Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Οτι και να ειναι η μητερα θυμα ειναι και αυτη. Γιατι εκει θα πατησει και αυτος. Ετσι θα προσπαθησει να μαλακωσει τη θεση του.
Το πλυντηριο εχει ηδη αρχισει να γυριζει
θυμα η μητερα;
θυτης, ισως. κατ ελαχιστον εγκληματικα αδιαφορη.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος Ασέβαστος την 10 Οκτ 2022, 11:27, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
To be old and wise, you must first be young and stupid.
George_V έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:00
Για να δουμε ποιοι 200 μαλακες πηγαν να βιασουν ενα δωδεκαχρονο.
«Μαλάκες» είναι η λάθος λέξη. Βιαστές, σκέτο, είναι η σωστή. Δεν είναι μαλάκες, είναι επικίνδυνοι, φρενοβλαβείς, εγκληματίες. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν.
Παιδεραστές.
παιδοβιαστες.
η μαλλον, λιπασμα, ειναι πιο σωστη περιγραφη.
Υδράργυρος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:27
Οτι και να ειναι η μητερα θυμα ειναι και αυτη. Γιατι εκει θα πατησει και αυτος. Ετσι θα προσπαθησει να μαλακωσει τη θεση του.
Το πλυντηριο εχει ηδη αρχισει να γυριζει
θυμα η μητερα;
θυτης, ισως. κατ ελεχιστον εγκληματικα αδιαφορη.
Ακόμα και συνεργός να ήταν η μάνα, αυτό δεν μειώνει σε τίποτα την ευθύνη του δράστη και των υπόλοιπων.
Αλλά οι υδράργυροι είναι τόσο στόκοι που δεν το καταλαβαίνουν.
Βρε παπάρα, η όποια ευθύνη για αμέλεια ή συνεργία της μητέρας δεν ελαφρύνει στο ελάχιστο το βάρος της συνειδητής εγκληματικής πράξης του τύπου ούτε των πελατών του.
Οπότε, για ποιο πλυντήριο μιλάς;
Αν παίζει τέτοια περίπτωση, σαφώς και πρέπει να της αφαιρεθεί η επιμέλεια από ΟΛΑ τα παιδιά.
Καταρχήν παπάρας είσαι εσύ και οι μαλακίες που λες.
Καταλαβαίνεις οτι αυτός έχει βάλει και τη μητέρα στο χέρι; Αυτή πολύτεκνη που μεγαλώνει μόνη της τα παιδιά της. Αυτός μπακάλης μπορεί να την έβαλε στο χέρι με τίποτα βερεσέ που της έδινε. Αφού απειλούσ ετο παιδί με το όπλο, δε θα απειλούσε τη μητέρα; Αντί να τη στηρίξει το κράτος θα της πάρει και τα παιδιά; Η επόμενη μητέρα θύμα πως θα πάει να καταγγείλει οταν ξέρει οτι θα της πάρουν τα παιδιά; Είσαι με τα καλά σου;
ΓΑΛΗ έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:07
Υπάρχουν στοιχεία για το πότε έγινε η καταγγελία από τη μάνα; Ημερομηνία εννοώ.
Το μονο που ξέρω ειναι οτι το κινητό της μικρής έπεσε καπως στα χέρια ενος θείου της, και αυτός ειδε όλα τα ύποπτα μηνύματα και κίνησε διαδικασίες.
Και πόσο κράτησαν αυτές οι διαδικασίες; Γιατί αν έγιναν στις διακοπές της μικρής, αυτό σημαίνει ότι η καταγγελία έγινε πριν ένα μήνα. Εκτός αν το παιδί δεν πήγαινε σχολείο.
Και εγώ κατι για τις διακοπές άκουσα. Πως τότε ειδε ο θειος τα μηνυματα.
Οι διαδικασίες κράτησαν οσο χρειαστηκε η αστυνομία να ερευνήσει για να δέσει σωστά την υπόθεση, υποθέτω.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος vantono την 10 Οκτ 2022, 10:47, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
mao mao έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:37
Σε ένα τυχαίο δείγμα 100 ενήλικων ανδρών, πόσοι πιστεύετε οτι θα καλούσαν τον τύπο για να τους κανονίσει με την ανήλικη; Εγώ πιστεύω 10 σίγουρα. Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα.
Φυσικά υπάρχει πρόβλημα. Όταν ακούς ενήλικες άντρες να μιλάνε για ανήλικα παιδιά ως ενήλικες και να σεξουαλικοποιούν τα κορμιά τους επειδή θα ντυθούν, θα βαφτούν κτλ ή επειδή είναι σχηματοποιημενες κοπέλες στα 15, 16, 17 τους και παραβλέπουν την παιδικότητα αυτών των ηλικιών στα μυαλά κάποιων το 15 εύκολα κατεβαίνει στο 14,13, 12.
