Κατάλαβε κάτι. Δεν τους είπε τίποτα την πρώτη φορά. Δεν έκανε καμμιά καταγγελία.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:54 Παει μια μητερα με στοιχεια οτι η κορη της βιαζοταν και επορνευοταν κατ' εξακολουθηση απο κυκλωμα και της λεει το Αστυνομικο Τμημα την πρωτη φορα κοιταξε κυρια μου καλα αυτα που λες αλλα εχουμε ενα προβλημα και δεν μπορουμε να σε δεχτουμε.
Εμενα δεν με καλυπτει αυτη η δικαιολογια για τοσο σοβαρο θεμα.
!!! DEVELOPMENT MODE !!!
Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
- hellegennes
Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:50Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:49Δεν μπορούσαν να την δεχτούν γιατί κάτι συνέβαινε. Όχι γιατί δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της. Την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ γιατί εκεί είναι οι αρμόδιοι για ένα ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:46
Και συνεπως δεν συνεργαστηκε το Αστυνομικο Τμημα μαζι της.
Το προβλημα ειναι βεβαια η πρωτη φορα που δεν την δεχτηκαν καθολου.
.
Τη δευτερη φορα την παρεπεμψαν στη ΓΑΔΑ. Οσο για την πρωτη φορα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν υπηρχε καμια δικαιολογια να αρνηθουν να παρουν στοιχεια για διαρκη κακοποιηση ανηλικης.
.
Υπάρχουν 2 πιθανότητες.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:50Τη δευτερη φορα την παρεπεμψαν στη ΓΑΔΑ. Οσο για την πρωτη φορα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν υπηρχε καμια δικαιολογια να αρνηθουν να παρουν στοιχεια για διαρκη κακοποιηση ανηλικης.Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:49Δεν μπορούσαν να την δεχτούν γιατί κάτι συνέβαινε. Όχι γιατί δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της. Την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ γιατί εκεί είναι οι αρμόδιοι για ένα ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:46
Και συνεπως δεν συνεργαστηκε το Αστυνομικο Τμημα μαζι της.
Το προβλημα ειναι βεβαια η πρωτη φορα που δεν την δεχτηκαν καθολου.
.
.
1. Να πήγε την πρώτη φορά, χωρίς να έχει μαζί της στοιχεία λόγω άγνοιας και να της είπαν να τα φέρει. Και όταν τα πήγε να την παρέπεμψαν στη ΓΑΔΑ, λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης.
2. Να την παρέπεμψαν από την αρχή στη ΓΑΔΑ και αυτή λόγω άγνοιας να νόμισε ότι ήθελαν να την ξεφορτωθούν.
Το σίγουρο είναι ότι ο οποιοσδήποτε θέλει να "κουκουλώσει" μια υπόθεση δεν τη στέλνει στη ΓΑΔΑ.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Oχι και κανείς, βλέπεις πως νοιάζεται ο αρίστος για να το δουλέψει πολιτικά.ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:58ρε συ δε νοιάζεται κανείς για το αν είναι επώνυμοι ή ανώνυμοι, δεξιοί ή αριστεροί, βάζελοι ή γαύροι, φτωχοί ή πλούσιοιΑρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:45
Οι επωνυμοι μπορει να μην ανηκουν σε ενα κομμα ειδικα αλλα σε διαφορα ψηλα κλιμακια.
.
μιλάμε για χειρίστου είδους ανώμαλους και αυτό είναι το μόνο που μετράει στη προκειμένη
ελπίζω να εντοπιστούν ΌΛΟΙ και να περάσουν πολύ καιρό στη μπουζού
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:02Κατάλαβε κάτι. Δεν τους είπε τίποτα την πρώτη φορά. Δεν έκανε καμμιά καταγγελία.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:54 Παει μια μητερα με στοιχεια οτι η κορη της βιαζοταν και επορνευοταν κατ' εξακολουθηση απο κυκλωμα και της λεει το Αστυνομικο Τμημα την πρωτη φορα κοιταξε κυρια μου καλα αυτα που λες αλλα εχουμε ενα προβλημα και δεν μπορουμε να σε δεχτουμε.
