!!! DEVELOPMENT MODE !!!

Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Κοινωνικά θέματα και προβληματισμοί
Κανόνες Δ. Συζήτησης
Προσοχή: Σύμφωνα με το νόμο απαγορεύεται η δημοσιοποίηση ονομαστικά η φωτογραφικά ποινικών καταδικών οποιουδήποτε βαθμού & αιτιολογίας καθώς εμπίπτουν στα ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα του ατόμου. Τυχόν δημοσιοποίηση τέτοιων δεδομένων ενδέχεται να επιφέρει ποινικές κυρώσεις στο συντάκτη. Επιτρέπεται μόνο αν έχει δοθεί εισαγγελική εντολή και μόνο για το χρονικό διάστημα που αυτή ισχύει. Οφείλετε σε κάθε περίπτωση να ζητήσετε με αναφορά τη διαγραφή της ανάρτησης πριν παρέλθει το χρονικό διάστημα της νόμιμης δημοσιοποίησης. Η διαχείριση αποποιείται κάθε ευθύνη για τυχόν ποινικές ευθύνες αν παραβιάσετε τα παραπάνω.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Re: Σεπόλια: 200 άτομα κάλεσαν τον 53χρονο για να βιάσουν την 12χρονη

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

George_V έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:42
plouf έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:41
George_V έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:37

Οπως και να εχει η ΔΗΕ θα εχει πολυ δουλεια απο αυριο.
Εγω παλι νομιζω οτι θα γινει το ιδιο οπως με τον Φουρθιωτη και τον Λιγναδη που δεν εξεταστηκαν καθολου τα κινητα και τα
λαπτοπ τους και φυσικα τα κρισιμα στοιχεια εαφανιστηκαν. :wave:
Δεν τους παιρνει να μην ερευνησουν με την εκταση που εχει παρει το θεμα.
ναι βέβαια χαχαχαχαχαχαχαχα
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

hellegennes έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:41
mao mao έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:09
ΓΑΛΗ έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:04

Και με τα υπόλοιπα λουλούδια, που δεν πρόλαβαν την επαφή, όλα καλά;
μάλλον δεν μπορούν να κατηγορηθούν για κάτι.Αλλά πρέπει να περάσουν και αυτοί από το τμήμα για καφέδακι σίγουρα.
Δεν μπορούν να κατηγορηθούν γι' αυτήν την υπόθεση, αλλά αν διαπιστωθεί η ταυτότητά τους μπορεί να διαταχθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές τους και να κατηγορηθούν για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, εφόσον βρεθεί κάτι. Μιλάμε βέβαια για τεράστιο φόρτο εργασίας για την αστυνομία.
Εφοσον βρεθουν (που θα βρεθουν καποια ειμαι σιγουρος) μηνυματα στα ψευτικα προφιλ που ειχε ο τυπος με τα βιντεο και τις φωτο της μικρης αυτο θεωρειται προπαρασκευαστικη ενεργεια για τελεση εγκληματος.

Πανε για αποπειρα.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

Εγω παλι νομιζω οτι θα γινει το ιδιο οπως με τον Φουρθιωτη και τον Λιγναδη που δεν εξεταστηκαν καθολου τα κινητα και τα
Καινούργιος στη χώρα, φιλε;
Άβαταρ μέλους
vag_el
Phorum.gr user: vag_el

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vag_el »

Φαντάσου όμως να μήν είχε κανείς οικονομικά προβλήματα τι θα γινόταν.
Ποιός μας λέει ό,τι δεν θα χτυπούσε και την δική μας πόρτα το έγκλημα.
όλοι μαζί γινήκαμε συρφετός,
γυρεύοντας ομοιοκαταληξία
μια τόσο ευγενικιά φιλοδοξία
έγινε της ζωής μας ο σκοπός

Κ.Καρυωτάκης
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

mao mao έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:37 Σε ένα τυχαίο δείγμα 100 ενήλικων ανδρών, πόσοι πιστεύετε οτι θα καλούσαν τον τύπο για να τους κανονίσει με την ανήλικη; Εγώ πιστεύω 10 σίγουρα. Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα.
Φυσικά υπάρχει πρόβλημα. Όταν ακούς ενήλικες άντρες να μιλάνε για ανήλικα παιδιά ως ενήλικες και να σεξουαλικοποιούν τα κορμιά τους επειδή θα ντυθούν, θα βαφτούν κτλ ή επειδή είναι σχηματοποιημενες κοπέλες στα 15, 16, 17 τους και παραβλέπουν την παιδικότητα αυτών των ηλικιών στα μυαλά κάποιων το 15 εύκολα κατεβαίνει στο 14,13, 12.
Εχουν γίνει πολλές συζητήσεις στο φόρουμ και δυστυχώς είναι θλιβερή η νοοτροπία και εκεί.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