Εχουν γίνει πολλές συζητήσεις στο φόρουμ και δυστυχώς είναι θλιβερή η νοοτροπία και εκεί.
οχι. στα μυαλα κανενος δεν ειναι ιδιο το 12 με το 17.
Δεν ξέρω εάν η μπουζού είναι αρκετή για τον συγκεκριμένο υπάνθρωπο, τη μάνα και όλους όσους ασέλγησαν πάνω σ'αυτό το δύστυχο παιδί. Η κοινωνία βαδίζει για το διάολο.
''Μου αρέσουν οι άνθρωποι που φορούν την ψυχή στο πρόσωπό τους'' Jim Morrison
mao mao έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:37
Σε ένα τυχαίο δείγμα 100 ενήλικων ανδρών, πόσοι πιστεύετε οτι θα καλούσαν τον τύπο για να τους κανονίσει με την ανήλικη; Εγώ πιστεύω 10 σίγουρα. Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα.
Μέχρι σήμερα θα σου έλεγα 2-3, πλέον δεν ξέρω τι να πω.
10% για να πάει με 12χρονο παιδί; Δεν παίζει
κι εγω αυτο πιστευω. 1% και αν, ενω πολυ πιθανον το 10-20% αν του το προτεινεις να σου σπασει τα μουτρα.
Ένοπλος σοσιαλμπαχαλάκης έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:20
Πταίσμα είπα είναι να πας με πορνη στον δρόμο χωρίς να ελέγξεις αν έχει άδεια. Ακόμα και με 16χρονη να νομίζεις πως πήγες, είναι αδίκημα. Η πορνεία είναι νόμιμη μετά τα 18.
Wtf?
Αν διαβάζεις την υπόθεση, η κοπέλα είπε πως την παρουσίαζε αυτο το κάθαρμα για 16χρονη, και αρκετοί πελάτες λέει πως καταλάβαιναν πως ήταν μικροτερη και δεν έκαναν τίποτα.Το θέμα είναι πως ακόμα και 16 είναι παράνομο, και πως αυτά τα σκουπίδια δεν πήγαν στην αστυνομία. Όλα αυτά βέβαια δεν έχουν σχέση με την πορνεία 18+, η οποία είναι νόμιμη, και η παρανομία είναι για φορολογικούς και υγειονομικους λόγους. Όχι για κακουργημα.
Σ'ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Εννοείται πως δεν είχα καταλάβει. Τώρα που το ξεκαθάρισες, μπορώ να αποχωρήσω από το νήμα γιατί σιγά, δεν γίνεται και κάτι αν κάποιος πάει με ανήλικη που εκδίδεται ή και με ενήλικη που εκδίδεται παράνομα.
Στες τρεις πήρα κι αράχνιασα, εις τες εννιά μυρίζω,
κι απʼ τες σαράντα κʼ ύστερα αρμούς αρμούς χωρίζω.
Εύχομαι όσοι εμπλέκονται έστω στο παραμικρό στην υπόθεση αυτή να ψοφήσουν. Ευθύνη της αστυνομίας να βρει κάθε εμπλεκόμενο σκουπίδι . Δεν γίνεται να μοιραζόμαστε τον αέρα με τέτοια πλάσματα.
Στο op λέει ότι άτομο στο οικείο περιβάλλον βρήκε ύποπτα μηνύματα στο κινητό της μικρής,ενημέρωσε τη μητέρα και μετά έκαναν καταγγελία στην αστυνομία.
Πιστεύετε 100% ότι όντως έγινε έτσι;
Προφανώς. Δεν το βλέπουν όλοι έτσι από ότι καταλαβαινεις.
Εχω αρχίσει να πιστεύω ,ότι αυτοί που απέχουν απ΄τις σεξουαλικές συνευρέσεις ,όπως οι μοναχοί,δεν αρρωσταίνουν.
Αντίθετα ,αν δούμε παρόμοια περιστατικά οι εγκληματίες είναι σεξουαλικά ενεργοί άνθρωποι.
Με λίγα λόγια η ''Αγαμία'' δεν οδηγεί πάντοτε σε αρρώστια σεξουαλικής φύσεως.
Δεν ξέρω αν συμφωνείς..
η αγαμια ειναι αρρωστια.
οι μοναχοι δεν απεχουν.
Gherschaagk έγραψε: 10 Οκτ 2022, 10:49
Σ'ευχαριστώ για την διευκρίνιση. Εννοείται πως δεν είχα καταλάβει. Τώρα που το ξεκαθάρισες, μπορώ να αποχωρήσω από το νήμα γιατί σιγά, δεν γίνεται και κάτι αν κάποιος πάει με ανήλικη που εκδίδεται ή και με ενήλικη που εκδίδεται παράνομα.
Ο νόμος όντως δεν τιμωρεί τον πελάτη. Είναι γραμμένος από πελάτες.