Γιατι ο Λαμπροπουλος και ο Σπιρτζης τοτε εχουν φαγωθει οτι κατι δεν πηγε καλα;
.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Πες το στον Αρίστο γιατί θα μας τρελάνει.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:02Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:50Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:49
Δεν μπορούσαν να την δεχτούν γιατί κάτι συνέβαινε. Όχι γιατί δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της. Την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ γιατί εκεί είναι οι αρμόδιοι για ένα ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
Τη δευτερη φορα την παρεπεμψαν στη ΓΑΔΑ. Οσο για την πρωτη φορα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν υπηρχε καμια δικαιολογια να αρνηθουν να παρουν στοιχεια για διαρκη κακοποιηση ανηλικης.
.Υπάρχουν 2 πιθανότητες.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:50Τη δευτερη φορα την παρεπεμψαν στη ΓΑΔΑ. Οσο για την πρωτη φορα ελπιζω να καταλαβαινεις οτι δεν υπηρχε καμια δικαιολογια να αρνηθουν να παρουν στοιχεια για διαρκη κακοποιηση ανηλικης.Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:49
Δεν μπορούσαν να την δεχτούν γιατί κάτι συνέβαινε. Όχι γιατί δεν ήθελαν να συνεργαστούν μαζί της. Την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ γιατί εκεί είναι οι αρμόδιοι για ένα ΤΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΘΕΜΑ.
.
1. Να πήγε την πρώτη φορά, χωρίς να έχει μαζί της στοιχεία λόγω άγνοιας και να της είπαν να τα φέρει. Και όταν τα πήγε να την παρέπεμψαν στη ΓΑΔΑ, λόγω σοβαρότητας της υπόθεσης.
2. Να την παρέπεμψαν από την αρχή στη ΓΑΔΑ και αυτή λόγω άγνοιας να νόμισε ότι ήθελαν να την ξεφορτωθούν.
Το σίγουρο είναι ότι ο οποιοσδήποτε θέλει να "κουκουλώσει" μια υπόθεση δεν τη στέλνει στη ΓΑΔΑ.![]()
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
Σοβαρά τώρα;;Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:04hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:02Κατάλαβε κάτι. Δεν τους είπε τίποτα την πρώτη φορά. Δεν έκανε καμμιά καταγγελία.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:54 Παει μια μητερα με στοιχεια οτι η κορη της βιαζοταν και επορνευοταν κατ' εξακολουθηση απο κυκλωμα και της λεει το Αστυνομικο Τμημα την πρωτη φορα κοιταξε κυρια μου καλα αυτα που λες αλλα εχουμε ενα προβλημα και δεν μπορουμε να σε δεχτουμε.
.
Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:05Σοβαρά τώρα;;Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:04hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:02
Κατάλαβε κάτι. Δεν τους είπε τίποτα την πρώτη φορά. Δεν έκανε καμμιά καταγγελία.
.
Τοσο σοβαρα ωστε να χρειαστει να βγαλει ανακοινωση η ΓΑΔΑ και να κανει μηνυσεις ο επικεφαλης του Αστυνομικου Τμηματος.
.
ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:02
Υπάρχουν 2 πιθανότητες.
Το σίγουρο είναι ότι ο οποιοσδήποτε θέλει να "κουκουλώσει" μια υπόθεση δεν τη στέλνει στη ΓΑΔΑ.![]()
Αυτα που ειπε η ιδια η μητερα δεν εχουν σχεση ουτε με το 1 ουτε με το 2.
Ειπε οτι την πρωτη φορα δεν μπορεσε να τους μιλησει γιατι της ειπαν οτι συνεβαινε κατι σοβαρο στο Τμημα.