foscilis έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:37
Υδράργυρος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:25 Αν τηλεφωνησαν μονο δε δενει η υποθεση. Γιατι θα πουν οτι του τηλεφωνησαν απο περιεργεια ή για να τον βρισουν, ή για οποιοδηποτε αλλο λογο
Είναι παιχνιδάκι για τον ανακριτή να τους οδηγήσει σε αντιφάσεις, είτε μόνους τους είτε κατ' αντιπαράσταση με τον τύπο ("τι είπατε με τον τάδε στο τηλέφωνο"). Η κατανάλωση παιδικού πορνό είναι παράνομη, αν η επόμενη κίνηση δεν ήταν να πάνε κατ´ευθείαν στην αστυνομία (όπως έκανε ο όντως τίμιος που έπεσε το βίντεο στα χέρια του) υπάρχει κατ' αρχήν βήμα να κατηγορηθούν.

Επίσης *σίγουρα* ένα ποσοστό θα είναι μπλεγμένο και σε άλλα πράγματα.

Το θέμα είναι αν οι αρχές θα τους αντιμετωπίσουν σαν δίκτυο παιδόφιλων (όπως πρέπει δηλαδή) ή όχι (μακράν το πιθανότερο).
Αν δεν έχουν στην κατοχή τους παιδική πορνογραφία, δεν πιστεύω ότι μπορούν να τους βάλουν μέσα για εκδήλωση πρόθεσης. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι προβλέπει ο νόμος κάτι γι' αυτό. Μπορεί απλά να παρακολουθούνται ηλεκτρονικά για μια ζωή.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
plouf
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από plouf »

George_V έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:37

Οπως και να εχει η ΔΗΕ θα εχει πολυ δουλεια απο αυριο.
Και με τους δυο προαναφερουμενους πηρε μεγαλη εκταση αλλα τιποτα δεν εγινε ελα τωρα στην Κολομβια των Βαλκανιων
ειμαστε αλλα εσεις τους ψηφιζετε ελληνιαρηδες μενουμευρωπεη.
Άβαταρ μέλους
hellegennes

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από hellegennes »

George_V έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:43
mao mao έγραψε: 09 Οκτ 2022, 21:09

μάλλον δεν μπορούν να κατηγορηθούν για κάτι.Αλλά πρέπει να περάσουν και αυτοί από το τμήμα για καφέδακι σίγουρα.
Δεν μπορούν να κατηγορηθούν γι' αυτήν την υπόθεση, αλλά αν διαπιστωθεί η ταυτότητά τους μπορεί να διαταχθεί έρευνα στις ηλεκτρονικές συσκευές τους και να κατηγορηθούν για κατοχή και διακίνηση παιδικής πορνογραφίας, εφόσον βρεθεί κάτι. Μιλάμε βέβαια για τεράστιο φόρτο εργασίας για την αστυνομία.
Εφοσον βρεθουν (που θα βρεθουν καποια ειμαι σιγουρος) μηνυματα στα ψευτικα προφιλ που ειχε ο τυπος με τα βιντεο και τις φωτο της μικρης αυτο θεωρειται προπαρασκευαστικη ενεργεια για τελεση εγκληματος.

Πανε για αποπειρα.
Αν έχουν αποθηκευμένο οποιοδήποτε υλικό αντικειμενοποιεί ανήλικο, τότε πάνε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αν υπάρχει ανταλλαγή μηνυμάτων με φωτογραφίες ή αποθηκευμένο στο cache τους οτιδήποτε τέτοιο, πάνε μέσα. Αν μιλάμε απλά για τηλεφωνήματα, χωρίς ύπαρξη οποιουδήποτε υλικού στις συσκευές τους, δεν θεωρώ ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο.
Τελευταία επεξεργασία από το μέλος hellegennes την 09 Οκτ 2022, 23:50, έχει επεξεργασθεί 1 φορά συνολικά.
Ξημέρωσε.
Α, τι ωραία που είναι!
Ήρθε η ώρα να κοιμηθώ.
Κι αν είμαι τυχερός,
θα με ξυπνήσουν μια Δευτέρα παρουσία κατά την θρησκεία.
Μα δεν ξέρω αν και τότε να σηκωθώ θελήσω.
Άβαταρ μέλους
Naida
Μέλη που αποχώρησαν

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Naida »

hellegennes έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:46
foscilis έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:37
Υδράργυρος έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:25 Αν τηλεφωνησαν μονο δε δενει η υποθεση. Γιατι θα πουν οτι του τηλεφωνησαν απο περιεργεια ή για να τον βρισουν, ή για οποιοδηποτε αλλο λογο
Είναι παιχνιδάκι για τον ανακριτή να τους οδηγήσει σε αντιφάσεις, είτε μόνους τους είτε κατ' αντιπαράσταση με τον τύπο ("τι είπατε με τον τάδε στο τηλέφωνο"). Η κατανάλωση παιδικού πορνό είναι παράνομη, αν η επόμενη κίνηση δεν ήταν να πάνε κατ´ευθείαν στην αστυνομία (όπως έκανε ο όντως τίμιος που έπεσε το βίντεο στα χέρια του) υπάρχει κατ' αρχήν βήμα να κατηγορηθούν.

