Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 14:30
Να βγαλει λεφτά τη στιγμή που παραδέχεται πως έχει υποπέσει σε έκνομη πράξη; Μάλιστα
εγώ πιστεύω ότι σπεύδει να σώσει το τομάρι της
Προφανέστατα, καλύτερα να πάει αυτή στην αστυνομία παρά να πάει η αστυνομία σε αυτήν.
Το θέμα ειναι ότι δεν πρέπει να γλιτώσει το τομάρι της, τι πάει να πει "έφερνε παιδιά για μήνες και το ήξερε η υπηρεσία αλλά όχι εγώ", μπορεί όποιος θέλει να μπει σε ένα μπουρδέλο με παιδί, να το κλείσει στο δωμάτιο και μετά να μπάσει άλλους δέκα;
σαφέστατα και δεν πρέπει να τη γλιτώσει
αλλά φαντάζομαι ότι το σκεπτικό είναι ότι αν πάει αυτοβούλως και συνεργαστεί με τις αρχές δίνοντας ό,τι υλικό έχει, πληροφορίες, κτλ θα πέσει στα μαλακά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος ΑΛΟΓΟΜΟΥΡΗΣ την 12 Οκτ 2022, 14:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
"Ο φασισμός δεν είναι ιδεολογία, είναι νοοτροπία." Τζίμης Πανούσης
Ερμής έγραψε: 12 Οκτ 2022, 14:47
Συνδυαλλαγη ειναι ρε φοσι. Προφανώς είπε στην αστυνομία πως τους δινει τους τάδε και τους τάδε αλλά ρίξτε με στα μαλακά.
Δεν αντιλέγω, ας της δώσουν τη βιβλιοθήκη της φυλακής κι ας βγει σε πέντε-έξι χρόνια με καλή διαγωγή αντί να φάει πεντακόσια χρόνια και να τη βάλουν κατά λάθος με άντρες.
Προφανέστατα, καλύτερα να πάει αυτή στην αστυνομία παρά να πάει η αστυνομία σε αυτήν.
Το θέμα ειναι ότι δεν πρέπει να γλιτώσει το τομάρι της, τι πάει να πει "έφερνε παιδιά για μήνες και το ήξερε η υπηρεσία αλλά όχι εγώ", μπορεί όποιος θέλει να μπει σε ένα μπουρδέλο με παιδί, να το κλείσει στο δωμάτιο και μετά να μπάσει άλλους δέκα;
σαφέστατα και δεν πρέπει να τη γλιτώσει
αλλά φαντάζομαι ότι το σκεπτικό είναι ότι αν πάει αυτοβούλως και συνεργαστεί με τις αρχές δίνοντας ό,τι υλικό έχει, πληροφορίες, κτλ θα πέσει στα μαλακά
θεωρητικά έχεις δίκια ΑΛΛΑ
πρόσεξε πάλι τι λέει
...και θα βγάλω και άλλα στην φόρα σιγα σιγά
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Orion22 την 12 Οκτ 2022, 14:54, έχει επεξεργασθεί 2 φορές συνολικά.
Dolce et decorum est contra pasok.* pugnatre
@gov.gr : «You were given the choice between war and dishonour. You chose dishonour, and you will have war.»
Για μια εστω φορα ειναι απαιτηση της κοινωνιας να μην πληρωσουν μονο οι φτωχομπινεδες αλλα οι γκλαμουρατοι.
.
Δε καταλαβες, μας ενδιαφέρουν και οι δύο, απλά εσύ εχεις το βίτσιο να θες να κάνεις το δημοσιογράφο και έτσι θα εχεις ψωμάκι.
Εγω δεν ασχολουμαι με αστυνομικο ρεπορταζ, ουτε μιλαω σαν δημοσιογραφος αλλα σαν οργισμενος πολιτης.
.
Σα κομματοσκυλο μιλάς που θες ΝΔτες. Αν βγουν τίποτα ζαίοι θέλω να σε δώ τι θα πεις.
Ο ανώνυμος δεν ειναι λιγότερο επικίνδυνος απο τον επώνυμο.
Η διαφορά μας είναι πως εγώ θέλω αν βγουν ειτε ΝΔτες είτε ζαίους ή οτιδήποτε άλλο με βγαλμένη συκωταριά και παλουκωμένο σε πάσαλο. Αυτά τα ακουνε τα φιλαράκια σου οι ζαίοι και τους κόβεται η περίοδος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Η τυπική εκτίμηση στη Β. Ευρώπη είναι ότι παιδόφιλοι είναι 1-5% των αντρών. 5% για εφήβους, 1% για προεφηβεία. Για το λεκανοπέδιο αυτά τα νούμερα σημαίνουν 20.000 ως 100.000. Με 200 έπιασε πολύ μικρό μέρος της αγοράς.
Δεν μας ενδιαφερει ενας χι εξαθλιωμενος παιδοφιλος αλλα αν στο κυκλωμα συμμετειχαν πολιτικοι και ανωτεροι δημοσιοι λειτουργοι.
.
δεν ξερω τι ειδους ζωα ειστε εσεις που δεν σας ενδιαφερει.
τους ανθρωπους, τους ενδιαφερει εξισου η δραση των παιδοφιλων, ειτε ειναι πολιτικοι ειτε οχι.
δεν ειστε ανθρωποι. ειστε καταραμενα κομματοσκυλα.
Δεν ειναι το ιδιο βρε ηλιθιε ενας εξαθλιωμενος πρεζακιας παιδεραστης κι ενας πολιτικος γιατι τον πολιτικο τον πληρωνουμε απο την τσεπη μας. Εννοειται οτι να τιμωρηθουν και οι δυο αλλα στη συνειδηση του κοσμου ο πολιτικος θα ειναι μακραν πιο ενοχος γιατι προδοσε τη δημοσια αποστολη του.
τα μπουρδελα ειναι μερος που πας να γαμησεις τη γυναικα που εχουν εκει. δε φερνεις δικη σου.
εδω ειναι προφανες οτι εφερε το παιδι για τους πελατες της τσατσας. η ιδια θα εκλεινε τα ρατνεβου. για το χωρο της μιλαμε.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
Εννοείται οτι έχουν δίκιο. Ότι παρανομία θέλουν κάνουν και δεν τους αγγίζει τίποτα. ΚΑι τώρα θα γίνει συγκάλυψη
Δεν υπάρχει σόφρων άνθρωπος που να θέλει συγκάλυψη. Μόνο κάποιοι αποκτηνωμένοι και όσοι βίασαν το παιδί.
δεν προνειται να γινει συγκαλυψη. δεν μιλαμε για κανα σκανδαλο με λεφτα.
Μα ΕΙΔΙΚΑ επειδή πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό είναι πιθανό να υπάρξει συγκάλυψη. Όποιος βγει το όνομά του καταστράφηκε κοινωνικά. Για τα σκάνδαλα με λεφτά στα παπάρια τους, δε θυμάσαι αυτόν της Ενέργκα που παρτάριζε στη Μύκονο ενώ είχε φάει 150 εκατομμύρια;