Και ειπε οτι τη δευτερη φορα την εστειλαν στη ΓΑΔΑ.
.
- hellegennes
Στα παπάρια μου τι λένε οι δημοσιογράφοι. Είναι η μόνη δουλειά που θεωρώ ντροπή.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:04Γιατι ο Λαμπροπουλος και ο Σπιρτζης τοτε εχουν φαγωθει οτι κατι δεν πηγε καλα;hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:02Κατάλαβε κάτι. Δεν τους είπε τίποτα την πρώτη φορά. Δεν έκανε καμμιά καταγγελία.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:54 Παει μια μητερα με στοιχεια οτι η κορη της βιαζοταν και επορνευοταν κατ' εξακολουθηση απο κυκλωμα και της λεει το Αστυνομικο Τμημα την πρωτη φορα κοιταξε κυρια μου καλα αυτα που λες αλλα εχουμε ενα προβλημα και δεν μπορουμε να σε δεχτουμε.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:10Στα παπάρια μου τι λένε οι δημοσιογράφοι. Είναι η μόνη δουλειά που θεωρώ ντροπή.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:04Γιατι ο Λαμπροπουλος και ο Σπιρτζης τοτε εχουν φαγωθει οτι κατι δεν πηγε καλα;hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:02
Κατάλαβε κάτι. Δεν τους είπε τίποτα την πρώτη φορά. Δεν έκανε καμμιά καταγγελία.
O Σπιρτζης δεν ειναι δημοσιογραφος.
.
Τελος παντων.
Δεν θα επιμεινω γιατι δεν προκειται να βγει ακρη.
.
Δεν θα επιμεινω γιατι δεν προκειται να βγει ακρη.
.
Πολυ σημαντικοτερο ειναι το παρακατω.
Μια δικαιολογια για να αθωωθουν αρκετοι.
Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη
https://www.documentonews.gr/article/ko ... n-aniliki/
.
Κολωνός – αποκλειστικό: Πάνω από 70 προφίλ είχε φτιάξει ο 53χρονος μαστροπός – Σύστηνε ως 16χρονη την ανήλικη
.
- hellegennes
Αν δεν είναι δημοσιογράφος και είναι μόνο πολιτικός (ΠΑΣΟΚ-ΣΥΡΙΖΑ, το χειρότερο είδος), γιατί μας ενδιαφέρει για ποιο πράγμα έχει φαγωθεί για το οποίο δεν έχει καμμιά γνώση; Επειδή ανήκει στο πολιτικό τσίρκο που υποστηρίζεις;Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:12O Σπιρτζης δεν ειναι δημοσιογραφος.hellegennes έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:10Στα παπάρια μου τι λένε οι δημοσιογράφοι. Είναι η μόνη δουλειά που θεωρώ ντροπή.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:04
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
- Gherschaagk
- Συντονίστρια
George_VΑρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:17 Πολυ σημαντικοτερο ειναι το παρακατω.
.
E, αν την πρώτη φορά δεν τους μίλησε καν για τον οποιονδήποτε λόγο, κόψε τις παπαριές.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:09Αυτα που ειπε η ιδια η μητερα δεν εχουν σχεση ουτε με το 1 ουτε με το 2.ΓΑΛΗ έγραψε: 12 Οκτ 2022, 16:02
Υπάρχουν 2 πιθανότητες.
Ειπε οτι την πρωτη φορα δεν μπορεσε να τους μιλησει γιατι της ειπαν οτι συνεβαινε κατι σοβαρο στο Τμημα.
Και ειπε οτι τη δευτερη φορα την εστειλαν στη ΓΑΔΑ.
.
Η ελπίδα είναι παγίδα.
-
- Παραπλήσια Θέματα
- Απαντήσεις
- Προβολές
- Τελευταία δημοσίευση
-
- 28 Απαντήσεις
- 730 Προβολές
-
Τελευταία δημοσίευση από Frappezitis