Από τη δεκαετία του 70 επιχειρούν οι συγκεκριμένοι κύκλοι τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας και πάντα παίρνουν τους όρχεις του κόσμου.
Βλέπε δίκτυο Pie, κλπ.
Από τη δεκαετία του 70 επιχειρούν οι συγκεκριμένοι κύκλοι τη νομιμοποίηση της παιδοφιλίας και πάντα παίρνουν τους όρχεις του κόσμου.
Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:24Άριστο άκου κάτι. Δεν θεωρώ τίποτα γιατί αυτά είναι δουλειά της εισαγγελίας και της αστυνομίας.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:15Otto Weininger έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:13
λέω ότι κάποια στιγμή πρέπει να σταματήσεις την προπαγάνδα και τις πουστίτσες.
Απαντησε ρε την ερωτηση που σου εκανα που πετας την μπαλα στην εξεδρα.
Θεωρεις οτι θα βγουν στη σεντρα τα μεγαλα ονοματα;
.
Επίσης δεν έχω πρόβλημα να βγουν όλα τα ονόματα στη φόρα.
Με αυτό που έχω πρόβλημα είναι το αφήγημα και η προπαγάνδα που 2 μέρες πάτε να στήσετε (όπως κάνεις τώρα εσύ εδώ μέσα) όπου στη ουσία υπονοείς το εξής:
"Νεοδημοκράτες γνωστοί βίασαν το παιδάκι ως πελάτες του Μίχου, πως σκατά τον λένε, και η κυβέρνηση θα το καλύψει."
Έχεις πέσει στα γόνατα και παρακαλάς να βγει κάνα όνομα Νεοδημοκράτη γνωστού για να έχεις να λες.
Αν πάλι δεν βγει, έχεις έτοιμο το άφηγημα της συγκάλυψης.
Η υπογα των ζαίων εδώ και 2 μέρες μαζί με ακροδεξιά ακκαουντ αυτό το πράγμα κάνει 24/7 στο Twitter
[img]https://i.postimg.cc/4y5R3zp5/IMG- ... .png[/img]
Οπότε άσε τις μαλακιες σε μένα και σοβαρεψου λίγο, τουλάχιστον σε αυτό το θέμα.
Θες να το ξαναγράψω Αρίστο; Βεβαίως, κανένα πρόβλημα. Την πρώτη φορά που πήγε η μάνα να κάνει την καταγγελία, κάτι γινόταν και δεν μπορούσαν να την δούνε. Δεν την έδιωξαν γιατί τους είπε, θέλω να καταγγείλω βιασμό και της είπαν, δεν θέλουμε να σε ακούσουμε. Την επόμενη που πήγε, την έστειλαν με την μία στην ΓΑΔΑ γιατί εκείνοι έπρεπε να αναλάβουν την υπόθεση. Δεν κάλυψαν κανέναν. Έτσι όπως το πάτε, έχουν και οι παπάδες ευθύνες. Κι αυτοί τον κάλυπταν.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:24Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:23Ρε σύ Αρίστο, αφού το είχε χόμπι να βγάζειε όλους φωτογραφίες, γιατί να γράφουμε μλκιες; Με αυτό το σκεπτικό και η πρόεδρος του σπιτιού του ηθοποιού έχει εμπλακεί στον βιασμό του παιδιού.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:18 Τι έκανε στο ΑΤ Κολωνού ο παιδοβιαστής – «Τι σχέσεις είχε με τον διοικητή;»
https://www.newsbreak.gr/egklima/383830 ... -dioikiti/
.
Γιατι υπαρχει ζητημα με το συγκεκριμενο αστυνομικο τμημα αφου δεν δεχτηκαν την καταθεση της μανας.
.
η μάνα το είπε αυτό. Όχι η αστυνομία Αρίστο. Κατάλαβες τώρα;Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:33 Κα γιατι εγω να πιστεψω τη δικαιολογια των αστυνομικων και οχι την καταγγελλια της μανας;
Στο φιναλε δεν τα λεω εγω, τα λεει τοσο ο Βασιλης Λαμπροπουλος που γραφει σε φιλοκυβερνητικα μιντια, τα λεει και η αντιπολιτευση με το Σπιρτζη.
.
Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:34η μάνα το είπε αυτό. Όχι η αστυνομία Αρίστο. Κατάλαβες τώρα;Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:33 Κα γιατι εγω να πιστεψω τη δικαιολογια των αστυνομικων και οχι την καταγγελλια της μανας;
Στο φιναλε δεν τα λεω εγω, τα λεει τοσο ο Βασιλης Λαμπροπουλος που γραφει σε φιλοκυβερνητικα μιντια, τα λεει και η αντιπολιτευση με το Σπιρτζη.