Επίσης *σίγουρα* ένα ποσοστό θα είναι μπλεγμένο και σε άλλα πράγματα.

Το θέμα είναι αν οι αρχές θα τους αντιμετωπίσουν σαν δίκτυο παιδόφιλων (όπως πρέπει δηλαδή) ή όχι (μακράν το πιθανότερο).
Αν δεν έχουν στην κατοχή τους παιδική πορνογραφία, δεν πιστεύω ότι μπορούν να τους βάλουν μέσα για εκδήλωση πρόθεσης. Μπορεί να κάνω και λάθος, αλλά δεν νομίζω ότι προβλέπει ο νόμος κάτι γι' αυτό. Μπορεί απλά να παρακολουθούνται ηλεκτρονικά για μια ζωή.
Κάτι είναι και αυτό. Αλλά καλό θα ήταν να δημοσιευτούν τα όνομα τους. Μπορεί να μην κατάφεραν επαφή με αυτό το παιδί αλλά να κατάφεραν με κάποιο άλλο. Επίσης να γνωρίζει ο κύκλος που κινούνται.
Η απάντηση σε όλα είναι νιάου...

I didn't do it, but If I did, I was drunk.

Que Sera, Sera...
Άβαταρ μέλους
George_V
Phorum.gr user: George_V

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από George_V »

hellegennes έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:49
George_V έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:43

Πανε για αποπειρα.
Αν έχουν αποθηκευμένο οποιοδήποτε υλικό αντικειμενοποιεί ανήλικο, τότε πάνε για κατοχή παιδικής πορνογραφίας. Δεν χρειάζεται κάτι άλλο. Αν υπάρχει ανταλλαγή μηνυμάτων με φωτογραφίες ή αποθηκευμένο στο cache τους οτιδήποτε τέτοιο, πάνε μέσα. Αν μιλάμε απλά για τηλεφωνήματα, χωρίς ύπαρξη οποιουδήποτε υλικού στις συσκευές τους, δεν θεωρώ ότι μπορεί να στοιχειοθετηθεί κατηγορητήριο.
Αυτο ειναι το ενα. Το εχω αναφέρει ηδη σε προηγουμενα ποστ.

Το αλλο ειναι πως αν βρεθουν μηνυματα που να εκδηλωνουν ενδιαφέρον, η να ρωτανε για τιμες/ηλικιες/ραντεβου κτλ. ειναι ξεκαθαρα προπαρασκευαστικη ενεργεια εγκληματος και δενει την κατηγορια της αποπειρας.
Ειμαστε η μοναδικη χωρα με Χατζηαβατη στην Κυβερνηση και Καραγκιοζη στην Αντιπολιτευση.
Άβαταρ μέλους
Sid Vicious

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Sid Vicious »

foscilis έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:23
Sid Vicious έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:12
foscilis έγραψε: 09 Οκτ 2022, 22:22 Υπάρχει προφανέστατη πολιτική διάσταση στην ασυλία που απολαμβάνουν οι πελάτες ακόμα και αν η σεξουαλική πράξη που αγοράζουν είναι ΠΡΟΔΗΛΑ προϊόν εγκλήματος ή και έγκλημα η ίδια. Πριν δέκα χρόνια κάτι νοικοκυραίοι πλήρωναν 5 ευρώ για να βιάσουν ναρκομανείς ετοιμοθάνατες από το AIDS γυναίκες στη μέση του δρόμου και επιφανή στελέχη του κυβερνώντος κόμματος μαζί με τον εκλεκτό τους από το ΠΑΣΟΚ (Λοβέρδο) διαπόμπευσαν τις γυναίκες ενώ στους θύτες προσέφεραν πλήρη ανωνυμία και ιατρική κάλυψη. Και τα διαφήμισαν αυτά ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ, δεν τα έκαναν κρυφά, είναι η ιδεολογία τους.
Τι πολιτικη διασταση;
Της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ εννοεις, του κυριαρχου μεταπολιτευτικου συστηματος, αυτο;
Νομίζω είναι λίγο πιο ευρύ, δεν θα συνέβαινε κάτι ιδιαίτερα διαφορετικό επί χούντας π.χ., ούτε παραπονέθηκαν τα ακροδεξιά αντισυστημικά κόμματα τότε, ούτε το ΚΚΕ. Βασικά μόνο ο ΣΥΡΙΖΑ έκραξε.

