοβαρή η υπόθεση με το άλλο το σκουπίδι τον Λιγνάδη, τον ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΟΜΕΝΟ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ του κυβερνώντος κόμματος το οποίο τυχαίνει να είναι η νέα δημοκρατία με επικεφαλή τον Κυριάκο τον Μητσοτάκη, αν ήτανε το ΠΑΣΟΚ, ο σύριζα, το κιναλ η χρυσή αυγή ή οποιοσδήποτε άλλος το ίδιο θα λέγαμε, αυτήν την φορά είναι η νέα δημοκρατία και από ότι φαίνεται μέχρι στιγμής είναι "ενδοοικογενειακό" ζήτημα.
Καταλαβαίνω μέχρι ενός σημείου την φάση που αναφέρουν μερικοί (όλως τυχαίως οι περισσότεροι αν όχι όλοι συμπαθούντες του κυβερνητικού βόθρου με τον έναν ή τον άλλο τρόπο) για πολιτική εκμετάλλευση ενός τόσο σοβαρού θέματος αλλά παιδιά μην κοροϊδεύομαστε, είναι πολύ μεγάλος ο ελέφαντας και το δωμάτιο μικρό.
Υπόψιν, έχω διαβάσει όλες τις σελίδες μέχρι στιγμής του θέματος. Η "ελληνική δικαιοσύνη" πάντα ήτανε ένα σύντομο ανέκδοτο ειδικά στα υψηλά κλιμάκια της αλλά πλέον όμως με αυτά και με αυτά δεν έχει καθόλου πλάκα, οκ και με την χειραγώγηση των ΜΜΕ και της δικαιοσύνης τόσα χρόνια, ετούτοι το γαμήσανε και ψόφησε.
Κάντε με μπαν προληπτικά καθώς στο επόμενο ποστ κομματόσκυλου της νουδού ειδικότερα θα αρχίσω της χριστοπαναγίες τα σπίτια και τις μάνες.
Ήρθαν τα άγρια να διώξουν τα ήμερα ρε;
(τα παιδιά σας αφορούν αυτές οι υποθέσεις ΡΕΕΕΕ)
Γιατί ανέχεστε πριν καν γίνει την συγκάλυψη;
Γιατί θεωρείτε δεδομένο χωρίς να παλέψετε γι' αυτό ότι εφόσον είναι μπλεγμένοι "μεγάλοι" (ΞΕΡΝΑΩ) παράγοντες ότι δεν θα βγει τίποτα στην φόρα;
Και κυρίως εάν ισχύουν, για εσάς, τα παραπάνω, πιστεύετε ότι αξίζετε κάτι, έστω ελάχιστα, περισσότερο;