!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Εικόνα

Αν τον κανονίσουν πριν βρεθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι, τότε κάποιους καλύπτουν.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από nyxtovios »

Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:19
nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:11 Αυτό πάλι που μερικούς σας φαίνεται νορμάλ 13 χρονα ή 14χρονα ή και 15 χρονα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις έστω και με συνομίληκους, πάλι κουλό μου ακούγεται.
Στην εποχή τη δική μου, 15 χρονών (τρίτη γυμνασίου) το πολύ-πολύ να παίζαμε το πουλί μας. Τώρα πολλά, πάρα πολλά 15χρονα αναπτύσσουν σεξουαλικές σχέσεις. Άλλαξαν οι εποχές. Καθότι γονέας, κι εγώ ίδρωνα και ξίδρωνα όταν ήταν το παιδί σ' εκείνες τις ηλικίες κι έβλεπα τι γινόταν στις παρέες (σχήμα λόγου δηλαδή, τι έβλεπα, την μαύρη μου τύφλα, απλώς το παιδί εμπιστευόταν τη μαμά του κι έτσι μάθαινα κι εγώ από σπόντα), αλλά, τέλος πάντων, αν είναι τα πιτσιρίκια μεταξύ τους το αποδέχεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς δηλαδή.
Δεν μπορείς να το απαγορεύσεις είναι η αλήθεια.
Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:18
vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:15
nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:11 Αυτό πάλι που μερικούς σας φαίνεται νορμάλ 13 χρονα ή 14χρονα ή και 15 χρονα να έχουν σεξουαλικές σχέσεις έστω και με συνομίληκους, πάλι κουλό μου ακούγεται.
Ε καλά, σιγά το κουλό. Θυμήσου και λιγο τον εαυτό σου στα 15 και θα καταλαβεις. Εγώ στα 15 τον επαιζα 30 φορες τη μερα και σκεφτόμουν μονο το σεξ. Τιποτα αλλο δεν υπηρχε στον κοσμο μου τοτε.
Στα 13 οκ, το μονο που με ενοιαζε ηταν η μπάλα και τα κουτάκια/μπουκαλακια κοκακολας που χρησιμοποιούσαμε σαν μπάλα, οταν δεν ειχαμε μπαλα.
Ναι αλλά δεν πηδιόσαντο κιόλας. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Μόλις τελειώσεις το σχολείο κάνε ότι θες.
Μια χαρά πηδιόσαντο συμμαθητές μου και απο τα 14. Εγώ δεν έβρισκα γιατί ημουν ντροπαλός και με κιλα (οχι παχυσαρκος, αλλα αρκετά για να μου ριχνουν την αυτοπεποίθηση και να φοβάμαι να χωθώ). Καπου στα 16 που το πηρα πολυ πατριωτικα, γαμηθηκα σε διατροφές και εγινα στυλάρα αρχισα και εγω να σχεδονπηδιόμανε.
Άβαταρ μέλους
Ερμής

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ερμής »

Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:19
Με εξοργίζει πολύ αυτό εδώ. Περισσότερο φυσικά που ξέρω πως οι ίδιοι δεν θα κσκοποιηθούν ποτέ.
Για αυτο μην εισαι σιγουρη. Είναι ντροπή όμως για την κοινωνία να περιμένει τους συγκρατούμενους να αποδώσουν δικαιοσύνη.
Είπαμε η εποχη των μπλάκηδων και των μαδουραίων ανέχεται τέτοιες σκουπιδίλες.
Μακάρι να τα αναρτήσει ο Καμμένος.
"Chiedi a un bambino di disegnare una macchina e sicuramente la farà rossa"
Άβαταρ μέλους
alekhine
Phorum.gr user: alekhine

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από alekhine »

δεν παιζει να βρεθουν 213 ονοματα για παρα πολλους λογους
πατησιωτης έγραψε: 10 Μαρ 2021, 20:59 Ο Σημίτης είναι η συνέχεια του Κωνσταντίνου Καραμανλή,στην Ευρώπη,στα ελληνοτουρκικά,στο ανήκομεν εις την Δύσιν,στην οικονομία,παντού.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:23
nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:18
vantono έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:15
Ε καλά, σιγά το κουλό. Θυμήσου και λιγο τον εαυτό σου στα 15 και θα καταλαβεις. Εγώ στα 15 τον επαιζα 30 φορες τη μερα και σκεφτόμουν μονο το σεξ. Τιποτα αλλο δεν υπηρχε στον κοσμο μου τοτε.
Στα 13 οκ, το μονο που με ενοιαζε ηταν η μπάλα και τα κουτάκια/μπουκαλακια κοκακολας που χρησιμοποιούσαμε σαν μπάλα, οταν δεν ειχαμε μπαλα.
Ναι αλλά δεν πηδιόσαντο κιόλας. Τουλάχιστον οι περισσότεροι. Μόλις τελειώσεις το σχολείο κάνε ότι θες.
Μια χαρά πηδιόσαντο συμμαθητές μου και απο τα 14. Εγώ δεν έβρισκα γιατί ημουν ντροπαλός και με κιλα (οχι παχυσαρκος, αλλα αρκετά για να μου ριχνουν την αυτοπεποίθηση και να φοβάμαι να χωθώ). Καπου στα 16 που το πηρα πολυ πατριωτικα, γαμηθηκα σε διατροφές και εγινα στυλάρα αρχισα και εγω να σχεδονπηδιόμανε.
Εγώ όσους θυμάμαι να πηδιόσαντο από τα 14 και τα 15 ήταν κυρίως κορίτσια με 20 χρονους+. Οι περισσότεροι και περισσότερες κατέληξαν είτε χασικλήδες είτε σκοτώθηκαν σε τροχαίο.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ναύτης »

nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:22
Στην εποχή τη δική μου, 15 χρονών (τρίτη γυμνασίου) το πολύ-πολύ να παίζαμε το πουλί μας. Τώρα πολλά, πάρα πολλά 15χρονα αναπτύσσουν σεξουαλικές σχέσεις. Άλλαξαν οι εποχές. Καθότι γονέας, κι εγώ ίδρωνα και ξίδρωνα όταν ήταν το παιδί σ' εκείνες τις ηλικίες κι έβλεπα τι γινόταν στις παρέες (σχήμα λόγου δηλαδή, τι έβλεπα, την μαύρη μου τύφλα, απλώς το παιδί εμπιστευόταν τη μαμά του κι έτσι μάθαινα κι εγώ από σπόντα), αλλά, τέλος πάντων, αν είναι τα πιτσιρίκια μεταξύ τους το αποδέχεσαι. Δεν μπορείς να κάνεις κι αλλιώς δηλαδή.
Ούτε να τα αποπάρεις, γιατί χάνεις την εμπιστοσύνη τους και μετά δεν μαθαίνεις τίποτα.
Αυτός που έχει χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και κινδυνεύει λιγότερο να πάθει ντουβρουντζά, εν προκειμένω η γυναίκα μου, προσπαθεί να αναπτύξει μια περισσότερο φιλική σχέση με το παιδί, να μαθαίνει και να συμβουλεύει.
Άβαταρ μέλους
nyxtovios

Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:28
nyxtovios έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:22
Ούτε να τα αποπάρεις, γιατί χάνεις την εμπιστοσύνη τους και μετά δεν μαθαίνεις τίποτα.
Αυτός που έχει χαμηλότερη αρτηριακή πίεση και κινδυνεύει λιγότερο να πάθει ντουβρουντζά, εν προκειμένω η γυναίκα μου, προσπαθεί να αναπτύξει μια περισσότερο φιλική σχέση με το παιδί, να μαθαίνει και να συμβουλεύει.
Δεν διαφωνω καθόλου
Άβαταρ μέλους
Ασέβαστος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Ασέβαστος »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 11 Οκτ 2022, 10:44
Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 10:42
ξαναλεω, θυμηθειτε τους εαυτους σας. στα 15. να θετε να γαμησετε/γαμηθειτε, και καποιος νομοθετης να λεει "οχι"
Καλά στα 15 πολλά ήθελα, αυτό δε σημαίνει ότι ο νομοθέτης πρέπει ντε και καλα να νομοθετει ό,τι θα γουσταρε ένα 15χρονο :102:

Για εμένα πάντως πιο σωστό σύστημα θα ήταν ένα που λαμβάνει υπόψη τη διαφορά ηλικίας μεταξύ ανηλικων (όπως γίνεται για τους κάτω των 15) ώστε να μην υπάρχει εκμετάλλευση. Φυσικά κ πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι ειδικές συνθήκες όπου υπάρχει σχέση εξουσίας, εξάρτησης, οικονομική ανάγκη κτλ.

Βέβαια δε λέω ότι η άποψη που έχω βασίζεται σε επιστημονικά κριτήρια ή πράγματι σε οτιδήποτε πέρα από το δικό μου gut feeling.
οχι, στα 15 δεν ηθελες πολλα. ηθελες να γαμησεις. οτι αλλο κι αν ηθελες ηταν απομακρο και δευτερευον.

και δεν νομιζω να υπαρχει δυναμη στον κοσμο που να μπορει να σταματησει τα 15χρονα απο το να γαμιουνται.
To be old and wise, you must first be young and stupid.

https://www.talcmag.gr/apopseis/ante-gamisou/ αντε και γαμησου.
Άβαταρ μέλους
ΓΑΛΗ

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από ΓΑΛΗ »

Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:53
ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:44
Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:41 Ρε φίλε, αν μιλάμε για δυο 15χρονα παιδιά το καταλαβαίνω. Να έχουν 2-3 χρόνια διαφορά μεταξύ τους το καταλαβαίνω. Αλλά να λες ότι συναινεί το 15χρονο να πάει με τον 50χρονο δεν το καταλαβαίνω. Ειλικρινά.
Προφανώς αυτό σκοντάφτει σε θέματα διακρίσεων. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί ένας νόμος που τα έλεγε ότι είναι οκ με κάποιον που είναι ξέρωγω 29 ή 49 αλλά όχι 53. Ίσως γενικά η ρύθμιση αυτού του ζητήματος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Εντύπωση πάντως προκαλεί ο χάρτης της Αμερικής. Η χώρα που μέσω του κινηματογράφου κυρίως έχει πείσει όλο την υπόλοιπο κόσμο ότι είναι πιο χαλαρή έχει τα πιο υψηλά όρια.
Ε, να ισχύσει σαν γενική αρχή αυτή που ισχύει και για τις σεξουαλικές επαφές κάτω των 15, ότι δηλαδή δεν είναι ποινικά κολάσιμες εφόσον δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των τριών ετών. Φυσιολογικά πράγματα.
Απ' την άλλη, δεν τ' αφήνεις τα 15χρονα να ψηφίσουν, δεν τ' αφήνεις να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, τους παρέχεις αυξημένη νομική προστασία γιατί θεωρείς ότι έχουν το ακαταλόγιστο, αλλά λες είναι ΟΚ να συναινούν σε σεξουαλική πράξη με έναν ξέρω 'γω 50αρη. :102:
Και με ποια τεκμηρίωση μπορείς να καθορίσεις αυτό το φυσιολογικό :) όριο;
Η ελπίδα είναι παγίδα.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

Ασέβαστος έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:37 (...)
και δεν νομιζω να υπαρχει δυναμη στον κοσμο που να μπορει να σταματησει τα 15χρονα απο το να γαμιουνται.
Εφόσον το αποφασίσουν έτσι είναι, αν και νομίζω ότι δεν είναι καλό για τα παιδιά που έχουν κατέβει τόσο πολύ οι ηλικίες.
Άβαταρ μέλους
Ναύτης

ΓΑΛΗ έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:42
Ναύτης έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:53
ST48410 έγραψε: 11 Οκτ 2022, 09:44

Προφανώς αυτό σκοντάφτει σε θέματα διακρίσεων. Δεν νομίζω ότι θα μπορούσε να σταθεί ένας νόμος που τα έλεγε ότι είναι οκ με κάποιον που είναι ξέρωγω 29 ή 49 αλλά όχι 53. Ίσως γενικά η ρύθμιση αυτού του ζητήματος δεν είναι τόσο απλή υπόθεση.

Εντύπωση πάντως προκαλεί ο χάρτης της Αμερικής. Η χώρα που μέσω του κινηματογράφου κυρίως έχει πείσει όλο την υπόλοιπο κόσμο ότι είναι πιο χαλαρή έχει τα πιο υψηλά όρια.
Ε, να ισχύσει σαν γενική αρχή αυτή που ισχύει και για τις σεξουαλικές επαφές κάτω των 15, ότι δηλαδή δεν είναι ποινικά κολάσιμες εφόσον δεν υπάρχει διαφορά ηλικίας μεγαλύτερη των τριών ετών. Φυσιολογικά πράγματα.
Απ' την άλλη, δεν τ' αφήνεις τα 15χρονα να ψηφίσουν, δεν τ' αφήνεις να βγάλουν δίπλωμα οδήγησης, τους παρέχεις αυξημένη νομική προστασία γιατί θεωρείς ότι έχουν το ακαταλόγιστο, αλλά λες είναι ΟΚ να συναινούν σε σεξουαλική πράξη με έναν ξέρω 'γω 50αρη. :102:
Και με ποια τεκμηρίωση μπορείς να καθορίσεις αυτό το φυσιολογικό :) όριο;
Μπα, δεν θα ψωνίσω, ευχαριστώ. :wave:
Άβαταρ μέλους
Υδράργυρος

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Υδράργυρος »

Τι να πάρει το νόμο στα χέρια του, αφου τοι καθίκι οπλοφορούσε
Άβαταρ μέλους
Gherschaagk
Συντονίστρια

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Gherschaagk »

Ερμής έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:24
Gherschaagk έγραψε: 11 Οκτ 2022, 12:19
Με εξοργίζει πολύ αυτό εδώ. Περισσότερο φυσικά που ξέρω πως οι ίδιοι δεν θα κσκοποιηθούν ποτέ.
Για αυτο μην εισαι σιγουρη. Είναι ντροπή όμως για την κοινωνία να περιμένει τους συγκρατούμενους να αποδώσουν δικαιοσύνη.
Είπαμε η εποχη των μπλάκηδων και των μαδουραίων ανέχεται τέτοιες σκουπιδίλες.
Μακάρι να τα αναρτήσει ο Καμμένος.

Αν τον φάνε μέσα στην φυλακή τότε θα έχω το δικαίωμα να πω ότι υπήρχαν κι άλλα παιδιά που κακοποιήθηκαν και ότι τον έστειλαν για να μην βγούνε στη φόρα τα ονόματα κάποιων πολύ σημαντικών ανθρώπων.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”