Το σίγουρο όμως είναι ότι επί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ οι μαστροποί πέφτουν στα μαλακά, οι πελάτες είναι στο απυρόβλητο, οι πουτάνες κάτι το απολύτως νορμάλ και αν κάτι πάει στραβά είναι απείρως πιο πιθανόν να την πληρώσουν σε σχέση με πελάτες και μαστροπούς.

Το σίγουρο είναι επίσης ότι αυτό αποτελεί πολιτική στάση, δεν είναι υποχρεωτικό να συμβαίνει (δε συμβαίνει στη Σκανδιναβία για παράδειγμα).
το εχουμε ξανασυζητησει αυτο και εχουμε την ιδια αποψη , σαφως οι "πελατες" δεν ειναι αθωοι, συνενοχοι ειναι
yet say this to the Possum: a bang, not a whimper,
with a bang not with a whimper,
To build the city of Dioce whose terraces are the colour of stars
Άβαταρ μέλους
EKPLIKTIKOS

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από EKPLIKTIKOS »

mao mao έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:37 Σε ένα τυχαίο δείγμα 100 ενήλικων ανδρών, πόσοι πιστεύετε οτι θα καλούσαν τον τύπο για να τους κανονίσει με την ανήλικη; Εγώ πιστεύω 10 σίγουρα. Υπάρχει γενικευμένο πρόβλημα.
Μέχρι σήμερα θα σου έλεγα 2-3, πλέον δεν ξέρω τι να πω.
Άβαταρ μέλους
Otto Weininger

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από Otto Weininger »

EKPLIKTIKOS έγραψε: 10 Οκτ 2022, 00:03
Μέχρι σήμερα θα σου έλεγα 2-3, πλέον δεν ξέρω τι να πω.
10% για να πάει με 12χρονο παιδί; Δεν παίζει

Let them make the first mistake. We make the last move.

Άβαταρ μέλους
vantono
Phorum.gr user: vantono

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από vantono »

Εχω κατι συγγενείς στα Σεπόλια και τους ρώτησα, δεν τον ηξεραν τον τυπο. Ισως επειδη δεν ειναι της γειτονιάς του (ειναι σχεδόν Σεπολιομπουρναζιώτες οι δικοι μου, οχι Σεπολιοκολωνιώτες). Αλλα μου ειπαν οτι το θεμα πηρε τοσο μεγαλες διαστάσεις που απο αυριο στα Σεπολια παιζει να γινει της πουτανας απο καναλια (ή ακομα και οχλο λιντσαρίσματος α λα Πισπιρίγκου), είτε εξω απο το μαγαζι του ειτε εξω απο το σπιτι του.
Άβαταρ μέλους
foscilis

Μη αναγνωσμένη δημοσίευση από foscilis »

Naida έγραψε: 09 Οκτ 2022, 23:46
Φυσικά υπάρχει πρόβλημα. Όταν ακούς ενήλικες άντρες να μιλάνε για ανήλικα παιδιά ως ενήλικες και να σεξουαλικοποιούν τα κορμιά τους επειδή θα ντυθούν, θα βαφτούν κτλ ή επειδή είναι σχηματοποιημενες κοπέλες στα 15, 16, 17 τους και παραβλέπουν την παιδικότητα αυτών των ηλικιών στα μυαλά κάποιων το 15 εύκολα κατεβαίνει στο 14,13, 12.
Τα 15 είναι ηλικία σεξουαλικής χειραφέτησης. Δεν "σεξουαλικοποιείται" το κορμί σου, είναι (εξαιρουμένων περιπτώσεων με καθυστερημένη ανάπτυξη) σεξουαλικά ώριμο και το ίδιο ισχύει και για τον νου στον οποίον ανήκει αυτό το κορμί. Εγώ θυμάμαι όταν ήμουν 15 σκεφτόμουν το σεξ 500.000 φορές τη μέρα και το τελευταίο εξάμηνο πριν γίνω 16 έκανα με μια άλλη 15χρονη διόλου παιδικά πράγματα.

Είναι σα να μου λες ότι οδηγοποιώ έναν 18χρονο με δίπλωμα επειδή οδηγάει αυτοκίνητο.
Απάντηση
  • Παραπλήσια Θέματα
    Απαντήσεις
    Προβολές
    Τελευταία δημοσίευση

Επιστροφή στο “Κοινωνικά θέματα”