.
Ενοοω οτι αν υπαρχουν επωνυμοι αναμεσα στους βιαστες ο διεφθαρμενος καρατικος μηχανισμος θα τους καλυψει καιGherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:25εδώ μέσα γράφουμε 25 άνθρωποι, είδες να λέει κανένας πως θέλουμε να κουκουλωθεί η συγκεκριμένη υπόθεση ή οποιαδήποτε άλλη σαν αυτή;plouf έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:21Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 14:51
Δεν είμαστε άρρωστοι για να θέλουμε συγκάλυψη. Να βγουν όλα τα ονόματα στη φόρα.![]()
![]()
Καινουργια ειστε στην Κολομβια των Βαλκανιων αγαπητη;
υπάρχει ηχητικό της μάνας που το λέει.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:36Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:34η μάνα το είπε αυτό. Όχι η αστυνομία Αρίστο. Κατάλαβες τώρα;Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:33 Κα γιατι εγω να πιστεψω τη δικαιολογια των αστυνομικων και οχι την καταγγελλια της μανας;
.
«Μαζί με τα ονόματα των δραστών που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, περιμένουμε απάντηση για την καταγγελία της μητέρας πως την έδιωξαν από το ΑΤ Κολωνού. Η μητέρα της 12χρονης έχει αποκαλύψει από χθες ότι όταν πήγε στο ΑΤ Κολωνού να καταγγείλει τα φρικιαστικά εγκλήματα που βίωσε το παιδί της από τον 53χρονο παιδοβιαστή, δεν την δέχθηκαν και την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ. Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του 53χρονου με υψηλόβαθμο αξιωματικό στο ΑΤ Κολωνού αλλά και με άλλους αστυνομικούς.
.
Μάταια φωνάζεις, μετά από 2-3 σελίδες θα πει τα ίδια ακριβώς.Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:39υπάρχει ηχητικό της μάνας που το λέει.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:36
«Μαζί με τα ονόματα των δραστών που ακόμα δεν έχουν δημοσιοποιηθεί, περιμένουμε απάντηση για την καταγγελία της μητέρας πως την έδιωξαν από το ΑΤ Κολωνού. Η μητέρα της 12χρονης έχει αποκαλύψει από χθες ότι όταν πήγε στο ΑΤ Κολωνού να καταγγείλει τα φρικιαστικά εγκλήματα που βίωσε το παιδί της από τον 53χρονο παιδοβιαστή, δεν την δέχθηκαν και την παρέπεμψαν στην ΓΑΔΑ. Την ίδια ώρα τον γύρο του διαδικτύου κάνουν οι φωτογραφίες του 53χρονου με υψηλόβαθμο αξιωματικό στο ΑΤ Κολωνού αλλά και με άλλους αστυνομικούς.
.
γιατί δεν έχεις ακούσει να έχουν παρατήσει τα παιδιά τους στο δρόμοΑρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:33 Κα γιατι εγω να πιστεψω τη δικαιολογια των αστυνομικων και οχι την καταγγελλια της μανας;
Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:39υπάρχει ηχητικό της μάνας που το λέει.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:36
.
συμφωνώΑσέβαστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:06η κοινωνια απαιτει αιμα. ολων. δεν ξεχωριζει επωνυμους η οχι.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:03
Για το παιδι το ιδιο ειναι αλλα η κοινωνια καποτε πρεπει να απαιτησει να ανακοινωθουν και ονοματα επωνυμων.
.
θελει ονοματα για να δει ποιοι ειναι και να τους σφαξει, ασχετα αν ειναι επωνυμοι η οχι.
δε θελει ονοματα για να αποφασισει τι θα ψηφοσει. αυτη η ιστορια δεν ειναι πολιτικη.
εκτος αν εισαι κομματοσκυλο.
Έγραψα κάτι διαφορετικό παραπάνω;Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:43Gherschaagk έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:39υπάρχει ηχητικό της μάνας που το λέει.Αρίστος έγραψε: 12 Οκτ 2022, 15:36
.
H μανα ειπε οτι την πρωτη φορα που πηγε δεν την δεχτηκαν και τη δευτερη φορα την παρεπεμψαν στη ΓΑΔΑ.
ΝΑΙ η ΟΧΙ;
.